Maybelline Baby Lips recenze a zkušenosti

Balzámy na rty Maybelline Baby Lips
Balzámy na rty Maybelline Baby Lips - obrázek 1
Balzámy na rty Maybelline Baby Lips - obrázek 2
Balzámy na rty Maybelline Baby Lips - obrázek 3
5 2.9 45
  • Průměrné hodnocení 2.9
  • 43% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 25 - 150 Kč
  • Kvalita obalu 4.4
  • Celkem 45 recenzí
  • Výrobce Maybelline

Recenze produktu
Maybelline Baby Lips

věk
25-34

Vyzkoušela jsem jeden odstín, neonově růžový Pink Punch. Balzám má velmi výraznou umělou broskvovou vůni. Je spíše mastnější a má tendenci ze rtů stékat a usazovat se v rýhách na rtech. Odstín mi nesedl, vypadal dost nepřirozeně, barva po nanesení nebyla úplně jednolitá. Rty byly po aplikaci ještě sušší, než předtím.

  • dostupnost
  • nehydratuje
  • nepřirozený odstín
  • umělá vůně a barva


věk
35-44

Mám doma asi tři, a jsou to suverénně nejlepší balzámy na rty, jaké jsem kdy vyzkoušela, kromě teda balzámu Decléor, ale ten je asi 7x dražší. Tyhle jsou výborné, mám žlutý, zelený mentolový a růžový a všechny tři jsou srovnatelně stejné. Rty jsou jemné, zvláčněné, hmota je optimálně tuhá, oproti Labellu, které je hodně tuhé, se tyto lépe nanáší.

  • výborné účinky
  • dobře kloužou po rtech
  • vyšší cena ale odpovídá kvalitě


věk
25-34

Další recenze od 24.1.2017 13:01:24

Nechápu jak toto může být celosvětový hit. Barevnost balzámu se mi nelíbí, mám ráda spíš klasičtější barvy, tohle vypadá jako hračka pro malé děti do školky. A kvalita samotného balzámu je bohužel ještě horší. Balzám je tuhý, špatně se roztírá, málo hydratuje a vůně taky není žádná bomba, kterou bych musela mít. Prostě ne. Tento balzám už nechci ani zadarmo.

  • Vůně
  • Všechno


věk
15-24

Sice jsou tyto balzámy rádoby slavné, ale na mě žádný dojem teda neudělaly. Nechala jsem se zlákat a koupila jsem si, myslím že se jmenoval Peach Kiss. Pak jsem dostala ještě takový mentolový a nějakou vánoční limitku co voněla jako sladkosti. No... Hydratace téměř nulová, prvních pár minut na rtech byly příjemné, po chvíli už jsem měla jen takový lehce lepkavý nepříjemný poci na rtech.. Takové holčičí mazání na rty, řekla bych. Vůně příjemná, barvu moc pospudit nemůžu, měla jsem spíš ty, co moc nebarvily. Lehký lesk/třpyt jsem na rtech viděla, ale jen na chvilku... A 8hodinová hydratace? Leda tak ve snu. Za mě ne.

  • hezký obal
  • příjemná vůně
  • cena vzhledem ke kvalitě
  • hydratace
  • výdrž


věk
25-34

Další recenze od 22.8.2016 15:00:43

Mám odstín Peach kiss, který mě nadchl svou vůní, voní opravdu nádherně. Balení je roztomilé. Samotný balzám nijak skvělý není, hydratace je průměrná až podprůměrná. Pigmentace je tak akorát, není ani vysoká, ani nízká a obsahuje jemné třpytky, což mi nijak nevadí a vypadá to hezky. Na léto je balzám ok, ale na zimu nebo pro lidi s hodně popraskanými rty bych ho rozhodně nedoporučila.

  • vůně
  • pigmentace
  • balení
  • cena
  • nehydratuje


věk
25-34

Koupila jsem si Baby Lips Bubble Gum právě pro jeho krásně sladkou žvýkačkou vůni. Zkusila jsem si v drogérii swatch na ruce, barvička byla taková jemně růžovo-fialová a tak jsem si ho koupila. Jakmile jsem si ale vyzkoušela produkt na rty, zděsila jsem se! Měla jsem je výrazně růžové a to i když jsem přejela rty jen lehce. Tahle pomáda je jen na parádu, nelze ji považovat za opravdový balzám na rty, protože ty vám nikdy nemůže zvlhčit tak jak potřebujete, protože nesmíte nanést moc produktu. Za mě velký omyl.

  • pěkný obal
  • vůně
  • na balzám moc výrazná barva
  • konzistence
  • nevydrží na rtech
  • zalézá do vrásek


věk
15-24

Tyto Baby lipsy jsou pro mě takovou příjemnou záhadou. Mám je brát jako balzámy, nebo rtěnky? Já je používám tak, že si natřu rty balzámem na rty a poté nanesu Baby lips. Nemám nepříjemný pocit jako u rtěnek a zároveň mám rty trošku nabarvené. Mám dva odstíny Pink Punch a Cherry me. Ten druhý mi sedí více, má takovou přírodnější barvu. Oba krásně voní.

  • krásně voní
  • trochu hydratuje
  • lehce barví


věk
25-34

Taky mě, jako mnoho dalších, zaujala reklama v TV. Jenže já balzámy, lesky ani rtěnky moc nepoužívám. Nakonec jsem jej přece jen pořídila, ale to jen kvůli tomu, že ho měli (a stále mají) u nás v Tescu ve výprodeji. Mám odstín PINK PUNCH. Odstín sem trochu netrefila, ale dá se. Balzám pěkně voní. Rty lehce hydratuje, ale zase ne až po dobu 8 hodin, jak uvádí výrobce. Výdrž není taky nijak dlouhá. Mě vydržel hoďku (pila jsem během toho z lahve a z hrnku kafe) a pak jsem musela znovu natřít. Nákupu tohoto balzámu nelituji, ale znovu bych si ho nekoupila.

  • veselý, zajímavý obal
  • pěkná vůně
  • cena
  • nesplňuje hydrataci až po dobu 8 hodin
  • malá výdrž na rtech


věk
25-34

Další recenze od 16.6.2015 11:09:14

Mám v odstínu Pink Punch a je to balzám, který neurazí a ani nenadchne. Na můj vkus na balzám barví až moc, když rty chci hydratovat, tak musím přejet i jejich okraje a s tímhle Babylipsem to kvůli zabarvení nejde. Dalším problémem je, že vůbec nehydratuje. Co mě ale hodně vadí je to, že když balzám nanesu třeba večer před spaním, tak mi do rána na rtech zůstane růžový stain a jde to hodně špatně vydrhout i dvoufázovým odličovačem, čímž si človek rty zase zcitliví.

  • cena
  • dostupnost
  • hezký obal
  • silná pigmentace na balzám
  • nehydratuje
  • zanechává stain


věk
25-34

Další recenze od 15.6.2015 21:30:28

Když všichni, tak já taky. Zklamání mě nepostihlo, balzám velmi příjemně voní. Nejvíce se mi líbí, že na rtech zanechá lehký odstín, např. Pink punch kupodivu výborně sedne k mé pleti a celkově mi spousta lidí řeklo, že mi moc sluší, přitom já vůbec nemůžu nosit žádné rtěnky, ve všem vypadám jako umělina :-( Sic nevydrží tak dlouho jako mé milované Labello, ale i tak splnilo mé očekávání.

  • Krásná vůně
  • Obal
  • Výborné odstíny
  • Cena
  • Střední hydratace


věk
25-34

Další recenze od 18.4.2015 21:29:21

Od balzámu na pery moc neočakávam. Potrebujem hlavne hydratáciu pier. Tento všade ospevovaný balzám som si kúpila na základe nadšených recenzii. Mala som dva jeden som dostala a druhý kúpila. Žltý(intensive care) a fialový(peach kiss). Obal majú oba pekný veľmi roztomilý. Fialový má aj peknú broskyňovú farbu pekne vonia, dodáva perám peknú farbu ale bohužiaľ moje pery hydratuje nedostatočne. Žltý je bezfarebný a nemá výraznú vôňu. Bohužial ani on mi na hydratáciu pier nestačil.

  • pekný obal
  • pekne vonia(peach kiss)
  • dodáva perám peknú farbu(peach kiss)
  • moje pery dostatočne nehydratuje


věk
25-34

Další recenze od 1.4.2015 22:21:32

Balzamy som dostala tuším v troch vôňach,sama som tento produkt nikdy nepozerala,keďže pery mám suché,niekedy až moc,takže sa pozerám skôr po maxi hydratujúcich,prípadne liečivých.Plus rúže,lesky nejak nemám rada,otravuje ma pocit,že mám niečo na perách :o) Každopádne,obal je kvalitou fajn,na konzistenciu balzamu sa tiež nedá nič povedať.Príjemne sa nosí,nelepí.Hydratácia je slabšia,takže v prípade suchých pier nečakajte žiadne zázraky.Pigmentácia je tiež dobrá,akurát mňa nezaujala ani jedna vôňa,či farba.Škoda

  • obal
  • pigmentácia
  • cena
  • hydratátacia je slabšia
  • nezaujala ma ani jedna farba či vôňa


věk
25-34

Další recenze od 1.4.2015 21:04:15

Na Baby Lips jsem narazila v DM ve slevě, a tak jsem si řekla, proč nezkusit. Na první pohled mě zaujal krásný obal, který se ani po nošení v kabelce neošoupal. S obsahem jsem spokojená tak na půl. Kladně hodnotím pigmentaci, která je na rtech doopravdy vidět, dodá jim krásný nádech a na chvilku i lesk. Záporně hodnotím hydrataci, která je nulová. Já už si tento balzám určitě nekoupím, mám suché rty a Baby Lips mi od nich nepomůže. Někomu s nevysušenými rty ale můžu doporučit, mám odstín Cherry me a udělá rty vážné krásné, šťavnaté. Navíc krásně voní.

  • vůně
  • pigmentace
  • obal
  • cena
  • hydratace


věk
25-34

Mám dva odstíny (měla jsem tři) - růžový, červený a bezbarvý hydratující. Nejvíc jsem asi spokojená s červeným, řekla bych, že má příjemnou konzistenci, lehce barví (když nemám náladu na rtěnku) a nevoní špatně. Růžový taky není špatný, ten ještě lépe voní, ale divně barví, nerovnoměrně, navíc moc nehydratuje. Modrý jsem používala svého času denně, hydratoval dobře, ale pak mi z ničeho nic začala vůně i chuť tak vadit, že jsem z něj i zvracela. Takže modrý jsem vyhodila a ty dva jsem si nechala, ale rozhodně je nepoužívám denně, leží v chlívečku mezi rtěnkami, ráda je ale používám jako přísadu do svých vlastnoručně vyráběných kelímkových rtěnko-balzámků, kterými podarovávám všechny okolo:) Balzámy extra nehydratují a na rtech nevydrží, dělají takovou nepříjemnou lojovitou vrstvu, která si se rty moc nerozumí (ten červený ani ne, spíš ten růžový). Na druhou stranu, tento balzám je jako nouzovka fajn, lepší, než jak se u nás říká, "drátem do oka". Plánuju ho dát na stůl v práci, kde je pro mě balzám na rty alfa omega (jsem učitelka a hodně toho namluvím v práci), abych to dopoužívala. Takže nevím, jestli Baby lips říct ano nebo ne. Byla jsem v pokušení koupit si ten broskvový, ale nepodlehla jsem a ani nepodlehnu. Dopoužívám ty své dva a raději si koupím balzám Keep calm od Rimmelu, který je mnohem lepší, nebo ten od Essence. Baby lips není špatný, ale nic, z čeho bych byla odvařená. Kdyby mi jej někdo dal jako dárek, nepohrdnu jím, ale sama si nekoupím. Co ale rozhodně chci a v pondělí pro to letím do Rossmanna, je Baby lips Electro. Jsem hodně zvědavá:)

  • Originální balení
  • Dobrý vysouvací mechanismus
  • Módní design
  • Červený a růžový hezky voní
  • Červený jemně zabarvuje
  • Hydratační "nouzovka"
  • Modrý se mi velmi zprotivil vůní
  • Nedrží dlouho
  • Převratně nevyživují
  • Za plnou cenu /79 Kč/ nedostojí kvalitě
  • Přemedializovaný produkt


Mám celou základní řadu, tedy všech 6 Baby lips, co jsou k sehnání u nás. Začnu bezarvými. Brala jsem je s sebou na hory a přistihla jsem i otce, jak si je občas tajně půjčuje. Na rtech mu vydržely přibližně 2-3 hodiny, mně zhruba 1 a půl, protože si ze rtů vše slíznu. Hydrate (modrý) - krásná a příjemná vůně, barevné provedení Intense care (žlutý) - vůně neutrální, neohromí ani neurazí (jako dětské ubrousky, Nivea krém) Mint fresh - vůně intenzivní, někoho odpuzuje, jiný si ji nemůže vynachválit. Nelíbí se mi bohužel snad jenom barevné provedení Nyní přejdu k barevným. Výdrž co se hydratace týče je zhruba stejná, jako u průhledných. Rty však daný barevný nádech mají i nějakou dobu poté. Cherry me - nejpřirozenější třešňová vůně, rtům dodá přirozeně zdravý červený nádech Pink punch - ze všech balzámů nejpigmentovanější a nejméně lesklý, chuť slaďoučká a příjemná Peach kiss - asi největší zklamání. Barva ujde, ale vadí mi třpytky. Chuť je nejchemičtější a nejdivnější (a že já miluju broskvové lesky a věci). Bavila jsem se i s kamarádkami a mají stejný názor.

  • Balení krásná, zábavná (často prohazuji víčka)
  • Hydratace
  • Pigmentace
  • Peach kiss mě zklamal


věk
25-34

Další recenze od 23.2.2015 20:01:38

Balzámky jsem koupila ve všech příchutích krom té růžové, vypotřebovala jsem zatím jen modrou, hydrate, ten hezky voněl, hydratoval průměrně, na den akorát, bylo potřeba přetírat rty častěji, ale to mi nevadí, na rtech byl příjemný, se suchými rty si neporadil, ale jako preventivní mazání moc fajn, v balení ho bylo hodně, balení bylo fajn, akorát myslím, že kdyby mi upadlo tak se rozbije, moc bytelné není

  • hezké balení
  • nevysušuje
  • nevydrží moc dlouho


věk
15-24

Tady je to velice sporne. Polovine lidi tyto balzamy vyhovuji a hydratuji a polovine ne. Ja jsem nekde uprostred. Tyto balzamy jsou hezky pigmentovane ( teda ty barevne) a pokud mate casto suche a popraskane rty tak vam to opravdu nepomuze, ale pokud u sebe nemate jiny balzam tak s timto to vydrzite. Strasne hezky voni a ja je pouzivam jako rtenku. Cenove mi prijdou prijatelne, takze doma vlastnim uz 3 a jeste si jich par koupim. :)

  • dostupnost
  • polovicni hydratace
  • cena
  • vune
  • pigmentace u barenych balzamu
  • nic


Slyšela jsem na něj samou chválu, tak sem si tedy jeden musela také pořídit. Koupila jsem si Baby lips PEACH KISS. Už bych si ho nikdy nekoupila. Jediné co na něm vidím pozitivní, je krásná vůně a obal. Když nanesete větší vrstvu vypadá to příšerně. Je hodně vidět a zdá se mi takový "mastný". Čekala jsem od něho více.

  • obal
  • vůně
  • nevydrží
  • nehydratuje
  • dělá fleky


věk
25-34

Další recenze od 18.1.2015 15:17:02

Tento produkt sa dá zhrnúť asi takto: klasický predražený balzam. Myslím si, že na ňom nič nieje výnimočné. No možno ten obal, lebo ten je naozaj krásne spravený a a vyrobený s pevného plastu. Ale balzam je proste klasický. Hydratácia je nízka, pomáha udržať pery v taktom stave v akom sú. Ak už sú pery už suché a popraskané ,tak už tento balzam nepomáha. Určite nehydratuje 8 hodín.

  • obal
  • pery sa pekne lesknú
  • SPF 20
  • nízka hydratácia


věk
15-24

Další recenze od 17.1.2015 23:36:51

Balzam somsi kúpila, pretože mal pekný obal a sľuboval hydratáciu. Tej som sa však nedočkala. Vôbec na perách nevydrží, ja mám pocit že dokonca len niekoľko minut. Konzistencia mi absolutne nesadla prišla mi príliš umelá, tak isto aj vôňa. Už len čakám kym mi dôjde balenie, ďalší výrobok si už určite nezakúpim.

