L'Oréal Paris False Lash Wings Mascara recenze a zkušenosti

Řasenky L'Oréal Paris False Lash Wings Mascara
Řasenky L'Oréal Paris False Lash Wings Mascara - obrázek 1
Řasenky L'Oréal Paris False Lash Wings Mascara - obrázek 2
Řasenky L'Oréal Paris False Lash Wings Mascara - obrázek 3
5 3.2 11
  • Průměrné hodnocení 3.2
  • 46% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 208 - 350 Kč
  • Kvalita obalu 4.3
  • Celkem 11 recenzí
  • Výrobce L'Oréal Paris

Recenze produktu
L'Oréal Paris False Lash Wings Mascara

věk
35-44

oči
zelené

Už dlouho hledám řasenku, která by mi vyhovovala... Tuhle jsem zkusila na základě recenzí a musím říct, že patří k těm lepším. Prazvláštně tvarovaný kartáček byl to, co mě brzdilo v nákupu, v těchhle zvláštních kartáčcích si moc nelibuju, mám z nich pocit, že výrobci neustále vymýšlejí ne takové, které budou lepší a lepší, ale takové, aby produkt vynikal i tvarem před konkurencí a nehledě na výsledek a to mi dost v poslední době vadí, takže se uchyluji k právě tradičním kartáčkům, a´t štětinkovým, nebo plastovým. Takže tenhle kartáček byl na mě úlet... Ale... řesenku hodnotím jako velmi povedenou, dobře nalíčí, měla jsem strach jak se s kartáčkem poperu, ale musím uznat, že líčení je poměrně dost intuitivní, prostě kartáček sednul na oko prakticky sám. Hustota barvy je dobrá, černá je pěkně černá, žádná tmavá šedá jako posledně u Maybelline Colossal volume. Řasy nalíčila pěkně, víc než 2 vrstvy nedoporučuju, slepovaly by se. Ale já jsem spokojená. Kartáček perfektně řasy rozčesal, což mi vyhovuje. S odlíčením problém nemám, používám oční odličovač Garnier na obyč. řasenky a dvousložkový Sephora na voděodolky. Takže odličování neřeším.

  • snadná dostupnost
  • pěkný obal
  • intuitivní kartáček který dobře řasy rozčeše
  • líčení vydrží
  • asi žádné


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 19.3.2016 16:12:45

Jak já lituju téhle koupě.. S řasenkama od Loreal jsem spokojená a tak jsem chtěla vyzkoušet tenhle kartáček, protože takové zajímavé mám ráda. No hrůza, řasy slepené příšerně, nejde rozčesat a absolutně, což mě nejvíc štve - nejde odlíčit! Přijde mi že řasy jsou po ní těžké, moc obalené, a jedině s čím jde sundat je krém mastný na vatovém tamponku. Doufám aspoň, že až se trochu opotřebí, tak už nebude tak moc slepovat.

  • nic
  • Slepuje
  • nejde odlíčit
  • těžké řasy


Další recenze od 15.11.2015 11:11:46

Dlouho jsem hledala řasenku s efektem umělých řas a pak náhodou narazila na tuhle. Nejprve jsem se obávala kartáčku, jelikož jsem byla zvyklá na tlustší. Po pár tazích jsem ovšem zjistila, že tahle řasenka je naprosto dokonalá. Viditelně řasy prodlouží - díky tvaru kartáčku hlavně ve vnějších koutcích oka, a také zahustí. Po více naneseních opravdu dodá lehce efekt umělých řas. Vydrží na řasách celý den a neobtiskává se. Už jsem si zakoupila třetí kus a nejspíš u téhle řasenky zůstanu.

  • mírný efekt umělých řas
  • výdrž po celý den
  • neobtiskává se
  • přijatelná cena
  • rychleji vysychá


věk
35-44

oči
hnědé

Další recenze od 22.3.2015 21:27:27

Z této řasenky jsem měla radost opravdu jen chvilku.Líbil se mi její obal a hlavně kartáček,ale tím to končí.Řasenka řasy krásně prodlouží,zahustí,ale také slepí. Co od řasenek očekávám nejvíce je natočení řas a to se opravdu nekonalo!Záleží samozřejmě na tom,jaké máte řasy,někomu vyhovovat může.Mě tato řasenka nevyhovuje,určitě jí už nekoupím!

  • prodlouží
  • zahustí
  • nenatočí


věk
25-34

oči
hnědé

Nejlepší řasenka, se kterou jsem se za poslední dobu setkala. Holky, nevzdávejte to s ní po 2 namalováních.. Tato řasenka se podle mě potřebuje trošku rozmalovat a také si musíte s tím pohrát tak, aby měl tvar kartáčku skutečný efekt. Pokud vám to s ním nejde, tak si kupujte řasenky s jednoduchými kartáčky. U mě splňuje řasenka skvěle účel, řasy mi hodně prodlouží, zvýrazní a zvláštně je rozvine, takový efekt mi tuším ještě žádná řasenka neudělala. Z dálky řasy trochu vypadají jako prodloužené. Za mě určitě ano, krásný obal, název a výborná kvalita.

  • krásně rozvine řasy
  • design obalu
  • řasy vypadají jako prodloužené
  • nic


věk
35-44

oči
modré

Další recenze od 15.10.2013 07:11:10

Řasenku jsem si koupila ptž byla ve slevě :-) tak jsem si říkala vyzkouším..První nanesení hrůza.. asi tak po 4.vrstvě to začalo trochu jít. Kartáček mi tedy nevyhovje vůbec jelikož si obě oči dělám pravou rukou z jedné strany tak jsem ho musela mít na levé oko natočen na rovnou stranu nebo bych měla uprostřed delší řasy než na koncích...ten tvar mi přijde trochu nedomyšlený.Na pravém oku to tedy trochu ten motýlí efekt udělalo, ale to se dá udělat i jinou řasenkou...Cekově tedy spokojena nejsem a vrátím se ke své oblíbené Volume Million Lashes.

  • pěkný obal
  • kartáček


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 9.10.2013 19:16:34

jedna z nejlepších řasenek. s trochou cviku řasy krásně zvýrazní a oddělí. úžasný dvoustranný kartáček, jednou stranou řasy "obarvím" druhou je pročešu. řasenka se nedrolí, neopadává, ani v dešti jsem s ní neměla jakýkoli problém. mám už druhou a rozhodně nebudu měnit. doopravdy to chce ale cvičit, cvičit, cvičit... :-)

  • řasy krásně nabarví
  • kartáček (jednou stranou se dají řasy krásně pročesat a oddělit)
  • nedrolí se
  • žádný


věk
25-34

oči
hnědé

Čekala jsem mnohem víc, abych pravdu řekla. Kord při této ceně. Slepuje, řasy, neoddělí, nenatočí, špatná manipulace s kartáčkem, ale asi jde jen o zvyk. Výrobek si určitě už nikdy nekoupím, to si raději koupím řasenku za 59,- a udělá mi možná lepší službu než takhle. Špatně se mi i odličuje. Dlouho schne, dělá obtisky a brzy se rozmaže.

  • obal
  • Neoddělí řasy
  • Nanatočí řasy
  • Cena


Další recenze od 30.6.2013 14:16:23

Od řasenky jsem očekávala hodně a naprosto všechno splnila. Vyrovná se i mnohem dražším řasenkám. Chce to trochu cviku s kartáčkem, potom vám však vykouzlí ty nejkrásnější řasy na světě.Obarví je, rozvine a prodlouží. Neslepuje, nedělá pavoučí nohy, nežmolkuje, vydrží i dva dny, nedrolí se pod oči. Speciálním koncem kartáčku se navíc krásně dostanete do koutku oka. Na obaly moc nekoukám, ale i po nošení v kabelce se z něj neloupou nápisy. U rocket volume mi časem zapadnul dovnitř jakýsi kroužek z hrdla řasenky- nehrozí, protože tam žádný není a u mega volume od dermacolu se hned utrhla vrchní část obalu- taky se nestalo. Za mě rozhodně ANO!

  • vyrovná se i dražším řasenkám
  • kartáček se kterým se dostanu všude
  • řasy krásně rozvine a prodlouží
  • nedrolí se pod oči
  • výdrž
  • musíte si zvyknout na kartáček a naučit se s ním


Další recenze od 26.3.2013 17:14:46

Ocekavala jsem od teto rasenky hodne, ale neni to vubec zadny zazrak, rasy bez klesticek nenatoci a celkem slepuje rasy, na kartacku je vzdy az moc barvy.Vubec nejsem spokojena s tou rasenkou, Max Factor je mnohem lepsi.Cenove je i levnejsi a nemuzu si stezovat, uz se nenecham napalit Lorealem...

  • obal
  • slepuje
  • kartacek
  • nenatoci rasy
  • cena


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 16.3.2013 15:58:12

Hodně jsem od ní očekávala a zklamala. Nekoupím si ji znovu jen proto, že vím, že za tutoo cenu je na trhu mnoho jiných lepších řasenek. Každopádně k produktu: Poprvé jsem si ji nanesla rychle v autě a nebyla jsem spokojená, ale na druhý den v klidu doma a s koncem řasenky se pracuje dobře, jen někdy trochu slepuje ale přijde mi lepší nějaká miss sporty... Každopádně je podobná Million Volume Lashes. Řasy moc nepročeše, spíš dělá pavoučí nožičky. S objemem není kamarádka ani trochu ale prodlouží.

  • Prodlouží
  • obal
  • zvláštní kartáček, se kterým se dá pracovat jednoduše
  • cena
  • má tendenci slepovat
  • pavoučí nožičky
  • objem naprosto žádný


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené