Max Factor Clump Defy Volumising Mascara recenze a zkušenosti

Řasenky Max Factor Clump Defy Volumising Mascara
Řasenky Max Factor Clump Defy Volumising Mascara - obrázek 1
Řasenky Max Factor Clump Defy Volumising Mascara - obrázek 2
5 4.4 11
  • Průměrné hodnocení 4.4
  • 91% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 125 - 400 Kč
  • Kvalita obalu 4.6
  • Celkem 11 recenzí
  • Výrobce Max Factor

Recenze produktu
Max Factor Clump Defy Volumising Mascara

věk
35-44

oči
hnědé

Další recenze od 7.4.2019 00:48:57

Tohle je řasenka přesně pro moje řasy,které jsou dlouhé,středně husté a potřebují natočit. Stává se mi u některých řasenek,že mi řasy nenatočí a nebo kroutí a vypadá to příšerně! Většinou mi to udělají řasenky,které jsou na řasách po zaschnutí tvrdé. U řasenek Max Factor mám jistotu v tom,že jsou řasy po zaschnutí krásně pružné a během dne se mi nikdy nestalo,aby se mi rozmazávaly a nebo drolily!!! Kupuji je mnoho let...Doporučuji!

  • nerozmazává se
  • natočí
  • zahustí
  • prodlouží
  • oddělí
  • rozčeše
  • NIC


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 20.10.2017 17:52:07

Výborná řasenka. Zatím nejlepší, co jsem vyzkoušela! Má malý umělý kartáček, který řasy krásně oddělí, natočí a prodlouží. Kartáčkem se dostanete všude, práce s ním je opravdu snadná. Barvy je na kartáčku tak akorát, aby řasy přirozeně zvýraznila, ale neslepila. Nevýhodou může být, že řasenka není tak výrazná. Zato vypadá opravdu přirozeně a precizně. Navíc vydrží téměř celý den, neopadává, neobtiskává se. Cena je vyšší, nicméně kvalita výrobku za to stojí. Koupila jsem v akci za 200,-, ale koupila bych i za 400,-.

  • prodlouží, natočí a krásně oddělí řasy
  • neobtiskává se a neopadává
  • neslepuje a nežmolkovatí
  • méně výrazná


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 18.7.2016 07:50:08

Tato řasenka patří k mým nejoblíbenějším. Mám odzkoušenou i její kolegyni - Clump Defy False lash extentions, která je stejně dokonalá. Po přečtení recenzí jsem do ní investovala a můžu říct, že se investice opravdu vyplatila. Má menší plastový zahnutý kartáček s maličkými štětinkami, díky čemuž nalíčíte opravdu každou řasu. Řasenka má již od začátku ideální konzistenci, tzn. že není vůbec mokrá. Řasy neslepuje, dá se s ní nalíčit během chvilinky, manipulace je opravdu snadná. Řasenka neopadává pod oči ani se neobtiskává. Je vhodná spíše pro ty, které chtějí mít přirozené a dokonalé řasy. Kdo chce mít opravdu výrazné řasy, tomu bych jí asi nedoporučila. Řasenka se velice snadno odličuje. Jediné, co bych řasence vytkla, je asi cena, ale pokud jí vychytáte na akci, dá se sehnat i za 270,- Kč. Za mně naprostá jednička, doporučuji všem.

  • neslepuje
  • krásně odděluje řasy
  • neobtiskává se po očima
  • snadná manipulace
  • snadno se odličuje
  • snad jen ta cena


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 8.6.2014 14:37:08

Nejprve jsem váhala zda si ji koupím, díky vyšší ceně. Nakonec jsem se odhodlala a určitě jsem udělala dobře. Opravdu skvělá řasenka. Neslepuje, nedělá žmolky, mám po ní pěkně dlouhé a husté řasy. Počkám si až bude v akci a určitě si jí pořídím. Zatím nejlepší řasenka , jakou jsem kdy měla. Takže můžu jen doporučit !!!!!

  • neslepuje
  • nežmolkuje
  • efekt umělých řas
  • vyšší cena


Nejdriv jsem téhle rasence nevěřila,protoze jsem ji vůbec neznala,žádná reklama v televizi,články,nic. Ale kdyz jsem ji otevřela v drogerii,tak me hned zaujal prohnuty kartáček a malými pevnými stetinkami. Rasenka nelepi rasy,naopak je krasne oddělí a dodá jim délku a objem. Čím více vrstev dame,tim výraznější bude a stejne vám rasy neslepi,pro me nejlepsi rasenka. Cena sice neni nejmenší,ale v poměru s výkonem mi nevadi.

  • Nelepi prodlužuje zahuštuje
  • Žádné


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 31.10.2013 18:55:47

Tato řasenka se bez váhání zařadila mezi mé nejoblíbenější řasenky vůbec. Neslepuje, nežmolkuje, krásně prodlužuje a hlavně skoro vůbec nevysychá. Náplň je od začátku dost tekutá, což by někomu nemuselo zrovna vyhovovat a ani každodenním používáním se její textura nemění. Za povšimnutí rovněž stojí její úžasný plastový kartáček, díky kterému jsou řasy dokonale oddělené a prodloužené. Rozhodně si ji koupím znovu.

  • má dokonalý plastový kartáček a příjemnou texturu
  • neslepuje
  • prodlouží
  • nezhušťuje tolik jako jiné objemové řasenky
  • vyšší pořizovací cena


Další recenze od 20.4.2013 22:58:02

Na rychlo jsem sháněla nějakou dobrou řasenku a narazila jsem zrovna v akci na Clump defy. Když jsem ji vytáhla z obalu, nebyly na ní žádné cucky, takže jsem si říkala, proč ne žejo. Tak jsem si jí koupila, ze začátku byla bezva..Jak slibovala, řasy poměrně natočila, ale mohlo by to točit víc..Objem dodala tak zčásti a prodloužila také tak středně...Po 2 měsících se v ní ale začyly tvořit hrudky a na oku už nevypadala moc hezky. Znovu bych už i za tu cenu nekoupila..

  • natočí
  • kartáček
  • prodlouží
  • balení
  • po 2 měsících vysychá
  • po delším užívání tvoří hrudky


Další recenze od 18.4.2013 09:39:53

Potřebovala jsem nutně řasenku protože mi má oblíbená a jedinečná Bourjois Řasenka Volume Glamour MAX, kterou jsem nechtěla už nikdy vyměnit začala nějak podezřele rychle vysychat, a do obchodu kde ji prodávají nebyla cesta. Tak jsem vybírala v drogérce a narazila jsem na tuto novou řasenku od MF. Kdysi jsem používala False Lash Effect, a byla jsem s ní moc spokojená tak jsem si říkala že mě snad nezklame ani tato. Výsledek - krásné, neslepené, dlouhé a navíc natočené!!! řasy, které jsou stejně krásné i večer bez rozmazaných šmouch pod očima! Mám takový pocit, že už po třech dnech používání nakopala Clump Defy mojí milované Bourjoisce zadek :-)))

  • dlouhé a
  • neslepené a
  • natočené a
  • krásné řasy!!!
  • výdrž
  • kartáček
  • možná ten obal by mohl být malinko užší :-)


Další recenze od 26.3.2013 17:19:59

Naprosta spokojenost, Max Factor rasenky jsou super, jeste nikdy mne nemrzela jejich koupe.Vzdy se unahlim, neco koupim a stejne se vratim k Max Factorce.Rasy neslepi, nezmolkuje, doda super objem a rasy prodlouzi i natoci, tedy aspon ty moje...Jen doufam, ze se bude prodavat dlouho...

  • Cena
  • Kartacek
  • Objem
  • Delka ras
  • zadne


věk
35-44

oči
šedé

Další recenze od 22.2.2013 10:53:18

řasenky od této značky mě nikdy nezklamou a ani teď tomu nebylo jinak, řasenka řasy krásně nalíčí, nežmolkuje, neslepuje řasy a ani se neotiskuje, odlíčení je také v pohodě. Kartáček je prohnutý a díky tomu řasenka nalíčí i krajní řasy. Jsem moc spokojená a určitě ji koupím znovu. Pokud tedy nebude nějaká opět nová od této značky.

  • krásně nalíčí řasy
  • nežmolkuje
  • neslepuje
  • žádné


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 19.2.2013 20:29:39

Dlouho jsem přemýšlela jestli ji koupit, cena je i v akci docela vysoká, ale preferuji zahnuté kartáčky a tak jsem do ni šla a jsem ráda. Nerozmazává se, drží celý den, krásně zahustí ne moc násilně, ale díky tomu, že nežmolkuje je možné řasy přejet několikrát a podle libosti přidat na intenzitě.Pěkně zvýrazní řasy. Ráda koupím znovu.

  • nežmolkuje
  • zahustí
  • mohutný obal


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Avon Řasenka SuperShock MAX

4.5 88% 33 recenzí

Hůře hodnocené

NYC Big Bold Curl Mascara

4.3 82% 8 recenzí