  • obal
  • nehydratuje
  • nedrží


věk
15-24

Další recenze od 17.1.2015 18:25:58

Nemam odskušane farebne odtiene na fotkach vyzeraju pekne ale to si radsej kupim normalny ruž ako tento balzam. Nehydratuje, ani maly naznak zlepsenia popraskanych pier. Je to taka hračka by som povedala, jedine plus je že pekne vonia. Cena je prepisknuta oproti kvalite. Obal mohol byt aj lepsi, znova nevyskusam.

  • vona
  • cena / kvalita
  • nehydratuje


věk
15-24

Tento balzám bych si sama od sebe nekoupila, už kvůli negativním recenzím, ale prodával se + řasenka, za velmi výhodnou cenu, tak jsem si ho koupila. A zklamal. Vůbec nehydratuje, barva zalézá do suchých míst na rtech, takže vypadá příšerně... Ani ho nespotřebuji a nedoporučuji... A můžu říct že i mnohem levnější balzámy hydratují, ale tady je hydratace vážně nulová.

  • Obal
  • Nehydratuje


věk
15-24

Další recenze od 27.12.2014 17:04:53

Poté, co jsem na něj slyšela samou chválu jsem se rozhodla ho také vyzkoušet. Koupila jsem si odstín Cherry me a jsem s ním velice spokojená. Příjemně se nanáší i voní, rty zvláční a dodá jim lehké zbarvení. V zimě naprosto idelání, pokud máte suché rty a chcete jim dodat trochu barvy :) Cena je trošku vyšší, ale bývá často ve slevě :)

  • hydratace
  • jemné zbarvení
  • vůně
  • pro někoho cena


Další recenze od 27.12.2014 16:39:58

Já nevím.. mám mentolovou verzi. Zelený obal a fialový nápis. Hned ze začátku musím říct,že hydratace nula. Konzistence na mě až moc olejovitá. Vůně i chuť příjemná a moje verze na rtech jemně pálí, takže super na léto. Mám pocit, že mi to rty jen promaže, ale nehydratuje vůbec.... mám nutkání se s ním pořád mazat. Za mě o trošku lepší labello, alenic převratného. Podruhé koupím pouze kdyby byl ve slevě a ani jako dárek by mě neurazil, ale že bych sama od sebe šla a vzala si ho to už asi ne. Ale zase na léto si myslím, že nemusí být špatný, v zimě je to pro mě ale zbytečnost, kdy moje rty nejvíc trpí.. :)

  • vůně
  • chuť
  • vzhled
  • hydratace nulová
  • cena
  • olejovitá konzistence,


věk
15-24

Další recenze od 23.12.2014 00:05:10

Já jsem si hodně dlouho zakládala na tom, že si ho koupím. Ovšem jsem ho dostala od kámošky, takže mám PINK PUNCH. Ale chci si koupit světlejší, tak určitě po Vánocích navštívím drogerii. Líbí se mi už ten design obalu. Vůně je taky krásná. Na rtech Vám vykouzlí krásný třpytivý odlesk. Ovšem ta cena je dost vysoká. A ani moc nehydratuje. Jinak jsem spokojená.

  • Vůně
  • Design obalu
  • Třpytivý odlesk na rtech
  • Cena
  • Hydratace


věk
15-24

Další recenze od 20.12.2014 16:36:25

Hodně lidí si Baby Lips chválilo, tak jsem se ho rozhodla také vyzkoušet. Koupila jsem si Cherry me (oranžový) v drogerii DM. Podle mě zase tak moc nedostupné nejsou, v Tetě, TESCO kosmetika i DM jsou, i když hodně vyprodané. Vybrala jsem si ho, protože krásně voněl, a protože mám bledé rty, tak chtěla jsem sytější odstín. I když je červený, nebarví nijak příliš moc, jen tak akorát. Obal je kvalitní, tyčinka se dobře vysouvá. Ale hydratace je opravdu chabá, na tu cenu... Znám i lepší a levnější balzámy. Takže znovu si ho už nekoupím, ale nelituji toho.

