Bourjois Volume Glamour Ultra Black Mascara recenze a zkušenosti

Řasenky Bourjois Volume Glamour Ultra Black Mascara
Řasenky Bourjois Volume Glamour Ultra Black Mascara - obrázek 1
Řasenky Bourjois Volume Glamour Ultra Black Mascara - obrázek 2
Řasenky Bourjois Volume Glamour Ultra Black Mascara - obrázek 3
5 4.4 19
  • Průměrné hodnocení 4.4
  • 79% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 150 - 299 Kč
  • Kvalita obalu 4.8
  • Celkem 19 recenzí
  • Výrobce Bourjois

Recenze produktu
Bourjois Volume Glamour Ultra Black Mascara

věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 14.3.2012 08:50:24

Patří mezi moje nejoblíbenější řasenky. Řasy krásně zvýrazní, prodlouží a vypadají hustší. Navíc tato řasenka mi vydržela ze všech nejdéle, nevysychá. Kartáček vypadá obyčejně, ale dělá opravdu divy.

  • velmi zvýrazňuje řasy
  • levná
  • nevysychá
  • lehce se rozmaže


Další recenze od 16.3.2012 01:35:47

Moje řasenková stálice, která mi udělala stejně hezké řasy jako Hypnose :-). Vůbec se nerozmazává, nedrolí. Koupila jsem si ji už asi desetkrát. A to jsem na řasenky fakt náročná. Krok vedle s touto řasenkou určitě nelze udělat. Dělá se i verze pro citlivé oči, ale tu vyzkoušenou nemám. Barva je krásně uhlově černá. Poměr cena-kvalita je podle mě více než skvělý :-).

  • Kvalita
  • Rozčesání řas
  • Neslepuje
  • Nedrolí se
  • Nerozmazává se (ani ve vlhku)
  • Dá se docela dobře odlíčit
  • žádné


Další recenze od 19.3.2012 20:35:04

Za mne patří mezi TOP řasenky na trhu, řasy jsou husté, dlouhé a mega černé. Cena odpovídá kvalitě. Ńarozdíl od YSL tak rychle nevyschne. S kartáčkem se dobře pracuje.

  • kvalita
  • cena


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 25.3.2012 22:51:35

Moje první řasenka od Burjouis, koupená v akci na netu za 150,- a jsem tak moc spokojená, že už si žádnou jinou nekoupím. Větší balení, takže vydrži opravdu hooodně dlouho:-) Dělá nádherně dlouhé natočené řasy a nerozmazává se.

  • Větší balení
  • Natočné dlouhé řasy
  • Nerozmazává se
  • Cena


Další recenze od 27.5.2012 11:31:16

Tak tohle je výborná řasenka. Krásně vydrží, neloupe se a má suprový kartáček. Vydržela mi opravdu dlouho a to sem se ní malovala opravdu často. Koupila jsem si ji v Douglasu, ale nyní je myslím kosmetika Bourjois k zakoupení i v Sephoře a v DM. Doporučuji!

  • výdrž
  • žádné


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 25.7.2012 15:06:43

Řasy krásně oddělí, s mírou prodlouží a zahustí. Celkový dojem působí velmi jemně, žensky a přirozeně. Přesto jsou řasy perfektně výrazné a nalíčené. Běžně aplikuji v jedné vrstvě a výsledek je dostačující. Pokud po první vrstvě pečlivě rozčešu kartáčkem a přidám druhou vrstvu, efekt je stále pěkný, řasy oddělěné a rozčesané, žádné nánosy a "cucky". Jen je to na mě už příliš černé. Při první aplikaci není nijak řídká apod. a hned maluje skvěle. Stejně tak když se blíží svému konci, splňuje stále to samé. Balení vydrží opravdu dlouho. Nedrolí se, nemaže se, výborně lze odlíčit běžným odličovadlem. Večer vypadá tak, jak ráno.

  • Vše
  • Nic


věk
25-34

oči
šedé

Další recenze od 9.10.2012 14:42:42

Na základě zdejších recenzí jsem se rozhodla koupit si tuto řasenku. Asi jsem očekávala něco víc, jelikož na ní neshledávám nic tak úchvatného. Možná jsem jenom mimořádně nešikovná, jelikož mi i tenká vrstva z řas udělá klasické muří nohy. Každopádně pro mě to byly vyhozené peníze.

  • výrazná černá barva
  • řasy jako "muří nohy" - ale možná je to má nešikovnost
  • cena


věk
25-34

oči
modré

Na základě recenzí jsem si ji také koupila a koupím znovu! Myslela jsem, že nejlepší řasenky má Maybelline colossal, s těmi jsem byla spokojená nejvíc, i když vezmu ty daleko dražší značky, omyl, přecházím na tuhle! Používám ji pár týdnů, zatím nezasychá, moc jí neubylo a i kdyby, koupím si ji znovu, doporučuji :)

  • intenzivní černá
  • minimální žmolkování, i když nanesu hodně vrstev
  • kartáček je zůžený, takže nalíčí i řasy, co nejsou tak na dosah
  • asi zatím nevidím


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 17.10.2012 20:53:57

Touto řasenkou nejsem nijak extrémně oslněna ani zklamána. Své řasy mám celkem dlouhé, takže řasenku mám spíše na zvýraznění. Od začátku maluje "tak akorát", žádné nánosy. Nevytváří slepené řasy a neobtiskává se. Řasenka bohužel nedodává objem, což mi trochu vadí.

  • neslepuje řasy
  • zvýrazní řasy
  • nedodává objem


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 6.1.2013 23:46:35

Koupila jsem podle recenzí a samé chvály, chtěla jsem si ji objednat na internetu za lepší cenu, ale byly jsme se na ni s mamkou podívat v Marionnaud a nesla jsem si ji domů a od té doby si zase ráda maluju řasy. Neslepuje, krásně barví, má fakt sytou barvu, když chci jemné řasy stačí jedna vrstva, když chci výraznější, přejedu víckrát a super, žádné žmolky, přežije semnou celý den plus noční směnu a super se odličuje, fakt jí nemám co vytknout, mám rovné kratší řasy a mi stačí k hezčím řasám, když navíc použiju kleštičky na řasy, tak úplně super. U téhle zůstanu.

  • klasický kartáček
  • sytá černá barva
  • nežmolkuje
  • neslepuje řasy
  • nic


věk
25-34

oči
černé

Další recenze od 15.4.2013 11:52:11

Řasenka není špatná, ale po nadšených recenzích jsem čekala víc. Barva je hodně sytá, tudíž řasy krásně zvýrazní. S kartáčkem se mi pracovalo dobře, nabírá tak akorát hmoty, která je celkem tekutá, takže nežmolkovatí a výborně přilne k řasám. Prodlouží, zvýrazní, ale nezahustí. Řasy natočené kleštičkami dobře udrží.

  • sytá barva
  • prodlouží
  • nežmolkovatí
  • nedodá objem


Další recenze od 25.7.2013 18:43:25

Tahle řasenka je dobrá. Neokouzlila mě sice natolik, žebych z ní byla nadšená opravdu na maximum, toto maximální nadšení si nechávám pro Lancome :)) ale ten si tu řasenku taky nechá hezky zaplatit :) Co se týče poměr cena-kvalita, tak super. Co je pro mě hlavní-konce řas se neotírají pod obočí, což mě rozčiluje u jiných řasenek. Koupila bych si ji klíďo znovu, ale příště si připlatím asi 30 Kč a vyzkouším Volume Glamour Ultra Curl

  • pěkně na řasách drží
  • cena
  • neotírá se z řas nad a pod oko
  • je potřeba nanést více vrstev


věk
25-34

oči
modré

Riasenku som si kúpila na základe dobrých ohlasov. Bohužiaľ, som veľmi sklamaná. Riasenka nedodá mojim riasam objem a ani ich nevytočí. Riasy sú spadnuté, myslím, že sa vyrovná kvalite Miss sporty. Jediné , čo ma utešuje je to, že som ju kúpila v akcii a nedala som za ňu plnú sumu akú za ňu chcú v parfumerke. Konzistenciu ma tekutejšiu, dlho schne. Nežmolkuje a riasy sú po nanesení mäkké. Myslím to, keď si namaľujete riasy s inou riasenkou a počas dňa si prejdete po oku máte také ztvrdnuté mihalnice, mno a táto to nerobí. Na rovné riasy neodporúčam.

  • nežmolkuje
  • pekný obal
  • pomalšie schne
  • nevytočí
  • nedodá objem


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 4.11.2013 21:35:30

Tahle řasenka mě naprosto zklamala. Čekala jsem od ní hodně. Jediné co umí je přirozeně zvýraznit řasy, není možné s ní dosáhnout efektu hustých řas. Takovéhoto efektu dosáhnu téměř s jakoukoli řasenkou. Myslela jsem si že Bourjois bude něco podobného jako L'oreal ale určitě není. Bude se líbit nejspíš jenom vyznavačkám lehkého zvýraznění.

  • dobrý kartáček
  • málo zvýrazňuje


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 3.12.2013 05:38:53

koupila jsem podle recenzí a jsem spokojená. krásně sytá barva. hlavní plus pro mě je klasický kartáček, moderní typy kartáčků mi většinou nevyhovují. Je sice dražší, ale za to dlouho vydrží. nežmolkuje se. určitě si ji koupím znovu i když chci zkusit i její bílou kolegyni pro citlivé oči. zatím moje nejoblíbenější řasenka.

  • nežmolkuje
  • klasický kartáček
  • cena


věk
25-34

oči
šedé

Moje oblibena, ne-li nejoblibenejsi rasenka. Miluju její kartacek,ktery je tak akorat na natoceni a i na rasy v koutku oka. Rasenka se nedroli a nevysycha,mam ji uz hrozitansky dlouho a stále perfektni. Pro me ma asi nejvetsi plus to,ze nevytahuje nadmiru barvy a timpadem neslepuje a krasne rozcese rasy. Urcite koupim znovu! :)

  • neslepuje rasy
  • kartacek
  • nedroli se
  • ultra cerna barva
  • dostupnost


věk
25-34

oči
zelené

Dlouho jsem používala řasenku Rimmel - Extreme Black (nějak tak), ale chtělo to po těch letech změnu, tak jsem se rozhodla si na základě chvalozpěvných recenzí koupit řasenku Bourjois Volume Glamour - odstín Ultra Black. Odstín super, řasy o něco prodlouží a neslepuje!!! (narozdíl od té Rimmelky). Mám i doma už snad půl roku a pořád maluje dobře. Obal se mi líbí. Jediné, co nesplňuje dle mého to, že vám přidá až 50% více objemu. Dokud neobjevím zase lepší řasenku, tak zůstanu u této.

  • neslepuje řasy
  • prodlouží řasy
  • přijatelná cena
  • objem zase tolik nepřidává


věk
35-44

oči
hnědé

Další recenze od 3.9.2016 08:30:29

tuto rasenku jsem se rozhodla prihodit k nakupu na Lekarna.cz kdyz sem kupovala neco jineho,protoze ji tam maji jen za 139kc coz je super cena oproti takovemu Dmku. Vybrala jsem ji na zaklade recenzi zde, jelikoz jsem stale hledala rasenku ktera by byla wou. No musim rict ze tato vubec neni spatna,neni to teda ze bych si z ni sedla na zadek,ale zatim spolu s maybelline lash sensation je pro me top.tahle narozdil od maybelline neslepuje ani pri 3ti vrstve,hezky rasy prodlouzi lehce zahusti a vydrzi cely den a velice dobre se mi odlicuje. pokud tedy nenarazim na nejakou lepsi asi u ni chvili zustanu za tu internetovou cenu.

  • neslepuje ani ve vice vrstvach cerna po cely den neopadava
  • mohla by vice zahustit


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Avon Řasenka SuperShock MAX

4.5 87% 32 recenzí

Astor Look Out Mascara

4.5 88% 8 recenzí

Hůře hodnocené

NYC Big Bold Curl Mascara

4.3 82% 8 recenzí