Schauma Silver Reflex Shampoo recenze a zkušenosti

Šampony Schauma Silver Reflex Shampoo
Šampony Schauma Silver Reflex Shampoo - obrázek 1
5 4.5 31
  • Průměrné hodnocení 4.5
  • 91% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 30 - 80 Kč
  • Kvalita obalu 4.1
  • Celkem 31 recenzí
  • Výrobce Schauma

Recenze produktu
Schauma Silver Reflex Shampoo

věk
15-24

vlasy
rovné
normální
blond

Tento Silver jsem si koupila spíše jako nouzovku, neměla jsem čas a potřebovala jsem něco rychle, ale musím říci, že jsem příjemně překvapená. Poprvé jsem šampon nechala působit asi minutu a měla jsem žlutý nádech skvěle stažený. Při druhém použití jsem už nechala šampon působit přes pět minut, protože jsem zvyklá, že moje vlasy mají šedivou popelavou s nádechem až téměř do fialova a moje očekávání opravdu splnil. Navíc krásně voní a vlasy po něm nejsou vysušené (tedy alespoň ty moje) jako po ostatních silverech co jsem měla před tím.

  • cena
  • vůně
  • krátká doba působení se skvělým výsledkem
  • nevysušuje vlasy
  • snadná dostupnost
  • kvalita obalu
  • snadná zaměnitelnost s pánským šamponem od schaumy


věk
35-44

vlasy
vlnité
suché
blond

Další recenze od 5.4.2013 09:02:04

Nemám moc srovnání s jinými silvery, ale tenhle je moc příjemný. Nevysušuje vlasy, což je negativum ostatních silverů. Vlasy neelektrizují, mají příjemný studený nádech. Stačí nechat působit cca 5 minut. Není potřeba dávat velké množství, takže i dlouho vydrží. Vůně normál, ale to není podstatné. Důležité je, že jsem po použití neměla vysušené vlasy jako koště. Hlava mě nesvědila. Takže určitě koupím příště znovu.

  • nevysušuje
  • příjemná studená barva
  • nic mě nenapadá


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
blond

Další recenze od 14.4.2013 23:26:27

Váhala jsem použít tento silver, protože jsem se bála vysušení vlasů jako u každých jiných silverů, ale jsem nesmírně spokojená. Šampón krásně voní, je hodně fialově pigmentovaný a vlasy opravdu vybělí. Navíc zanechá vlásky opravdu hebké a nejsou ani trochu vysušené, což je největší plus. Cena je za tuto kvalitu také velmi dobrá. Myslím, že jsem sehnala svoje numero uno ve fialových šampónech. Navíc ho seženete opravdu v každé drogerii i hypermarketech.

  • nevysouší vlasy
  • cena
  • dobře stáhne žluté tóny
  • dostupnost
  • voní
  • zanechá hebké vlasy
  • asi nic


věk
25-34

vlasy
rovné
suché
blond

Další recenze od 19.4.2013 20:26:04

Nechtěla jsem věřit, jelikož s Schaumou jsem měla doposud jen špatné zkušenosti co se šampónů týče. Tenhle mě ale mile překvapil. Vlasy po něm nejsou vysušené jako po mnoha jiných silverech a navíc také působí. Mé vlasy opravdu vybělil. Na můj vkus by mohl více pěnit, ale díky jeho účinnosti mi to až tak nevadí.

  • opravdu vybělí vlasy
  • nevysušuje tolik vlasy jako ostatní silvery
  • žádné


Další recenze od 1.6.2013 15:07:42

Opravdu funguje. Hned po prvním umytí stáhl žluté odstíny, efekt je okamžitý. Za tak málo peněz jsem nic nečekala. Opravdu moc mile překvapil :-) Mohu jen doporučit. Vlasy vůbec nevysušuje, jsou krásně hebké. Příjemně voní. Já ho koupila v Dm a dala jsem za něj 65 kč. Jinde jsem ho viděla i za 49 kč. Koupím si ho znovu ale už ne v Dm.

  • výhodná cena
  • žádné


věk
25-34

vlasy
vlnité
mastné
blond

Další recenze od 5.6.2013 22:08:07

Nejlepší silver šampón, co jsem kdy vyzkoušela (i ve srovnání s profi silvery). Stáhne žlutý tón velmi dobře a vlasy absolutně vůbec nevysušuje, ale naopak jsou více hebké a suché konečky hydratované. Balení je docela ošklivé, působí jako pánský šampón. Cena je směšná v porovnání s efektem. Neobsahuje silikony.

  • efekt stáhnutí žlutého tónu
  • cena
  • nevysušuje
  • dostupnost v drogérii
  • hnusný obal


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
černé

Má první zkušenost se silver šampónem a jsem spokojená, nezklamal mě. Koupila jsem šampón v akci za krásných 40 Kč, tak by mě zklamání ani nebolelo, o to více překvapil. Od silver šampónu jsem očekávala, že zmírní nazrzlé tóny ve vlasech a že mé tmavé vlasy dosáhnou spíše studeného tónu. Nechala jsem působit 3 min. a rozdíl jsem po vysušení pozorovala, sice malý, ale byl tam. Poté jsem zkusila 5 min a opět rozdíl se projevil. Takže mohu jen doporučit, určitě to chce ale aplikovat víckrát než jen jednou. Zpočátku mě zarazilo, že šampón je modro-fialový (a bojím se, co by udělal, kdyby se mi dostal do očí), ale nepoužívám ho při každém mytí, tak mě ta "divná" barva šampónu netrápí.

  • cena
  • nevysušuje příliš
  • ztlumí žluté/teplé tóny
  • nutno používat víckrát než jen jednou pro dosažení určitého výsledku


Další recenze od 30.7.2013 07:23:54

Tak jsem se opět nechala zlákat recenzema, ač jsem tomu nevěřila, tak šampon opravdu funguje...krásně mi stáhl žlutý nádech melíru a mám je hezky stříbrné a to jsem nechala působit jen krátce. Příště zkusím ještě na vlasech nechat o něco déle. Je pravda, že vlasy jsou po něm takové jemné, ne zacuchané, jako po ostatních silvrech (Loreal, Young,Matushka). Za mě velká spokojenost.

  • Voní
  • Necuchá vlasy
  • nic


věk
15-24

vlasy
rovné
suché
blond

Další recenze od 20.8.2013 21:52:06

Z tohoto silver šamponu jsem naprosto nadšená! Příjemně voní, má krásnou temně fialovou barvu, moc dobře pění a především funguje. Během chvíle dokáže vytáhnout z blond vlasů nepěkný žluté tóny a krásně tak oživit blond barvu. Za největší plus považuju, že vlasy absolutně nevysuší jako ostatní silvery. Trochu mi vadí jeho obal, který je až moc podobný pánskému šamponu od Schaumy a tak se snadno plete.

  • stahuje žluté tóny
  • nevysušuje
  • cena
  • obal se plete s pánským šamponem


věk
15-24

vlasy
rovné
suché
blond

Další recenze od 27.8.2013 22:01:13

Tento produkt jsem si zakoupila, ale moc jsem od něj neočekávala za tu cenu. Nakonec jsem nadmíru spokojená. Vyzkoušela jsem 3 různé silver šampony, jeden dokonce drahý z kadeřnických potřeb a řekla bych, že v nich nějaký velký rozdíl nevidím a ještě mi přijde, že po tomto nejsou vlasy tak suché. Vždy nechám chvilku působit a pak opláchnu. Jen musím upozornit, že jednou jsem to přehnala, dala jsem si ho dvakrát za sebou asi po 10ti minutách a chytlo mi to někde dost modré.:D Ale jinak SPOKOJENOST!

  • nevysouší vlasy
  • zesvětluje
  • cena
  • nic


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
blond

Já tedy nadšení ostatních bohužel nesdílím. Koupila jsem šampon ve slevě, tak jsem byla natěšená, jaký bude výsledek podle pozitivních reakcí na Omlazení. Je pravda, že vlasy tolik nevysušuje v porovnání s ostatními silvery a ani vlasy tolik necuchá. Pro mě byl ale nestravitelným mínusem fakt, že mi po mytí šíleným způsobem padaly vlasy. Měla jsem za to, že je to jenom náhoda, ale když se to samá s tímto šamponem opakovalo ještě asi třikrát, musela jsem ho dát dál. Kdykoliv jsem mezi jednotlivými mytími použila jinej šampon, tak mi vlasy skoro nepadaly. Proto si myslím, že padání bylo způsobeno opravdu Schauma Silver. Bohužel...

  • cena
  • nevysušuje
  • stáhne žluté odstíny
  • hrozně mi po něm padaly vlasy


věk
35-44

vlasy
rovné
suché
blond

Další recenze od 21.11.2013 13:46:44

Šampon jsem si pořídila na základě recenzí tady na Omlazení. Barvím si vlasy barvou Loreal Casting 801 saténová blond. Je to nádherný studený odstín. Bohužel se jedná o přeliv a po pár umytí jde krásná barva dolů a na hlavě mi zůstane jen nevzhledné "žluté kuře". Proto jsem se rozhodla vyzkoušet tento šampon abych vlasům mezi barvením dodala studený odstín a zmírnila zažloutlý odsín. Poprvé jsem nechala šampon působit 2 minuty. Přiznávám se, zalekla jsem se barvy šamponu a bála jsem se abych si na hlavě nevykouzlila modrý odstín. :-) Rozdíl jsem zaznamenala ale opravdu jen malý. Při dalším použití jsem nechala šampon působit 5 minut a opravdu krásně stáhl zažloutnutí vlasů. Takže teď používám pravidelně 5 minut ale ne při každém mytí. Pro tento šampon jsem se hlavně rozhodla, že je lehce běžně dostupný a za super cenu.

  • odstraní žluté odstíny vlasů
  • nízká cena
  • žádné


věk
25-34

vlasy
rovné
suché
blond

Další recenze od 21.11.2013 16:27:57

Tímto šamponem jsem nahradila svůj oblíbený Swiss a jsem vcelku spokojená. Vlasy umyje, dobře pění a stáhne žlutý nádech. Bacha ale na dobu působení - nechala jsem ho dvakrát po sobě na cca 5 min. a vlasy jsem měla hodně zašedlé, takže v tomto případě méně je někdy více. Jinak vlasy nevysušuje a ty jsou pak naopak krásně hebké a jemné.

  • cena
  • pěnivost
  • stáhne žlutý nádech
  • nevysušuje
  • hebké a lesklé vlasy
  • nesmí se nechat déle, jinak hrozí zašedlé vlasy


Další recenze od 31.12.2013 11:05:20

Jednoznačně nejlepší! Vždy jsem kupovala drogerkový silver šampon zn. Swiss'o'Par extremně vlasy vysušoval a žlutý nádech stáhnul až po několika použití. Poté jsem se rozhodovala mezi značkou Matuschka nebo Schauma – v rámci pozitivních recenzi jsem koupila Schaumu a jedno vím jistě už nikdy neměním :-). Toto je jediný výrobek, který od Schaumy zbožňuju - ihned stáhne žlutý nádech, nevysušuje a hlavně cena je bezkonkurenční.

  • Ihned stáhne žlutý nádech
  • Nevysušuje
  • Cena
  • Dostupnost
  • Žádné


věk
25-34

vlasy
kudrnaté
suché
blond

Další recenze od 5.1.2014 12:46:41

Tento šampon je prostě pecka. Určitě nejlepší silver šampon, který znám a to jsem používala i velmi drahé. Krásně stahuje žlutý odstín z vlasů a to během minuty. Jiné šampony jsem nechávala působit i deset minut. Je hodně koncentrovaný, takže stačí i menší množství. Má celkem příjemnou vůni. Nedráždí pokožku hlavy. Lehce vlasy vysušuje, ale ne tolik jako některé jiné silver šampony. Každopádně po použití vždy nanáším nějakou masku na vlasy. Nejlepší je, že se dá sehnat v každé drogérii a za super cenu. Budu kupovat určitě dále.

  • koncentrovaný
  • stahuje žlutý odstín už po minutě působení
  • cena
  • dostupnost
  • asi žádné


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
blond

Další recenze od 31.1.2014 20:02:39

Před Schaumou jsem používala Swiss, ten mi vlasy ale hodně vysušoval a nestahoval žlutou tolik, kolik bych potřebovala. Po Schaumě vlasy vysušené nemám vůbec. Musím sice nechat působit dýl, aby to nádech žluté stáhlo, ale výsledek je vidět. Přede mnou holky dost psaly, že jim moc příjemně voní. To nevím, co mám s nosem, ale mně to nevoní ani trošku. Dost mě to štve při nanášení, ale stejně ještě používám nějaký balzám nebo masku, takže vlasy mi nakonec voní.

  • cena
  • dostupnost
  • stahuje žlutý nádech
  • vůně


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
blond

Tento silver šampon jsem si kupovala jako zkoušku levnější drogérkové verze a byl tak dobrý, že už mám několikátý. Silver Reflex šampon od Schaumy vlasy nevysušuje tak jako jiné silver šampony a přesto blond vlasy zesvětlá a stáhne žluté tony. Bohužel jeho vůně nění vůbec výrazná a z vlasů není nic cítit. Obal při přtočení na víčko trochu vytéka a tak špiní vanu.

  • nevysušuje
  • funguje jak má
  • bez vůně
  • při přetočení na víčko vytéká


věk
15-24

vlasy
rovné
normální
blond

Další recenze od 24.8.2014 11:31:17

Výborný stříbrný šampon! Asi 3 roky jsem si kupovala jen a pouze stříbrný šampon Swiss O par a myslela jsem si, že lepší být ani nemůže (v této cenové kategorii, nechtěla jsem si kupovat nějaký dražší šampon).Nedávno jsem narazila v drogerii na tuto Schaumu, která je znatelně levnější (Swiss již stojí kolem 100kč, Schauma cca 50kč) a jsem nadšená! Schauma je daleko kvalitnější šampon než Swiss - voní, má super konzistenci a dělá úžasnou pěnu. Navíc výsledek neutralizace žlutých odstínů je daleko skvělejší než Swiss. Mám krátké blond vlasy a tento šampon působí téměř na celé hlavě a nejen na dlouhé části (jako swiss), takže výsledek je jednotný. Doba působení je ale už kolem 2min, pak vlasy jsou do modra, takže pozor. Jsem opravdu nadšená, už žádné setrvání v koupelně kvůli stříbrnému odstínu půl hodiny (jako to bylo u Swissu, který působil až po děsně dlouhé době)! Schauma je opravdu kvalitní stříbrný šampon za málo peněz!

  • cena
  • vůně
  • pěna
  • úžasný stříbrný efekt hned po 1min
  • obal a láhvička, z které šampon nevytéká
  • Rychlá účinnost - po cca 3 až 4min jdou vlasy do modra


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
blond

Další recenze od 3.9.2014 13:47:16

Kdysi jsem měla nějaký profi silver z kadeřnictví cca za 600,- a upřímně musím říct, že efekt je naprosto srovnatelný, takže tento drogérkový bych si koupila zase. Cenově je více než dostupný a jeho fyzická dostupnost v drogériích je také příznivá. Vůně příjemná, velmi dobře pění. Obal je z dálky možná zavádějící, protože si ho mnoho lidí plete s typicky designově provedeným obalem šamponů pro muže. Víčko dobře drží a ani při převozu se nikdy neotevřelo. Stačí nanášet skutečně malé množství.

  • cena a dostupnost
  • víčko dobře drží
  • vůně
  • vysoká pěnivost při malém množství
  • zaměnitelnost vzhledu s pánským šamponem


věk
15-24

vlasy
vlnité
suché
blond

Další recenze od 19.11.2014 21:01:58

Dlouhou dobu jsem používala šampón od Swiss O-par, vlasy nijak extra nevybělil ani po dlouhém působení. Pak jsem se dočetla o této novince a druhý den jsem si ho zašla koupit. Hned po prvním použití šel vidět jasný rozdíl! A to jsem ho nechala působit cca 1,5 minuty. Nedoporučuji ale nechat působit dlouho, např. 5 minut, vlasy začínají fialovět! Stačí opravdu chvilka k dobrému výsledku. Konzistence šampónu a barva naprosto super. Hustý a velmi pigmentovaný. Vůně zvláštní, avšak příjemná. Nevysušuje.

  • výborná cena
  • nehezký obal


věk
15-24

vlasy
rovné
normální
blond

Šampon jsem zakoupila v drogérii, s tím že byl zrovna ve slevě a při koupi dvou kusů byla celková cena jen 60,- což je paráda!:) Šampon má překrásnou barvu a vůni. Zesvětlení vlasů bylo pěkně znát už po druhém umytí, s tím, že jsem šampon nechala působit 15 minut, jinak by to podle mě bylo k ničemu a bez výsledku. Všechny Silver šampony vysušují, ale tenhle fakt minimálně. Spokojenost.:)

  • krásná fialová barva šamponu
  • vůně
  • oproti ostatním silver šamponům vysušuje minimálně
  • dostupnost
  • cena
  • někomu by mohla vadit nutnost nechat šampon působit zhruba těch 15 minut


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 21.4.2015 18:07:56

Nemám dobré skúsenosti so šampónmi od Schaumi. Vždy ma po nich svrbela hlava tak som si tento kúpila s malou dušičkou v úplnom zúfalstve. Ale musím povedať že je úplná bomba. Je tmavo modrej farby a nedráždi pokožku hlavy, vlasy zbavuje žltého nádychu rýchlo a dokonale(nechala som ho pôsobiť cca 3minúty), je dostupný skoro všade, cena nieje vysoká. jediné jeho mínus bolo že mi po čase(nepoužívala som ho pri každom umytí) začal vysušovať vlasy.

  • vlasy zbavuje žltého nádychu rýchlo a dokonale!
  • nedráždi pokožku hlavy
  • dostupnosť
  • cena
  • po čase mi začal vysušovať vlasy.


věk
35-44

vlasy
rovné
normální
blond

Další recenze od 21.4.2015 19:38:37

Musím se přidat k spokojeným uživatelkám, předtím jsem vyzkoušela Matuschku a L´oreal, ale bez větších výsledků a se slámově přesušenými vlasy. Tenhle levný nenápadný šampon z drogerie je suverénně nejlepší, okamžitě stáhne nežádoucí kuřecí tóny z vlasů a přitom vlasy vůbec nevysušuje. Nechávám působit cca 10 minut a nic nemám fialové - vlasy chytnou pouze chladnější odstín. Jediné drobné mínus je, že šampon moc nepení, ale vzhledem k účinku mi to nevadí.

  • nevysušuje vlasy
  • okamžitě stahuje žlutou
  • moc nepení


věk
15-24

vlasy
rovné
normální
blond

Další recenze od 15.9.2015 13:35:11

Taky se přidávám s kladnou recenzí :). Šampon je báječný! Koupila jsem velké balení 400ml za 69,-. Celkově je to laciná záležitost, která ale funguje lépe než dobře. Vyzkoušela jsem silverů několik, většinou fungovali, ale vysušovali zbytečně vlasy a všechny do jednoho byli dražší. Mám vlasy po pás, šamponů mám vekou spotřebu, takže cena pro mě hraje roli. Schauma nevysušuje, má příjemnou vůni, je silně koncentrovaná (velmi tmavě modrá) -> dobře účinkuje. Krásně stáhne žlutý podtón. Když chci vlasy jen vybělit stačí mi doba působení 3minutky, když chci kovový odstín nebo až do modra nechávám 5 i 7min. Obal je v pořádku, sehnat se dá v každé drogerii, kolikrát i v krámku na vesnici. Vyrábí se 250ml a 400ml velikost, obal je v pořádku. Doporučuji všem zkusit :).

  • stahuje žlutý podtón/tónuje do šeda a modra - kdo co potřebuje
  • CENA!
  • vůně
  • nevysušuje
  • 250ml i 400ml balení
  • nemá


věk
25-34

vlasy
kudrnaté
suché
blond

Šampón jsem si s nadšením koupila na základě zdejších recenzí místo silveru od L'oreal Professionnel. Když si před umytím udělám zábal z kokosového oleje, tak nemám po použití vysušené ani hrubé vlasy ani se necuchají. Šampon nechávám působit 12-15 minut, ale šedá ani fialová barva se nekonala. Vlasy mám odbarvené od kadeřnice ve stylu balayage a u hlavy mám ještě barvu, barva u hlavy vydrží dvě umytí, poté se studený nádech vymyje, vlasy hází zlaté odlesky a šampón s nimi bohužel ani nehne. Odbarvené vlasy hazí zlaté odlesky také vesele dál a žádného rozdílu jsem si ani po měsíci používání bohužel nevšimla. Vlasy mám odbarvené opravdu šetrně, takže to neovlivnilo jejich kvalitu a to je možná důvod, proč je na ně šampón krátký, kdyby byly zničené, třeba by se do nich dokázal zažrat a neutralizovat zlaté odlesky. Pro mě bohužel žádný výsledek.

  • nevysušuje
  • dobře pění
  • se zlatým nádechem ani nehne


věk
25-34

vlasy
rovné
suché
blond

Další recenze od 19.5.2016 09:39:06

Nechápem tieto nadšené reakcie na tento šampón. Ja som žiaden pozitívny účinok nevidela, skôr negatívne. OK, ešte viem odpustiť to, že mi žlté odlesky z vlasov nestiahne keďže vlasy vie umyť celkom dobre ale že mi až tak bude vlasy vysušovať tak to teda nie. Nedosť mám suché a po použití sú ako seno. Ale aspoň cena je parádna, peňaženka vôbec neutrpí.

  • cena
  • zmyje mastnostu
  • žiaden účinok
  • veľmi vysušuje


věk
15-24

vlasy
rovné
normální
hnědé

Nemám absolutně co bych vytkla. Je naprosto dokonalý! Krásně fialový, dokonce i voní po fialkách, ale to není vůbec podstatné. Nejpodstatnější se samotný efekt - čili jestli skutečně dokáže stáhnout žluté odstíny a verdikt zní: ano, dokáže! Sama mám vlasy zatím tmavé, ale maminka měla vlasy pořád žluté, i když od kadeřnic chtěla melír bílý - no žádná to ještě nedokázala. Na internetu jsem našla návod: na SUCHÉ vlasy tento šampon nanést, nechat působit hodinu a pak ošetřit běžným způsobem - snad bych přidala hloubkovou regeneraci, protože vysušuje, ale to je jasné. A hned po první aplikaci byly melíry bílé. Měla jsem silver šampony klidně i za 400 Kč a výsledek žádný. Toto je prostě pecka. :)

  • Cena
  • Výkon
  • Nebudu hodnotit jako nedostatek obal, protože důležité je, co umí!


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 8.7.2016 12:06:11

Šampon stahující žuité tóny z vlasů je ve své cenové skupině snad jediný fungující. Šampon oživí barvu blondýnek, dodá jim lehoučký stříbrný nádech a šmrnc. Že by úplně stahoval žlutý nádech to ne, ale rozdíl je vidět. Šampon dost vysušuje, proto se s ním nedá hlava mýt každý den. Šampon hezky voní a za ty peníze je to skvělá koupě.

  • cena
  • účinky
  • horší dostupnost


Další recenze od 11.3.2017 20:59:51

Nejlepsi silver sampon. Jeste k tomu za opravdu nizkou cenu. Mne vlasy vubec nevysusuje. Vune mi opravdu voni. Neni si na co stezovat. Akorat teda me sampon obcas vytvori takovej modrej nadech ve vlasech, coz me nevadi. Hodne se mi to libi, ale ne kazdemu by to mohlo vyhovovat. Urcite si ho jeste nekolikrat poridim, jsem s nim spokojena.

  • funguje
  • cena
  • zadne


věk
35-44

Další recenze od 1.11.2017 06:57:25

Šampon jsem koupila na doporučení a hned po prvním umytí bylo znát, že lehce stáhl žlutý odstín z vlasů. Po několikátém použití zesvětlené vlasy opravdu získaly stříbrný odstín a to jsem od něj požadovala. Za mě fungující výrobek za opravdu nízkou cenu. Fialová z šamponu dost barví, takže radeji vlasy umývám v rukavicích.

  • Funkční
  • Žádné


věk
25-34

vlasy
rovné
suché
blond

Další recenze od 1.11.2017 09:16:20

Ano, tento šampon používám na mé blond vlasy. To proto, abych odstarnila zažloutlý odstín vlasů. Pomáhá dobře, ale když ho použiju víc nebo častěji, mám pak vlasy nafialovělé :) ale určitě si ho koupím znovu, protože je levný a pomáhá. Jen změním používání a omezím ho. Ale jinak bych ho určitě doporučila všem, co potřebují odtsranit zažloutlý odstín.

  • cena
  • žádné