  • vůně
  • bytelnost a výdrž
  • rty vypadají krásně
  • cena
  • hydratace


věk
15-24

Mám bezbarvý baby lips a myslím si, že to není žádná sláva. Vzhledem ke kvalitě balzámu můžu říct, že cena je trochu vyšší. Hydratace na mě skoro žádná a výdrž rovněž nic moc. Nevím, jak je to s těma barevnýma, odstíny jsou pěkné, ale bohužel se zkušeností s tímto si ten barevný asi nekoupím. Baby lipsy mají pěkný obal, ale příjde mi to prostě komerční. Z drogérie jsem vyzkoušela lepší balzámy, které jsou o polovinu levnější a hydratují lépe.

  • odstíny
  • cena vzhledem ke kvalitě
  • nehydratuje
  • nevydrží


věk
25-34

Já jsem si humbuku kolem těchto balzámů nějak nevšimla, protože mě blogy nezajímají. Spíš mě zaujalo v drogerii jejich balení a barevnost. Koupila jsem si růžový a musím říct, že z odstínu jsem moc nadšená! Pigmentace není samozřejmě jako u klasické rtěnky, ale to by mělo bejt všem holkám jasný - je to balzám! Ale zase na druhou stranu, když jsme u toho balzámu, tak bych čekala aspoň nějakou hydrataci, ale tady prostě není no... Půjdu do nich pokud budou zase v akci. Za plnou pálku si je nekoupím.

  • cena pokud jsou v akci
  • odstín se mi moc líbí
  • bez hydratace


věk
25-34

Další recenze od 6.12.2014 21:36:49

Vůbec nechápu, proč je kolem Baby Lips takový humbuk. Bohužel jsem se taky nechala nalákat masivní reklamou a koupila si žlutou variantu. Vůbec nehydratuje, na rtech ani moc dlouho nevydrží (sklouzne, ztratí se). Pigmentaci nemůžu hodnotit, protože moje verze je čirá. Hodnotím jako přeparfemované nic a znovu si rozhodně nekoupím. Balení je obyčejné plastové, nijak zvlášť pevné.

  • žádné
  • cena
  • zbytečně silná parfemace
  • vůbec nehydratuje


Další recenze od 6.12.2014 13:48:50

Kdo by asi neznal Baby Lipsy,že?Tyhle balzámy sou známy svojí hydratací apod.Podle mě tyhle balzámy moc nehydratují,teda ten zelenej se mi zdá že hydratuje docela dobře.Ty barevné baby lipsy mají docela dobrou pigmentaci ale zdá se mi že po 5 minutách už je na rtech nemáte.Pro mě nejsou moc fajn ale když chcete třeba do školy nějakou přirozenou barvu rtů,to bude asi fajn.

  • obal
  • pigmentace
  • moc nehydratují
  • docela vysoká cena


Další recenze od 28.11.2014 07:46:15

Vyhození peněz. Propagace a reklama tohoto výrobku mne zaujala a tak jako většina jsem zakoupila tento balzám. A víckrát už si ho nekoupím. Hydrataci uváděnou na obalu (8 hodin) opravdu nesplňuje. Pro mě hydratace nulová, rty mi spíše vysušuje. Barevný balzám nechává barvu ve spárách rtů (pokud jsou suché). Za tu cenu rozhodně zklamání.

  • vůně
  • hydratace 0
  • cena


věk
25-34

Další věc, která si získává prodej pomocí reklam a hezkého obalu. I mě tenhle balzám nalákal a už to nikdy neudělám. Z balzámu Baby lips jsem zklamaná. Slibovaná hydratace, kterou od balzámu očekávám v první řadě, nikde. Pigmentace hezká, dělá hezkou barvu na rtech, ale to nenahradí hydrataci, kterou by BALZÁM NA RTY měl poskytovat. Myslím si, že osvědčené Labello Pearly Shine nebo Astrid Pearl & Shine udělá na rtech větší službu a hlavně dokonale hydratují.

  • vůně
  • obal
  • nehydratuje


Já jsem po něm strašně toužila, po jakémkoliv Baby Lips, a tak jsem si ho v Rakousku o prázdninách konečne koupila. Ale myslím, že jsem šáhla vedle. Není špatný, ale čekala bych vetší hydrataci a svojí konzistencí mi připomíná vazelínu:D . Podle mě třeba Peach kiss nebo Cherry me a další ty barevné jsou mnohem lepší. Myslím si, že se Intense care vyrovná o mnoho levnějším výrobkům.

  • hezké balení
  • hydratace
  • podobný vazelíně


věk
15-24

Po dlouhé době jsem si konečně pořídila nějakou novinku z drogistického byznysu. A o co se jedná tentokrát? O balzám z výroby Maybelline N.Y. Baby Lips - Intense Care. Teď to budou asi 2 týdny, co pomádu používám a zatím si nemohu na nic stěžovat. Ale na druhou stranu zase takové terno, jak nám v reklamách a časopisech slibují, to není. Rty to opravdu hezky zvláční a hlavně se mi moc líbí to jemné zabarvení rtů a nelepkavá konzistence, ale upřímně, mezi námi děvčaty, čekala jsem od toho víc. No, třeba se účinek projeví až za delší dobu, pravidelně jej používám několikrát denně. Je pravda, že jsem nikdy neměla nějaký výrazný problém s vysoušením rtů, takže mi vlastně ani tak pomoct nemůže, ale přece jen, shrňme si teď jeho pozitiva a negativa. ;) ..ten maličký mínus snad ani nestojí za zmínku, každá jsme přece individuální :)

  • možnost výběru z více druhů
  • bytelný obal
  • praktický
  • jemná vůně
  • příjemná konzistence
  • originální design
  • přijatelná cena
  • zabalen navíc v ochranném obalu
  • dobrá dostupnost
  • vhodný jako dárek
  • nezabarvuje
  • nezanechává otisky
  • nedostatečná hydratace


věk
25-34

Další recenze od 12.10.2014 20:23:26

Tak jsem neodolala a rozhodla se Baby Lips vyzkoušet. Natrefila jsem na akci a s blížící se zimou mi je asi jedno, čím si rtíky přetřu. Rozhodla jsem se pro tónující odstín pink punch. Růžová mi sice moc nelahodí, ale tester vypadal přívětivě. Chválím pigmentaci, která je opravdu výrazná a světe div se, sluší mi. Balení mi přijde díky plastovému vnitřnímu střívku stabilnější než podobný balzám od Derm. Nanášela jsem ho i na svůj milovaný hydratační balzám i samostatně a musím prohlásit spokojenost. Popraskaným rtíkům sice asi moc nepomůže, ale pokud se mažete pravidelně a chcete jen nějakou ochranu, tak určitě super. 5* nedávám jen proto, že jsem věrná svému normálnímu hydraťáku :-).

  • pigmentace
  • balení
  • cena
  • SPF 20
  • hydratace
  • odstíny


Mám 3..Pink Punch, Hydrate a Cherry Me. Jeden jsem si koupila s řasenku, další na internetu a třetí nyní v drogériích. Co k nim říct..je to pouze módní bomba. O hydrataci se opravdu mluvit nedá. Ale opravdu udělá krásné rty, barvičky jsou moc pěkné. Parfemace je příjemná. Cena v drogériích 79,90. Což je za balzám, který má hydratovat ale nehydratuje, podle mě hodně..ale za těch 55 co je teď akce jde. Koupím si další, protože nenosím rtěnky, tak si udělám radost lehkou pigmentací rtů :) teď už je pozitivum dostupnost.

  • balení
  • zabarvení rtů
  • dostupnost (září 2014)
  • parfemace
  • nulová hydratace
  • stálá cena 80Kč


věk
15-24

Další recenze od 20.9.2014 10:05:05

Mám růžový (pink punch) a ještě takový v nude barvě s malinkatým shimmerem (peach kiss). Cena se pohybuje kolem cca 75 Kč. Myslím, že to vůbec není hrozná cena. Oba balzámky hezky natónují rty. Ten růžový samozřejmě o trochu víc. Hydratace je v pohoně. Není to žádný zázrak, ale jako první pomoc při vysušených rtech se použít dá.

  • Vůně
  • Cena
  • Balení
  • Teď už dostupnost
  • žádná extra hydratace


věk
25-34

Další recenze od 25.8.2014 11:22:35

Tento barevný rtěnkobalzám mě moc nenadchl. Barvy a vůně mě připomínají levnější produkty pro malé holky. Ale příjemně se nanáší, výběr je velký, cena bezvadná, zavírání dobré, lze udělat jemné i silné barevné nalíčení. Taky mi moc nevyhovuje ten srdíčkový tvar, lépe se pracuje s klasickým. Výdrž lepší průměr. Do kabelky na běžné používání super.

