L'Oréal Paris Studio Line Silk & Gloss Hot Straight Sprej recenze a zkušenosti

Bezoplachová péče L'Oréal Paris Studio Line Silk & Gloss Hot Straight Sprej
Bezoplachová péče L'Oréal Paris Studio Line Silk & Gloss Hot Straight Sprej - obrázek 1
Bezoplachová péče L'Oréal Paris Studio Line Silk & Gloss Hot Straight Sprej - obrázek 2
5 3.5 29
  • Průměrné hodnocení 3.5
  • 59% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 75 - 150 Kč
  • Kvalita obalu 4.4
  • Celkem 29 recenzí
  • Výrobce L'Oréal Paris

Recenze produktu
L'Oréal Paris Studio Line Silk & Gloss Hot Straight Sprej

Další recenze od 13.3.2012 09:13:34

Uhlazující sprej s Mikrovlákny hedvábí pro použití s žehličkou na vlasy nebo fénem. Vyhlazuje vlasy a současně chrání před horkým vzduchem. Je určen i pro jemné vlasy. Tento ochranný sprej mě mile překvapil, i když je to obyčejný produkt z drogerie. Na jemné vlasy je výborný. Nemastí se po něm vlasy, nezatěžuje. Používám jen před fénováním, s žehličkou jsem neměla zatím příležitost vyzkoušet. Vlasy nejsou tak vysušené, jsou po vyfoukání hebké a příjemné na dotek, takže určitá ochrana před horkým vzduchem tam bude. Vůně mě nijak nenadchla, ale není špatná.

  • Cena
  • Dostupnost - v každé drogerii
  • Nemastí, neslepuje, nezatěžuje
  • Ochrana před teplem asi nebude tak velká, jako u dražších produktů.


věk
25-34

Také jsem měla a nejsem pro a ani proti...Myslím, že ochrana před horkem nebude tak velká, ale vlasy jsou hezčí na dotek. Znovu si nekoupím, jelikož budu přecházet na dražší výrobky.

  • cena a hezky voní (dle mě)
  • není asi dostatečná ochrana před horkem


věk
25-34

Další recenze od 13.3.2012 11:25:27

Nevím, zda dostatečně chrání před horkem, nicméně velice příjemně voní, vlasy zbytečně nezatěžuje, neslepuje a zůstávají po jeho aplikaci déle rovné. Je dostupný prakticky v každé drogerii.

  • cena
  • dostupnost
  • obal
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 31.3.2012 13:28:45

Tenhle sprej neurazí, ale ani nenadchne. Dá se použít buď s fénem nebo se žehličkou. Výhodou je příjemná a pohodlná aplikace. Vlasy jsou po použití hebké a o trošku lesklejší, nemastí a nezatěžuje. Avšak mám pocit, že ochrana před teplem není nějak zvlášť výrazná. Má příjemnou vůni. Znovu si ho ale už nekoupím.

  • použití s fénem i s žehličkou
  • hebké a lesklé vlasy
  • nemastí a nezatěžuje
  • příjemná vůně
  • mám pocit, že ochrana před teplem není moc velká


věk
25-34

Nevím zda chrání před horkem, ale krásně voní a vlasy se po něm nemastí. Obal bych lépe vymyslela, protože jsem si nastříkala jen třeba na šást vlasů a nemohla to nějak rozetřít, nevím asi jsem nešikovná :). Ale růžová na obalu je super. Příště ale zkusím něco jiného..

  • vůně
  • špatná aplikace


věk
25-34

Další recenze od 20.5.2012 22:26:56

S výrobkem jsem spokojená, lehce se aplikuje, příjemně voní a vlasy jsou po něm hebké a lesklé. Lze použít s fénem nebo se žehličkou na vlasy, já používám pouze se žehličkou, při aplikaci s fénem jsem mi přišlo, že moc neůčinkoval. Oceňuji i dobrou cenu.

  • vůně
  • aplikace
  • nic


věk
15-24

Další recenze od 22.5.2012 00:30:30

Doporučuji slečnám co si žehlí vlasy každý den, já tenhle sprej používala když jsem si vlasy žehlila každý den a vlasy jsem měla stále hebké, vonavé a určitě je tak žehlička moc neponičila, obal je celkem praktický ale vršek jsem nemohla věčně najít, ale to se mi stává u více přípravků na vlasy.

  • Dostupnost
  • Cena
  • Vůně


Další recenze od 22.5.2012 12:13:51

Výrobek jsem si koupila kvůli častému žehlení vlasů. Ovšem mi nepřišlo, že by nějak účinkoval. Krásně voní, z vlasů je cítit docela dlouho a dostupnost také špatná není. Vlasy už si nežehlím, takže ho používám už jen kvůli té vůni, jen tak. Znovu ho kupovat nebudu.

  • vůně
  • účinek není 100%


Další recenze od 30.5.2012 21:22:24

Tento sprej používám již přes rok,vlasy mi po něm drží krásně uhlazené a rovné i když prší nebo je vlhko a to je mám hodně kudrnaté.Jeho nevýhoda je,že nedodá dostatečnou ochranu konečkům,takže se k němu musí používat ještě nějaký ochranující prostředek

  • snadná aplikace a dlouho vydrží
  • nezvlní vlasy ani v dešti
  • hebké vlasy
  • nedostatečná ochrana


Další recenze od 20.7.2012 20:37:32

Tento sprej není tak účinný jako profesionální (ale i s nimi mám pochybné zkušenosti). Není příliš drahý a vydrží poměrně dlouho. Pro mě je nenahraditelný, nelepí mi vlasy a krásně je uhlazuje. Vypadají lesklejší a jsou krásně hebké na dotek. Mi osobně vyhovuje, ale věřím tomu že někomu nevyhovuje, hold má každý jiné vlasy.

  • cena
  • krásně hebké vlasy
  • není to 100% ochrana (nic není 100%), ale pomůže


věk
25-34

Termofixační sprej má konzistenci řídkého vlasového mléka, dávkování je přes pumpičku s rozprašovačem. Nanáší se do umytých, ručníkem vysušených vlasů a slibuje ochranu před teplem a rovné vlasy po dlouhou dobu. Ačkoliv jsem nanášela spreje ještě méně, než je doporučené dávkování na obalu, vlasy byly spíše než narovnané splihlé, matné, ulepené a rozpramínkované. Rychle se mastily a výsledek stylingu ať už s použitím fénu či žehličky mě nijak nenadchnul.

  • asi žádné
  • slepuje a zatěžuje vlasy
  • rychleji se mastí


věk
15-24

Další recenze od 29.7.2012 13:23:56

S tímto přípravkem jsem velice spokojená. Doporučila mi ho kamarádka a já si ho nemohu vynachválit. Před žehlením, nebo fénováním ho nastříkám na vlasy, aby se nepoškodily. Jelikož mají moje vlasy velký objem, tak je to dobr pomocník. Navíc úžasně voní. Mohu jen doporučit.

  • pěkná vůně
  • hezky uhladí vlasy


věk
25-34

Další recenze od 2.8.2012 14:42:43

Tenhle sprej je taková klasika. Z drogérkových přípravků na žehlení vlasů je jeden z nejlepších, ale jinak bych řekla, že spíš neurazí, nenadchne. Na mých vlasech nemá žádné účinky. Prostě když si vlasy nastříkám tímto sprejem před žehlením, tak výsledek je úplně stejný jako bych nepoužila nic. Nezatěžuje a neslepuje vlasy, ale ani je nedělá hladší nebo cokoli jiného. Otázkou je, jak moc vlasy chrání.

  • nezatěžuje ani neslepuje vlasy
  • nepozoruju na vlasech žádné účinky


Další recenze od 17.8.2012 01:39:16

Bez tohohle spreje bych už ani nevylezla z bytu, pro mne učiněný zázrak. Vlasy krásně uhlazuje, jsou jemné, voňavé, vypadají pěstěně a zdravě, nerozlítavají se, skvěle se rozčesávají, a déle po něm drží narovnané. Ani nijak zvlšť nemastí, a to ho používám až k pokožce hlavy. Za mě jednoznačně +, akorát ta ochrana před teplem asi nebude nijak slavná, tak přemýšlím, co k tomu. A z lahvičky je hold rychle pryč

  • Uhlazuje
  • Vyrovnává
  • Příjemně voní
  • Dodává vlasům zdravý vzhled
  • Nemastí
  • Skvěle se rozčesávají vlasy
  • Cena
  • Vlasy nejsou vysušené
  • Rychle mizí z lahvičky
  • Ochrana před teplem je slabá


věk
15-24

Dříve jsem si často žehlila a fénovala vlasy, a proto jsem si chtěla koupit kosmetiku, která mě před horkým vzduchem ochrání kvalitu vlasů, abych vlásky neměla poškozené, bohužel tento sprej nedoporučuji! Sprej vůbec nechrání vlasy před horkým vzduchem.

  • obal
  • vůně
  • nechrání vlasy


věk
25-34

Další recenze od 14.11.2012 20:48:24

Koupila jsem si ho aby ochránil moje vlasy před žehlením. Nelepí vlasy ani je nemastí, ale že bych vypozorovala nějaký super výsledek na vlasech po žehlení, to se také říct nedá. Takže za mě hezky voní ale je celkem k ničemu, i když Loreal je moje nej značka.

  • vůně
  • nelepí vlasy
  • nemastí vlasy
  • žádný účinek


věk
25-34

Další recenze od 3.12.2012 23:34:45

Používala jsem tento přípravek na žehlení. Mám silné, kudrnaté a krepaté vlasy, hodně poničené a vysušené. Nezaznamenala jsem žádnou změnu, že by uhlazoval a podobně, moýná byly trochu lesklejší. Jediné plus je, že nezatěžuje vlasy, snadná aplikace a příjemná vůně, ale že by chránil před teplem bych neřekla. Raději zainvestuji do dražších produktů nejlépe přímo od kadeřnice.

  • Cena
  • bez výsledku


Další recenze od 2.1.2013 22:08:41

Tento sprej mám moc ráda. Vlasy si vždycky nastříkám tímto a potom vyžehlím a déle pak vydrží rovné. Moc hezky voní, jako nějaký šampon od Lorealu. Vlasy nemastí. Řekla bych, že se i o něco lépe rozčesávají. Jsou lesklejší. Sprej má i chránit vlasy před teplem, což nemůžu úplně posoudit, ale řekla bych, že jiné přípravky v tomhle směru poslouží lépe, za to mu strhávám bod. Dá se dobře sehnat a je levný,

  • vlasy vydrží déle rovné
  • nemastí
  • vůně
  • cena
  • lesklejší vlasy
  • lépe se rozčesávají
  • řekla bych, že ochrana před teplem není tak vysoká


věk
15-24

Další recenze od 19.2.2013 21:41:35

Hledala jsem sprej, po kterém budou vlasy hebké, nepřesušené a nebudou mastné. Po tomto spreji jsou mé vlasy krásně hebké, neelektrizují a jsou uhlazenější. Nevím, zda uplně chrání před teplem ale určitě lepší než nepoužít nic. Tento sprej doporučuji, navíc má krásný růžový obal.

  • hebké vlasy
  • nezelektrizované vlasy
  • nemastí
  • vlasy nejsou splihlé
  • cena
  • obal
  • účinek asi není na stoprocent


věk
15-24

Další recenze od 17.3.2013 18:24:57

Tenhle výrobek je u mě jako stálice. Mám už asi 4 balení. Já si žehlím jen ofinu, tak mi vydrží opravdu dlouho, asi tak 1 balení na rok. Stříkám ho jen na ofinu, když fénuju, žehlím nebo kulmuju celou hlavu tak si ho nastříkám na všechny vlasy. (není tak často) Jestli funguje jako ochrana před teplem to nevím. Na ofině mám pocit že i jo, to mám nejzdravější z celé hlavy a na ostatních vlasech asi moc neprotože to mi stačí párkrát vyžehlit a mám je zničené. Musí se ho dávat v přiměřeném množství, protože jinak mastí vlasy. mám hodně vylnité vlasy a sebemenší vlhko mi je zkroutí. S tímto sprejem se rovný efekt prodlužuje.

  • vůně
  • prodlužuje výdrž rovných vlasů
  • obal
  • cena
  • nevím jestli uchrání před větším teplem


věk
25-34

Pretože si vlasy fénujem len občas, hľadala som nejaký sprej na ochranu a siahla som po tomto. Musím povedať že ma ani nenadchol, ani príliš nesklamal aj keď ochrana príliš veľká nie je. Výhodou je že sa ho nemusí nanášaťveľké množstvo a takisto aj aplikátor vo forme spreja ktorý prípravok rovnomerne nanesie na vlasy. Vôbec sa mi nepáči jeho vôňa, nazvala by som ju až smradom. Občas sa mi zdalo že sa po ňom rýchlejšie mastili vlasy.

  • sprejový aplikátor
  • cena
  • vôňa
  • niekedy mastí vlasy


věk
15-24

Další recenze od 18.3.2013 11:57:59

Další výrobek od Loreál, který je úplně stejný jak ostatní. Vlasy uhladí a zjemní, ale nějaká ochrana před teplem je podle mne úplně mimo. Navíc mi nevyhhovuje, že je to sprej, takže vlasy jsou po něm chvíli mokré a vlasy nezjemní a neuhladí jako "mléko" na vlasy. Cena vysoká.

  • Uhlazuje
  • Zjemní
  • Cena


věk
15-24

Další recenze od 5.4.2013 20:10:51

Tento spray je stálou součástí mé sbírky přípravků na vlasy. Není drahý, úžasně voní, vlasy po jeho použití vydrží mnohem déle rovné. Používám ho nejen po umytí, ale i během dne, když mi vlasy stojí, nebo se elektrizují. Vše krásně uhladí. Ve formě spraye navíc vlasy nezatěžuje. Ptatří mezi moje TOP :)

  • cena
  • uhladí vlasy
  • vlasy zůstávají déle rovné
  • krásně voní
  • nezatěžuje
  • žádné


Také jsem už měla , ale moc spokojená jsem teda nebyla nikdy... Vlasy jsou po tom příšerně mastné a že by to nějak vonělo to také ne.. Jediné plus asi že se to z tubičky stříká a nenatírá na vlasy , ale jinak asi jen samé mínusy. Teď bych zvolila spíše něco lepšího , i za tu cenu se dají pořídit mnohem lepší výrobky. Pro mě tento výrobek - nevyhovující. :(

  • 'Stříkací' provedení
  • hezky vypadá
  • mastí vlasy
  • nevoní
  • vlasy se po tom nedají moc rozčesávat


věk
25-34

Tento sprej na vlasy bol celkom fajn. Cena býva privysoká a tak som kupovala len v akcii. Prešla som z trvalej na rovné a každý deň som si musela žehliť. Vlasy mi trochu ochránila ale zázrak nenastal. Veľké mínus bolo to, že keď ste pri sprejovaní nedávali pozor a nasprejovali ste aj zem , išli ste sa potom zabiť. Hlavne , keď ste o tom nevedeli.

  • aplikácia
  • cena keď nie je v akcii


věk
15-24

Tento sprej je určený přímo na žehlení vlasů a i na fénování, což je to, co potřebuju. Má krásnou takovou jemnější vůni. Když si ho na vlasy nastříkáte a přežehlíte, tak i potom vlasy pěkně voní. Při žehlení to občas trochu zaprská. Asi protože ještě dostatečně neuschnul. Nedokážu posoudit, jestli ty vlasy ochraňuje, ale určitě je lepší použít tento sprej než žehlit vlasy bez ničeho. Jediné, co mi vadí je aplikace. Je super, že je to sprej, ale mysleal jsem, že to tu tekutinu více rozpráí a nebude ji stříkat jen na jedno místo.

  • vůně
  • cena
  • množství
  • nevím jestli vlasy ochrání
  • aplikace-tu tekutinu moc nerozpráší ale nastříká ji jen na jedno místo


věk
25-34

Další recenze od 22.4.2014 16:17:06

Můj nejoblíbenější přípravek na ochranu vlasů před žehlením nebo vysoušením. Vyzkoušela jsem jich už docela dost, ale tento jediný je má stálice :-) Vlasy se dobře rozčesávají a rozhodně nejsou po aplikaci spreje tak moc vysušené nebo zničené,vlasy nejsou i hned mastné a vypadají zdravě. Aplikace i obal je fajn a vůně je v pohodě :-) některé vlasové přípravky šíleně smrdí, ale tahle vůně mi nevadí :-)

  • cena - kvalita
  • obal