L'Oréal Paris Elsève Arginine Resist X3 posílující balzám recenze a zkušenosti

Kondicionéry L'Oréal Paris Elsève Arginine Resist X3 posílující balzám
Kondicionéry L'Oréal Paris Elsève Arginine Resist X3 posílující balzám - obrázek 1
Kondicionéry L'Oréal Paris Elsève Arginine Resist X3 posílující balzám - obrázek 2
5 4 12
  • Průměrné hodnocení 4
  • 75% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 50 - 90 Kč
  • Kvalita obalu 4.6
  • Celkem 12 recenzí
  • Výrobce L'Oréal Paris

Recenze produktu
L'Oréal Paris Elsève Arginine Resist X3 posílující balzám

věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 29.6.2012 14:11:32

Tento výrobek má podle výrobce trojitý posilující účinek Argininu pro odolnější vlasy, od kořínků až po konečky. Posilující balzám má dodat Vašim vlasovým cibulkám výživné látky, struktura vlasového vlákna bude obnovena a vlasy budou růst odolnější. Myslím, že očekávání splňuje. Zatím nepoužívám celou řadu, ale pouze balzám a i tak musím chválit. Samotný balzam má konzistenci stejnou jako jiné. Vůni má podle mě příjemnou, vlasy voní ještě dlouho po umytí. Dále jsou vlasy po použití pevné, hladké a lesklé. Téměř se necuchají a jdou velice snadno rozčesávat. Tento bazlam patří mezi to nejlepší, co se dá v drogérii koupit.

  • Cena v poměru s kvalitou.
  • Snadná dostupnost.
  • Příjemná vůně.
  • Vlasy jsou po použití hebké a pevné.
  • žádné jsem neshledala


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
blond

Balzámy a šampony od Elséve mám ráda a tak jsem si koupila i tento balzám na zkoušku a příjemně mě překvapil. Vlasy vůbec nezatěžuje a po použití jsou vlasy hladké a jemné. Balzám taky hezky voní a cítím ho i druhý den po použití. Vlasy se po něm i dobře rozčesávají a necuchají se.

  • hezky voní
  • vlasy jsou hladké a jemné
  • nezatěžuje a nezacuchává vlasy
  • žádné


věk
15-24

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Další recenze od 6.8.2012 22:06:24

Velmi dobrý balzám na vlasy. Sice obsahuje silikony, ale ikdyž mám velmi jemné, mastící se vlasy tak jsem spokojená. Používám i se šamponem ze stejné řady a vlasy mám opravdu o trochu pevnější. Vlasy se mi hned nepramínkovatí jak po použití jiných balzámů a kondicionérů.

  • Cena
  • Vůně
  • Plní svůj účel
  • Silikony


věk
25-34

vlasy
rovné
suché
blond

Další recenze od 14.8.2012 20:20:05

Momentálně používám se šamponem ze stejné řady. Balzám jsem si zamilovala, krásně voní (i když vůně ve vlasech moc dlouho nevydrží). Uhladí vlasové vlákno a vlasy jsou pak krásně hebké a hladké, o poznání lesklejší, snadno se rozčesávají a necuchají se. Akorát mi po něm vlasy trošku plihnou a jsou takové těžší. Co se silnějších vlasů týče - no nevím, nepřipadají mi tak, ale to jsem ani nečekala. Narozdíl od šampónu koupím znova.

  • vlasy se snadno rozčesávají
  • hebké a lesklé vlasy
  • vůně
  • trochu zatěžuje - vlasy rychleji plihnou
  • neposiluje vlasy tak, jak slibuje


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
blond

Ke šamponu ze stejné řady jsem si vzala i balzám a oba dva výrobky jsou docela OK. Hezky voní, pěkně se po něm rozčesávají vlasy, jen bych doporučila dávat si ho malé množství, protože při větším vlasy docela zatěžuje a vlasy pak mají tendenci plihnout a být rychle umaštěné. Na to, že je to drogérkový výrobek, tak jsem s ním spokojena.

  • cena
  • vůně
  • snadné rozčesávání vlasů
  • silikony


věk
15-24

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 10.12.2013 17:45:25

Zatím asi nejlepší kondicionér, který jsem kdy vyzkoušela. Nanáším jen do délek, protože se mi více mastí vlasy a tenhle kondicionér je skoro zázrak. Krásně voní, vlasy jdou skvěle rozčesat, jsou jemné, hladké a tolik se necuchají. Za ty peníze skvělý produkt. Kondicionéry střídám, ale k tomuhle se ráda vracím.

  • vůně
  • cena
  • vlasy jdou krásně rozčesat
  • vlasy jsou jemné a hladké
  • nic


věk
25-34

vlasy
vlnité
mastné
hnědé

Balzám mi vôbec nevyhovoval. Síce pekne vonia a na vlasoch je príjemný, balenie super. Avšak, na vlasy mi vôbec nezaberal, žiadna regenerácia sa nekonala. Je to také nič moc. Vlasy sa mi rýchlejšie mastnili ale to by som prežila keby nejak regeneroval rozštiepené konce a lámavé vlasy. Ja neodporúčam, zbytočne vyhodené peniaze.

  • vôňa
  • žiadna regenerácia


věk
35-44

vlasy
rovné
suché
blond

Další recenze od 12.7.2014 14:32:36

Tak tento balzám na vlasy mě hodně zklamal. Vůbec jsem nepoznala rozdíl před a po použití. Vlasy tak maximálně zjemnil, že se lépe rozčesávaly ale to je asi tak vše. Sice je cenově dostupný ale stejnou službu mi udělá balzám od Balea za poloviční cenu. Já tedy příště již nekoupím a ani nikomu nedoporučuji. Dvě hvězdy dávám tak maximálně za krásnou vůni.

  • krásně voní
  • vlasy neposiluje


věk
15-24

vlasy
rovné
suché
černé

Další recenze od 20.7.2014 10:34:54

Tak a mám doma další zázrak! Vzala jsem tento kondicionér tak trochu naslepo, ale rozhodně koupi nelituju. Strašně krásně voní a je celkem hutný. Na vlasech jsem ho nechala asi 20 minut pod ručníkem a po umytí na mě čekaly krásně hebké a vyživené vlasy. Ještě další den jsem cítila dost výraznou vuni, která by ale někomu mohla vadit. Rozhodně koupím znovu.

  • vuně
  • lesk
  • hebkost
  • nic


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od 23.8.2014 00:41:37

Velice dobrý balzámek. Používala jsem společně se šamponem a měla jsem hezké, snadno rozčesatelné vlasy. Nějaké extra posílení jsem nezaznamenala, ale já mám vlasy celkem OK, takže jsem ani žádná kouzla pozorovat nemohla. Tahle černá řada od Elseve určitě nezklame, ale pořád mám raději růžovou. Určitě doporučuji vyzkoušet. :)

  • Vyživuje
  • Nezatěžuje
  • Design
  • Nic


věk
35-44

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 31.1.2015 07:33:03

Kondicionér hezky voní, má příjemnou krémovou konzistenci, dobře se tedy na vlasy nanáší. Dlouhé vlasy se mnohem snadněji rozčesávají, jsou hebčí a lesklejší. Moje vlasy jsou jemnější a neměla jsem pocit, že by je tento balzám zatěžoval. Nevím, jestli jsou vlasy přímo posílené, jak slibuje reklama, ale rozhodně jsou celkově v lepším stavu než bez používání kondicionéru. Používala jsem spolu se šamponem ze stejné řady verze Light. Za mě velká spokojenost a určitě koupím někdy zase.

  • hezká vůně
  • hebčí a lesklejší vlasy
  • vlasy se lépe rozčesávají
  • krémová konzistence
  • nezatěžuje jemné vlasy
  • žádné


věk
25-34

vlasy
vlnité
mastné
hnědé

Další recenze od 2.5.2015 12:11:28

Kupovala som ho spolu s Resist X3 light šampónom,keďže do dĺžok a na konce hlavne,potrebujem toho viac.Používala som Total Repair,ktorý nie je zlý,ale v prípade hustých,no jemných vlasov som mala vždy problém s tým,že boli rozlietané.Resist to vyriešil,vlasy boli po použití krásne uhladené,jemné na dotyk.Výživu som spozorovala len minimálnu,no veľké plus bolo,že vlasy išli dobre rozčesať a nevytrhala som ich s hrebeňom toľko.Môže ale zaťažiť,preto na mastné/jemné vlasy by som zvážila,prípadne naozaj dávala len do dĺžok a koncov,ak sú suché.Striedam ho ale s jedným ľahším balzamom.Má príjemnú vôňu,je dobre hustý a páči sa mi čierny obal :o)

  • príjemná vôňa
  • dobre sa rozčesávali
  • uhladené vlasy-nie sú rozlietané
  • môže zaťažovať