Kérastase Elixir Ultimate recenze a zkušenosti

Bezoplachová péče Kérastase Elixir Ultimate
Bezoplachová péče Kérastase Elixir Ultimate - obrázek 1
Bezoplachová péče Kérastase Elixir Ultimate - obrázek 2
Bezoplachová péče Kérastase Elixir Ultimate - obrázek 3
Kérastase (34)
4.4 z 5 5 4.4 11
Celkem 11 recenzí


5 hvězd
73%
4 hvězdy
9%
3 hvězdy
9%
2 hvězdy
9%
1 hvězda
0%

Koupilo by znovu
82 %

Recenze produktu
Kérastase Elixir Ultimate

věk
45-54

dobrá olejová podpora vlasů, ale ta cena? Dle mě zbytečně přemrštěná, na podobné úrovni má olej Elséve. Tenhle jsem měla, je lehký, dobře se vstřebává, ale žádné extra účinky na vlasech, za 700,- jsem teda neviděla. Dál už nepořídím, myslím, že za ty peníze seženu 3 další, v podobné kvalitě. Nebaví mě kupovat předražené věci.

  • dobrá účinnost
  • přemrštěná cena


věk
25-34

Další recenze od 6.1.2014 18:05:32

Vyzkoušela jsem již spoustu olejíčků, počínaje Avonem, postupně Framesi, Matrix, Loreal a teď Kérastase.. Nevím, jestli je lepší olejíček, ale stačí jedno zmáčknutí a olejíček rozetřu na všechny konečky. Je krásně hustý, voňavý a dobře se vsákne. Vlasy jsou opravdu jemné. Používám před žehlením (ne každým) a je opravdu super. Určitě se vyplatí do něj investovat... :)

  • Praktické balení
  • Účinek
  • Vůně
  • Pro někoho cena?


věk
35-44

Úžasný olejíček, který zachrání každé vlasy. Už jen jeho balení bylo pro mě tak lákavé, že jsem zakoupila a nelituju. Olej nádherně voní, je lehoučký, nemastí vlasy (nanáším max. do 2/3 délky), krásně je vyživuje, zaceluje, naleští a zregeneruje! Do vlasu se hned vsákne. Používám jak na mokré, tak i na suché vlasy (třeba do konečků). Za ty peníze opravdu stojí!

  • Krásně lehký
  • Nemastí a nezatěžuje vlasy
  • Vůně
  • Vlasy naleští a zregeneruje
  • Cena


Další recenze od 24.11.2012 11:08:18

Doteď jsem používala levnější olejíček od jiné značky. Na základě recenzí zde na omlázku jsem si koupila tento olejíček a rozhodně nelituji. Aplikuji na vlasy umyté, vlhké a nechám samovolně uschnout. Vlasy jsou jemné na dotek, nejsou vysušené. Olejíček nemastí, samozřejmě pokud se to nepřežene s dávkováním. Já dvakrát zmáčknu na pumpičku a úplně to stačí. Cena mi nepříjde až tak vysoká, původní olejíček jsem kupovala za 222kč/50ml. Kérastese je 125ml, takže mi vydrží opravdu dlouho. Rozhodně dobrá investice :-)

  • krásné jemné vlasy
  • nemastí
  • nemám


věk
25-34

Další recenze od 21.11.2012 15:02:17

Tento výrobek jsem si velmi oblíbila. Používám na mokré vlasy před fénováním proti roztřepeným konečkům. Někdy používám i na suché vlasy, to je ovšem třeba aplikovat malé množství, ne úplně ke kořínkům. Chvíli budou vlasy vypadat trošku mastně, ale pak se olej vsákne a vlasy jsou krásně lesklé a hebké na dotek. Navíc není třeba pak používat nic fixačního a i když je venku vlhko, tak se vám vlasy nenafouknou a nezkrepatí.

  • nádherně voní
  • malá spotřeba
  • vynikající výsledek
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 19.8.2012 08:25:20

Používám jako finální péči do ručníkem vysušených vlasů a v případě potřeby (suchých konečků) i mezi mytím. Vlasy jsou o poznání lesklejší a hladší, vypadají zdravěji, neelektrizují a nádherně voní. Pokud se nepřežene dávkování, nezatěžuje ani jemnější typy vlasů.

  • nezatěžuje
  • výživa
  • vůně
  • lesk
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 22.6.2012 17:28:30

S tímto produktem jsem maximálně spokojená. Hodí se na suché vlasy, které jsou po použití hebké a nechlupatí. Je třeba používat jen velmi malé množství a pouze do délek vlasů, aby nedocházelo k zamaštění pokožky hlavy s čímž jsem problém neměla. Dá se používat přes den, před vysoušením vlasů, jako kúra na vlasy před mytím vlasů... Oceňuji velké balení, které dlouho vydrží.

  • Velikost balení
  • Příjemná vůně
  • vlasy jsou hebké
  • žádné


věk
35-44

Další recenze od 22.6.2012 10:05:37

Výrobek jsem získala jako dárek a moc mile mě překvapil. Opravdu poznáte tu péči již po prvním použití. Vlasy nezatíží, nemastí a po použití jsou lesklé a snadno rozčesatelné. Dlouho mi vydržel a určitě si jej koupím znovu. Značka opět nezklamala a ačkoli je cena vyšší, tato investice se vyplatí.

  • dodá vlasům extra výživu a péči a hezky voní
  • žádné


věk
35-44

Další recenze od 21.5.2012 16:54:41

Elixír nádherně voní a má dobře vypadající obal, avšak to je asi tak všechno. Kvalitou bych ho srovnala s obyčejnými produkty z drogérie, které stojí 5x méně. Vlasy umastí, i když se ho nanese jen maličko. Takže je vhodný pro opravdu suché a kudrnaté vlasy. Rozhodně ne pro vlasy jemné!

  • Pěkný obal. Pěkná vůně.
  • Cena. Mastí vlasy.


věk
25-34

Další recenze od 9.4.2012 18:12:46

Dlouho jsem uvažovala o koupi tohoto olejíčku na vlasy, ale jsem ráda že jsem si ho pořídila. Je prostě úžasný. Vlasy jsou po něm krásně hebké, lesklé a vůbec je nemastí. Stačí ho aplikovat opravdu jenom trošku a vlasy jsou "rozzářené". Mám už vyzkoušeno několik podobných přípravků, ale tenhle nemá u mě konkurenci.

  • Dodá super lesk
  • Krásně voní
  • Nemastí vlasy
  • Dlouho vydrží-jak na vlasech tak celkově balení
  • nic



věk
25-34

Další recenze od 14.3.2012 22:44:08

Přípravek bez kterého si nedovedu představit už péči o své vlasy. Po aplikaci jsou lesklejší, hebké, rozjasněné a vypadají velmi zdravě. Přípravek vlasy neslepí, stačí aplikovat jednou a vydrží do dalšího mytí. I když jeho cena není nízká, zůstávám mu věrná.

  • lesk
  • hebkost
  • výdrž
  • celkový vzhled
  • nezatěžuje
  • nelepí
  • nádherně voní
  • žádné


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené