Maybelline Fit me! tekutý make-up recenze a zkušenosti

Tekutý makeup Maybelline Fit me! tekutý make-up
Tekutý makeup Maybelline Fit me! tekutý make-up - obrázek 1
Tekutý makeup Maybelline Fit me! tekutý make-up - obrázek 2
5 3.1 20
  • Průměrné hodnocení 3.1
  • 40% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 140 - 329 Kč
  • Kvalita obalu 4.3
  • Celkem 20 recenzí
  • Výrobce Maybelline

Recenze produktu
Maybelline Fit me! tekutý make-up

Další recenze od 13.1.2014 16:25:32

Tenhle makeup je skvělý a narozdíl od jiných makeupů z drogerie nemá oranžový ale žlutý podtón! Sjednocuje tón pleti, ale nedokáže skrýt zarudnutí. Myslím si, že se i vyrovná dražším, protože na obličeji není poznat, dobře se roztírá (píší, že je na gelové bázi). Vůně je slabá, takže mi nevadí. Musím se ale po něm přepudrovat, protože se hrozně leskne.

  • žlutý
  • nevysušuje
  • vydrží
  • musím použít pudr


věk
15-24

pleť
suchá
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 2.3.2014 21:55:26

Makeup jsem si koupila ze zvědavosti a hlavně proto, že po matujícím, který nevypadal přirozeně jsem chtěla něco tekutého. No.. lituju těch vyhozených peněz. Naprosto nechápu, proč výrobci udělají nejsvětlejší odstín úplně bílý (samozřejmě nedostupný v čr jak jinak) a hned druhý nejsvětlejší je buďto úplně oranžový, nebo žlutý.. nevyhovuje mi barva! Dávkování na pumpičku, což zbytečně zadržuje zbytky make-upu uvnitř. vůbec nic nevydrží.. po třech hodinách nevím, že ho mám, dělá mapy a večer není co odličovat. VYHOZENÉ PENÍZE!

  • žádné
  • Dělá mapy
  • odstín
  • Nevydrží celý den
  • nezakryje


zakoupila jsem ho v Německu za necelých 10 eur v odstínu 105(nejsvětlejší). jsem s ním spokojená. Netrpím na akné, mám spíš pár zarudlejších míst na obličeji a černé tečky, potřebuju tedy spíš sjednotit pleť než něco moc zakrývat, ALE! doporučuju každopádně dávat pod něj bázi, nejlépe matující, protože i na sušší pleti se leskne. Určitě nebude na aknózní pleť, to podle mě zakrýt nezvláde.

  • dobrý výběr barev, sjednocuje barvu pleti, je příjemný,dobře se zapracovává do pleti
  • bez podkladové báze se leskne


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 21.6.2014 13:10:25

Tento makeup jsem si opravdu oblíbila. Hlavně kvůli tomu, že můj odstín pleti je spíše do žluta a takový makeup je těžko k sehnání. Když ano, je spíše oranžový. Také je krásně cenově dostupný, dobře se roztírá a nevytváří flekatý obličej. Jak tady několik z Vás psalo, že si musíte pod něj dávat bázi nebo přes makeup ještě pudr, to já právě nemusím, takže to je další plus. Jen ho nemohu používat, když se mi oskáče obličej pupínky, potom musím sáhnout po makeupu s větším krytím. Ale na léto nebo pro ne moc problematickou pleť úplně ideální. jen mi ještě trochu vadí, že když makeup dojde a chci ještě využít zbytky než si koupím nový, musím složitě odendávat pumpičku a do lahvičky se nejde moc dostat.

  • Konzistence
  • Cena
  • Barva
  • Pumpička
  • Krytí větších nedostatků


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 14.9.2014 15:01:18

Čekala jsem od tohoto make-upu víc. Vůbec nekryje. Zvýrazňuje kruhy pod očima. Nevydrží dlouho po cca. 3 hodinách nevíte ani, že nějaký make-up máte.Roztéká se na obličeji. Splyne s pletí to doslova :D Udělala bych líp kdybych si koupila nějaký levný make up. Nejsvětlejší odstín je moc tmavý. Velké plus je obal s punpičkou.

  • Obal s punpičkou
  • Všechno


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 21.9.2014 11:48:01

Tento make up jsem si koupila čistě ze zvědavosti a díky ceně. Nejsem zklamaná, ale ani nadšená. Odstín jsem si vybrala č. 125 a teď když jsem "opálenější", tak mi pěkně sedí. Make-up je do žluta, vypadá na mé pleti přirozeně. Hezky se nanáší. Oproti jiným make-upum co mám doma, je malinko hutnější, ale nevadí mi to. Co mi vadí, na pleti nevydrží, hodně se slévá, lesknu se po něm jako psí ko*** :D. Takže holky, co máte mastnějí pleť určitě, to nebude nic pro vás :(. Lahvička s pumpičkou je super

  • Odstnín
  • Cena
  • Dostupnost
  • Lahvička
  • Mastný
  • Slévá se
  • Výdrž


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 19.10.2014 22:06:53

Make-up je lehký a nezatěžuje pleť, lehce se roztírá a pokud má člověk trochu trpělivosti a cviku, tak se dá i pěkně navrstvit. Bohužel se na obličeji začne velmi brzy lesknout... Bez přepudrování se podle mě použít nedá. Je sice pravda, že se nejedná o make-up, jehož primárním cílem by bylo zmatnění pleti, ale i tak bych nečekala, že i na sušších místech obličeje začne brzy po nanesení vytvářet nehezké odlesky a "mapy". Výdrž je opravdu velmi malá, krycí schopnost také příliš nenadchne. Líbí se mi, jak pěkně sjednocuje barvu pleti, ale to je asi vše. Neurazí, ale bohužel ani trochu nenadchne. Za mě tedy ne, ideální make-up hledám dál.

  • opravdu příjemná konzistence
  • schopnost sjednotit pleť
  • vpíjí se - pro mě fajn, celkový efekt se mi tak zdá víc přirozený
  • málo kryje
  • brzy se začne slévat a vytváří nehezké "mapy" na obličeji
  • neskutečně se obtiskává na všechno, s čím přijde do kontaktu
  • obličej se brzy leskne


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 20.10.2014 14:10:58

Dle mého názoru tento make-up patří k těm lepší z drogérky.Není to úplný zázrak, ale ani propadák, na pleti je skoro nevyditelný, krásně se nanáší, bohužel má i své mínus a to je, že se slévá a nevydrží na pleti moc dlouho a lesknu se po něm. Takže myslím, že znovu si jej koupím, jelikož není vůbec drahý a na moje nošení make- upu určitě postačí, asi ho, ale nedoporučím, a to pro že by ho asi každá měla vyzkoušet, pro někoho není vhodný a pro ostatní může být.

  • cena
  • nevydrží
  • slévá se


věk
25-34

pleť
smíšená
tmavý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 25.3.2015 21:56:58

Mám tento foundation ráda. Na mé pleti vypadá přirozeně, sjednotí mi perfektně pleť a vydrží dlouho. Používám i stejný pudr a jsem spokojená :) mám spíš mastnější pleť, ale tento foundation mi nezatěžuje pleť. Mám už třetí lahvičku a koupím určitě znovu. Jen mám problém s výběrem odstínů. V americe je velký výběr, ale v česku je to horší.

  • cena
  • přirozený
  • lehký
  • sjednotí pleť
  • vydrží dlouho
  • skvělá výdrž i v létě
  • dostupnost odstínů


věk
15-24


dehydratace
nízká

Další recenze od 30.7.2015 11:41:38

Nejhorší makeup, jaký jsem si mohla koupit. Na pleti nevydrží vůbec nic, slévá se. Koupila jsem si se slevovým kuponem jen ze zvědavosti, samozřejmě že v drogerii je ten nejsvětlejší odstín strašně tmavý, ale chtěla jsem vyzkoušet. Aspoň vím, že určitě nebudu mít zájem objednávat si světlejší odstín pře internet. Určitě nekupovat.

  • elegantní obal
  • všechno


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 11.1.2016 19:14:26

Po tomto make-upu jsem pokukovala už dlouho. Občasné špatné recenze mě neodradily a tak jsem si ho konečně koupila. Nečekala jsem nějakou extra výdrž nebo krytí, ale tohle je naprostá katastrofa :( Červená místečka mi ani trochu nezakryje a po pár hodinách jsem ho na pleti už vůbec neviděla. Bohužel mě make-up velmi zklamal.

  • balení
  • krytí
  • výdrž


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 11.1.2016 21:20:49

Tento make-up som videla u mnohých amerických blogeriek ako ho chválili, tak som ho vyskúšala aj ja, balenie je fajn má pumpičku a na 1 stlačenie ho výjde tak akurát. Ja mám odtieň 115 je výborný perfektne splynie a zjednotí tvár. Je lepšie nanášať ho beauty blendrom alebo prstami, štetcom to nerobilo až taký dobrý efekt aspoň mne. V skratke zjednotí pleť a rozžiari, nedráždi ja ho kúpim znovu. A k tým dislikeom komu sa moja recenzia nepáči jeho vec, toto je môj názor.

  • rozžiari pleť
  • nevysušuje
  • zjednotí ton pleti
  • nic


Další recenze od 9.3.2016 12:38:34

Make up Maybelline Fit Me není vůbec vhodný na smíšenou ani mastnou pleť. Zviditelňuje póry, trochu zalézá do vrásek. Make up má spíše nižší krytí. Vhodný na suchou bezproblémovou pleť.Nutné přepudrování během dne. Celkem slušný výběr odstínů. Kvalitní elegantní balení s pumpičkou. Cena neodpovídá celkové kvalitě.

  • Odstíny.
  • Balení.
  • Není vhodný na mastnější pleť.
  • Cena.


věk
15-24

pleť
suchá
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Zpočátku jsem byla spokojená, hlavně proto, že má make-up podtón do žluta. Bohužel mi ale šupinkovatí na nose a čele. Finiš má ale lesklý, takže je potřeba jej zapudrovat (což ještě více zvýrazní šupinky -_-). Pro ne tak extrémně suchou pleť si myslím, že je dobrý. Krytí je slabší, já bych ocenila o něco větší. Sjednocení nějaké proběhne, ale také nic moc,.

  • odstín
  • balení
  • dostupnost
  • cena
  • dělá šupinky
  • moc nekryje


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Make-up som si zakúpila hlavne preto, lebo je asi jediný z drogérie ktorý je určený pre môj žltý podtón. To je však asi jediné plus. Strašne mi po ňom mastnela tvár (v priebehu dňa bolo nutné ju prepúdrovať minimálne 4 krát). Make up po čase začal zliezať. Za takú cenu nikdy viac. Našla som aj lepší, za skoro rovnakú cenu. Výsledky sú neporovnateľné.

  • pekný obal
  • len pre suchšie typy
  • cena
  • zalieza do drobných vrások
  • nutnosť fixácie púdrom


věk
35-44

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 19.4.2016 21:30:17

Kolem tohoto make-upu jsem chvíli chodila a přemýšlela a když byl v akci, tak jsem ho koupila. A jsem ráda. Je lehoučký, krásně se roztírá, krytí má spíše lehčí, což mi ale vyhovuje. Mám suchou pleť a krásně hydratuje, nevytváří šupinky. Při čtení recenzí zde jsem zjistila, že těm, co mají smíšenou nebo mastnější pleť, se leskne po použití tvář a těm, co mají pleť suchou, tak vesměs vyhovuje. Pěkně voní. Pleť je sjednocená, prozářená, netvoří se mapy. Balení s pumpičkou je velmi pěkné a pro mě praktické. Pokud nenajdu ještě lepší, zůstanu u něj.

  • hydratuje
  • sjednocuje
  • nic


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 20.4.2016 13:00:33

Tak sem si asi před 4mi měsíci koupila Fit me! v nejsvětlejším odstínu. Odstín krásně seděl, ale po delším používáním sem přišla na to, že je to katastrofa. Byla sem zklamaná protože sem za něj vyhodila peníze a i čas.. Mám smíšenou pleť a tenhle makeup se mi na pleti sléval, ale otřesně sléval, šlo vidět všechno, nedokonalosti, póry, vrásky na čele.. I když sem ho přepudrovala tak v tu chvíli kdy sem vylezla ven a vlezla do školy, či kamkoliv, začal se slévat, pleť se mi začla mastit, a musela sem pořád pudrovat a pudrovat.. vždycky sem se tešila až příjdu domů a shodím to z obličeje.. Neříkám že celý makeup je špatný, záleží taky na typu pleti, je spíše na suchou pleť, na mastnou a smíšenou vůbec.. Je problém najít makeup ktery kryje, nedělá vám z obličeje masku a neleze všude kam může. Ovšem ted sem narazila na perličku. Rimmel Lasting finish nude 25 hodin. Na mastnou pleť jako dělany.. takže za mě Fit me nezabodoval.

  • pro suchou pleť krásný vzhled (zářivost)
  • pupička
  • slévá se
  • leze kam může
  • cena/kvalita (nic moc za tu cenu).. spíše nic než moc
  • nekryje jak by mohl
  • moc tekutý makeup
  • výdrž


Další recenze od 17.7.2016 22:10:35

na mastnou plet celkem padne i když na ní není přímo určen - určitě spíše na mladší pleť - - je trochu cena ale kvalitou celkem odpovídá - dostupný ve všech drogeriích ve všech odstínech - určitě bych našla lepší a v drogerii jeden z nejlepších, které jsem vyzkoušela - super v kombinaci s pudrem a korektorem ze stejné řady

  • světlý odstín
  • pěkný a pevný obal
  • velký výběr odstínů
  • cena


věk
35-44

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 2.12.2016 20:07:57

Tekutý make-up,který by se měl přizpůsobit pleti,měl by krýt,sjednotit ,nezatěžovat a nemastit pleť.Neobsahuje olej ani vosky....Naprosto nevyhovující make-up,nic nevydrží,dělá mapy,slévá se a pleť je po nanesení make-upu okamžitě lesklá.Katastrofa a vyhozené peníze.Jediné co mi vyhovovalo,byl odstín.Bohužel.....

  • nulové
  • nevydrží
  • mastí pleť
  • slévá se......


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 2.12.2017 23:40:21

Make-up, ktorý neurazí, ale ani nenadchne. Ak ste majiteľkami zmiešanej/mastnej pleti budete rozhodne potrebovať mať púder pri sebe počas celého dňa. Pleť sa začína mastiť po cca 2 hodinách, výdržou je tiež nie veľmi vyhovujúci, cca 5-6 hodín, potom je vidno, že z pleti mizne, nerobí však fľaky ani mapy, ale vidno, že už na pleti nie je. Je však veľmi zaujímavý svojími odtieňmi, vyberie si aj naozaj svetlá pleť so žltým podtónom.

  • - svetlé odtiene so žltým podtónom
  • - balenie s pumpičkou
  • - dostupnosť
  • - výdrž
  • - mizne z pleti
  • - treba prepudrovávať


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Astor Mattitude 16h make-up

3.1 54% 21 recenzí

NYC All Day Long Make up

3.1 54% 14 recenzí

Hůře hodnocené