Isana Hair uhlazující balzám recenze a zkušenosti

Bezoplachová péče Isana Hair uhlazující balzám
Bezoplachová péče Isana Hair uhlazující balzám - obrázek 1
Bezoplachová péče Isana Hair uhlazující balzám - obrázek 2
5 4.4 9
  • Průměrné hodnocení 4.4
  • 78% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 45 - 60 Kč
  • Kvalita obalu 4.6
  • Celkem 9 recenzí
  • Výrobce Isana Hair

Recenze produktu
Isana Hair uhlazující balzám

věk
15-24

Další recenze od 14.11.2014 22:45:36

Tento balzám jsem si koupila na základě recenzí zde na omlazení. Bohužel na mé vlasy nijak nepůsobí. Naopak mám dojem, že se mi vlasy česaly hůř a byly tak divně slepené (i když jsem si je vyfoukala, efekt byl stejný). Naštěstí byl tak levný, že mě to moc netrápí. Jen jsem doufala, že jsem konečně našla něco co by uhladilo mé nežehlitelné , nepoddajné vlasy.

  • Cena
  • Nádherná vůně
  • Slepoval mi vlasy
  • Vlasy mi nešly rozčesat
  • Po vyžehlení vydržely rovné 5 minut (jako je to u mých vlasů běžné :/ )


věk
35-44

Další recenze od 21.7.2014 15:37:55

Perfektní uhlazující balzám za pár korun. Vlasy žehlím každý den a tak zkouším různé vyhlazující balzámy a ty které chrání vlasy před teplem. Tento jsem si koupila na základě recenzí zde na Omlazení a i já se připojuji ke spokojeným uživatelkám tohoto balzámu. Nanáším malé množství hned po umytí a poté vlasy vyfoukám fénem. Pěkně se narovnají, takže žehličku pak použiji jen minimálně a spíše na uhlazení vlasů. Navíc jim dodá pěkný lesk. Doporučuji a budu kupovat dál.

  • nízká cena
  • dobře narovnává vlasy
  • snad jen omezený prodej (jen v Rossmannu)


věk
25-34

Další recenze od 21.1.2013 10:49:11

Hledala jsem nějaký uhlazující balzámek na vlasy. Tento nejen, že splňuje mé přání, ale zároveň vlasy i vyživuje (obsahuje pantenol) a chrání před teplem. Používám jej pokaždé po umytí vlasů. Vlasy nijak nemastí, neslepuje, nemá žádné negativní účinky, co jsem tak vypozorovala. (Používám jej tak 3měsíce), vlasy jsou krásně uhlazené, zároveň ne zplihlé, což je perfektní. (Stačí opravdu množství o velikosti oříšku na vlasy o střední délce.

  • stačí malé množství
  • snadná aplikace
  • příjemná jemná vůně
  • vlasy se snadněji rozčesávají
  • obsahuje Pantenol (jež má dobré účinky na vlasy)
  • opravdu uhlazuje ale zanechává objem
  • chrání vlasy před teplem
  • velmi nízká cena za velmi dobrou kvalitu
  • Možná by mohl mít ještě víčko, které by bylo vhodné při cestování, aby byla jistota, že se nějakým způsobem neotevře, ale to je maličkost
  • Žádné nedostatky nemá


věk
25-34

Další recenze od 25.11.2012 21:08:02

Je to dobrý bezoplachový balzám na vlasy. Nevšimla jsem si, že by se mi vlasy lépe žehlili, nebo tak, ale rozhodne je lehký, pěkně voní a jdou dobře rozčesat :) Za 49 super :) přijde mi jako něco mezi produktem glissKur bezoplachový balzám (žlutý obal) a Loreal mlekem na zehleni (růžovy obal) tenhle zastane oba a je za super cenu. Budu ho kupovat i nadále.

  • (prý) ochrana před teplem
  • konzistence
  • kvalita
  • cena
  • vůně
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 21.11.2012 13:09:23

Vzhledem k hodocení ostatních jsem čekala od tohoto přípravku mnohem více. Mě nedělá s vlasy v podstatě nic. Balzám dávám do vlhkých vlasů a vlasy se tak o něco lépe rozčesávají a jsou trošku jemnější. Během žehlení a fénování nepozoruju žádné rozdíly. Pokud ale přípravek chrání vlasy před teplem, je to super. Vlasy nijak nezatěžuje. Vůně je jemná.

  • chrání vlasy před teplem
  • jemnější vlasy
  • cena
  • s mými vlasy nedělá nic


věk
25-34

Další recenze od 15.11.2012 21:19:26

Tak to je paráda, po vyfoukání mám krásně rovné vlasy a to je mám hodně vlnité a husté. Je mnohem lepší, než balzámy dražších značek, které jsem vyzkoušela, jen mě trochu mrzí, že na vlasech nijak zvlášť nevoní, na což jsem u těchto přípravků zvyklá, ale to na kvalitě neubírá.

  • konzistence
  • super výsledek
  • cena
  • žádné


věk
25-34

Velmi dobrá služba za super cenu. Nenápadná značka a přitom velmi účinná! Tento přípravek jsem si nanesla na vlhké vlasy a když jsem potom suché vlasy vyžehlila, tak jsem je měla krásně hebké a příjemné na dotek, k tomu taky sympatická vůně, pokud vlasy i dobře chrání před teplem, není co vytknout.

  • hebké vlasy
  • vůně
  • cena
  • žádné


věk
35-44

Další recenze od 14.5.2012 23:06:09

- s ochranou proti teplu, bez oplachování a s efektem anti frizz pro kadeřavé a nepoddajné vlasy. Mimořádné pěstící složení dodává vlasům extra péči a zářivý lesk. Pro snadnější česání. Na tento balzám jsem narazila náhodou v Rossmann když jsem si chtěla koupit nějaký přípravek chránící vlasy před teplem fénu či žehličky. Stál pár korun, tak jsem si říkala - uvidíme... No a výsledek je takový, že pod výše uvedený popis se můžu podepsat. Tento balzám je naprosto úžasný, používám pro sebe i dceru před fénováním, ale i po každém umytí vlasů. Na polodlouhé vlasy stačí lískový oříšek krému vetřít do vlasů, které jsou poté krásně hebké a uhlazené. I když mám mastnější vlasy, absolutně je nezatěžuje ani u kořínků. Opravdu doporučuji!!!!!

  • - úžasný výrobek za směšnou cenu
  • - nic


Další recenze od 17.3.2012 14:42:57

Tento uhlazující balzám na vlasy jsem si velmi oblíbila, jediný balzám tohoto typu, který opravdu funguje, stačí si jej nanést po umytí na vlasy rozčesat a ani nepotřebujete fén, aby jste dosáhli požadovaného vzhledu, od té doby co jej používám už nepotřebuji ani žehličku, výborný pro nepoddajné a rozlétané vlasy. Mohu jen doporučit :-)

  • splňuje velmi dobře svůj účel
  • dokáže zkrotit nepoddajné vlasy
  • dobrá cenová dostupnost
  • nepraktické balení


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené