Lilibe Odličovací tampony recenze a zkušenosti

Odlíčení Lilibe Odličovací tampony
Odlíčení Lilibe Odličovací tampony - obrázek 1
Odlíčení Lilibe Odličovací tampony - obrázek 2
Odlíčení Lilibe Odličovací tampony - obrázek 3
5 4.5 13
  • Průměrné hodnocení 4.5
  • 93% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 19 - 25 Kč
  • Kvalita obalu 4.7
  • Celkem 13 recenzí
  • Výrobce Lilibe

Recenze produktu
Lilibe Odličovací tampony

Další recenze od 14.6.2012 11:21:09

Tyhle odličovací tampony z Rossmanna považuju už dlouhou dobu za top. Jsou jemné, příjemné na dotek, nedráždí, nerozpadávají se a ani nevsáknou moc velké množství krému / vody apod. Nanáším s nimi denní krém, odličuju se a někdy i stahuju make-up, když to přeženu. Balení 120 kusů stojí okolo 25 Kč, takže jsou navíc za báječnou cenu.

  • Skvělé na odlíčení
  • Dají se s nimi nanášet krémy
  • Jsou jemné, nedráždí
  • Nerozpadávájí se
  • Nejsou příliš absorbční
  • Skvělá cena
  • Praktické otevírání
  • Žádné


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 18.10.2012 00:31:58

Tyto odličovací ubrousky jsou trochu sporné. Cena je skvělá, bezkonkurenční, ale poslední 4 balení se mi neuvěřitelně rozpadají. V podstatě každý tamponek, který vytáhnu, je vlastně 1,5 tamponku. jinak jsou ale celkem jemné, příjemné, v balení je jich dostatek, ale to rozpadání mě šíleně štvě :)

  • levné
  • celkem příjemné (hebké)
  • rozpadají se


Další recenze od 18.10.2012 09:52:09

Toto jsou moje nejoblíbenější odličovací tamponky, jiné už nepoužívám. Nasávají tak akorát vody, jsou neuvěřitelně hebké a příjemné, nepouštějí chloupky,neškrábou a nerozpadají se. A dalším plusem je jejich nízká cena, 120 kusů jsem koupila za 25 Kč.

  • hebké
  • nepouštějí chloupky
  • nedráždí
  • nerozpadají se
  • neškrábou
  • nasávají tak akorát vody
  • cena
  • nic


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 25.10.2012 00:22:00

Tyto odličovací tamponky nejsou špatné, jsou vyrobeny z čisté bavlny, takže jsou jemné, v tomto směru nemám co vytknout. Mohly by ale držet lépe pohromadě, při odličování mají maličko tendenci se rozjíždět, i když určitě ne nijak výrazně, jako jsem to zažila u jiných tamponků. Při vytahování z balení se mi na půlky rozdělilo prvních pár kusů (když bylo balení plné a vytahovaly se tak trošičku víc ztuha), potom to už bylo v pohodě. Jsou z obou stran stejné, hladké. Cenově vyjdou stejně jako ebelin z dm (které jsou o 5 Kč dražší, ale v balení jich je o 20 ks více). Dávám přednost značce ebelin, ale tyhle taky hodnotím vcelku kladně, hlavně za jejich jemnost.

  • jemné
  • vyrobeny z čisté bavlny
  • na pleti příjemné
  • možnost zakoupit velké balení
  • mají tendenci se rozjíždět a rozpadat


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Byla jsem v Rossmannovi a tak jsem rovnou vzala i tyto tampónky do zásoby - za 25 kč velké balení, no nekupte to. Tampónky jsou hezky pevné, ale nejsou tvrdé, nemají ostré okraje. Necupují se, nepouští chloupky - paráda. Používám na odličování očí i na dočištění obličeje. Jsou dobré i na odlakovávání nehtů. Klidně koupím znova.

  • cena
  • pevné - netrhají se, nepouští chloupky
  • ideální na odlíčení i na odlakovávání nehtů
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 26.4.2013 21:26:40

Tyto odličovací tampóny patří mezi mé nejoblíbenější. Složení je 100% bavlna, takže jsou extra jemné, neškrábou. Podle některých recenzí se rozpadají - tento problém jsem nikdy neměla, ba naopak. Vydrží odličování celého obličeje. Nepouští chlupy. Kupuji větší balení, které je výhodnější - 120 ks, cena kolem 25 Kč. Mohu jedině doporučit!

  • Neškrábou
  • 100% bavlna
  • Jemné
  • Cena


věk
25-34

pleť
normální
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Velmi kvalitní odličovací ubrousky za ještě lepší cenu. Řekla bych, že srovnatelné s Ebelin z DM. Nerozpadají se, absorbují tak akorát odličovacího přípravku, nejsou nepříjemné na pleť, nezanechávají na pleti kousky vaty a je jich opravdu hodně - v balení jich je cca 120 ks. Ráda je používám, pokud mám cestu do Rossmann, kupuji je do zásoby, stejně jako Ebelin v DM. Doporučuji.

  • jemné na pleť
  • nerozpadají se při vytahování z obalu
  • dobře absorbují přípravek na odlíčení
  • žádný


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 28.4.2013 12:40:03

K těmto odličovacím tamponkům se ráda vracím a vždy když mám cestu do Rossmanna jedno balení vezmu. Dá se koupit v menší a větší verzi. Cenově jsou výhodné a jsou na ně v Rossmannu často akce. Tamponky nepouštějí vatu, neškrábou, netrhají se. Používám je k odlíčení očí, pleti i k odlakování nehtů. Nemám co vytknout.

  • nízká cena
  • neškrábou
  • netrhají se
  • nepouštějí vatu
  • prodává se větší i menší balení
  • dostupnost pouze v Rossmannu


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 28.4.2013 13:00:09

Lilibe Odličovací tampony jsem koupila, když jsem viděla tu báječnou cenu - 120 kusů za 25kč. Velice mi vyhovovalo, že jsou ze 100% bavlny, takže jsou jemné a vůbec neškrábou, ale zase mají nevýhodu, že se extrémně rozpadají, proto bych je už nekupovalo znovu. Také mi nevyhovuje, že dokonalo na konci nejsou nějak zpevněny.

  • Cena
  • Jemné
  • Rozpadají se


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 17.4.2014 12:01:30

Pokud odličovací tamponky jsou pevné, nepouštějí kusy vaty, které pak zůstávají na pleti a jsou jemné při odličování, tak mají vše, co potřebuji. A to tyto tampony splňují. Kupuji si 70ks (středně velké balení) za 20,- - nízká cena a vydrží mi téměř 2 měsíce, což je akorát. Výjimečně se mi nějaký tampon při vyndání z obalu rozpadne na dvě půlky, ale to se dá přežít. Chválím, že jsou z bavlny, díky níž jsou tak jemné. Vyhovují mi, doporučuji.

  • cena
  • jemnost
  • materiál - bavlna
  • nepouštějí kousky vaty
  • dobré odlíčení
  • výjimečně se nějaký tampon rozpadne


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 13.10.2014 20:15:45

Tyto odličující vatové tamponky z Rossmenu pořizuji stále, často na ně bývá akce a jsou za super peníze.Tyto vatové tampónky dobře vsají tekutiny, jsou jemné k plěti a pleť se s nimi odličuje dobře. Na odlakovávání nehtů jsou už horší protože trochu pelichají a pouští chloupky. Občas se nějaký tamponek rozdvojí.

  • cena x kvalita
  • občas se rozdvojí
  • pouští chloupky


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 25.10.2014 09:41:15

Odličovací tampony nepoužívám často, ale tyto jediné máme doma :-) Líbí se mi velké balení - 120ks, že jsou vyrobeny ze 100% bavlny a vyběleny bez chlóru. Cena je také dobrá. Tampony odličují docela dobře, dají se použít i "víckrát", akorát se občas trochu rozpadají, musejí se vyndavat pomalu, protože občas vyndám buď polovinu jednoho nebo jeden a půl :-)

  • Velké balení - 120ks.
  • Vyrobeno ze 100% bavlny.
  • Cena.
  • Občas se trochu rozpadají.


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 22.5.2015 21:17:57

Za mě jsou to nejlepší tampony na odličování. Za cenu kolem 20 - 25 korun jich mám v balení 120 ks a to se už hodně vyplatí. Perfektně se s nimi odlíčím, nikde mi po nich nezůstávají vlákna, netrhají se, jsou jemné a příjemné na pleti. Jsou opravdu super. Všem doporučuji vyzkoušet. Myslím si, že po vyzkoušení těchto, už nebudete chtít jiné.

  • cena
  • jemnost
  • netrahají se
  • žádné