Max Factor Creme Puff kompaktní pudr recenze a zkušenosti

Pudry tuhé Max Factor Creme Puff kompaktní pudr
Pudry tuhé Max Factor Creme Puff kompaktní pudr - obrázek 1
Pudry tuhé Max Factor Creme Puff kompaktní pudr - obrázek 2
Pudry tuhé Max Factor Creme Puff kompaktní pudr - obrázek 3
5 3.7 34
  • Průměrné hodnocení 3.7
  • 53% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 149 - 350 Kč
  • Kvalita obalu 3.8
  • Celkem 34 recenzí
  • Výrobce Max Factor

Recenze produktu
Max Factor Creme Puff kompaktní pudr

věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 15.3.2012 13:01:23

Odstín 05 Translucent - téměř bezbarvý. Jednoduše skvělý a kvalitní pudr. Snadno se nanáší, nedělá fleky, vypadá přirozeně a pleť je opravdu matná, sametová i po několika hodinách. Při aplikaci mokrou houbičkou ho lze použít jako make-up (nemám odzkoušeno). Jedinou jeho nevýhodou je docela silná mýdlová vůně, tady musím poznamenat, že mně osobně parfemace výrobků vadí, ale Vy ji možná ani nezaregistrujete. Cena je vyšší, jenže za ni dostanete 21g pudru, což je více než dvojnásobek běžného balení. Obal je pevný, z černého plastu, bez zrcátka. Suma sumárum: určitě doporučuji zainvestovat.

  • matný efekt
  • výdrž
  • cena
  • množství v balení
  • silná vůně


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 15.3.2012 20:17:05

Odstín 05 Translucent rozhodně není bezbarvý, je hodně tmavý a hodně oranžový. Pudr nijak výrazně nematuje, neudělá sametovou pleť, make-up určitě nezafixuje, má nepřirozené odstíny, přišlo mi, že na pleti i oxiduje, rozhodně bych si ho znovu nekoupila ani ho nemůžu nikomu doporučit.

  • žádné bohužel
  • nepřirozené tmavé oranžové odstíny
  • nefixuje make-up
  • neudělá sametovou pleť
  • vypadá nepřirozeně
  • dělá efekt masky


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 20.3.2012 11:11:12

Tento pudr mě opravdu nenadchnul. Většinou mi parfémované výrobky nevadí a naopak jsem ráda, že hezky voní, ale v tomto případě mi parfemace silně vadí, protože pudr spíš smrdí než voní a to hodně silně. Skoro nekryje, na pleti moc nevydrží, má divné odstíny a po navlhčení houbičky se mi z něj nikdy make-up udělat nepodařilo. Já si ho tedy již rozhodně nekoupím.

  • žádné
  • odstíny
  • na pleti moc nevydrží
  • smrdí


Další recenze od 21.3.2012 12:27:07

za mě nejlepší pudr ever! vůni jsem si zamilovala. Jsem zvyklá se pudrovat několikrát během dne, protože se dost mastím, s tímhle jsem se přepudrovala ráno a odpoledne a celej den sametová pleť! Jediný, co bych ocenila, je, kdyby byl v balení se zrcátkem

  • nádherná vůně
  • výdrž
  • stačí ho trochu
  • bez zrcátka


Další recenze od 21.3.2012 15:35:15

Na tento pudr nedám dopustit. Používám ho již třetím rokem. Nyní odstín 41 a barva mi naprosto vyhovuje. Zafixuje make up, vytvoří sametový efekt. Behem dne vydrží poměrně dlouho, v mém případě celý den nikoli. Není problém opět přepudrovat a vše je zase ok. Parfemace pudru mi vyhovuje a balení pudru vydrží dost dlouho.

  • příjemná parfemace
  • zafixuje make up
  • sametový efekt
  • velké balení
  • výdrž
  • balení postrádá zrcátko


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 26.3.2012 20:17:48

Pudr dobře fixuje a je příjemný na pleti. Odstíny jsou ale docela nepřirozené do žluta. Pudr je sám o sobě fajn, ale jako make-up bych ho nepoužila, protože jeho krytí je bídné a na mou problematickou pleť je absolutně nekrycí.

  • jemně mletý
  • použití jen jako pudr
  • nepřirozené odstíny
  • vyšší cena
  • nutnost přepudrovat se víckrát denně


Další recenze od 7.4.2012 12:51:05

Tento púder nemá nič spoločného so slovom "transparentný". Po nanesení na make up ho síce zafixuje, ale robí fľaky, je príšerne tmavý, vôňa je naozaj značná. Na tvári vydrží celkom dobre, no chvíľu sa potrápim kým ho nanesiem rovnomerne. Za tú cenu určite kúpim lepší.

  • fixácia
  • fľaky
  • príliš tmavý
  • rozhodne nie je transparentný


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 7.4.2012 15:51:08

Tento pudr mě docela zklamal. Objednala jsem si přes internet odstnín Transcluent-už název jasně říká,že by měl by měl být průhledný,ale opravdu nebyl. Byl na mě dost tmavý. Ale jinak mi na něm vyhovovalo,že dost dlouho matoval,klidně celý večer i když jsem se zapotila a pěkně voněl (i když tu někdo píše že mu vadila jeho parfemace,mně se naopak líbila moc). Takže ho doporučuju,ale jen pro tmavší tipy. Prý se můžeš použít po navlhčení i jako make up,ale to jsem nezkoušela a přijde mi,že musí vysušovat..

  • Dlouho matuje
  • Pěkně voní
  • Je tmavý


věk
15-24


dehydratace
střední

Pudr sám o sobě celkem dobrý. I když makeup nahradit nedokáže. Musíte v něm šátrat opravdu dlouho abyste z něho něco dostali. Výborně matuje, ale musíte ho sjednotit s barvou makeupu, jinak nesedne. Moc dlouho nevydrží. Vůně nijak strašná není, skoro není cítit.

  • Skvěle matuje pleť
  • Dlouho nevydrží
  • Tvrdý


věk
35-44

pleť
suchá
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 7.4.2012 20:28:30

Tento pudr má výběr barev,ale nevyhovuje mi,není opravdu na suchou plet.po nanesení mi začal hodně pnout obličej a musela jsem ho dát dolů,přes to,že jsem pod ním měla výživný krém a makeup na suchou plet.Mrzí mi to,protože barva by mi i vyhovovala.

  • dost odstínů
  • není na suchou plet


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 20.6.2012 11:06:54

Sehnala jsem ho jako dárek k řasence 2000Calorie, prý v nejprodávanějším odstínu - Translucent. Sama jsem hodně snědá a je na mě akorát ted, po opálení, takže nevěřím, že je to u nás nejprodávanější odstín, když jsou tu ženy převážně světlé Spíše se chtěli zbavit zásob nejméně prodávaného :-) Za mokra použít nejde - dělá masku a hlavně se pak v pudru udělá škraloup a nejde používat už nijak jinak, než znovu na mokro. Jako pudr zase hodně práší a zvýrazňuje chloupky v obličeji. Jeho vůně mi nepříjemná není, je ale moc intenzivní. Obsah je gigantických 21g, takže komu vyhovuje, má zásobu pudru na pár let za dvě stě.

  • množství
  • příliš silná parfemace
  • odstín translucent moc tmavý i na snědou pokožku
  • zvýrazňuje chloupky - je vidět
  • obal bez zrcátka
  • oxiduje do oranžova


Další recenze od 20.6.2012 12:54:35

Nechala jsem se zlákat výhodnout nabídkou pudr + řasenka 2000 Calorie za 150 Kč a myslím si, že jsem měla štěstí. Mám suchou, hodně bledou pleť a nějak se na mně neprojevily žádné z výše jmenovaných negativ. Je pravda, že pudr není úplně bezbarvý, je mírně do hněda, ale ani na mně bleduli není skoro znát. Nijak mi nepne, nedělá fleky, nejde do oranžova.. Jedinou nevýhodu vidím v tom, že v balení není zrcátko a přiloženou houbičku může člověk rovnou vyhodit, ta je nepoužitelná. Někomu by mohla vadit silnější parfumace, ale mně spíš vyhovuje.

  • Sjednotí pleť
  • Mně příjemně voní
  • Nedělá fleky
  • Nejde do nepřirozených barev
  • V balení není zrcátko
  • Houbička je nepoužitelná
  • Někomu může vadit silnější parfemace
  • I přes označení transculent je znát hnědší zabarvení pudru


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Tento púder som mala 2 krát . Bohužial už si ho nekúpim, ale nie že by bol zlý ale mne bledule nesedí ani ten 05 odtien, ktorý sa má prispôsobiť. Výdržou je dobrý povedala by som , že jeden z najlepších ake som kedy mala hlavne keď sa kombinuje s make-upom od max factoru.Obal je jednoduchý s hubičkou ktorá ale dlho nevydrží a je potreba kúpiť novú. Mohlo by byť k balenie aj zrkadielko .

  • pleť je po ňom hebká a matná
  • hubka nevydrží do konca balenia
  • balenie je bez zrkadielka
  • mohla by byť prijatelnejšia cena


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Takový pudr je z nouze ctnost.Pro mladší generaci bude vyhovat.Není nějak zavratně dobrý ani špatný, záleží na typu plati a co od něho budete očekvat.Určitě není po náročnjší uživatelky.Hodně se vrství a působí nepřirozeným dojmem.Ale věřím, že své oblíbenkyně si najde.Ten kdo používý Clinique, by si o něj neotřel nos, ale pro fanoušky např. Rimelu a ostatních levnějších značek bude v pohodě.

  • cena
  • nepřirozený vzhled


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 25.12.2012 21:30:08

Některým recenzistkám se nelíbí poměrně výrazná vůně tohoto pudru oproti jiným, mně naopak krásně voní a beru to jako jeho plus :) Samotný pudr zmatňuje a poměrně dlouho vydrží (jak na pleti, tak i jako balení). Mínus může být samotné balení, které postrádá zrcátko a výčko není odklápěcí. Trošku mi nevyhovují ani jeho odstíny, které mi nepřijdou úplně přirozené. Zkrátka jsou určitě i lepší pudry, tento je takový lepší průměr.

  • pleť zjemní
  • vůně
  • zmatňuje
  • nepřirozené odstíny
  • obal bez zrcátka


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Tento výrobek se dá požít dvěma způsoby-při aplikaci vlhkou houbičkou(která je součástí balení), vznikne krycí make-up, který skvěle sjednotí pleť a skryje nedostatky. při použití za sucha, zde máme skvělý a velmi příjemný pudr, který zanechá pleť sametově jemnou. Já dávám přednost tomu výrobku ve formě pudr. Skvělá je i cena v poměru k výkonu. Slušný je i výběr odstínů a dostupnost. Trošku mi vadí neobvyklá parfemace výrobku, ale to se dá zvládnout, po chvilce není nic cítit. Co se ovšem vůbec nepovedlo je obal-víčko je pouze oddělávací, nesedí nijak pevně, proto mám obavu z nošení v kabelce-ale v kosmetické taštičce, spolu s dalšími věcmi, které udrží víčko tam, kde má být zatím problém nebyl.

  • aplikace za mokra/za sucha
  • cena
  • výběr odstínů
  • velmi přirozený vzhled
  • nezvyklá parfemace
  • obal


věk
35-44

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Absolutně nepovdený pudr,od značky Max Factor,jinak osatní výrobky jsou velice dobré.Absolutně nevyhovující obal s ještě horší houbičkou,textura zanáší pory a je na pleti docela vidět.nešťastné testry v pafumeriích,špatně to z nich lze vyzkoušet,nehezké odstíny.pro mě absolutně nepovedený pudr.

  • Cena
  • Obal


Další recenze od 16.2.2013 13:27:56

Odstín Translucent 05 je dost tmavý i přes to, že by měl být nejsvětlejší, pudr má sice velkou gramáž ale vzhledem k tomu, že šíleně práší stejně dlouho nevydrží. Při mokrém použítí jako makeup je to katastrofa, šíleně flekatí. I při ceně se slevou ( koupila jsem za 170) bych výrobek znovu nekoupila.

  • Matuje
  • Dobře fixuje makeup
  • Tmavý odstín
  • Prášení
  • Špatné zavírání
  • Při mokrém použítí flekatí


věk
25-34

pleť
normální
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Pro mě je to nejlepší pudr, který jsem kdy měla. Po něm je pleť dokonale matná, vydží matná dlouho a vypadá sametově. Parfemace je velmi výrazná, ale na vůni jsem si zvykla a je mi příjemná. Připomíná mi totiž dobu, kdy jsem se hrabala jako malá v maminčiných šminkách (používala už tehdy MF). Mám odstín 05 Translucent, který vypadá hodně tmavě, ale pokud se to s pudrováním nepřežene, tak je to skutečně univerzální odstín. Já sama jsem bledule, používám vždy nejsvětlejší odstín make-upu, korektoru, pudru, ale přesto mi tento odstín vyhovuje. Pudrem přejedu jen čelo, bradu, nos, lehounce tváře. Pak to vypadá přirozeně a ne jako maska. Používám štětec, houbička je docela k ničemu, tou se akorát nanese pudru příliš.

  • Vytváří matný vysoce profesionální make-up
  • Přizpůsobí se každému typu pleti
  • Dermatologicky testován
  • Nestandartně velké balení 21 g
  • Parfemace
  • Parfemace
  • Cena
  • Houbička
  • Nemá zrcátko


věk
25-34


dehydratace
nízká

Další recenze od 2.6.2013 11:24:31

Používam ho v odtieni 05 - Translucent. Kúpila som si ho už viackrát. Po nanesení je pleť hladká a jemná. Obal je praktický, obsahuje hubku, možno by sa zišlo k tomu zrkadlo. Používam ho ako púder alebo aj ako bronzer na líčka. Po pár hodinách je však potrebné pleť prepudrovať, takže na mastnú pleť ako je moja nie je úplne ideálny. Vôňa je mierne mydlová, ale mne sa páči. Jedno balenie vydrží naozaj dlho, takže myslím, že kúpa sa vyplatí.

  • vôňa
  • balenie obsahuje hubku na nanášanie
  • pleť je po nanesení hladká a jemná
  • odtiene
  • cena
  • po pár hodinách sa leskne na pleti


Další recenze od 2.8.2013 10:29:00

Koupila jsem si tento pudr proto, že ho zrovna v balení s řasenkou Clump Defy, kterou jsem potřebovala (jinak používám bezbarvý fix & matte od essence). Barva 05 Translucent je opravdu takřka neutrální, při nanášení štětcem ho na tváří skoro nevidíte a krásně matuje. Budu vážně uvažovat jestli se k essence ještě vrátím. Zase na druhou stranu, třeba 200 za pudr (až nebude v akčním balení) se mi zrovna dávat nechce :-)

  • není vidět
  • dobře se nanáší
  • matuje
  • vydrží několik hodin
  • až moc silná parfemace


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 4.1.2014 01:30:07

Tento pudr používám asi 2 roky a jiný už bych nechtěla. Měla jsem možnost vyzkoušet i jiné ale po všech jsem se v průběhu dne leskla. Po tomto ale ne. Je úžasně matující a krásně zafixuje make-up. Má dlouhou výdrž. Jediná chybička snad, že mají docela světlé odstíny ale i tak mám ten svůj nej, za mě nejlepší pudr, který doporučuji.

  • dlouhá výdrž
  • skvěle matující
  • cena
  • žádné


nejlepší pudr jaký jsem kdy měla. Na plet'i mi udělá krásně heboučký vzhled, nádherně voní, a plet' mi vydrží matná i 8 hodin, což se mi u ostatních pudrů nikdy nepoštěstilo. Tento výrobek patří mezi mé favority. Ocenuji i krásně přirozené odstíny. Podle mě je Max Factor nejlepší drogerková dekorativní kosmetika a tento výrobek mě v tom jen utvrdil.

  • kryje
  • vůně
  • matná plet'
  • přirozené odstíny
  • ocenila bych v balení zrcátko ale to je jen detail


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 16.2.2014 18:13:21

Pro mě veliké zklamání. Při nanesení nevypadá tak zle, ale když se v průběhu dne přepudruju na T-zone, dělá skvrny a oranžový nádech. Matný vydrží tak hodinu, dvě, ale mám smíšenou pleť, tak to trochu omlouvám. Balení taky nic moc. Bez zrcátka, nový zlatý obal má tendenci se loupat. Asi bych v téhle cenové kategorii a od Max Factor čekala víc. Už si ho znovu nekoupím.

  • Po nanesení vytváří matný efekt
  • krátká výdrž pro smíšenou pleť
  • oranžový nádech
  • dělá skvrny při vrstení


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 4.5.2014 20:33:02

Můj nejčastěji kupovaný pudr v létě. Bohužel má spoustu příšerně oranžových odstínů, vyhovuje mi jen jeden a to ten nejsvětlejší a to i když jsem opálená. Někdy jsem pudr dostala jako dárek, ale při té barvě jsem ho používala jako tvářenku či tónovala tvář. Za mě dobrý pudr, až na ty odstíny. Ale žádný zázrak tohle není.

  • Kryje
  • Oranžáda odstíny


Další recenze od 25.2.2015 16:03:04

Tenhle pudr mám zafixovaný jako maminčinu šminku. Měla ho na poličce a byla to jedna ze šminek, kterou jsem jí kradla a tajně si půjčovala. Takže nostalgie jako blázen :D Ta parfemace je fakt silná ale mě zase připomene mamku. Prostě po něm její tvář voněla a mě to tím pádem vůbec nevadí, že tak voním i já :) Co se týká samotného pudru a né mého dětství :D Pudr je skvělý a já chápu, proč si ho máma tak dlouho kupovala a pořád kupuje. Je krycí, pleť je po něm taková heboulinká a hlaďounká. Je ho dost a cena je dobrá poměrem ke kvalitě produktu a jeho množství. To " mýdlové aroma" každému nesedne, takže v drogerce před koupí očuchejte ať pak doma nejste zklamaný.

  • kvalita produktu
  • pro někoho parfemace, která je pro mne spíše příjemná a nostalgická :)


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 25.2.2015 22:30:39

Vyzkoušela jsem odstíny 05 a 50 a s oběma jsem docela spokojená. 05 je nejsvětlejší, téměř není vidět, ale samozřejmě na hodně bílé pleti vidět je. 50 je Natural, takový ten průměr, který se mi hodí na léto a nebo jako bronzer. Nanáším ho velkým štětcem, takže udělám jen takový lehký poprašek pro zmatnění a fixaci makeupu. Balení se mi hrozně líbí, vůně úžasná, výdrž skvělá. Už mám třetí balení a asi u něj zůstanu. (Doufejme, že jednou udělají i světlejší odstíny pro bledule :-) )

  • Skvělý pudr
  • Design
  • Velikost
  • Netvoří se mi z něj tolik akné
  • Vůně
  • Tmavší odstíny do oranžova
  • Hodně práší při aplikaci štětcem


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 9.3.2015 22:38:37

Tento pudřík já prostě můžu :) za tu cenu je ho docela dost a vydrží celý den i na mé mastnější pleti.. Oceňuju výběr odstínů a příjemnou vůni.. Houbička, která je součástí pudříku taky není k zahození, jediné co mi chybí je zrcátko ale to už bych asi chtěla moc :) za mně jednoznačně ano! Určitě budu kupovat na léto znovu :)

  • cena
  • vůně
  • matuje
  • chybějící zrcátko :)


věk
35-44

pleť
suchá
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 31.5.2015 16:17:50

Translucent som dostala ako darček, používala som ho, aj keď je na mňa príliš tmavý. Ako make-up je nepoužiteľný, vtedy je úplne čierny. Inak príliš nepráši a fixuje k plnej spokojnosti. Ale nie je najjemnejší, takže dosť zvýrazňuje šupinky. Pleť je zamatová. Obal je super, dá sa otvoriť krásne jednou rukou, nie je na zakrúcanie a predsa skvele prilieha. Čo mi však veľmi prekáža, je, že smrdí. To je najväčší dôvod, prečo ho už viac nechcem, aj tmavý odtieň ešte znesiem skôr ako odpornú parfemáciu.

  • spokojnosť s fixáciou
  • nepráši veľmi
  • smradľavý
  • zvýrazňuje šupinky


Môj najobľúbenejší púder. Nádherne vonia, zanecháva zamatový finish a zmatňuje celý deň bez problémov. Problém môže byť s odtieňom, 05 Translucent je paradoxne tmavší ako 50 Natural. Natural mi vyhovuje, aj keď by som brala skutočne transparentný odtieň, ale neprekáža mi to až tak. Určite to nie je moje posledné balenie.

  • zamatový finish
  • výdrž
  • vôňa
  • chýba skutočne transparentný odtieň


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 22.4.2016 10:00:11

Tak tu je môj miláčik. Používam ho už dlho a dlho aj budem. Používam odtieň 05 translucent, ktorý by mal sľubovať bezfarebnosť, no až taká pravda to nie je. Pri jednom slabom nanesení (čo mne aj stačí) ho nevidno, no keď sa preženie tak ho vidno. Ale aj to nepreháňam a krásne mi zmatní pleť a zafixuje makeup. Je v ňom pribalená jemná hubka a používam práve ju a nie štetec. Mám pocit, že lepšie prilnie makeup na tvár keď ho aplikujem hubkou. Vôňa je výrazná zato mne príjemná. Jediné mínus považujem balenie. Zišlo by sa zrkadielko a celkovo pozmeniť otváranie, aby bolo v celku.

  • vôňa
  • zafixuje makeup
  • zmatní pleť
  • chýba zrkadielko


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Mám odstín 05 Translucent, bohužel ale mám celkem hodně světlou pleť takže i tento nejsvětlejší odstín je na mě bohužel hodně tmavý až oranžový a vůbec nevypadá přirozeně, takže bych ocenila spíše světlejší odstín. Jinak na mě působí uspokojivým dojmem a hezky voní :-) Takže bych i ten nejsvětlejší odstín doporučila spíše tmavší pleti.

  • Skvělá parfumace
  • Na pleti je příjemný
  • I ten nejsvětlejší odstín je dost tmavý


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 20.7.2016 16:41:56

Obecně mám výrobky Max Factor ráda a vždycky jsem je považovala, vzhledem k ceně, za lepši drogerkovou kosmetiku. Tenhle pudr jsem koupila ve slevě a navíc si mi ho kamarádka doporučovala. Pudr sam o sobě není špatný, mam dost mastnou pleť a docela i matuje, ale opravdu hrozně práší a zvýrazňuje chloupky v obličeji. Pak jsem se vždycky cítila jako opičí žena. Na mokro, jako make- up si ho neumím představit. Ale hrozně mi voní.

  • Docela matuje
  • Krásně voní - tedy alespoň mě
  • Dost práší
  • Zvýrazňuje jemné chlouky na obliceji


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 17.11.2017 18:11:51

Ďalší z mojich celkom obľúbených púdrov. Má veľmi krásne balenie v zlato-čiernej kombinácií, ktoré na mňa pôsobí luxusne. Jeho vôňa je nádherná, pripomína mi mydlovo-kvetinovú vôňu, je naozaj veľmi krásna a silná. V balení sa nachádza hubka na nanášanie, avšak tento púder radšej nanášam štetcom, kedy len zľahka prepudrujem, žiadne veľké nánosy inak bude vyzerať neprirodzene a tmavo. Po jeho použití nemusím pudrovať cca 5-6 hodín, čo je u mňa pri kvalitnejších púdrov bežné, takže s týmto som tiež spokojná. Pri častých a opakovaných aplikáciách môže tmavnúť. Cena je trochu vyššia avšak v balení je dvojnásobok množstva bežných púdrov.

  • - množstvo
  • - pekne zmatní
  • - dostupnosť
  • - cena
  • - balenie
  • - vôňa


Lépe hodnocené

MAC Blot Pressed Powder

5 100% 5 recenzí

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené