Maybelline Affinitone tvářenka recenze a zkušenosti

Tvářenky Maybelline Affinitone tvářenka
Tvářenky Maybelline Affinitone tvářenka - obrázek 1
5 3.5 11
  • Průměrné hodnocení 3.5
  • 55% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 119 - 180 Kč
  • Kvalita obalu 3.7
  • Celkem 11 recenzí
  • Výrobce Maybelline

Recenze produktu
Maybelline Affinitone tvářenka

věk
25-34

pleť
suchá
alabastrový odstín
olivový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 16.2.2014 11:38:13

Já osobně tuto tvářenku zbožňuju. Vydrží mi celý den (narozdíl od Bourjois), odstíny jsou velice přirozené - jsem bledule obecná, která má problém najít dostatečně bílý make up, takže na mě většina tvářenek vypadá jak na Marfuši. Ovšem tato i při větším nánosu vypadá super :) Mě osobně se velmi líbí obal, který je rozhodně kvalitní. Přiložený štěteček není špatný. Koupila jsem už dvakrát a koupím znovu! Doporučuju!

  • obal
  • výdrž!!!
  • barvy
  • nic!


Další recenze od 21.1.2014 16:54:36

Tvářenku jsem koupila ve slevě, jinak bych se za ty peníze asi poohlížela po jiné značce. Ve finále jsem pak byla docela spokojená, vypadá přirozeně, moc nepráší, v nouzi se dá použít i přiložený štěteček. Líbí se mi výběr odstínů, tvářenka docela vydrží, balení však vypadá dle mého názoru dost lacině. Znovu si ji už asi nekoupím, tvářenka nenadchne ani neurazí a chci vyzkoušet něco jiného.

  • přirozené odstíny
  • cena
  • obal


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 21.6.2013 09:58:58

Tvářenku mám v odstínu Rosewood a musím říct, že mi celkem vyhovuje. Na tváři vypadá přirozeně, jen je potřeba nanést více vrstev k vykouzlení požadovaného efektu. Výdrž je myslím nadprůměrná, i když celý den v původním stavu nevydrží. Jen ten přiložený štěteček je naprosto nepoužitelný, při práci s ním tvářenka hrozně práší.

  • přirozená barva
  • výdrž
  • přiložený štěteček


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Tuto tvářenku mám velmi ráda už z důvodu, že na tváři vypadá skutečně přirozeně, až nevýrazně (mám odstín 62 Rosewood). Každopádně bledulkám, jako jsem já, bude vyhovovat :) Tvářenku nanáším přiloženým štětečkem a pracuje se mi s ním dobře - je malý a já nenanáším zbytečně moc (spíš jen abych vypadala zdravěji :)) Co se týče výdrže, není moc dlouhá, ale to je dle mě tak jediné mínus.

  • přirozený odstín
  • výdrž


věk
25-34


dehydratace
nízká

Další recenze od 3.6.2013 21:16:29

Veľmi dobrá lícenka, obal je praktický a obsahuje aj aplikačný štetček. Farba je sýta a výrazná a stačí jej naniesť skutočne malé množstvo. Nedráždi pleť ani ju nevysušuje. Obal považujem za veľmi elegantný a praktický, možno by sa zišiel doplniť o zrkadielko. Rad affinitone ma pri tomto produkte skutočne prakvapil, make-up mi až tak nevyhovuje. Určite odporúčam.

  • sýta farba
  • pekný obal
  • praktické balenie so štetcom
  • chýba zrkadlo


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 10.5.2013 18:08:51

Tak nevím, jestli jsem schytala zrovna špatný výrobek, nebo jsem jedna zmála, ale mě tato tvářenka vůbec nenadchla :-( Za prvé je docela drahá, když zrovna není v akci, to je pak za přijatelnou cenu. Za druhé s přiloženým štětečkem se nedá moc pracovat, ale v případě nouze se to zvládnout dá. Za další - když nepoužijete přiložený štěteček a budete ji nanášet nějakým svým vlastním štětcem jako já ze začátku, nic se z ní na ten štětec nedostane, ani po několika přetření. Prostě nic. Tím pádem jsem to musela nanášet buď tou přiloženou hrůzou, nebo prsty, a to se moc nedalo. S výdrží to také není nic moc, ze začátku je to na tvářích příliš výrazné, v půli dne už míň (toho jsem chtěla původně docílit), ale zato slité. Večer už není na tváři vůbec. Obal moc nehodnotím, přijde mi normální. Jedinné, co se mi líbí, je spousta odstínů (vybrala jsem si ten pravý pro mě hned poprvé). Být jiné konzistence a lépe nanášecí, tak ji vychvaluji až do nebes.

  • spousta odstínů
  • špatně se nanáší na štětec
  • nevydrží
  • vysoká cena
  • slévá se z obličeje


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 3.2.2013 09:11:45

Podle mého není extra drahá (vzhledem ke značkovým s hroznou kvalitou), ale tuto tvářenku spíš hodnotím jako takový lepší průměr. Je pravda, že obal vypadá obyčejně, pro někoho levně, ale co ušetří na obalu, mohou investovat do kvality. Tvářenka sice vážně docela práší, ale nic hrozného to není, barvička je pěkná, docela přirozená, přiložený štěteček jsem nepoužívala (mám svůj oblíbený velký) a výdrž na pleti je hodně dobrá. Nemám nic výraznějšího k vytknutí, ale už si nekoupím, tolik mě neohromila.

  • cena a dostupnost
  • přirozená barva
  • výdrž na pleti
  • lehce práší
  • obyčejný obal a štěteček


Mám odstín 62 Rosewood. Balení obsahuje celkem použitelný štěteček, což je fajn na cesty nebo pokud nemáte doma štětcové zásoby :) Barva je bezvadná, přirozená a celkem jemná - pozor, pro někoho může být příliš nenápadná. Já jsme s ní ale velmi spokojená, protože jsem docela jemný typ. Výrobek docela práší a při převážení pozor na vysypání do kosmetické taštičky.

  • použitelný aplikátor v balení
  • přirozená barva
  • vyšší cena
  • malé množství
  • prašnost


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 30.10.2012 10:25:31

Díky "skvělým" světlům u stojanů s dekorativní kosmetikou v DM jsem si opět vybrala jiný odstín, než jsem chtěla, nicméně i tak jsem tvářenku několirát vyzkoušela. Skoro na mě nebyla vidět, co se týče výdrže, tak za hodinu byl ten poprašek pryč. Jako plus vidím praktický štěteček. Ale třeba sestře přijde tvářenka dobrá, je to individuální.

  • šteček
  • na mě nějak nedrží


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 30.10.2012 08:24:45

Tato tvářenka je z drogérkových asi jedna z nejlepších. Na obličeji vypadá přirozeně, přiložený štěteček má dobrý tvar a dobře se s ním pracuje. Výdrž tvářenky je super. Celkově bych ji přirovnala k dražší Clinique. Je pravda, že obal je poněkud horší, musí se s ním zacházet opatrně, aby se nerozbil, ale jinak jí nemám co vytknout.

  • výdrž
  • cena
  • dostupnost
  • obal


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 29.10.2012 20:56:02

Tvářenku jsem dostala od sestry, sama bych si jí asi nekoupila, protože mi příjde poměrně dost drahá. Mám odstín 62 - Rosewood. Tvářenka je pudrové konzistence, snadno se nanáší (i když přiložený štěteček je podle mě k ničemu, používám svůj velký štětec), na tváři působí přirozeně a hlavně i poměrně dlouho vydrží. Nelíbí se mi obal, vypadá lacině. I když tvářenku hodnotím čtyřmi body, znovu si jí už nekoupím, mám jiné favority. Ale rozhodně stojí aspoň za vyzkoušení.

  • pudrová konzistence
  • snadno se nanáší
  • na tváři působí přirozeně
  • dlouho vydrží
  • cena
  • lacině vypadající obal
  • s přiloženým štětečkem se špatně pracuje


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Benefit SugarBomb

5 100% 7 recenzí

Benefit Coralista

5 100% 6 recenzí

Podobně hodnocené

Benefit Posie Tint

3.5 63% 2 recenze

Hůře hodnocené

MUA Blusher

3.2 55% 6 recenzí