Matrix Total Results So Silver Shampoo recenze a zkušenosti

Šampony Matrix Total Results So Silver Shampoo
Šampony Matrix Total Results So Silver Shampoo - obrázek 1
5 4.5 9
  • Průměrné hodnocení 4.5
  • 89% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 135 - 400 Kč
  • Kvalita obalu 4.4
  • Celkem 9 recenzí
  • Výrobce Matrix

Recenze produktu
Matrix Total Results So Silver Shampoo

věk
25-34

vlasy
rovné
suché
hnědé

Další recenze od 12.4.2012 08:32:27

Šampon mi vyhovuje, používám jej nyní místo Matushky, není tak ostře fialový a konzistence je hustější (jakoby se stříbrnými odlesky). Co mi na něm vyhovuje je to, že i když jej nechám na vlasech působit trošku déle, tak nejsem ani šedá, ani fialová. Šampon pěkně voní a dobře pění. Nechám jej působit tak 5 minut a bohatě to stačí. Balení je docela veliké a tak ho používám (nepravidelně) asi necelý rok. Cena je odpovídající, akorát se mi zdá, že u nás se hůře shání (koupila jsem ho na internetu v zahraničí).

  • stahuje pěkně žlutou barvu vlasů
  • balení vydrží déle
  • stačí nanést malé množství
  • žádné


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
blond

Další recenze od 14.5.2012 14:02:52

Šampon používám pravidelně na stažení nažloutlého tónu z blond vlasů. Řekla bych, že to zvládá poměrně dobře. Šampon nechám působit klidně déle než doporučované 2 - 3 minuty a vlasy nejsou fialové a následně ani vysušené. Balení má 300 ml a vydrží dlouho.

  • splňuje účinek
  • horší dostupnost


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Další recenze od 14.5.2012 14:59:49

Tento výrobek jsem měla zakoupený někdy před rokem, nebyla jsem s ním ale moc spokojena. Na to co udělá mi přijde zbytečně drahý, v Rossmanu se dá koupit fialový šampon kolem 70,-- a udělá o hodně lepší účiněk jak tento šampon za 250-300,--. Takže tento výrobek nedoporučuji, přijde mi to jako zbytečně vyhozené peníze

  • množství
  • zbytečně moc drahý
  • nedostatečné sundání žlutého nádechu
  • špatná dostupnost


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 20.5.2012 20:24:47

Šampon jsem si koupila od mé kadeřnice . Vzala jsem si větší balení(400 ml), ale vzheldem k tomu, že ho používám jednou týdne a vydrží mi dlouho tak mi vyšší cena nevadí. Jsem s ním velmi spokojená, nedělá fialové ani stříbrné fleky. Trochu vysouší vlasy, ale já je mám dost mastné takže to neřeším. Určitě si ho koupím znovu.

  • dlouho vydrží
  • nebarví
  • trochu vysouší vlasy


věk
15-24

vlasy
rovné
normální
blond

Další recenze od 19.7.2012 22:21:04

Naprosto bezvadný silver šampon, tleskám Matrixu! :-) Dlouho jsem hledala takový silver, který by mi stáhl žlutý nádech a zároveň nevysušoval vlasy a konečně jsem ho našla. Šampon dobře pění, takže ho stačí použít málo. Nechávala jsem ho působit max 2 minuty a i přesto jsem pak měla vlasy v hezkém studeném odstínu a nebyly ani trochu vysušené! Jen doporučuji.

  • vlasy chytají i po 2 minutách pěkný studený odstín
  • dobře pění
  • nevysušuje vlasy
  • nic


věk
25-34

vlasy
rovné
suché
blond

Další recenze od 13.8.2012 11:55:18

Za mě nejlepší stříbrný šampon co jsem zkusila. Krásně pění a hlavě nejde do fialova, ale do bíla. Přijde mi i šetrný k vlasům, vlasy nejsou po použití zacuchané a přesušené. příjemně voní. Jen obal by mohl být trochu atraktivnější a ocenila bych ke koupi i větší balení.

  • Kvalita
  • obal a gramáž


Další recenze od 13.8.2012 12:39:27

Šampón mi vyhovuje, dobře potlačí žlutý nádech, hezky voní. Šampón pěkně pění, tak ho stačí malé množství. Nechávám ho působit tak 5-10 minut jednou za týden nebo za 14 dní, podle toho jak to podle mě potřebují vlasy, takže mi to balení vydrží i hodně dlouho. Mám vyzkoušené i jiné Silver šampóny, ale tenhle patří mezi ty nejlepší.

  • dlouho vydrží
  • nedělá fialový nádech
  • nic


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
blond

Další recenze od 30.1.2014 03:02:46

Za mě je to asi nejlepší silver - a to jsem jich vyzkoušela už 5 ( včetně slavného Loreálu ). Vlasy po něm vůbec nemám vysušené jako u ostatních. Krásně stáhne tu žlutou a vlasy mám po něm fakt mléčně bíle. A vůně? Nádherná! Mě voní krásně po hruškách. Nepřipadá mi tak drahý jako loreál a udělá stejnou, spíš lepší funkci. Za mě velké plus, že nevysušuje, protože už takhle mám vlasy hodně suché. Budu kupovat i nadále ;)

  • Nevysušuje
  • Opravdu stáhne žlutý tón vlasů
  • Nádherně voní po hruškách
  • Nic


věk
15-24

vlasy
rovné
normální
blond

Další recenze od 10.1.2017 09:15:27

Měním všechny dosavadní recenze na stříbrné šampony a házím ***** jen sem :) Hlavně proto, že drogerkové šampony (swiss o part/schauma) a dokonce i stříbrný šampon od L'Oréal hážou odstíny spíše do modra a dost vysušují vlasy....tento šampon žluté odstíny opravdu neutralizuje a pokud se s ním nemejete denně a nemáte ho na vlasech dlouho, spíš je tam ta stříbrná než modrá :) mám velké balení a platinové vlasy budu mít navěky :))))

  • balení
  • neutralizuje žluté odstíny do stříbrna, ne do modra
  • žádný


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené