Avon Vyživující krém na ruce a nehty s kakaovým máslem a vitamínem E recenze a zkušenosti

Krémy na ruce Avon Vyživující krém na ruce a nehty s kakaovým máslem a vitamínem E
Krémy na ruce Avon Vyživující krém na ruce a nehty s kakaovým máslem a vitamínem E - obrázek 1
Krémy na ruce Avon Vyživující krém na ruce a nehty s kakaovým máslem a vitamínem E - obrázek 2
5 4.3 12
  • Průměrné hodnocení 4.3
  • 75% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 29 - 80 Kč
  • Kvalita obalu 4.5
  • Celkem 12 recenzí
  • Výrobce Avon

Recenze produktu
Avon Vyživující krém na ruce a nehty s kakaovým máslem a vitamínem E

věk
35-44

Další recenze od 3.3.2014 19:20:37

Úžasný krém na ruce. Miluji jeho kakaovou vůni. Je tak úžasná, že po aplikaci bych se do svých rukou nejraději zakousla. :-) Navíc se mi líbí, že se krém rychle vstřebá (má jemné složení) a nezanechá ruce mastné. Cena je více než příznivá. Pokud bude zase v nabídce tak si ho určitě koupím i příště. Doporučuji ho vyzkošet.

  • nádherná vůně
  • jemná konzistence
  • rychle se vstřebá
  • nízká cena
  • pro mě vůbec žádné


věk
25-34

Další recenze od 23.3.2014 12:49:31

Krémů na ruce spotřebuji opravdu hodně, protože často pracuji na zahradě a hlína hodně vysušuje. Krém nádherně voní, stačí jen troška. Velmi dobře se roztírá a vstřebá se téměř hned. Ruce po něm nejsou mastné, takže můžete mazat po celý den, ne jen když nemáte nic na práci :) Tuba vydrží dlouho, za mě mohu jedině doporučit.

  • krásně se roztírá
  • nádherně voní
  • rychle se vstřebává
  • žádné


věk
15-24

Další recenze od 16.4.2014 21:34:47

Krém mě zaujal krásnou vůní, nápaditým obalem a cenou která byla 39Kč a tak jsem si řekla, že to zkusím. Ikdyž jsem čekala takový ten přesilikonovaný, převoněný krém na ruce, který neumí hydratovat, opak byl pravdou. Krém se rychle vsakuje, obstojně hydratuje a ruce jsou vyživené a hebké. Když bude možnost, rád koupím znovu

  • vůně
  • hydratace
  • cena
  • rychle se vsakuje


věk
25-34

Další recenze od 31.8.2014 19:23:40

Výborný krém na ruce. Má krásnou nasládlou, kakaovou vůni. Skvěle se roztírá, díky jemné krémové konzistenci. Stačí nanést malé množství krému. Rychle se vstřebává, po namazání nemám mastný pocit na rukou. Ruce vyživuje a zachovává je hebké i po umytí. Krém stál 39,- Kč, určitě koupím znovu a mohu jenom doporučit...

  • rychle se vstřebává
  • kakaová vůně
  • cena
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 20.9.2014 14:38:34

Vynikající krém pro ty, kdo mají rádi kakaové máslo. Krém má dobrou konzistenci, výborně se roztírá, rychle se vstřebává, ruce jsou vyživené, hydratované. Voní fantasticky, vůbec ne chemicky. Mám i stejný krém na tělo a moje pokožka je po něm vláčná, jemná, příjemně voňavá. Koupím si další balení, s produktem jsem spokojená.

  • vůně
  • cena
  • účnky
  • žádné


věk
25-34

Krém má krásnou, příjemnou kakaovou vůni, kterou jsem si oblíbila. Lehce se roztírá a rychle se vstřebává. Nezanechává pocit mastných rukou. Nemám ale pocit, že by krém hodně hydratoval a pocit použití krému nevydrží nijak dlouho. Krém je třeba aplikovat opakovaně několikrát za den. Kvůli krásné vůni si ho koupím znovu.

  • vůně
  • moc nehydratuje


věk
25-34

Další recenze od 19.4.2015 16:33:26

Krém poměrně dobře hydratuje ruce. Není mastný ani lepivý. Po této stránce je podle mě krém v pohodě. Co mi ale vadí, je až moc silná vůně. Ne že by mi vadila vůně kakaa, no vůbec ne. Bohužel tahle vůně je na mě příliš sladká, těžká a jde poměrně dlouho cítit i na rukou. Já osobně preferuji jemněji parfemované krémy, takže tenhle už si nekoupím.

  • žádné
  • příliš silná parfemace


Další recenze od 21.10.2015 17:52:49

Nejlepší kém na ruce. Kásná kakaová vůně, že když si ruce natřu, tak to cítím všude kolem a i okolí. Skvěle hydratuje,ruce jsou hebké a vonavé. Cena velmi přijatelna. Dopoučuji hlavně do podzimních a zimních měsíců v létě vyhledávám krémy na ruce s jiným typem pafemace. Tento podukt můžu s čistým svědomím všem doporučit, určitě vyzkoušejte!

  • vůně
  • cena
  • hydratace
  • nejsou


věk
15-24

Další recenze od 7.11.2015 20:44:58

Nejlepší krém z avonu! Miluji jeho boží kakaovou vůni. Na moje suché dlaně je krém krásně jemný a rychle se vstřebává. A vůně je celkem dlouho cítit. Nezanechává ruce mastné jako většina krému. Radši mám ty kulaté kelínky s víčkem nahoře do kterého se sahá prsty, první jsem si koupila 100ml na zkoušku a po tom co jsem si ho zamilovala jsem si po časem ve slevě musela koupit 400ml. :)

  • Cena
  • Není mastný
  • Rychle se vstřebává
  • Jemná konzistence
  • Vůně !!!
  • Velikost balení
  • Žádné!


věk
25-34

Další recenze od 14.3.2016 20:12:40

Já tedy zas tak nadšená bohužel nejsem... Přišlo mi, že se do kůže nedokáže úplně vpít a moje ruce a celkově celé tělo teda nedokázal řádně hydratovat. I když jsem nanesla velké množství, tak po malé chvilince jsem měla i tak pocit suchosti. Navíc, když jsem ho použila třeba večer a druhý den ráno jsem se šla osprchovat, krém jsem jakoby smývala z pokožky - ani po tolika hodinách nebyl schopen se vsáknout :D Vůně je sice hezká, ale po pár dnech pravidelného používání se dosti omrzí a "očuchá". Krém jsem dostala jako dárek, tak alespoň nemám čeho litovat... :)

  • pěkná vůně
  • nedostatečná hydratace
  • nedokáže se zcela vpít do pokožky a i po hodně hodinách jde cítit jak se při kontaktu s vodou smývá z kůže


věk
15-24

Další recenze od 15.7.2016 18:18:50

Nejlepší krém na ruce od Avonu. Má hrozně hezkou kakaovou vůni, je příjemný a dobře se vstřebává. Celá řada s kakaovým máslem je perfektní. Výrobek má vylepšený uzávěr a to je další jeho plus. Cena je bezkonkurenční. Nenacházím žádné nedostatky. Rozhodně stojí za vyzkoušení. A pokud vám tato vůně není příjemná, tak stojí za to vyzkoušet i ostatní krémy na ruce, protože všechny jsou super.

  • vše
  • žádné


věk
15-24

Další recenze od 3.12.2017 18:07:22

Tento krém som mala kedysi dávnejšie, bol veľmi príjemný čo sa týka konzistencie, aj vône. Balenie klasické ako u každých iných krémov, toto bolo navyše celé hnedé, jednoduché ale pekné. Hydratoval dobre, čo mi však prekážalo, bola príliš intenzívna vôňa na rukách, keď som čo i len pohla rukami v blízkosti tváre, tá vôňa mi prekážala. Viac si ho preto nekupujem ani nekúpim.

  • - vôňa v tube
  • - balenie
  • - konzistencia
  • - cena
  • - hydratácia
  • - dostupnosť
  • - príliš intenzívna vôňa na rukách


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené

Indulona Dezinfekční

4.1 79% 8 recenzí