Lanvin Eclat D'Arpege EdP recenze a zkušenosti

Parfémy pro ženy Lanvin Eclat D'Arpege EdP
Parfémy pro ženy Lanvin Eclat D'Arpege EdP - obrázek 1
Parfémy pro ženy Lanvin Eclat D'Arpege EdP - obrázek 2
Parfémy pro ženy Lanvin Eclat D'Arpege EdP - obrázek 3
5 4.2 36
  • Průměrné hodnocení 4.2
  • 73% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 250 - 700 Kč
  • Kvalita obalu 4.5
  • Celkem 36 recenzí
  • Výrobce Lanvin

Recenze produktu
Lanvin Eclat D'Arpege EdP

Další recenze od 20.3.2012 11:56:33

Nejuniverzálnější vůně, kterou mám, je prostě úžasná, strašně dlouho vydrží, od začátku do konce prostě voní nádherně. Je to taková čistá vůně, jako čerstvě vyprané prádlo pověšené v zahradě vedle šeříkového keře. A ta cena je přímo pohádková za tento kvalitní patfém! Určitě budu kupovat i nadále. Používá ji i mamka, když ji na mně zacítila, tak ji musela mít. Obě jsme na ni dostaly už spoustu komplimentů, i když už ji samy necítíte, je velmi cítit pro okolí.

  • krásné balení
  • pohádková cena
  • velká výdrž
  • ani jeden


věk
35-44

Další recenze od 20.3.2012 23:01:35

Také ji miluji, přesně tak je pro každou příležitost, vždy mi ji ostatní chválí, dlouho vydrží, hlavně na oblečení, za skvělou cenu. Koupila jsem už snad 5x v životě.

  • nízká cena
  • výdrž
  • příjemná pro každého
  • zbytečné balení v tvrdé krabičce


Další recenze od 21.3.2012 09:57:10

Ze začátku vůbec nevoněl, ale člověk si na něj musí zvyknout...Okolí dle reakcí voní velice příjemně a nevtíravě. Mám už třetí balení, které střídám s jinými parfémy a tuším, že až dojde, přibude balení čtvrté. Poměr cena/výkon je mj. naprosto skvělý.

  • Jemná vůně
  • Používá ho dost jiných holek


věk
25-34

Další recenze od 21.3.2012 13:26:09

Tak téhle vůni prostě nemůžu přijít na chuť. Její kyselý syntetický (až saponátový) začátek mě natolik odrazuje, že bych ji nemohla používat. Po rozvonění už je to lepší a vůně začíná být nositelná a i docela příjemná, ale i tak nejsem fanynkou této vůně a celkově ani svěžích vůní tohoto typu. Jinak na léto si myslím ideální, výdrž tak akorát.

  • cena
  • syntetický začátek


věk
25-34

Další recenze od 22.3.2012 10:44:55

Tato vůně mě velmi překvapila na to, jak je příznivá cena jsem nečekala takovou výdrž a krásnou vůni. Připomíná mi Light Blue, kterou jsem jednu dobu milovala. Příjemně, svěže voní, určitě doporučuji.

  • květinová vůně
  • nic


Další recenze od 22.3.2012 13:50:58

Tuto vůni používám (kromě jiných) již několik let a ještě se mi neomrzela. Spousta lidí v mém okolí mi ji chválí a často se ptají, čím to voním. Šeříkem se rozvoní hned od začátku a je opravdu příjemná, květinová, lehká a zejména na léto ideální vůně. Má dlouhou výdrž, ikdyž už ji na sobě necítím, tak okolí ano. Mohu jedině doporučit.

  • dobrá cena
  • dlouhá výdrž
  • kladné hodnocení okolí
  • žádný


věk
35-44

Další recenze od 22.3.2012 15:01:37

Krásná květinová vůně za výbornou cenu, vhodná hlavně na léto. Na oblečení vydrží hodně dlouho, na kůži už tak dlouho ne. Mám druhou a nejspíš zakoupím znovu. Dávám této vůni +, okolí se mě ptá čím to tak krásně voním:-)

  • krásná vůně
  • dobrá cena
  • nepříliš dlouhá výdrž


Další recenze od 27.3.2012 17:56:58

Taktéž doporučuji. Naopak myslím že vydrží dlouho. Hodně lidí mi ji pochválilo a cítili ji. Je to nezapomenutelná, kvalitní vůně za skvělou cenu. Lahvička se dobře drží a dobře se vůně aplikuje. Opravdu je bez chyby.

  • skvělá vůně
  • výdrž
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 29.3.2012 17:01:33

Levná krásná vůně. Nosím jí hodně často, téměř každodenně. Na večer je sice nevýrazná, ale na den je perfektní. Výdrž neumím posoudit. Jak se říká,že si nos zvykne, tak u jiných prafémů, i když si zvykne, při nějakém pohybu i po delším čase zacítím vůni parfému, který zrovna nosím. U tohoto to tak nemám. Ale celkvově je to moc levná a kvalitní vůně, kterou si koupím zase. Flakon je taky krásný. Ale ta průhledná krabička, co se otvírá šoupáním od sebe, mi přijde dost od věci.

  • cena
  • svěží krásná vůně na denní nošení
  • nevím


věk
35-44

Další recenze od 29.3.2012 17:36:19

Tato vůně je pro mě velmi jemná a příjemná.Jediné co mě dost mrzí,že vůbec nevydrží a po velmi krátké době vůně úplně zmizí.Příjemná je teda cena této vůně,možná to právě proto odpovídá i kvalitě.Já si tento parfém již na 100% nekoupím,vyhozené peníze.

  • příjemná jemná vůně
  • voní to jen chviličku


věk
25-34

Příjemný parfém se zajímavou vůní. Nepoužívám jej často, ale přesto ho mám ráda. Má také velmi hezký obal. Nehodí se mi do večerní společnosti, spíše na lepší běžné akce. Myslím si, že vůně může sedět ženám všech věkových kategorií, je to velmi sympatický parfém, doporučuji.

  • originální vůně
  • design obalu
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 19.6.2012 21:06:10

Díky distribuci do drogerii asi nejmasovější letní vůně hned vedle D&G Light Blue, které je i v něčem podobná. Moc nevydrží, ale za pár stovek ideální jako letní osvěžení a nebo pro mladé studentky. Vůně sama o sobě je příjemná, nikoho určitě neurazí a nebude mu smrdět.

  • levná
  • dostupná i v drogeriích
  • masová
  • hodně jemná s malou výdrží


věk
25-34

Krásná letní vůně, kterou jsem dostala darem, proto jsem od ní moc neočekávala. Naprosto překvapila jak svou nevtíravostí, tak perfektní výdrží, kupuji s jedním jiným parfémem stále dokola. Doporučuji používat také s tělovým mlékem, spousta lidí pak chválí.

  • Výdrž
  • Cena
  • o žádných nevím


věk
35-44

Další recenze od 21.7.2012 13:39:17

Je to pěkná vůně, ale přijde mi dost obyčejná, taková květinová tuctovka. Dlouho na mě nikdy nevydržela vonět, ani se mi nestalo, že bych ji na někom cítila, ani ze začátku, kdy jsem na ni ještě nebyla tak zvyklá. Už si ji znova nekoupím. Je to pěkná, příjemná vůně, ale už je dost očichaná.

  • pěkná svěží květinová vůně
  • obyčejná
  • celkem dost letitá
  • nevydrží dlouho vonět


věk
25-34

Další recenze od 10.8.2012 07:38:53

Vzhledem k výrazné propagaci této vůně (bannery na téměř každém webu) jsem neodolala a vyzkoušela, ale nijak mě nenadchla, taková obyčejná vůně drogerkového typu, spíš na zakrytí nepříjemného pachu, než jako vůně pro ženu. Myslím si, že jsou mnohem příjemnější neutrální vůně, než je tato.

  • cena
  • obyčejná, skoro až nepříjemná vůně


věk
25-34

Velice zajímavá a specifická vůně.Bohužel se stala celkem davovou záležitostí.Nosila jsem ji docela dlouho a ráda, bohužel je mi nepřijmné, pokud tak voní půlka Prahy.Samotná vůně je ale velice příjemná a svůdná.Doporučila bych ji spíše zralejším ženám.

  • specifická a příjemná vůně
  • davová záležitost


věk
25-34

Další recenze od 30.12.2012 18:54:14

Tuto vůni jsem koupila na doporučení kamarádky v akci, hned ze začátku mě zaujala, voní mi příjemně, není nijak vtíravá, taková krásně čistá vůně. opravdu mě příjemně překvapila, po chvilce se krásně rozleží a je moc příjemná. I když sami ji už necíte, okolí jí vnímá.

  • cena
  • výdrž vůně
  • žádný nemá


věk
25-34

Zaujal mě hlavně luxusní obal s "diamantem" na víčku, ale vůně kvalitou rozhodně nezaostává. Moc příjemně lehce svěží květinová (šeříková) vůně. 590Kč za 100ml kvalitnější parfémové vody je pecka. Výdrž sice není tak enormní jako u jiných parfémovaných vod, patří mezi mé stálice, kterými prokládám svou touhu po experimentu (zkoušení nových vůní).

  • příjemně svěžeji květinová vůně
  • luxusní obal
  • nízká cena
  • výdrž není tak závratná jako u jiných parfémovaných vod


věk
25-34

Další recenze od 5.2.2013 12:43:54

Příjemná, svěží vůně s nádechem ovoce za skvělou cenu. Moje stálice již několik let, ráda jí používám na běžné nošení během dne, zejména na jaře a na podzim. Jen mi přijde, že moc dlouho nevydrží, ale v kombinaci cena/kvalita je to učiněný poklad! :-)

  • cena
  • příjemná vůně
  • výdrž


věk
25-34

Další recenze od 3.3.2013 16:59:52

Tento parfém mě dostal. Naprosto nádherně a jemně voní. Žádná vtíravá vůně po které by mě bolela hlava to rozhodně není. Vydrží na mě opravdu hodně moc dlouho. Cena je také velmi přívětivá. Tento parfém je nyní pro mě číslo 1. Určitě si ho koupím znovu.

  • Vysoká výdrž
  • Jemná vůně
  • Cena
  • žádné


věk
35-44

Další recenze od 7.3.2013 10:44:42

tak tuhle vůni jsem docela často cítila na své kolegyni a dost mi voněla,musela sem ji mít,takže jsem jí dostala ,je to docela jemná nevtíravá vůně,která vydrží vonět opravdu dlouho,cítím jí na věcech i druhý den,nepoužívám jí sice často,ale je mi příjemná

  • nevtíravá vůně dlouho vydrží
  • nic mě nenapadá


věk
25-34

Tuto vůni mám velice ráda, jak už tady bylo psáno, hodí se na každou příležitost a myslím, že nikoho neurazí. Je taková lehounká, svěží, příjemná... Ještě mám doma asi půlku lahvičky, až dojde, určitě budu uvažovat znovu o její koupi! :-) Výhoda je že ji skutečně seženete i v drogerii za přijatelnou cenu, doporučuji k vyzkoušení! (-:

  • - příjemná svěží vůně
  • - krásný flakónek
  • - dostupnost i v drogérii
  • - přijatelná cena
  • - o žádných nevím :)


věk
25-34

Taková davovka, ale mám ji ráda. Původně jsem ji dostala k vánocům a nadšená jsem z ní nebyla, ale zvykla jsem si. Připomíná mi Light Blue. Jinak lidi okolo mi ji vždy chválí a ptají se čím voním :) Cena je také super a přes mou počáteční "nechuť" k této vůni mám již třetí balení. Po ránu mi zlepšuje náladu, takže za mě ano.

  • cena
  • příjemná vůně
  • davovka


věk
25-34

Tuto vůni jsem poprvé cítila na kamarádce a moc mě zaujala, chvíli na to si ji koupila moje mamka. Je to vážně krásná, příjemná a zajímavá vůně pro ženu takřka každého věku. Výdrž je super, ještě druhý den je cítit z oblečení. Dá se sehnat za skvělou cenu na internetu nebo v akci v drogerii. Nemám co vytknout. Za mě velká spokojenost.

  • velice dobrá výdrž
  • nádherná vůně
  • dostupnost
  • slušná cena
  • ne


věk
45-54

Další recenze od 8.8.2013 23:32:25

Nejkrásnější kterou jsem kdy měla , koupila jsem si ji náhodně přes net , zaujala mě recenze a hlavně vzhled i cena , když mi dorazila tak mě doslava nadchla , jak nádhernou vůní tak výdrží , každý kdo ji na mě cítí je nadšen a zvědav co je to za vůni , jak muži tak ženy , již mám doma 3 kus a stále mě neomrzela a proto doporučuji všem vyzkoušet tuto vůni ... :-)

  • výdrž
  • vůně
  • PROSTĚ NEJ
  • ŽÁDNÉ


věk
35-44

Další recenze od 3.9.2013 17:34:47

Krásná univerzální vůně vhodná pro každou příležitost. Narazila jsem na ní náhodou, když jsem slyšela v parfumerii jednu paní, která si ji zrovna kupovala jak ji chválila a doporučovala i prodavačce, která ji ještě asi neměla. :-) Šla jsem si tedy vyzkoušet, co že to je za zázrak a musím říct, že i mě voněla krásně. Nekoupila jsem si ji hned ale po nějaké době ano. Od té doby jsem si ji pořídila ještě 2x. Má stále místo na mé poličce mezi parfémy a vždy když potřebuji něco lehkého, okolí neoběžujícího, tak po ní sáhnu. A někdy i jen tak pro radost z její příjemné vůně.

  • krásná vůně za super cenu
  • žádné


věk
25-34

Vůni jsem dostala dárkem a byla jsem s ní docela spokojenál. Voní svěže, příjemně, není vtíravá, výdrž má vzhledem k deklarované ceně docela ucházející. Vadí mi ale, že ji má skoro každá druhá, takže tím ztrácí punc výjimečnosti. A já mám ráda právě vůně, které má málokterá holka. Sama bych si ji příště nekoupila.

  • příjemně voní
  • je fresh
  • výdrž
  • má ji každá druhá


věk
25-34

Další recenze od 22.10.2013 12:35:41

Eclat se mi ze začátku moc líbila, pořídila jsem si i největší 100ml balení. Vůně je sladká, svěží, čistá, taková univerzální, ale mně se za tu dobu co ji mám docela zprotivila. Už mi tolik nevoní a přijde mi jakoby nakyslá. Je vhodná spíše na léto, výdrž celkem obstojná. Už si ji nekoupím, nějak se mi převoněla. Fajn je cena a dostupnost v drogeriích i pěkný flakonek.

  • univerzální vůně
  • je dostupná v drogerii
  • obstojná výdrž
  • cena
  • převoněla se mi


věk
25-34

Další recenze od 3.12.2013 10:22:26

S Lanvinem jsem opravdu spokojená. Kupovala jsem si ho tři roky po sobě každé Vánoce a nikdy jsem se nesetkala s negativními ohlasy. Právě naopak mi každý říkal, že krásně voním. Tahle vůně je přesně to co mi vyhovuje. Je lehká, neuráží. Výdrž je průměrná. Letos jsem se rozhodla pořídit si pro změnu vůni jinou. Každopádně se k Lanvinu za čas zase ráda vrátím. Takže za mě mohu jen dororučit. :)

  • Krásná vůně
  • výhodná cena
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 24.3.2014 15:50:38

Tato vůně na mě ze začátku hodně zapůsobila. Krásná svěží květinová vůně. Po chvíli ale jakoby "zestárne" a není už vůbec svěží, spíš mi přijde těžší a je pravda, že ji používá opravdu hodně žen, což mě docela odradilo. Výdrž má ale na mě docela slušnou, což jí musím pochválit, protože na mě moc parfémy nevydrží. Hodně mi ji chválí muži :). Ve výsledku musím ale říct, že mě osobně vůně nijak nenadchla.

  • mužům se líbí
  • výdrž
  • hezká jen na začátku
  • davová záležitost
  • těžší


věk
25-34

Další recenze od 12.5.2014 21:14:58

Voní nádherně,čistě a svěže.Hodí se na běžné nošení,já ji používám spíše jako víkendovou vůni nebo jen tak na ven,když jdu na brusle a tak.Jinak mám raději výraznější vůně..Ale za mě bohužel absolutně žádná výdrž,prostě po aplikaci ji cítím tak 10 minut a pak nic.Díky tomuto faktu si ji už nepořídím.Velká škoda!

  • krásná čistá vůně
  • prakticky nulová výdrž


Další recenze od 31.7.2014 21:18:38

Nejlepší vůně pod sluncem :) Zrovna ji tady mají v akci http://lanvineclatdarpege.cz/ Je to vůně, která se hodí prostě na všechny... když si nevíte rady, tak můžete objednat s čistým svědomím lanvin, nikdy s ním neuděláte chybu, tahle voňavka je snad schválně navržená tak, aby sedla všem :D a nejlepší je,že u nás ji používá mamka, takže jí lanvin kradu jak jen můžu :D :D

  • Dokonalá :)
  • Hned dojde :D


Další recenze od 5.1.2015 12:40:22

Uuhh, šeřík. První co mě napadlo – šeřík u citrusového záhonku. Začátek slibný, líbil se mi mnohem víc než u funny. Po několika minutách vůně sládne a já cítím broskvový sad. Ovšem velká škoda, že nevoní i nadále po šeříku, ten se mi líbí mnohem víc než ovocno květinová část. Přirozená čistota. Líbí se mi více jak funny, ale je o dost slabší. Vůni po aplikaci téměř necítím, opravdu hodně lehká vůně čistě vypraného prádla bez štiplavého citrusu a aviváže. Je taková doopravdy „přírodní“ Květiny a broskev. Doporučila bych ho v opravdu teplých dnech jen tak na přestříkání. Na večer se mi vůně tohoto typu rozhodně nehodí. Letní polívačka – řekla bych a příjemná! O dost lepší než štiplavá a nepříjemná versace od bright crystal. Za mě doporučuji první letní svěží parfém,který mě zaujal. Nic méně sama asi nekoupím

  • vůně
  • svěžest
  • po rozložení to není už ono


věk
15-24

Další recenze od 12.8.2016 12:42:59

Tuhle vůni doslova miluju! Je čistá, příjemná, nepříjde mi nějak silná,nebo přehnaně kořeněná a hodí se jak na každodenní nošení,tak na večírek.. S koupí voňavek mám problémy, jelikož mě ze silnějších bolí hlava, tahle je intenzivní,ale jak už někdo zmínil,tak nevtíravá.. Používáme ji já i mamka a vždy ji na sobě i večer poznáme.. Za mě 5 hvězd :)

  • čistá
  • univerzální
  • žádný


věk
15-24

Další recenze od 8.1.2017 20:35:52

Dlouhou dobu jsem po ní jen pokukovala, a teď konečně ji mám. Jsem naprosto spokojená - nejen s dlouhodobou výdrží, kdy ji ráno v jeden den aplikuji a ještě několik dní cítím příjemný závan vůně, ale i vůní samotnou. Je taková jemně ženská, a přitom osobitá. Rozhodně se hodí na různé příležitosti, a ještě nikdo mi neřekl, že by mu nevoněla.

  • dlouhodobost vyprchání
  • krásná vůně
  • nic


věk
35-44

Krásná, nádherná, přenádherná vůně, jedna z nejkrásnějších , které jsem kdy čichala. Mojí mámě ji kupuju pravidelně, je to vůně, která je prostě JEJÍ. Je tak krásně jemná a vyvážená, s tak dobrou výdrží. Drží se u těla, nevyčnívá do davu, splňuje vše, co má splňovat elegantní a nevtíravá vůně. Tohle byl velmi dobrý počin.

  • vydrží dlouho vonět
  • květinově elegantní
  • jen ta masovost


Lépe hodnocené

Chanel Coco EdP

5 100% 7 recenzí

Podobně hodnocené

Prada Candy EdP

4.3 82% 8 recenzí

Cacharel Amor Amor EdT

4.3 82% 8 recenzí

Hůře hodnocené