Miss Sporty So Matte Perfect Stay Pressed Powder recenze a zkušenosti

Pudry tuhé Miss Sporty So Matte Perfect Stay Pressed Powder
Pudry tuhé Miss Sporty So Matte Perfect Stay Pressed Powder - obrázek 1
Pudry tuhé Miss Sporty So Matte Perfect Stay Pressed Powder - obrázek 2
Pudry tuhé Miss Sporty So Matte Perfect Stay Pressed Powder - obrázek 3
5 3.8 40
  • Průměrné hodnocení 3.8
  • 48% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 3 - 99 Kč
  • Kvalita obalu 4.2
  • Celkem 40 recenzí
  • Výrobce Miss Sporty

Recenze produktu
Miss Sporty So Matte Perfect Stay Pressed Powder

věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 17.11.2017 18:05:37

Nedávno som kúpila tento púder kvôli cene. Bola som prekvapená, aké kvalitné má balenie, ktoré je pevné a dobre drží, navyše obsahuje zrkadielko a hubku na nanášanie. S obsahom na tom tiež nie je najhoršie, pleť celkom dobre zmatní, no po 3 hodinách je potrebné opäť pudrovať. Tu však nastáva problém, pretože po opakovanom prepudrovaní je na pleti vidieť a tmavne čo nevyzerá veľmi pekne. Používala som ho nejaký čas počas leta, teraz som ho odložila a neviem, či sa k nemu ešte vrátim, nakoľko viem a používam o dosť lepšie púdre ako tento.

  • - zrkadielko a hubka na nanášanie
  • - kvalitný obal
  • - zmatní na cca 3 hodiny
  • - na výber len 3 odtiene
  • - po opätovnom prepudrovávaní pleť tmavne a je vidno


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 12.2.2017 21:23:30

Tento pudr jsem zakoupila v akci s makeupem, takže vyšel opravdu za hubičku. Neměla jsem velká očekávání, a tak to i bylo. Není to vyloženě špatný pudr, jen mi tvořil na obličeji celkem masku, a i odstín nebyl k mé pleti akorát světlý. A to jsem zvolila nejsvětlejší. Pudr opravdu splňuje matnost, ale k mým oblíbeným ho nemůžu započítat.

  • opravdu zmatňuje
  • cena
  • tvoří na obličeji masku


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 12.2.2017 19:07:59

Normálne do teraz nechápem prečo ho moja pleť tak neznáša. Chcela som nejaký lacnejší, dobrý púder a čítala som dobré recenzie no nič to nebolo platné. Ok, mám svetlú pleť ale tak som aj kúpila svetlý. No vôbec to nebolo dobré, urobili sa mi divné oranžové mapy. Proste akoby nejaká časť púder prijala a iná vypudila. No nič, dala som ho kamoške, ktorej vyhovuje a je s ním spokojná. 2 hviezdičky som dala za cenu, dostupnosť.

  • cena a dostupnosť
  • viď moja recenzia


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Narovinu, poměr cena výkon je skvělý, ale...Nejsvětlejší odstín je celkem dost tmavý, ta polovina se zrcátkem je těžší než ta s pudrem, takže se vždy pudr převáží. Navíc není jemně namletý. Ale co se týče funkčnosti produktu, tak zmatňuje dobře, ale na obličeji dlouho nevydrží. Znovu ale nekoupím, dávám přednost Rimmelu

  • matuje
  • cena
  • obal
  • odstíny


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 12.9.2015 03:40:35

Takový průměr. S pletí neudělá nic hrozného, ale taky ji nijak nevylepší. Jeho schopnosti jsou spíš barvící. Vadí mi malý výběr odstínů (jen 3), které jsou všechny navíc dost tmavé. Ke všemu před nějakou dobou nejspíš odstíny nějak obměnily, protože jsem vždycky používala č. 2 a když změnili obal, najednou jsem musela koupit č. 1 (a to bylo v létě, takže jsem byla tmavší než obvykle!). Houbička je nepoužitelná a zrcátko taky.

  • cena
  • žádné negativní účinky na pleť
  • přirozenost
  • žádné vylepšení struktury pleti
  • malý výběr odstínů
  • všechny odstíny jsou tmavé
  • houbička nepoužitelná
  • zrcátko nepoužitelné


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 8.5.2015 10:30:59

Tento pudr měl u mě více šancí, ale ani jednou mě nenadchnul. Ba naopak jsem jej pokaždé použila párkrát a pak se vrátila ke svému oblíbenci od Rimmelu. I ten nejsvětlejší odstín je na můj vkus hodně tmavý a má nádech do oranžova. Navíc neplnil svou funkci a nedokázal zamaskovat T-zóny. Zrnka pudru jsou navíc docela velká a neumí ten sametový jemný efekt.

  • nevybavuju si
  • nepraktické balení
  • oranžový a tmavý
  • celkově mi nevyhovoval


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 7.5.2015 20:50:43

Púder naozaj dokonalo zmatňuje pleť na dlho(cca pol dňa) dokonca aj dosť mastnú pleť a dlho vydrží. Nemusíte sa s ním prepúdrovať každé dve hodiny. Dobre fixuje make up a dokonca ho môžete použiť aj samostatne pretože kryje nedokonalosti pleti. Teraz príde veľké ale. Odtieň. Najprv som kúpila jeden odtieň. Bol odporne oranžový. Neskôr som si koly zmieneným dobrým vlastnostiam púdru kúpila aj druhý odtieň tiež mal zvláštny podtón a bol dosť tmavý. Bola som sklamaná odtieňmi pretože púder je dobrý.

  • dobre fixuje make up
  • zmatňuje dlhodobo
  • zmatnuje aj dosť mastnú pleť
  • kryje aj samostatne
  • cena
  • odtiene


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 4.5.2015 02:21:00

Pudr relativně dobře kryje, ale nevydrží dlouho. Snažím se obličeje vůbec nedotýkat, ale i tak mám zanedlouho pocit, že už jej na sobě nemám. Velmi mě znepokojují odstíny. Dříve šly pudry otevřít, aby se člověk přesvědčil, jestli mu odstín skutečně vyhovuje. Dnes už jsou zapečetěné a člověk tak kupuje zajíce v pytli. V žádné drogerii kterou navštívím není tester, takže jsem je už dvakrát nachytala tím, že jsem si koupila nejsvětlejší odstín a bylo to tedy pro hodně opálené slečny, tudíž jsem jej musela darovat kamarádkám. Poprvé jsem si myslela, že se prostě jen někdo spletl a nechtěně prohodili popis produktu, ale podruhé, v jiném obchodě, v jiném městě už to náhoda nebyla a to mě odradilo od budoucí koupě.

  • Příznivá cena
  • Obal je krásný
  • Nedostupný zapečetěný obal
  • Nevyhovující odstíny


věk
15-24

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 23.3.2015 17:11:18

Jsem až překvapená, jak funguje tento pudr dobře! Pleť je po něm vážně pěkná, dobře vám zafixuje make-up a příjemně voní. Je u něj i zrcátko, to se vám tedy rychle zašpiní, ale kdo není líný jako já, může si ho čistit :D. Také tam máte houbičku, ale ta je teda úplně na nic, na obličej vám nic nenanese, ale se štětcem je to vážně fajn. Na rozdíl od korektorů ze stejné edice, má tento pudr takové přirozené odstíny. Dokonce i trochu kryje, takže vážně spokojenost.

  • cena
  • zrcátko
  • vůně
  • přirozené odstíny
  • trochu kryje
  • houbička


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 24.1.2015 18:24:36

Kupovala jsem jen jako druhý pudr do kabelky, potřebovala jsem nějaký, co se jen tak nerozbije a je i se zrcátkem a tento za 59Kč (v akci) se mi moc líbil, i když jinak Miss Sporty nevyhledávám a rozhodně předčil má očekávání. Má přirozený odstín, zmatní, zkrátka je moc fajn. Navíc to balení je opravdu skvělé, jiné značky by si mohly vzít příklad, jak má takové balení pudru vypadat.

  • nic
  • balení
  • cena
  • předčil má očekávání
  • stejně dobrý jako daleko dražší pudry


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 11.1.2015 18:28:43

Mě tedy tento pudr nenadchl, skončil v koši. Mám světlou pleť, takže jsem si koupila nejsvětlejší odstín, a tak půl hodiny po nanesení mi pudr na obličeji zmavl, a vypadala jsem jako pomeranč. Mimo to mi na obličeji vytvořil nevzhledné mapy a flíčky. Obal je pěkný, oceňuji, že obsahuje i zrcátko, ale to je vše, co se mi na něm líbí. Možná někomu vyhovuje, asi je to individuální, ale já už si ho nekoupím :)

  • obal
  • ztmavnutí
  • fleky


věk
15-24

pleť
normální
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 9.11.2014 22:13:16

Tento pudr jsem dostala jako dárek a to v odstínu 003 dark, takže tmavý a na zapudrování celého obličeje nepoužitelný. Má nádech do oranžova a já ho používám občas jako bronzer. Balení obsahuje houbičku a zrcátko. Dobře se nanáší a docela vydrží. Pleť je s ním krásně jemná a příjemná na dotek. Na jiné odstíny jsem se nekoukala, protože mám nyní jiný pudr, ale kdyby byl nějaký světlý odstín klidně si ho koupím.

  • cena
  • výdrž
  • příjemná pleť po použití
  • tmavý lze použít jako bronzer
  • žádné


Další recenze od 30.9.2014 12:08:23

Koupila jsem si ho, když byl ve slevě cena před slevou byla nízká, takže se nedá očekávat nějakou super kvalitu, ale svůj účel splňuje. Akorát koupila jsem si tmavší odstín, takže ho používám spíš jen na dokončení. Houbičku v balení nepoužívám, mám svůj štětec. Zrcátko mám také svoje. Je pravda, že už jsem měla i lepší pudry.

  • cena
  • houbička


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 27.9.2014 12:50:48

Pudr sem si koupila v létě ,když sem byla pěkně opálená a nebyl z těch nejhorších. Ted už opálení zmizelo a používám ho ke konturování obličeje, jelikož je to asi ten nejtmavší odstín (myslím č.3) . Balení se mi líbí, je pevné. Barva růžová je taky docela povedená. Zrcátko uvnitř může být šikovný pomocník, já ho ale nevyužívám. Houbička letěla do koše,používám raději štětec :) .

  • pevné balení
  • cena
  • dostupnost
  • asi houbička


věk
15-24

pleť
smíšená
tmavý odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Pudr jsem si koupila docela náhodou a nejsem z něj zrovna dvakrát nadšená. Obal je sice supr, ale třeba houbička vevnitř je naprosto nepoužitelná a zrcátko taky celkem k ničemu, protože je hned špinavé. Po nanesení na pleť vypadá teochu jako maska a občas se dostává do takových jako hroudek. Teď ho teda používám pouze na občasné zamaskování po korektoru a tuhle funkci plní tedy celkem dobře.

  • Balení
  • Cena
  • Houbička a zrcátko
  • Nematuje
  • Tvoří hrudky
  • Vytváří trochu efekt masky


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Pudr jsem si koupila úplně náhodou. Avšak nelituji toho, vyhovuje mi. I přesto, že jsem bledá, nejsvětlejší odstín mi ještě naštěstí sedí, protože s některými produkty, které jsou v tom nejsvětlejším odstínu mám problém (jsou pro mě často tmavé). Líbí se mi balení, které je pevné, uvnitř je zrcátko a houbička. Pleť je po nanesení nádherně hebká a matná. Výdrž cca 9 hod.

  • malinko kryje
  • matuje a udělá hebkou pleť
  • balení
  • nic


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 12.5.2014 10:38:16

Tento pudr je dobrý, dělá hezky sametovou pleť a vypadá přirozeně. Používám ho samostatně. Je levný, dobře matuje. Jediné výhrady mám k obalu- docela špatně se otevírá, je zacvakávací, a nevím jestli se po nějaké době neulomí. Oceňuji zrcátko v obalu. Nanáším ho velkým štětcem a ne přiloženou houbičkou kvůli lepšímu rozetření po obličeji.

  • je sametový
  • cena
  • dobře matuje
  • nevím jestli se nerozlomí obal


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 14.3.2014 12:57:08

Tak toto bol môj úplne prvý púder. Keďže som dosť bledá kúpila som si najsvetlejčí odtieň ale aj ten bol pre mňa príliš tmavý. Nepoužila som ho teda veľakrát ale musím povedať, že pleť dobre zmatnil a aj výdrž mal celkom slušnú. Ak by mal bledšie odtiene tak by som ho určite kupovala pravidelne aj kvôli nízkej cene.

  • zmatní
  • výdrž
  • cena
  • tmavé odtiene


Tento pudr jsem si koupila jednou, protože jsem si koupila špatný odstín make-upu, tak aby mi sjednotil pleť. V tomhle ohledu je tento pudr super :). Protože mi makeup nezakrývá nedokonalosti pleti tak jsem chtěla zkusit tento pudr a vůbec mi to nepomohlo.Takže pokud chcete dámy sjednotit odstín makeupu s pletí tak je tento pudr pro Vás vhodný.Není ani cenově náročný což je taky výhoda :)

  • super cena
  • nezakryje nedokonalosti


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 10.9.2013 13:21:59

Můj uplně první pudr, který jsem dostala jako puberťačka a velice mě tenkrát překvapil. Hezky zmatnil pleť a průměrně zakryl nedostatky. Na výběr je ze tří odstínů a balení obahuje zrcátko a houbičku, což mi přijde hodně praktické. Pleť byla po použití pudru taková jemná a nedokonalosti přitom nebyly zvýrazněné. Jelikož nemám mastnou pleť, stačila mi aplikace pudru jednou denně a pudr mi na pleti vydržel celý den, pokud jsem se někde neotřela. Klidně bych si ho koupila znovu.

  • sjednocení pleti
  • balení se zrcátkem a houbičkou
  • jemná pleť po použití
  • přirozené odstíny
  • asi nic


věk
35-44

pleť
suchá
alabastrový odstín
olivový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 10.9.2013 09:00:42

Tento pudr jsem si dříve velmi často kupovala. Je kvalitní a za hodně dobrou cenu. Nějak ale na něj nemůžu poslední dobou nikde narazit. Používala jsem jeden z nejsvětlejších odstínů a byla jsem naprosto spokojená. Pleť krásně zmatnil, nevysušoval a odstín pleti po jeho nanesení vypadal přirozeně. Obal pudru je docela pevný a kvalitní. Pokud na něj někde zase v obchodě narazím, tak si ho určitě koupím znovu. Doporučuji.

  • hezké odstíny
  • žádné


Další recenze od 21.8.2013 13:02:28

Tento pudr byl úplně můj první. Tehdy jsem objevila to kouzlo pudru a konečně jsem se přestala lesknout :D. Cena je slušná, pleť zůstane matná a chválím praktické zrcátko. Delší dobu jsem používala Rimmel pudr. Teď jsem se opět vrátila k tomuto. Jsem s ním více spokojená. Měnit už nebudu. Skvělá dostupnost a cena

  • cena
  • žádné


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 26.6.2013 13:13:04

V drogerii jsem sáhla po odstínu č.001 LIGHT v domnění, že i po nanesení na celou tvář nebude působit nepřirozeně, ale jak se ukázalo, odstín jde na celém obličeji do oranžova. Nicméně jsem pro něj našla uplatnění jako hezkou tvářenku, která děl hnědší odstín. Jako pudr nevyužiji, ale jako tvářenku určitě někdy koupím. Plus je i balení se zrcátkem a houbičkou

  • cena
  • textura
  • jako pudr má naoranžovělý nádech


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 9.6.2013 16:28:19

Překvapivě hodně dobrý pudr! Značka Miss Sporty se nezdá, ale občas se blýskne s kvalitními výrobky s příjemnou cenou.. :) Tenhle pudr se mi osobně lépe nanáší štětečkem, než labutěnkou. Výdrž má vcelku obstojnou, fleky nedělá - ani nic tomu podobného a pleť hezky sjednotí, zmatní a lehce vyhladí. Balení je taky dosti praktické a hlavně při cestování nehrozí nějaké vysypání či tak. Takže za mě super! Jen jediný, co mě na tomto výrobku štve, je odstín - možná až moc tmavý, i Light mi přišel někdy moc "oranžový". Ale to je individuální a záleží na stupni opálenosti atd.. jinak nemám slov ;)

  • balení
  • odolnost
  • pleť hezky zmatní a sjednotí
  • malý výběr odstínů


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 27.4.2013 21:29:35

Za mě nedoporučuji. Tento pudr sice zmatní pleť dobře, ale k dispozici jsou odstíny celkem tmavé. I přesto, že jsem si koupila nejsvětlejší odstín, byl opravdu tmavší a hlavně byl na pleti spíše do oranžova! Takže mi leží v šuplíku a už ho nepoužiji. Znovu už bych ho nekoupila. Zkusili jsem ho spíše kvůli ceně, že patří mezi ty levnější.

  • Cena
  • Tmavé odstíny se sklonem do oranžova!


Tento puder som si kupila zo zvedavosti cena je dobre všetko je dobré ale aj ten najsvetlejší odtieň je na mňa tmavý a to niesom bledulka.Hlavne mi vyhovuje balenie so zrkadielkom ,kedže je tmavý tak ho používam ako bronzer . Vydrží dlho niesu v ňom trblietky . Takže ako bronzér áno púder nie .Aj hubka je fajn

  • matuje
  • balenie so zrkadielkom
  • cena
  • výdrž
  • dá sa použiť ako bronzer
  • tmavé odtiene


Další recenze od 26.4.2013 22:03:21

Tento pudr jsme si koupila jednoua podruhé už nekoupím. Více mi vyhovuje Stay Matte od Rimmel.. Nciméně vlastnosti tento pudr nemá tak špatné. Výdrž fajn.. Hezky matuje.. Ale nejvíce mi vadí že i ten nejvíce světlý odstín je prostě moc tmavý. Je to škoda :)... ty vlastnosti tak špatné nejsou. Pokud máte střední až tmavší pleť tak určitě doporušuji

  • matní
  • cena
  • výdrz
  • labutenka
  • tmavé odtíny


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 24.4.2013 09:12:11

Tento pudr jsem si koupila jelikož jsem na něj slyšela chválu a kvůli obalu, který je naprosto super! se zrcátkem a houbičkou, tu sice nepoužívám ale i tak je obal velmi pěkný a praktický. Mám odstín 002 medium, na léto jsem si chtěla koupit ten nejtmavší ale ten už neměli. Co se týče pudru, tak se dobře chytá na štětec a dobře se nanáší. Nedělá fleky, pěkně pleť zmatńuje, kryje drobné nedostatky a pleť je po něm sjednocená a sametová. Takže tady se jedná o opravdu kvalitní výrobek vzhledem k ceně-super:)

  • zmatňuje
  • lehce kryje
  • nepráší
  • sametová a sjednocená pleť
  • cena
  • super obal
  • houbička je k ničemu


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Miss Sporty patří ke značkám, které opravdu nemám ráda, ale tenhle pudr je povedený a kvalitou se dá určitě srovnat i s mnohem dražšími značkami. Krásně zmatní pleť, pleť je na dotek sametová a hebká. Kladně hodnotím i praktické balení se zrcátkem...

  • dobře zmatní
  • výdrž
  • nevysušuje
  • praktické balení
  • žádné


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 1.2.2013 08:11:23

Tento pudr bude vhodný pro někoho s mastnou pletí,kdo hledá i krytí.Na mě dělá moc velkou vrstvu,vadí mi, že je vidět. Na fixaci make upu bych volila nějaký lehčí. Jinak dobře zmatní, balení vypadá bitelně, v tašce se neotevře jako jiná třeba šroubovací balení.Mě vysušuje.Ale to pro někoho může být plus

  • balení
  • zmatní
  • kryje
  • vysušuje
  • je vidět na pleti


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 6.1.2013 14:02:34

S pudrem jsem velmi spokojená. Je velmi příjemný, pleť se neleskne a velmi dobře kryje. Součástí balení je i zrcátko, které často využiji :-). Pudr bych si určitě zakoupila znovu a velmi příjemná je i cena. Určitě mohu jen doporučit a myslím, že se vyrovná i dražším pudrům.

  • dlouho vydrží
  • kryje nedostatky
  • cena
  • žádné


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 30.12.2012 12:04:13

Tenhle pudr je lepší průměr. Velmi příznivá je jeho cena, myslím, že kvalita je obstojná. Samozřejmě jsou lepší pudry, ale tento v poměru cena/výkon je dobrý. Co velmi oceňuji je zrcátko, když mi pudr došel, používám zrcátko i bez pudru. Řekla bych, že obal je pevný, kvalitní.

