Maybelline SuperStay 24H Foundation recenze a zkušenosti

Tekutý makeup Maybelline SuperStay 24H Foundation
Tekutý makeup Maybelline SuperStay 24H Foundation - obrázek 1
Tekutý makeup Maybelline SuperStay 24H Foundation - obrázek 2
Tekutý makeup Maybelline SuperStay 24H Foundation - obrázek 3
5 3.1 13
  • Průměrné hodnocení 3.1
  • 47% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 10 - 379 Kč
  • Kvalita obalu 4.4
  • Celkem 13 recenzí
  • Výrobce Maybelline

Recenze produktu
Maybelline SuperStay 24H Foundation

věk
35-44

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 17.5.2018 07:01:54

tento make up sem koupila hned jak vysel, no a zklamani celkem. kryti je teda opravdu dostacujici, odstin mi sedne perfektne, ale zvyrazni vsechny supinky a celkove i po dostatecnem zapracovani BB je jak pastika behem dne na obliceji, neni to hezky a urcite se daji sehnat daleko lepsi makeupy v drogerii. za me tedy ne a asi poleti do kose:)

  • plne kryti odstin pumpicka
  • vypada jak pastika na obliceji zvyraznuje supinky


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 14.5.2018 22:32:42

Bohužel je tenhle make-up pro mě jeden z nejhorších, co jsem kdy zkusila. Musím uznat, že jsem si ho vlastní blbostí koupila, aniž bych si pořádně pročetla jeho složení. Zapomněla jsem si s sebou na cesty sbalit ten můj obvyklý, a tak jsem rychle naběhla do drogerie a v rychlosti vzala tento. Zaujala mě na něm jeho cena a že by měl být dlouhotrvající. No, mám vyzkoušeno už mnoho makeupů a tenhle mi jako dlouhotrvající nepřipadá. A to ani když pod něj použiju bázi a řádně přepudruji. Navíc mi nevyhovuje složení, plné silikonů.

  • Velký výběr odstínů
  • Dostupnost
  • Cena
  • Zalézá do porů
  • Složení
  • Není dlouhotrvající


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Za mě jeden z nejúžasnějších makeupů vůbec. Krásně kryje, nedělá masku, nádherně se s ním pracuje, i odstíny jsou moc fajn. Je spíš hutnější a krytí má střední, ale dá se navrstvit do úplného krytí. Na pleti je zároveň poměrně lehoučký. Používám ho velmi ráda a to mám smíšenou až mastnou pleť. Výdrž je taky fajn, 8 hodin v práci + 2hodiny ve fitku a zbytek večera zmákne jak nic. Jsem moc spoko a doporučuji všemi deseti!

  • krytí
  • nedělá masku
  • výdrž
  • konzistence
  • hezky se s ním pracuje
  • asi nic


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Narazila jsem na SuperStay v Německu, kde měli v tu dobu docela velký slevy v drogerkách a já měla nějaký peníze navíc, tak jsem se rozhodla, že nakoupím pár značek a zkusím si, jaký mi sedne nejvíce. U SuperStay jsem vzala nejsvětlejší odstín (True Ivory 003), který u nás absolutně není k dispozici a nejsvětlejší odstín, který tu máme je (Light Beige 005), který je narůžovělý a oxiduje jako ... Nevím proč, ale s True Ivory nemám absolutní problém. Dám podkladovou bázi (Nyx nebo Dermacol), zapudruju a make up dělá co má. Pak samozřejmě je po několika hodinách znát, že už by bylo na čase ho upravit, ale většinou nemám čas ho zaplácat pudrem. Transfer není úplně nulovej, ale netransferuje tolik, jako jiné značky. Tenhle Maybelline je pro mě Go To make up, když jdu někam na akci a chci, aby mi přesně sedl. Je to přesně můj odstín (Jsem bledulka) a jsem za něj opravdu ráda.

  • Struktura
  • Neoxiduje
  • Lehký
  • V ČR není dostupný odstín True Ivory 003


věk
35-44

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 17.5.2016 22:41:18

Make-up jsem si zakoupila na základě kladných recenzí na internetu.Krásně se roztírá,dobře kryje,matuje a na mé pleti vydrží po celý den.Pokud někomu zalézá do pórů,tak tento make-up nanáší špatně.Nesmí ho na pleť roztírat,ale vklepávat.Jediný,ale zásadní problém je odstín.Nejsvětlejší odstín na mé pleti po chvilce oxiduje,jde do oranžova a vypadá to strašně.Pokud jsem opálená,tmavší odstín mi krásně sedne.Já osobně jsem spokojená a koupím znovu.

  • matuje
  • výdrž po celý den
  • kryje
  • nejsvětlejší odstín jde do oranžova


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 16.11.2014 19:36:45

Na mou pleť je tento make-up strašně hutný a těžký, krytí nepotřebuji, jenom sjednotit barvu a na to je takhle těžký make-up zbytečný. Mám pocit, že dělá efekt masky a na pleti oxiduje, takže už po pár hodinách vypadá hrozně. 24 hodin nevydrží ani omylem, ale to jsem ani nečekala, úplně by mi stačilo alespoň 8, ale bohužel.

  • nevím
  • hutný
  • dělá masku
  • oxiduje


věk
15-24

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 7.7.2014 13:40:06

Mám opravdu hodně aknózní pleť a tento make up skvěle zakryje všechny pupínky a to ani nemusím vrstvit. Stačí opravdu malé množství na celý obličej a zakryje vážně všechny pupínky. Jsem z něj opravdu nadšená, navíc nejsvětlejší odstín je i pro mě - bleduli :) Sice trošku oxiduje, ale holt to přepudruji světlejším pudrem.

  • vysoce krycí
  • světlé odstíny
  • trošku oxiduje během dne


Další recenze od 28.4.2013 21:57:47

Ide o v podstate kvalitný a dobrý makeup. Počas používania som s ním bola spokojná. Neotiera sa, dobre a dlho drží na pleti, má dobrú konzistenciu, neleskne sa veľmi ale ani veľmi nezmatňuje, pleť robí naozaj peknú až na to že v palete odtieňov som si nenašla ten svoj. Mala som odtieň Cameo ktorý bol najbližie podobný farbe mojej pleti, ale aj tak mal dosť ružovkastý nádych a tým pádom som sa necítila dobre. Ale ak si nájdete odtieň ktorý vám vyhovuje tak určite tento make up doporučujem :)

  • kvalitný makeup
  • neotiera sa
  • dobre kryje
  • velmi špecifické odtiene


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 16.8.2012 16:40:32

Maybelline makeupy mám ráda, ale tenhle mě zklamal docela. Špatně se roztírá a pokud si pleť nenamažate předtím krémem, tak zvýrazní suchá místa a vypadá nepřirozeně. Na suchou a problematickou pleť určitě nedoporučuju, protože mi přijde že ani moc nekryje. Na druhou stranu mi vydrží na pleti celý den aniž bych se leskla.

  • Dobrá výdrž na pleti
  • Přirozené odstíny
  • Nedoporučju na suchou a problematickou pleť
  • Dělá mapy
  • Špatně se roztírá


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 19.4.2012 15:09:30

Make - up ani nepřekvapí, ani neurazí, už jsem měla horší. Mám suchou pleť a přišel mi fajn, našla jsem barvu, která hezky sedí na pleti a make-up vydrží celý den. Nemá žlutý nádech, je spíše do růžova. Krytí je střední, používám korektor a make-up nanáším na bázi, takže spokojenost. Aplikátor umožňuje nanést i maličké množství =)

  • hezká barva
  • cena
  • aplikátor
  • není moc krycí


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 12.3.2012 10:21:04

Kosmetiku Maybelline mám ráda, ale výjimkou jsou jejich make-upy, které mi absolutně nevyhovují. SuperStay je na pleti hrozně viditelný, navíc oxiduje a vytváří mapy. Nevím, možná někomu může vyhovovat, ale za mě rozhodně ne!

  • cena a dostupnost
  • oxiduje
  • mapy na obličeji
  • viditelný na pleti


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 10.3.2012 18:51:26

Nejhorší make-up jaký jsem měla! Šíleně vysušuje pleť, oxiduje, je na pleti hodně vidět, zalejzá do pórů, zvýrazňuje suchá místa, paradoxně jsem se po něm hrozně leskla, na konci dne vypadal strašně, za mě teda určitě ne.

  • žádné bohužel
  • oxiduje
  • malá výdrž
  • vysušuje
  • vypadá nepřirozeně
  • zvýrazňuje suchá místa


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 10.3.2012 18:29:38

Další z mých nej make upů. Často se k němu vracím. Tento výrobek mi zcela vyhovuje. Dobře se nanáší, sjednotí pleť a zakryje drobné nedostatky. S vhodným pudrem vydrží na obličeji i celý den. Má i odstíny pro "bledule", takže ho hojně využívám v zimě. Sice slibuje odolnost při kontaktu s oblečením, ale to samozřejmě jako u většiny není pravda. Dalším záporem je balení-láhvička s pumpičkou, ze které make up nejde vydolovat, když zbývá již nemší množství.

  • Sjednocení pleti.
  • Poměrná výdrž.
  • neodolává doteku s oblečením jak slibuje výrobce
  • balení-lahvička


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

NYC All Day Long Make up

3.1 54% 14 recenzí

Hůře hodnocené