L'Oréal Paris Lash Architect 4D Mascara recenze a zkušenosti

Řasenky L'Oréal Paris Lash Architect 4D Mascara
Řasenky L'Oréal Paris Lash Architect 4D Mascara - obrázek 1
Řasenky L'Oréal Paris Lash Architect 4D Mascara - obrázek 2
Řasenky L'Oréal Paris Lash Architect 4D Mascara - obrázek 3
5 3.4 21
  • Průměrné hodnocení 3.4
  • 34% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 180 - 450 Kč
  • Kvalita obalu 4
  • Celkem 21 recenzí
  • Výrobce L'Oréal Paris

Recenze produktu
L'Oréal Paris Lash Architect 4D Mascara

věk
15-24

oči
zelené

Další recenze od 13.3.2012 19:01:27

Z téhle řesenky jsem byla hodně zklamaná, i když je mi jasné, že slibuje nemožné: délku, objem, natočení a oddělení v jednom. Nenatočí skoro vůbec, prodloužení a objem průměr, ale zato neslepuje. Po zhruba 12 hodinách nošení se začne obtiskávat a rozmazávat. Jako plus hodnotím, že je velmi pigmentovaná a dobře řasy zvýrazní a ještě to balení je pěkné :)

  • zajímavé balení
  • zvýrazní
  • neslepuje
  • hodně pigmentovaná
  • rozmazává se a obtiskává
  • nesplní, co slibuje
  • vůbec nenatočí


věk
35-44

oči
zelené

Další recenze od 14.3.2012 12:27:11

Tahle řasenka mě hodně zklamala. Je naprosto průměrná, žádný skvělý ekekt hustých natočených řas se nedostavil, což je za tu cenu nepřijatelné. Největší mínus je ovšem v tom, že má hustou voskovou konzistenci a proto velmi rychle vysychá. Po měsíci už mi ani nešel 100% dovřít obal!

  • barva obalu
  • trochu lepí
  • neplní co slibuje: objem, délka, hustota
  • rychle vysychá


Další recenze od 14.3.2012 13:00:49

Bohužel z této řasenky jsem byla zklamaná, koupila jsem si jen proto, že jsem ji mohla mít za poloviční cenu. Řasenka slepuje řasy, tvoří chuchvalce, slepuje, obtiskává se.

  • Zajímavý obal
  • slepuje řasy


Další recenze od 14.3.2012 22:17:25

Řasenka řasy krásně prodlouží a oddělí, dělá opravdu delší a výraznější řasy, jen nenatočí., což já zrovna nepotřebuji. Moc mi bohužel nevydržela, cca 2 měsíce, proto si ji už nekoupím, jinak bych jí dala ještě šanci. Nevím jestli je to obalem, nikdy se mi nepodařil pořádně zavřít a nebo mi z něj pořád jakoby vylézala barva.

  • dobře prodlužuje a odděluje řasy
  • brzo se spotřebuje


Další recenze od 25.3.2012 23:34:00

Velké zklamání. Byl to dar, vzhledem k tam málému kartáčku bych si ji nekoupila. Malý kartáček nabírá příliš mnoho barvy a pak řasy slepí, to lze vyřešit setřením přebytečné barvy, pak se krásně nanese a na "nakleštičkovaných" řasách vypadá dobře. Jenže po pár hodinách se začne drolit.

  • pěkný obal
  • slepuje
  • drolí se brzy


věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od 8.4.2012 18:37:38

Děs běs! Největší utrpení mé peněženky. Řasenka slibuje natočení, prodloužení a zhuštění, co vyšlo? Ani jedno. Mé rovné vlasy se stočily spíše dolů, prodloužení nulové, zhuštění= slepení. Navíc se mi zdálo, že řasenka nikdy pořádně nezaschla a měla jsem pocit "umatlaných" očí. Velké zklamání.

  • nic
  • slepuje
  • nezaschne
  • nejde pořádně zavřít
  • cena


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 20.6.2012 17:32:24

Asi nejhorší řasenka, co mám. Je neustále slepená, dělá kolečko kolem ústí a je opravdu hodně tuhá. Měla jsem i 3D Architect a výsledky podobné. L'oreal by měl být mezi dorgistickými značkami špička, ale zdá se mi jen jako předražený Dermacol (v něčem ho Dermacol hravě předčí).

  • nic
  • zasychá
  • slepuje řasy


věk
35-44

oči
šedé

Další recenze od 22.6.2012 10:13:18

Tato značka řasenky mě opět nezklamala a převědčila mě, že řasenky od této značky jsou opravdu kvalitní. Řasy krásně nalíčí a zvýrazí a dodá očím sexy pohled. Řasy neslepí a neotiskuje se. Nabarví řasy výrazně černou barvou a pokud použijete více vrstev, stále máte řasy krásně oddělené a řasenka se nedrolí.

  • zvýrazní řasy
  • žádné


věk
25-34

oči
modré

Pro mě bohužel další velké zklamání od L'Oréal. Řasenku jsem použila dvakrát, od té doby mi jen leží v šuplíku. Bohužel mi přijde, že řasy nenatočí, ani neprodlouží. Možná snad zhušťuje, ale na druhou stranu řasy také slepuje. Díky hutnější konzistenci i rychle vyschla. Na druhou stranu má zajímavý desing obalu.

  • výrazná černá barva
  • slepuje řasy
  • rychle vysychá


Další recenze od 30.7.2012 16:27:50

Očekávala jsem od této řasenky více. Řasy vůbec nenatáčí a drolí se. Na druhou stranu jsem byla překvapena, že takovýto kartáček pěkně oddělí řasy. Pro viditělnější efekt musím dát víc vrstev. Dobře však poslouží v kombinaci s jinou řasenkou, která řasy nejdříve natočí. Znovu bych si ji ale nekoupila.

  • obal
  • oddělené řasy
  • drolení
  • vysychá
  • nenatáčí


Další recenze od 14.8.2012 19:06:30

Řasenka typu mrkací panenka, tak to mám ráda. Nicméně se mi z nějakého důvodu tvořil u hrdla nános a tak jsem si té řasenky moc neužila, tím pádem se brzo vypotřebovala a vysychala, protože nešla pořádně dotáhnout. Zaneřádila jsem si ruce a pak už dělala jen hrudky. Takže na to dávat pozor, kdyby nebylo toho nánosu tak jí nemám co vytknout. Klidně bych to s ní zkusila znova, ale po té pravé pátrám dál. :D

  • mrkací panenka
  • nános u hrdla


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 14.8.2012 22:01:34

Největší hloupost, jakou si můžete mezi řasenkami vybrat. Mezi drogerkovými se neřadí úplně k nejlevnějším a přitom ji většina předčí. Řasy slepuje, žmolkuje, rychle vysychá, takže ji ani ne do měsíce můžete akorát tak vyhodit. Jedním slovem zklamání!

  • žádné
  • slepuje řasy
  • žmolkuje
  • rychle vysychá


věk
25-34

oči
zelené

Nejlepší řasenka,jakou jsem kdy vyzkoušela!mám ráda hodně výrazné řasy,takže těm,kdo preferují přirozený vzhled,vyhovovat nemusí :) Když si s ní vyhrajete,udělá vám dlouhatánské a husté,výrazné řasy..menší nevýhodou je trošku vyšší cena,ale mně to za ten výsledek stojí :)

  • panenkovské řasy
  • dá se vrstvit
  • trošku slepuje
  • vyšší cena


věk
25-34

oči
modré

U téhle řasenky mám vždy efekt umělých řas.Dlouhé, husté, výrazné. Podle mě ale hodně záleží na tom, jaké má kdo řasy ještě předtím, než řasenku nanese. Já mám svoje řasy dobré, tak že nemám problém s žádnou řasenkou. Tahle je má nejoblíbenější, zatím bych nevyměnila za jinou.

  • Dlouho vydrží
  • maxi objem
  • výrazný look
  • rychleji vysychá


věk
25-34

oči
šedé

Další recenze od 2.3.2013 13:53:32

Moje jedena z nejoblíběnějších řasenek. Sice trochu lepí, ale když se s řasenkou dobře pracuje, tak jsou řasy husté, dlouhé a rozdělené. Sytá černá barva. Rozhodně není pro ty co dávají přednost přirozenému vzhledu. V akci se dá koupit za pěknou cenu.

  • výrazné řasy
  • pěkný obal
  • nenašla jsem


věk
25-34

oči
modré

V poměru cena výkon je tato řasenka vcelku propadák. Nejsem na řasenky vyloženě náročná, ale vyzkoušela jsem jich hodně od těch levnějších okolo 100Kč až po ty dražší okolo 1000Kč a tato patří mezi nejhorší. Nedám na reklamu ve stylu "prodlouží, zatočí" atd. ale očekávám, že řasenka zaschne, neopadává, nerozmazává se, rychle nevyschne a na aplikaci se nemusím pekelně soustředit, abych neměla potom řasy slepené a s drobkama.

  • hezký je obal
  • naprosto podprůměrná řasenka za hodně peněz


věk
25-34

Další recenze od 6.3.2013 13:24:50

Tato řasenka mi dělala velmi hezké řasy...pěkně natočila a také zahustila. S kartáčkem se pracovalo také velmi dobře a pěkně nalíčil řasy v koutku oka. Po měsíci mi ale řasenka začala celkem dost vysychat, což mě u tak drahé řasenky naštvalo. Také s obalem jsem často bojovala, abych ho mohla otevřít. Myslím, že za dost peněz málo muziky.

  • Dobře se pracuje s kartáčkem
  • Prodlouží
  • Balení
  • Rychle vysychá


věk
25-34

oči
hnědé

Řasenky L'ORÉAL mám ráda, protože jsem snad žádnou špatnou ještě od této značky neměla. Tato není výjimkou, já z ní byla nadšená. Na kartáček je nutno si zvyknout, je poměrně malý, navíc se zužuje, takže to chce trochu cviku. Řasy krásně oddělí, neslepí, prodlouží a zvýrazní. Černá je velmi dobře pigmentovaná. Doporučuji, ráda se k ní někdy vrátím.

  • kartáček, na který je nutno si zvyknout
  • nedrolí se
  • prodlužuje a zahušťuje řasy
  • snad jen cena


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 31.7.2013 21:34:39

Mě naopak tahle řasenka strašně nadchla! Nejlepší co jsem kdy měla! Kartářek strašně super, nežmolkovala, nedrolila se, dobře se sní pracuje. Řasy jsem měla krásně rozčesané, husté a dlouhé! Co chválím ještě je, že řasenka se dobře odličovala. Sehnala jsem webovou stránku za dobrou cenu, takže určitě u ní zůstanu!

  • cena
  • obal
  • kartáček
  • práce s ní
  • nic


věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od 28.5.2015 20:31:46

Jediná řasenka, která prodlouží mé velmi krátké a rovné řasy. Obsahuje malé částečky, které se na řasy přilepí a prodlouží je. Dodává i objem. Pro mé krátké řasy je to jediná řasenka, která je zvládne nadzvednout a prodloužit. Zkoušela jsem i jiné řasenky, ale vždy jsem se vrátila k této. Jediná nevýhoda je to, že vytéká z obalu a poté se tam usazuje, proto doporučuji skladovat ji ve vzpřímené poloze.

  • opravdu prodlužuje
  • dodává objem
  • nadzvedává řasy
  • řasenka vytéká z obalu a usazuje se tam


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené