Avon Naturals Hydratační krém na ruce s vanilkou recenze a zkušenosti

Krémy na ruce Avon Naturals Hydratační krém na ruce s vanilkou
Krémy na ruce Avon Naturals Hydratační krém na ruce s vanilkou - obrázek 1
5 4.3 12
  • Průměrné hodnocení 4.3
  • 67% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 39 - 100 Kč
  • Kvalita obalu 4.8
  • Celkem 12 recenzí
  • Výrobce Avon

Recenze produktu
Avon Naturals Hydratační krém na ruce s vanilkou

věk
25-34

Další recenze od 23.6.2013 16:15:37

Naprosto překrásně vonící krém na ruce s vůní vanilky od Avonu mě učaroval. Používám jej před spaním či v průběhu dne na mou suchou pokožku rukou a krém je naprosto skvělý. Hlavně mě uchvátila sladká vůně vanilky. Konzistence je spíše mastnější, ale velmi rychle se vstřebává a nezanechává ruce mastné. Přítel tuto vůni miluje.

  • vůně vanilky
  • vůbec nic


věk
25-34

Další recenze od 3.10.2013 00:36:41

Krém mě v katalogu zaujal už tím, že by měl vonět po vanilce (sladké vůně to je moje), takže jsem hned objednávala. :-) Musím říct, že vůně je opravdu super, krém je sice trochu mastný, ale za chvíli se zcela vstřebá. Sice od Avonu pravidelně odebírám krém s glycerinem z řady Avon Care, ale tenhle si určitě už kvůli té úžasné vůni ještě někdy zakoupím. :-)

  • vůně
  • hydratace
  • vstřebá se
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 29.1.2014 15:20:26

Súhlasím s recenziami nado mnou :) skvelý krém za dobrú cenu, hydratuje vážne dobre, rýchlo sa vstrebe a tá vôňa ..jedna báseň :) vôňa na rukách vydrží veľmi dlho a je dosť výrazná . Komu vyhovujú takéto sladké , tak si určite príde na svoje. Balenie je tiež pekné a je fajn, že Avon ponúka z tejto rady aj telový krém, peeling, telový sprej, balzam na pery :) Som rada, že krém nevonia chemicky :)

  • hydratácia
  • krásna vôňa vanilky
  • rýchle sa vstrebáva
  • zanecháva jemnú pokožku rúk
  • žiadne


....Přidávám se ke všem,tento krém je úžasný,jakmile se sním natřua projde někdo kolem mne ta kse ptá co to tu voní krásne,pak řeknu,že krém na ruce a ptají se odkud.Mne taky zaujala cena,když je v akci tak je za 39-59,- což je super a líbí se mi i design.Je vcelku i hutný a v nejhorším poslouží i jako pleťový krém již odzkoušeno:-)

  • vůně a design
  • nemá


Další recenze od 19.3.2014 17:04:55

Krém moc hezky hydratuje, ruce jsou po něm hrozně jemné. Vůně vanilky je opravdu krásná a není chemická. Krém je trochu mastnější, ale vstřebává se rychle a vůně na rukou docela dlouho vydrží. Cena je opravdu dobrá a často bývá v katalogu v akci. Celá vanilková řada se mi moc líbí. Určitě bych si ho koupila znovu.

  • vůně
  • hydratace
  • ruce jsou po něm moc jemné
  • žádné


věk
35-44

Další recenze od 22.3.2014 13:26:22

Miluji vůni vanilky, takže tento krém na ruce jsem si nemohla nechat ujít, zvlášť když byl v akci za pouhých 39 Kč. Překvapilo mě, že i když je poměrně hodně hutný a mastný, tak se poměrně rychle vstřebal a nezanechal ruce mastné. Vůně je opravdu úžasná i když trochu chemická ale mě to nevadí. Příště si ho určitě znovu pořídím.

  • krásná vůně
  • nízká cena
  • dobře se vstřebá
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 15.6.2014 17:38:18

Krémy na ruce používám především po mytí nádobí nebo po úklidu, kdy jsou mé ruce, díky velmi tvrdé vodě, vysušené. Tudíž nepotřebuju nějaké "spešl" krémy a tento byl za zvýhodněnou cenu 39 kč, vůni vanilky mám vcelku ráda, tak proč ho nezkusit. Jenže! Po natření se sice rychle vstřebal, ale za půl hodiny jsem o něm vůbec nevěděla a ruce po něm byly vysušenější než před nanesením! Navíc "vůně" je pro mě dost chemická. A co je pro mě na tomto krému nejhorší - jeho složení (obsahuje silikon, SLS, paraben a minerální olej). Možná jsem měla vadný kus, ale díky špatnému složení si výrobek už stejně nekoupím. Vhodné pro milovníky vanilky a pro ty, co neřeší složení výrobků.

  • cena
  • složení
  • vysušuje


věk
25-34

Pefektní krém na ruce s nádhernou neodolatelnou vůní. Avon s vůněmi prostě nezklame, vůně má překrásné, bezkonkurenčí. Krém nejenže nádherně voní, ale ruce jsou poté krásně vyživené a hebké. Ihned po namazání je trošku mastný, ale dost rychle se vstřebá. Používám nejraději po koupeli na noc před spaním. Určitě koupím někdy znovu.

  • vůně
  • hebké ruce
  • nic jsem nenašla


věk
25-34

Další recenze od 12.1.2016 21:04:50

Krém jako takový mi přijde super, hydratuje pěkně jak i název napovída, jen mi přijde že bud změnili složení, nebo parfemaci, ale je strašně moc převoněný až umělý. Měla ho kdysi kolegyně a vonel nádherně. Jinak si nemůžu stěěžovat, vpije se rychle a ruce zanechá vláčné. Na suché a popraskané ale nebude stačit

  • cena
  • hydratuje
  • nedělá film
  • parfemace
  • šroubovací víčko


věk
15-24

Další recenze od 28.4.2016 09:05:56

Krém krásne vonia po vanilke, dobre sa vstrebáva, čiže nemáte pocit umastených rúk, a aj po niekoľkých hodinách je vanilku z pokožky cítiť. Cena a balenie je tiež v poriadku. Tu však už musím končiť s pozitívami. Krém obsahuje kopu chemických "chuťoviek", na ktoré si len dokážete spomenúť. Nájdete tam silikón, minerálne oleje, sulfát a aj parabén. Zloženie je žiaľ aj dôvod, pre ktorý si už tento krém nekúpim.

  • vôňa
  • rýchlo sa vstrebáva
  • zloženie


věk
25-34

Další recenze od 28.4.2016 11:49:33

Úplně úžasně vonící krém na ruce! Ten kdo miluje vanilku a vůni vanilky, vřele doporučuji. Bohužel, mě se po tomto krému jakoby loupou ruce, uplně se mi v rukou drolí. Mám takové podezření, že je to glycerinem, protože to není první krém, u kterého se mi to stalo a krémy, který neobsahují glycerin mi nevadí. Darovala jsem ho mamince, ale těm, kdo nemají takový problém jako já, doporučuji :)

  • vůůůně
  • ''drolení''


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené

Indulona Dezinfekční

4.1 79% 8 recenzí