Sephora Dvoufázový odličovač voděodolného očního make-upu recenze a zkušenosti

Odlíčení Sephora Dvoufázový odličovač voděodolného očního make-upu
Odlíčení Sephora Dvoufázový odličovač voděodolného očního make-upu - obrázek 1
Odlíčení Sephora Dvoufázový odličovač voděodolného očního make-upu - obrázek 2
Odlíčení Sephora Dvoufázový odličovač voděodolného očního make-upu - obrázek 3
5 4.5 18
  • Průměrné hodnocení 4.5
  • 78% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 120 - 229 Kč
  • Kvalita obalu 4.8
  • Celkem 18 recenzí
  • Výrobce Sephora

Recenze produktu
Sephora Dvoufázový odličovač voděodolného očního make-upu

věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 27.6.2019 01:54:12

Mám miniaturu tohoto odličovače a je opravdu super. Velmi příjemný a šetrný k očím. Je vhodný i na cesty nebo do kabelky. Prostě multifunkční výrobek na odlíčení očí, rtů i obličeje. Je trochu mastný, ale to jsou všechny tyto vodéodolné odličovače. Asi si ho koupím znovu, i když ostatní levnější odličovače jiných značek mi přijdou dost podobný.

  • malé hezké balení
  • jemná parfemace
  • příjemný na oči
  • cena


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 10.1.2017 17:49:05

Zezačátku jsem byla z tohoto odličováku opravdu nadšená, protože bez velkého tření oodlíčil i kvalitní voděodolnou řasenku. A byl v prodeji i praktickém malém cestovní balení. Po odlíčení jsem neměla ulepený pocit. Takže perfektní věc na odlíčení. Po tom, co jsem začala mít problémy s kontakníma čočkama, jsem začala mít problém i s odličováním. Jak kdybych začala mít citlivější oči, odličovák mě začal v očích pálit a už jsem ho nemohla dál používat.

  • Lze koupit i praktické cestovní balení
  • Odlíčí vše
  • Nemusí být vhodný pro nositelky kontaktních čoček


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Úplně super odličovač očního make-upu. O dost lepší než dvoufázový fialový Garnier. Měla jsem oba a fakt o dost lepší. Kupuju 200ml balení, takže i hodně vydrží. S odlíčením není problém, jsem sice trošku víc mastnější, ale mě to nevadí, protože oční okolí potřebuje vyživovat a promašťovat a vzhledem k tomu, že jsem zvyklá si pak obličej ještě mýt i vodou a gelem, mastnotu za chvíli stejně smyju. Takže z toho žádný velký mínus nedělám. Určitě koupím znovu.

  • velmi dobře odličuje
  • dobrá cena vzhledem k 200ml balení
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 15.7.2014 23:43:49

Tento odličovač mi vůbec nevyhovuje. Make-up odličuje tak průměrně, ale co mi na něm nejvíce vadí je to, že mi hodně dráždí oči a štípe mi v nich. S voděodolným make-upem si neporadí vůbec. Zkoušela jsem i gelové linky a ty taktéž vůbec neodlíčí, akorát je celé rozmaže, ale aby je odlíčil, to bohužel ne. Za mě tedy nedoporučuji.

  • balení
  • cena
  • dostupnost
  • neodlíčí oči pořádně


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 15.7.2014 23:21:17

Velmi kvalitní odličovač voděodolného make-upu. K očím je šetrný, neštípe ani nijak nedráždí. A opravdu odlíčí během chvilky vše, stačí přejet tam a zpátky a je odlíčeno :-). Jedinou malinkatou nevýhodu vidím v tom, že je hodně olejový a tímpádem mastný. Ale to se dá pochopit, když je to na voděodolný make-up. Za mně ano.

  • šetrný
  • neštípe
  • rychle vše odlíčí
  • je mastný


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 25.4.2014 22:35:00

K odličovači jsem přišla náhodou. V Sephoře byla zrovna akce 2+1 za korunu a já nevěděla, co vzít. Musím říct, že odličuje perfektně. Nepálí v očích a ani nedráždí pokožku. Složky se neoddělují moc rychle. Snesla bych užší hrdlo. Už několikrát mi produkt vyšplíchl, když jsem lahvičku prudce postavila, nebo mi nateklo zbytečně moc na tamponek. Složení není zrovna výkřik přírody, ale já stejně vždy setřu zbytek micelárkou. Cena se mi zdá dost vysoká, ale pokud bude zase nějaká akce a mně bude chybět třetí produkt, tak do něj klidně půjdu znova

  • rychle a důkladně odličuje
  • nedráždí
  • cena
  • širší otvor v hrdle lahve


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 13.9.2013 19:11:11

Jeden z nejlepších dvoufázových odličovačů, jaké jsem doposud vyzkoušela. Naprosto dokonale odličuje - velmi snadno si poradí i s voděodolnou řasenkou apod. Odličování jde téměř jedním tahem :). Všechny podobné odličovače zanechávají pokožku hodně mastnou, i tento nechá pokožku mastnější, ale takovým jiným způsobem, není to upatlané, nelepí se, ale spíš je pokožka taková vláčnější... Ale i tak je potřeba pak pleť dál omýt/otřít... Cena mi přijde naprosto adekvátní ke kvalitě

  • snadno odlíčí
  • nevysušuje
  • nezanechá ulepený pocit
  • jen v Sephoře


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 13.9.2013 16:39:22

Odličovač očí, který perfektně splní to, co se po něm požaduje. Pár tahy stáhne veškeré líčení očí, včetně toho voděodolného. Není třeba nijak drhnout, opravdu to jde skoro samo. Mně oči nikdy nepodráždil, i když se mi párkrát přímo do nich omylem dostal. Důvod, proč si tento výrobek znovu nekoupím, je, že obsahuje silikony a já poslední dobou vyhledávám kosmetiku bez nich, ale jestli Vám tyto a podobné složky nevadí, mohu tento odličovač jedině doporučit.

  • perfektně odličuje pár tahy
  • nedráždí oči
  • obsahuje silikony


Další recenze od 28.8.2013 22:31:03

Konecne jsem nasla poradny odlicovac! Mela jsem spoustu odlicovacu od L´Oréalu az po Garnier. Dvoufazove i normalni,ale nikdy me nic neodlicilo tak jako tento dvoufazovy odlicovac. Sice me po nem trochu pali oci,ale to se v pomeru s vykonanou praci opravdu da vydrzet,a nevim ani poadne jesti je to z nej. Ale na to,ze jsem ho mela za nejakych 170 kc tak je UZASNY! Jsem z nej nadsena!

  • Skvele odlicuje vsecno co si nacpu na oblicej!
  • Olejova faze vyzivuje a zvlacni mou plet
  • Naproti ostatnim produktum vykona to, co si od odlicovace predstavuji!
  • Malinko stipe, ale to se v pomeru s vykounanou praci produktu opravdu da prekousnout!


Další recenze od 10.8.2013 02:02:30

Koupila jsem si jej několikrát a opakovaně. Ale už prostě nikdy více a to z důvodu, že vždy když jsem jej použila štípal a měla jsem po použití oči jak angorák tzn červené a zarudlé. Vždy jsem musela minimálně 5 minut počkat a pak odličování dokončit. Myslela jsem že je to únavou (proto ta opětovná koupě) ale jiný dvoufázový odličovač mi tohle nedělá za mě tedy bohužel ne :(

  • Odlíčí i voděodolné líčení
  • Dráždí
  • Štípe
  • Není vhodný pro citlivé oči a oční okolí


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

S odličovačem jsem spokojená. Opravdu zvládne odlíčit veškeré voděodolné líčení. Odličuje velmi snadno, netřeba vůbec tlačit. Je mastný, což ale beru jako plus. Jediné, co bych vytkla je, že se občas dostane do oka a tím mi způsobí zamlžené vidění. Po chvilce to ale přejde. Důležité je, že mě neštípe, nepálí, nedráždí citlivou pleť kolem očí. Koupím znovu.

  • splní co slíbí
  • stačí ho troška
  • dostupné jen v Sephoře


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 23.2.2013 16:57:37

Dostala jsem malé balení na zkoušku a jsem nadšená. Odličovač skvěle sundá obyčejnou i voděodolnou řasenku, aniž byste museli víčko zuřivě dřít a tlačit, jak tomu bývá u jiných odličovačů. Pro dokonalé odlíčení stačí použít menší množství, takže i poměrně dlouho vydrží. Nedráždí, neštípe, nevysušuje, nezanechává na víčku nepříjemný mastný film. Na domácí použití budu používat něco jiného, ale toto menší balení si budu pravidelně kupovat na cesty - např. v létě k moři, kde používám voděodolné líčení :)

  • možnost menšího a většího balení
  • dokonale snadno odstraní obyčejnou i voděodolnou řasenku
  • nedráždí, neštípe a nevysušuje
  • ideální např. na cesty
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 24.12.2012 08:42:02

Normálně na odlíčení očí používám dětský olejíček ale řekla jsem si, že zkusím něco jiného a koupila na zkoušku jen malé balení. Musím říct, že jsem mile překvapena. Z olejíčku byli oči nepříjemně mastné ale s tímto odličovačem vůbec. Jsem spokojená a příště koupím určitě znovu.

  • Odlíčí
  • Cena


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 2.12.2012 20:42:11

Tohle je perfektní odličovač. Pokud hledáte něco, co spolehlivě odstraní veškerý voděodolný make-up, tohle je to pravé. Je jemný, nedráždí oči a je účinný. Nemám, co vytknout. Nejlepší je, že se dá koupit i v malém cestovním balení 50 ml. Přirovnala bych ho k mému oblíbenému dvoufázovému odličovači od Ryoru. Fungují stejně a musím říct, že mám o něco málo raději Ryor a ne jen kvůli ceně. Sephora je ale k dostání i v zahraničí, což je velká výhoda.

  • dá se koupit i v zahraničí
  • k dostání v cestovním balení
  • nedráždí oči ani oční okolí
  • perfektně odstraní voděodolný make-up
  • cena


Další recenze od 21.11.2012 21:48:34

kupuji ho pravidelne, cirou nahodou jsem se dostala do styku s podobnym odlicovadlem od znacky clinique... Slozeni bylo naprosto stejne, jen cena rozdilna:) je to perfektni nerve mi rasy ani kuzy nektere odlicovace jsou jinak neprijemne.. Super cena!!

  • kvalita
  • zadne


Zakoupila jsem tento výrobek čistě ze zvědavosti a naprosto mě nadchnul. Cena by sice mohla být nižší,ale vzhledem ke kvalitě a značce je to samozřejmé. Při odlíčení nemusím vůbec na oko dřít, krásně vše sleze dolů (i voděodolné líčení). Není nijak parfémovaný a lahvička navíc skvěle vypadá

  • skvěle odličuje
  • neštípe
  • cena


věk
25-34

pleť
smíšená
tmavý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 6.4.2012 09:32:09

Sephora - dvoufázový odličovač očního make-upu určitě doporučují a jsem maximálně spokojená. Rychle a efektivně odstraňuje veškerý oční make-up, i včetně voděodolného a dlouhotrvajícího. Někomu možná vadí malinko mastný film, ale mně naopak vyhovuje, protože při odličování nedře a vše krásně zůstane na tamponu. Používala jsem od jiné značky dvoufázový, který taky mi vyhovoval, ale k tomu se vracím rada, jak kvůli ceně, tak i dostupnosti.

  • rychle odličování
  • nedráždí ale naopak zůstává vláčná pokožka kolem očí
  • dostupnost a cena
  • žádné


Další recenze od 13.3.2012 18:25:07

Tento dvoufázový oční odličovač si kupuji pravidelně, protože mi naprosto vyhovuje. Odličuje i voděodolné líčení s lehkostí, nemusím oko nijak drhnout :-). Prodává se v Sephoře i v malém balení, takže si ho můžete vyzkoušet. Díky své konzistenci není nijak dráždivý a je mastný, což je na oči spíš dobře. Jsem za něj opravdu ráda.

  • Dobře odličuje i voděodolné líčení
  • Nedráždí
  • žádný


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené