Lacalut Aktiv zubní pasta recenze a zkušenosti

Chrup Lacalut Aktiv zubní pasta
Chrup Lacalut Aktiv zubní pasta - obrázek 1
Chrup Lacalut Aktiv zubní pasta - obrázek 2
Chrup Lacalut Aktiv zubní pasta - obrázek 3
5 4.3 10
  • Průměrné hodnocení 4.3
  • 70% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 75 - 90 Kč
  • Kvalita obalu 4.9
  • Celkem 10 recenzí
  • Výrobce Lacalut

Recenze produktu
Lacalut Aktiv zubní pasta

věk
25-34

Další recenze od 20.6.2012 18:11:51

Tuto pastu jsem začala používat kvůli potížím s dásněmi. Často mi krvácely nejen při čištění zubů ale i samovolně. Od doby, co používám tuto pastu a ústní vodu, se to znatelně zlepšilo. Jediné, co by mnohým mohlo vadit je, že po vyčištění zubů touto pastou člověk nemá pocit svěžesti, ale zas pasta neštípe a pomáhá na jisté potíže.

  • účinná pomoc přo krvácneí z dásní
  • nijaké výrazné


věk
25-34

Další recenze od 16.7.2012 10:32:42

Tato pasta opravdu splní to co slibuje. Mám hodně citlivé dásně se sklonem ke krvácení a jentak nějaká pasta na to nepomáhá. Lacalut tento problém doopravdy skutečně řeší. Dásně stahuje a po pár dnech používání jsou výsledky viditelné. Zuby také dobře čistí. Jediné co mi na pastě nesedí je chuť a to, že nezanechává až takový pocit svěžesti jako jiné běžné pasty

  • účinek
  • cena
  • chuť


věk
25-34

Další recenze od 30.7.2012 19:29:01

Opravdu pomáhá s citlivými dásněmi, stahuje je a zabraňuje infekci na místech, která už krvácí. Což mám jen málokdy, ale po bělení zubů to bylo časté. Její chut je mdlá a tak raději sáhnu po meridolu, který na mě funguje stejně a chutná lépe. Špatná není, ale vyloženě se vždy na čištění netěším.

  • stahuje dásně
  • nepříjemná chuť


věk
25-34

Další recenze od 10.10.2012 08:26:10

Lacalut používám vždy, když na kartáčku objevím trochu krve a musím říct, že mi tato pasta okamžitě pomůže. Nejdříve jsem byla překvapená, jak se mi stáhla pusa, ale je to jen otázkou zvyku. Pro mě je důležité to, že funguje a šetrně čistí zuby. Chuť pasty je nevýrazná, což je pro mě plus.

  • funguje
  • šetrně čistí zuby
  • nevýrazná chuť
  • nic


věk
25-34

Pokud jednou za čas mám problém s dásněmi, nedám dopustit na Lacalut. Stahuje dásně, ze začátku mi to bylo nepříjemné, nyní alespoň vím, že pasta skutečně funguje. Její chuť mi připadá stokrát lepší než chuť Parodontaxu, takže i když je chuť poněkud nevýrazná, nementolová (nedodá pocit svěžesti a svěžího dechu jako jiné pasty), tak raději upřednostním Lacalut než jiné pasty. Mohu ji jedině doporučit.

  • dostupnost
  • stačí množství ve velikosti hrášku
  • nevýrazná chuť (ale ne nepříjemná)
  • stahuje dásně
  • okamžitá účinnost
  • někomu chybí mentolová příchuť


Další recenze od 17.2.2013 23:47:58

Mám v rodině paradontozu, a tak jsem se rozhodla začít používat tuto zubní pastu. Do té doby mi občas mírně krvácely dásně, ale od doby, co tuto pastu používám, už nevím, co to krvácení z dásní je. Chvilku jsem si zvykala na chuť, ale teď už mi snad i chutná :)) Po čištění mám pocit naprosto čistých zubů a zdá se, že mi trochu pomohla i s citlivými zuby. Používám v kombinaci s nejjemnějšími kartáčky Curaprox a obvykle ústní vodou Listerine (jednou týdně pak Elmex gel).

  • velká pomoc při krvácení z dásní
  • pomoc při léčení citlivých zubů
  • pocit čistých zubů
  • žádné (maximálně trochu vyšší cena)


věk
15-24

Další recenze od 14.4.2013 11:52:34

Tuhle pastu používám pořád dokola, používá ji i můj táta a máme doma poměrně velké zásoby. Byla mi doporučena, kvůli problémů s dásněmi. Mám pocit, že i pomohla. K dokonalosti by to ale asi chtělo čistit po každém jídle, ale to se fakt nedá. Cena by mohla být nižší. Já jsem s touto pastou ale spokojená. Nejdřív mi příšerně vadila její chuť, ale po čase jsem si zvykla.

  • pomáhá při problémech s dásněmi
  • cena


věk
25-34

Další recenze od 4.1.2014 15:44:46

Tato pasta mi nesedí. Nemám vůbec nic společného s paradentózou, takže účinky na ni nemohu posoudit, ale pro mě, jako "normálního smrtelníka" :-D je pasta na nic. Nezanechává žádnou svěžest v puse, pouze jakousi divnou pachuť, která mi dost vadí. Nemám po ní pocit krásně vyčistěných zubů a svěžího dechu. Je taky docela drahá, takže znovu si ji už nekoupím.

  • nezanechává svěží pocit
  • má divnou pachuť
  • vyšší cena


věk
15-24

Další recenze od 7.1.2017 01:50:51

Velice dobrá zubní pasta. Začala jsem jí používat před rokem, když mi začaly bolet dásně, a jsem hodně spokojená s účinkem. Pasta má zvláštní chuť, ale hlavní je funkčnost a výsledek. A ten je skvělý. Dásně jsou díky používání této pasty opravdu zklidněné a nenatékají. Účinek jsem cítila už po pár dnech. Koupím znovu.

  • zklidnění dásně
  • nic


věk
35-44

Další recenze od 18.10.2017 19:16:36

Tuto zubní pastu značky Lacalut jsem chtěla vyzkoušet z důvodu krvácení z dásní při čištění zubů. Ale měla tak hroznou chuť, že jsem ji bohužel nebyla schopna používat, tak jsem si musela na kartáček dávat současně i zubní pastu Elmex, abych ji vůbec mohla spotřebovat. Proto bych si ji už podruhé nekoupila.

  • funguje
  • nechutná


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Elmex Gelée zubní gel

4.3 84% 12 recenzí

Hůře hodnocené