L'Oréal Professionnel Absolut Repair Cellular Shampoo recenze a zkušenosti

Šampony L'Oréal Professionnel Absolut Repair Cellular Shampoo
Šampony L'Oréal Professionnel Absolut Repair Cellular Shampoo - obrázek 1
5 3.8 19
  • Průměrné hodnocení 3.8
  • 64% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 150 - 600 Kč
  • Kvalita obalu 4.4
  • Celkem 19 recenzí
  • Výrobce L'Oréal Professionnel

Recenze produktu
L'Oréal Professionnel Absolut Repair Cellular Shampoo

věk
15-24

vlasy
vlnité
normální
blond

Další recenze od 18.3.2012 09:36:03

Skvělý šampón pro poškozené, suché a lámavé vlasy. Skvěle zregeneruje, vlásky jsou po něm hladké, pevné a lesklé. Z mých zkušeností i hodně omezil lámání vlasů, se kterým jsem měla problém. V kombinaci ještě s maskou a kondicionérem je super!!

  • vůně
  • proti lámavosti
  • hebké a lesklé vlasy
  • hydratuje vlasy
  • žádné


Další recenze od 18.3.2012 11:16:16

Prostě šampon. Sám s lámavými a suchými vlasy nic neudělá. V kombinaci s maskou není špatný. Vlasy umyl, což je jeho hlavní úkol. Pro mě - nenadchne, neurazí.

  • Vůně
  • Sám o sobě nic nezmůže


věk
25-34

vlasy
kudrnaté
suché
blond

Další recenze od 18.3.2012 14:23:31

Tento šampon mi zachránil spálené vlasy od melíru. Vlasy jsou po něm hebké, vyživené, prostě vypadají mnohem lépe. Používala jsem ho ale zároveň s maskou ze stejné řady, takže to může být i zásluha masky nebo kombinace tohoto šamponu a masky. Mohl by trošku pěkněji vonět (já jsem ale hrozně vybíravá na vůně přípravků na vlasy).

  • vyživuje vlasy
  • viditelně zlepšuje kondici zničených vlasů
  • vůně (můj subjektivní dojem)


Další recenze od 30.3.2012 21:17:49

S ostatními produkty této řady jsem moc spokojená, ale šampon je takový průměr. Celkem se mi po něm mastili vlasy a žádné speciální účinky jsem nezaznamenala, což teda ani od šamponu nečekám, že by měl o vlasy pečovat na to jsou jiné produkty. Radši si kupuji šampon z jiných řad LP.

  • ---
  • více se po něm mastí vlasy


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
blond

Tento šampon jsem používala vkuse asi půl roku a zachránil mi vlasy, které byly zničené fénováním. Měla jsem je strašně suché a lámavé, věřím, že se mi zlepšily právě kvůli tomuto šamponu. Používala jsem ho současně s Gestil Wonder maskou. Akorát je škoda, že je k dostání pouze na internetu nebo u kadeřnic. Co se týká parfemace, tak je takový neutrální. Já tedy doporučuji na velmi zničené vlasy.

  • zlepšuje stav zničených vlasů
  • vyživuje vlasy
  • po čase vlasy zatěžuje


věk
25-34

vlasy
rovné
suché
blond

Tento šampon si kupuji pokaždé v největší velikosti(což je 1,5litru) a naprosto úžasně mi vlasy zregeneruje, ozdraví, ačkoliv mám melír, tak se lesknou a opravdu minimálně lámou. Jsem moc spokojená, vůně sice není z nejlepších, ale není nepříjemná. šampon je hodně krémový, pro méně intenzivní efekt se dá trochu naředit. Nedoporučuji ho používat déle pokud nemáte opravdu zničené vlasy, jinak uplácne vlasy a ztratíte objem. Za mě doporučuji střídat s jinými šampony. Jinak na regeneraci můj favorit. Rozhodně koupím znovu.

  • skutečně funguje
  • vlasy se po něm dají skvěle rozčesat
  • dá se zakoupit i opravdu velké balení za skvělou cenu
  • dražší
  • vůně je nevýrazná


věk
25-34

vlasy
vlnité
mastné
blond

Další recenze od 17.4.2012 13:18:12

Tento šampón umí co slibuje. Moje vlasy krásně zregeneroval. Velmi dobře se po něm rozčesávají a jsou lesklé. Mně zmírníl lámání vlasů. Kombinuji s maskou Absolute Repair Cellular. Šampón je sice dražší ale dá se sehnat balení 1,5 litru kolem 600Kč. Voní nádherně - po žlutém melounu.

  • regeneruje
  • voní
  • lesk vlasů
  • hezké balení
  • žádný


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
blond

Dle mých zkušeností je tato řada je nejslabší z dostupné péče Professionnel. Tento šampón je takový průměr. Celkem se mi po něm mastili vlasy, což se mi normálně neděje. Ani v kombinaci s maskou nenadchl. Upřednostňuji jiné řady LP, tento znovu kupovat nebudu.

  • žádné
  • rychle se po něm mastí vlasy


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od 9.8.2012 11:16:08

Vlasy nemám nijak extra zničené, tento šampon používám když chci vlasům dopřát extra výživu. A to splňuje. Šampon používám většinou společně s maskou a vlasy jsou po použití hebké, lesklé, pevné a vyživené. I přesto, že je šampon tak vyživující, vůbec vlasy nezatěžuje a tom mám mastící se vlasy. Naprostá spokojenost.

  • Výživa
  • Lesklé a pevné vlasy
  • Nezatěžuje
  • Horší dostupnost


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
blond

Další recenze od 24.10.2012 22:27:49

Mám suché vlasy se sklonem ke krepatění, proto musím říct, že po delší době používání tohoto šamponu jsem nadšená. Opravdu mám vlasy hezčí, hebčí, hladší a celkově mi přijde, že se méně lámou. Balení s pumpičkou je super a na umytí dlouhých vlasů stačí opravdu pouze malé množství.

  • hezčí vlasy
  • cena
  • žádné


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
blond

Další recenze od 24.12.2012 12:59:27

Je to rozhodně jeden z nejlepších šamponů pro suché a poškozené vlasy. Dal mi dohromady vysušené vlasy po letitém melírování a častém žehlení a zase se k němu budu vracet. Mám navíc vlasy se sklonem ke krepatění a i tohle dokázal eliminovat a bylo to vidět už při schnutí vlasů, protože ta nejvíc zničená horší vrsta bývala jako spálená tráva a po tomto šamponu byl vidět o dost lepšá výsledek. Nedám 5 bodů za obal, protože mám radši průhledné obaly, ale jinak vážně není co vytknout. Cena mi je jedno tady, protože je to vážně skvělý šampon.

  • regeneruje zničené a vysušené vlasy
  • menší sklon k lámavosti vlasů
  • radši bych průhledný obal


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Další recenze od 16.5.2013 21:06:28

Podle toho co jsem se dočetla na internetu jsem se vážné těšila až ho vyzkouším. Ne, že by mě vyloženě zklamal vlasy po něm hebké jsou, ale na dlouhodobé použití to určitě není a v mém případě ani na krátkodobé.:D Vlasy sem po něm měla opravdu slepené a ztěžklé. Začala mě dokonce svědit pokožka jak k ní neproudil vzduch.:D Ale tak to mám u většiny regeneračních šamponů, pouze zde už snad po druhém umytí. Ale zase se mi zlepšili konečky a ani si neumím představit, že by se někomu s tímhle šamponem vysušovali.

  • Dobrý na suché konečky
  • Vlasy jsou hebké hezky
  • Zatěžuje vlasy a pokožku
  • Slepuje vlasy u kořínků


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
blond

Po přečtení recenzí na tento produkt na omlazeni jsem se rozhodla vyzkoušet jej na mé po odbarvování zničené vlasy. Musím říct, že výrobek je pro mne velkým zklamáním. Za cenu 600 korun / 1500 ml bych očekávala tedy víc. Místo lesklých krásných vlasů mám po umytí u kořínků mastné cosi, což mi doposud žádný z profi ani drogérkových výrobků na hlavě nevytvořil. Sice to jde trochu rozčesat (mimochodem i s rozčesáním vlasů po použití tohoto šamponu je problém i přes to, že si před tím dávám kvalitní profi dvoufázový kondicionér), ale stejně je to velké negativum. Jsem velmi nespokojená a výrobek nemohu doporučit. Příště již nekoupím.

  • příjemná vůně
  • mastí se po něm kořínky vlasů
  • cena
  • po použití přípravku vlasy nejdou pořádně rozčesat


Další recenze od 14.6.2013 13:23:10

Pěkný obal je bohužel jediná kladná vlastnost tohoto šampónu. Použila jsem ho třikrát a vždy po něm zůstaly mastné kořínky. Taky hrozně zacuchává vlasy. Musela jsem po něm nanést kondicionér nadvakrát, jinak bych vlasy nerozčesala. Vůně je nevýrazná. Za mě kvalita rozhodně neodpovídá ceně. I šampon za třetinu ceny umyje vlasy mnohokrát lépe.

  • Hezký obal
  • Mastí kořínky
  • Cuchá vlasy
  • Poměr cena / kvalita


Fuj fuj fuj- co je to? Je to vubec sampon???!! Jak uz tady psaly holky, horší sampon jsem v zivote nemela. Po umyti lepivy pocit, při fenovani uz lepive i ruce. Po vy fenovani lepive kořínky a uplacle vlasy. Šílený pocit neumytych vlasu. A to loreal sampony mam fakt rada. Nevim co chtěly výrobci tímto rict. Rada věnuji někomu 500ml balení. Uz nikdy vic!!!

  • Zadne
  • Vse


věk
15-24

vlasy
rovné
suché
blond

Další recenze od 6.12.2013 20:47:33

Asi jsem čekala víc, než jsem měla, ale pro mě je to úplně normální šampon. Žádný zázrak, nic se nekonalo. Nehezky voní a téměř vůbec nepění. Na druhou stranu musím přiznat, že vlasy nemám nějak extra zničené, tak že já jsem žádnou změnu, natož zlepšení, neobjevila. Koupila jsem si i masku a používala jejich kombinaci, ale myslím, že kdybych měla jakýkoli jiný šampón, tak je výsledek stejný. V poměru cena/kvalita = nic moc.

  • žádné
  • vůně
  • nepění
  • cena


věk
15-24

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Další recenze od 8.3.2014 08:08:10

Nejlepší šampón na mé suché vlasy, který jsem kdy vyzkoušela. Někomu se po něm mohou mastit, mně se snad mastí pomaleji než kdy předtím. Vlas se mi zdá vyživený, hebký, jemný, lesklý. Krepatost ustupuje, nemám pocit tak moc suchých vlasů. Vůně není nějak výrazná je příjemná a jemná. Absolutně mu nemám co vytknout a určitě koupím znovu.

  • Regeneruje a vyživuje
  • žádné


věk
15-24

vlasy
vlnité
suché
blond

Další recenze od 10.5.2014 14:27:45

Tenhle šampon jsem si koupila, proto že jsem si myslela, jak moc mám zničené vlasy. Asi tomu tak nebylo, protože mi vlasy uplácl k hlavě a vzniklo mi z nich hnusné, nechutné, lepivé něco.. nedávno jsem šla na nový melír (kadeřnice mi ho udělala hodně hustý a částečně mi spálila vlasy) - ani si neumíte představit, jaký je tenhle šampón zázrak na melírované vlasy. Zkoušela ho i mamka a taky ji neseděl. Udělala si melír (tudíž vlasy byly hodně vysušené) a ejhle - šampon funguje :) Ovšem přestane fungovat, když vám vlasy odrostou a máte u hlavy zase svoje zdravé (to budete mít z vlasů zase tu hnusnou ,,patlaninu''). Ale na zničené a suché vlasy po melírování je tento šampon naprostá JEDNIČKA!

  • Nejlepší šampon na zničené vlasy
  • se zdravými vlasy udělá pohromu


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
blond

Vlasy mám poškozené melírem, fénováním, žehlením a proto jsem potřebovala nějakou vzpruhu. Navíc po létě nevypadaly nijak extra. Nicméně se daly docela dohromady a začaly opravdu růst bez toho, aby se mi třepily konečky. I když mám jemné vlasy, nezaznamenala jsem, že by je nějak zatěžoval, ale kadeřnice mě upozornila na to, že by zatěžovat mohl a měl by se tedy střídat s jiným lehčím šamponem. Mám velké balení s pumpičkou,k což je praktické. Určitě si k němu dokoupím masku. Zatím mi ale stačí jen šampon. Doporučuji!

  • hezčí vlasy
  • výdrž
  • regenerace
  • vyšší cena
  • může zatěžovat