  • zrcátko
  • kvalitní obal
  • žádné


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 16.11.2012 23:55:07

Jediná věc, kterou u Miss Sporty kupuji pravidelně, je tento pudr. Krásně pleť zmatní, sjednotí a dodá ji hebkost. Balení mi navíc vždy vydrží opravdu dlouho. Další výhodou je jeho cena, která je s porovnáním s kvalitou vážně super. Některé ocení i praktické zrcátko :)

  • cena
  • sjednotí a zmatní pleť
  • pleť je krásně hebká
  • žádné


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Kupovala jsem si ho v době, kdy jsem s make-upem začínávala a měla jsem z něho radost. Příjemně mě překvapil na tu cenu. Pleť je po něm hezká a hlavně ji dostatečně zmatňuje a dělá ji sametovou. Jako velké plus je pro mě to, že má zrcátko, což má v dnešní době jen málo pudrů.

  • zrcátko
  • zmatňuje pleť
  • pleť je po něm hezká
  • žádné


Pro mne zprvu klasický a průměrný pudr, ale po tom, co jsem vyzkoušela pudry od jiných značek se vždy vrátím k tomuto. Za skvělou cenu dostanete pudr se zrcátkem i houbičkou, což mi přijde jako obrovské plus. Co se týče krytí, tak pudr sice nezakryje perfektně problematická místa, ale pleť zmatní, zjemní ji a sjednotí i v případě, že místo houbičky používáte pouze štětec. Na tento pudr osobně nedám dopustit

  • zmatní
  • zrcátko + houbička
  • sjednotí pleť
  • cena
  • drolí se


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Kosmetiku Miss Sporty nevyhledávám, ale tento pudr je světlou vyjímkou. Pleť je po použití hebká, matná. Pudr na pleti vydrží dlouho, obstojně kryje. Navíc oceňuji praktické balení se zrcátkem a houbičkou. Co bych ale ocenila, tak větší výběr odstínů. Jinak nemám co vytknout.

  • cena
  • po nanesení hebká, matná pleť
  • praktický obal
  • relativně malý výběr odstínů


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 29.3.2012 13:52:54

Řekla bych, že se kvalita Miss Sporty kosmetiky dost zlepšila a tento pudr není výjimkou. Abych pravdu řekla, patří mezi moje nejoblíbenější. Nabízí přirozené odstíny v praktickém balení s houbičkou a se zrcátkem. Krásně zmatňuje, pleť je po použití hebká a sametová. Má i krycí schopnosti, přesto pleť nepůsobí jako maska. Vydrží celý den.

  • cena
  • praktické balení s houbičkou a zrcátkem
  • zmatňuje
  • pleť působí hladkým a sametovým dojmem
  • nevytváří efekt masky
  • vydrží bez problémů celý den
  • krycí schopnost
  • žádné


Další recenze od 25.3.2012 20:40:46

Miss Sporty moc nemusím,ale tento jediný výrobek za něco stojí.Dobře se nanáší a krásně pleť zmatní.Jako velké plus vidím obal se zrcátkem.Jediné,co beru jako nedostatek je to,že na pultech drogerek vždy zůstane nejsvětlejší a nejtmavší odstín,medium je skoro vyprodaný.

  • zrcátko
  • praktický obal
  • cena
  • horší dostupnost odstínu


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 25.3.2012 14:59:18

Perfektní pudr! Ostatní výrobky od Miss Sporty sice mnohdy nestojí za nic, ale tento pudr se jim vážně povedl. Bez obav mohu říct, že se vyrovná i pudrům dražších značek- mně osobně sedí lépe než pudr od Dermacolu.Udržuje pleť bez lesku takřka celý den. Další plus je příjemná a nevtíravá vůně.

  • opravdu zmatňuje
  • příjemná vůně
  • přirozené odstíny
  • balení s labutěnkou a se zrcátkem
  • cena
  • dostupnost
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 25.3.2012 11:47:50

Vzhledem k ceně jsem od tohoto pudru moc neočekávala, ale příjemně mě překvapil. Krásně zmatňuje pleť, dlouho na ní vydrží. Pokožka je po použití sametově jemná, hrozně příjemná na dotek. Navíc i celkem obstojně kryje (samozřejmě ne tak jako make-up). Fajn je i balení se zrcátkem a houbičkou.

  • zmatní
  • lehce kryje
  • dělá pleť hladkou
  • balení se zrcátkem
  • žádné


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

MAC Blot Pressed Powder

5 100% 5 recenzí

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené