Indulona Olivová recenze a zkušenosti

Krémy na ruce Indulona Olivová
Krémy na ruce Indulona Olivová - obrázek 1
Krémy na ruce Indulona Olivová - obrázek 2
Krémy na ruce Indulona Olivová - obrázek 3
5 4.5 22
  • Průměrné hodnocení 4.5
  • 96% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 28 - 50 Kč
  • Kvalita obalu 4.3
  • Celkem 22 recenzí
  • Výrobce Indulona

Recenze produktu
Indulona Olivová

věk
25-34

Další recenze od 13.3.2012 21:11:28

Jeden z nejlepších krémů na ruce v nízké cenové hladině co znám. Krásně se roztírá (příjemné složení), pěkně voní, hydratuje a vyživí ruce i nehty. Obal je vyhovující a cena skvělá. Rozhodně si ji tento krém budu kupovat znova a znova

  • hydratace
  • vůně
  • cena
  • neznám


věk
15-24

Další recenze od 13.3.2012 21:36:35

Indulona je pro mě jeden z nejlepších výrobků, za nízkou cenu neuvěřitelně zjemní ruce, krásně je vyživí, takže teď v zimě je pro mé ruce prostě to nejlepší. Nemám snad nic, co bych vytkla - to je co říct .)

  • cena
  • kvalita
  • žádný


Další recenze od 21.3.2012 16:34:24

Poměr cena/výkon je opravdu famózní. Řekla bych, že za málo peněz maximálně muziky. Krém hezky voní, snadno se roztírá a slušně vyživuje ruce bez ulepení či mastného filtru. Tubu mám v kabelce neustále. Používám na ruce, mažu s ní synovi kolena aj. Voní i jemu.

  • hezky voní
  • rychle se vstřebá
  • nelepí
  • výtečný poměr cena/výkon
  • zatím žádný


věk
15-24

Kvalitní krém za nízkou cenu. Skvěle hydratuje, ruce jsou po induloně jemné. Dobře se roztírá, rychle se vstřebává. Balení je praktické. Parfemace nemusí být každému příjemná.

  • cena
  • dobrá roztíratelnost
  • hydratuje
  • žádné


věk
35-44

Další recenze od 21.3.2012 20:40:58

Tuto indulonu doporučuji,používám ji dlouho a i na obličej,jednou za čas si ji nanesu ve velké vrstvě a nechám plet nasáknout vlhkostí.na ruce také suveréně nejlepší.

  • cena
  • žádný


věk
25-34

Další recenze od 22.3.2012 19:12:00

V této cenové kategorii je krém skvělý. Krásně hydratuje, rychle se vsákne, což je také super. Plně mi vyhovuje také příjemná vůně oliv, dříve jsem používala více, nyní už mám jiné oblíbenější výrobky.

  • rychle se vstřebává
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 29.3.2012 16:07:21

Používám jí na ruce. Oproti klasické Nivee se snadnějí nanáší. Mám ráda olivy v kosmetice, takže na tu vůni jsem zvyklá, proto mi nevadí. Dobře hydratuje, je celkově velmi příjemná, zklidňuje kůži a je levná!

  • cena
  • hydratuje
  • snadno se nanáší
  • nevím


věk
25-34

Další recenze od 4.4.2012 20:14:04

Indulonu používám na ruce každý večer, dávám si na noc silnější vrstvu a ráno mám hezky hydratované a jemné ruce. Vzhledem k ceně je to velmi dobrý krém, nicméně mám pocit, že se hůř vsakuje a na den bych ho nepoužívala, protože mám pocit déle umaštěných rukou. Nevím, čím to je, ale v posledním balení, které jsem si koupila asi před 2 měsíce, je krém takový tekutější než obvykle...

  • hydratace
  • zlepšuje stav suchých rukou
  • cena
  • vůně
  • hůř se vsakuje


věk
25-34

Indulona je prostě klasika na našem trhu a jako krém na ruce jednoznačně vede. Olivový krásně promaže, není mastný (jako třeba modrý), jen ta vůně mě příjemná není (zn. Indulona mě celkově smrdí). Ovšem poměr kvalita/cena je úžasný, na ruce velmi dobrý přípravek!

  • nej krém na ruce
  • vůně


věk
25-34

Tento krém na ruce je moje stálice-je lehký, hydratuje a vyživuje pokožku. Navíc miluju olivy a jejich vůni, takže mi tento krém opravdu voní. Je v praktické tubě a za uvedenou cenu odvede opravdu velmi kvalitní práci, jejímž výsledkem jsou krásně hebké ruce. Za mě tento výrobek určitě ano.

  • hydratuje
  • cena
  • vůně
  • žádný


věk
35-44

Další recenze od 23.4.2012 22:57:32

Příjemný krém na ruce, spíše lehčí, trošku řidší, ale ne moc. Příjemně voní, hezky se roztírá a vstřebává, ruce po něm nejsou mastné. Na hodně suché, lehce popraskané ruce v zimě mi nestačil a dokonce mě trochu pálil. Ale na rychlé promazání bezproblémových rukou je určitě výborný. Šroubovací víčko je trochu méně praktické než odklápěcí, ale to je jen zanedbatelný detail :-)

  • nezanechává ruce mastné
  • příjemná vůně
  • rychle se vstřebá
  • velké balení za dobrou cenu
  • šroubovací víčko


věk
25-34

Další recenze od 24.4.2012 12:55:34

Moc příjemný krém na ruce. Dobrá kvalita za nízkou cenu. Voní hezky, ne příliš výrazně. Docela rychle se vsakuje a dobře hydratuje a zjemní. Na jedno natření ho není potřeba moc. Nevýhodou je šroubovací víčko, mám radši odklápěcí. Mohli by také dělat více velikostí obalu, do kabelky je tento krém docela velký.

  • poměr kvalita - cena
  • příjemná vůně
  • hydratuje
  • zjemňuje
  • šroubovací uzávěr
  • velké balení


věk
25-34

Další recenze od 31.7.2012 19:28:02

Tuto Indulonu používáme doma roky celá rodina a jen tak nepřestaneme. Patří sice k těm mastnějším, ale díky tomu dokáže ošetřit i hodně suché a popraskané ruce. Moc hezky voní a používám ji jako přípravek na noční péče o ruce. Je moc dobrá i na použití na suché paty.

  • účinnost
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 3.8.2012 16:51:41

Ani olivová Indulona není můj favorit, ze všech mi nejvíce "smrdí" a jinak použití nepříjemné - mastí ruce na spoustu hodin a druhý den nejsou hydratované, používala jsem tuto verzi na dovolené po máčení rukou v solné vodě a nijak jim nepomohla. Cena mi tolik příznivá, abych vydržela mít mastné ruce, nepřijde. V této relaci znám mnohem lepší krémy.

  • nevím
  • šroubovací víčko
  • vůně
  • umastí na dlouhou dobu
  • nevsakuje se
  • druhý den jsou ruce ve stavu jako před použiím


věk
25-34

Další recenze od 19.1.2013 18:57:04

Krém na ruce, který s klasickou indulonou kromě jména moc společného nemá. Je mnohem lehčí, snadno se roztírá a příjemně voní. Jen chvilku trvá, než se vsákne. Vzhledem k velikosti balení není moc vhodný do kabelky, ale doma si s ním mažu ruce moc ráda.

  • dobrý poměr cena/výkon
  • příjemná vůně
  • oproti klasicfké induloně se snadno roztírá
  • nezanechává ruce mastné nebo upatlané
  • chvilku trvá, než se vsákne


věk
25-34

Indulona je prostě klasika v péči o ruce. Modrá Indulona mi mastí neuvěřitelně ruce, ale desinfekční i olivová je moc fajn. Tahle konkrétně hezky voní, dobře hydratuje, ale extrémně nemastí, takže nemusím čekat sto let než se vsákne mastnej film z rukou. Občas si s ní z nouze namažu obličej a to bez nějaké alergické reakce.

  • vůně
  • hydratace
  • extrémně nemastí
  • nic


Další recenze od 25.1.2013 22:26:59

Krém na ruce, který nikdy nezklame, spíš naopak, a ještě za tak příznivou cenu. Za čtyřicet korun(nevím přesně) člověk nic moc nečeká, ale indulona je prostě klasika. Používám na noc, protože se možná pro někoho dýl vsakuje, ale jinak splňuje vše, co by krém na ruce splňovat měl. Hydratuje, ruce jsou jemnější, příjemně voní. Otevírání by mohlo být lepší - ne šroubovací, ale ničemu to nebrání v používání.

  • hydratace
  • cena
  • déle se vsakuje


věk
35-44

Další recenze od 12.2.2013 09:35:22

Ráda bych se přidala k doporučení. Jsem moc ráda, že jsem jí na podzim objevila. Je ideální na suchou pokožku hlavně přes zimu, nepoužívám ted na ruce nic jiného, občas jí použiju i na obličej. Dobře se vstřebává a ráno je pokožka stoprocentně lepší, měkčí a hydratovaná. Navíc skvělá cena.

  • skvělá na suchou kůži
  • nic


věk
15-24

Další recenze od 15.2.2013 17:51:04

Tahle Indulona je od ostatních Indulon úplně jiná. Nevytváří mastný film. Docela dobře hydratuje bych řekla a ta vůně, mmm, tu bych mohla čichat pořád. Krásně se vstřebává. Ruce jsou po tomto krému krásně hebké a hydratované. Jakmile ji a jiné krémy co mám doma na ruce doberu, určitě po ni sáhnu znova.

  • cena
  • vůně
  • dostupnost
  • lehké složení
  • hydratace


věk
25-34

Další recenze od 29.3.2013 07:38:08

Jsem zastánce názoru, že prostě není nad klasiku. Indulona je nepřekonatelná stálice. Balení je dostatečně veliké, krém má krásnou vůni a velmi dobrou konzistenci. Ani příliš řídkou, ani hutnou. Do rukou se dobře vstřebává a hydratuje. Zanechává příjemný a vláčný pocit na rukou. Indulona je zkrátka úžasná a nikdy nezklame.

  • Cena
  • Balení
  • Hydratace
  • Nic


věk
25-34

Další recenze od 21.11.2013 14:20:27

Olivová indulona mi přijde účinkem ze všech asi nejlepší, ruce hezky vyživuje a zvláční, přesto rozhodně nejsou umaštěné. Balení je klasická tuba, na tom se nedá nic moc zkazit. Co mi ale trochu vadí, je její parfemace, která mi ze všech Indulon vyhovuje asi nejméně. Za tu cenu je ale opravdu skvělá, používáme s přítelem oba dva.

  • cena
  • hydratuje
  • rychle se vstřebá
  • nemastí
  • moc mi nevoní


Další recenze od 12.12.2017 11:39:54

Můj oblíbený krém na ruce, parfemace normální, jsou i výraznější. Není tak mastná jako Indulona Originál, která mi kvůli tomu nevyhovuje, jedná se spíše o hydratační krém. Kupuji vždycky v akci za 29 -39 Kč. Nemám s ní problém alergické reakce. Je ale pravda, že se s ní musí ruce mazat pravidelně, jinak jsou ve stejném stavu. Díky obsahu olivového oleje vyživuje i nehtovou kůžičku.

  • cena
  • hydratuje, ale zbytečně nemastí
  • vyživuje nehtovou kůžičku
  • nemám