  • nevysušuje
  • nenápadné i výrazné nalíčení
  • výběr
  • nenadchne ani neurazí
  • nehydratuje


věk
35-44

Další recenze od 25.7.2014 14:35:39

Moje nejnovější pomáda do mé sbírky pomád. :-) Musím se přiznat, že jsem si ji koupila hlavně kvůli hezkému obalu, který mě zaujal. Jinak je ale skvělá. Na rtech je mastná tak akorát a rty se po aplikaci hezky lesknou. Rty sice nijak zázračně neregeneruje ale na běžné každodenní mazání postačí. Když mám rty hodně popraskané, tak stejně ještě používám hutnou pomádu jiné značky na noc. Moc se mi líbí i příchuť a její vůně. Určitě si ji někdy zase znovu pořídím. :-)

  • hezký obal
  • rty se hezky lesknou
  • střední hydratace


Další recenze od 11.5.2014 13:40:06

Koupila jsem Baby lips i s řasenkou v Rossmannu za 169 kč. Mám odstín Pink Punch. Moc se mi líbí, pigmentace je pro mě skvělá. Pokud jdu do školy, rty potřu jen lehce. Dodávají barvu i lesk. Krásně voní, avšak moc nehydratuje a často na rtech tvoří "šupinky". Proto na rty před tím nanesu svůj oblíbený balzám. Obal je super, samovolně se neotvírá. Škoda, že u nás nejsou dostupné i další řady a odstíny.

  • pigmentace
  • vůně
  • obal
  • hydratace
  • nedostupnost


věk
25-34

Další recenze od 25.2.2014 20:57:49

Tento balzám na rty jsem mohla vyzkoušet díky výhodnému balení s řasenkou za 149,-, které jsem dostala dárkem. A můžu říct, že jsem velice ráda, že jsem nekupovala balzám na rty samostatně, protože to jsou vyhozené peníze. Balzám mi sice docela pěkně voní, ale to je vše. Na rtech vytvoří lesklou vrstvu, což je vzhledově žádoucí,ale hydratace nulová. Vlastně podle mě balzám na rty absolutně na nic. Rty naopak dost vysušoval a člověk mohl pořád jen mazat a mazat a zbytečně.

  • nehydratuje


věk
25-34

Další recenze od 11.2.2014 01:13:53

Baby Lips jsem si koupila na základě pozitivních a nadšených recenzí na blozích. Už po prvním dni, je to ale velké zklamání. Parfemace je dost umělá, naštěstí není intenzivní, spíše slabší. Balzám v teple lehce taje, takže se nanaší víceméně dobře. V zimě ztuhne a už je to horší. Hydratace rtů žádná. Sice na rtech vydrží film, ale už po hodině mi po okrajích rtů vytváří nepříjemné šupinky , a po promnutí rtů cítím, že bych je měla opět namazat. A tak stále dokola. Rtům dodá lehký pigment, a lesk. Znovu si ho nekoupím.

  • obal z pevného plastu
  • rtům dodá šťavnatý lesk
  • nehydratuje
  • po okraji rtů šupinkatí
  • vyšší cena vzhledem ke kvalitě


věk
25-34

Další recenze od 25.1.2014 11:14:42

No ano celý svět je zná, celý svět o nich píše a jen u nás nejsou a mě je to celkem jedno, protože pro mě jsou to akorát přeparfemované obyč balzámy v pěkném barevném obalu. Krásně voní, ale to je tak vše. Hydratace je nikde, jsou na mě moc tuhé a skoro nic nevydrží. Já mám radši balzámy labello. Tyhle baby lips mě ze židle fakt nezvedly jako ostatní .

  • vůně
  • obal
  • nedostupnost
  • nehydratuje
  • nevydrží


věk
25-34

Další recenze od 25.1.2014 02:24:04

Kdo by neznal proslulé balzámy na rty Baby Lips od Maybelline. Celý svět o nich mluví, ale u nás bohužel nejsou téměř k sehnání. Já jsem svůj první dostala od kamarádky k narozeninám a natolik se mi zalíbil, že když v DM měli akci k řasence balzám zdarma a to celé jen za 149kč, že jsem si musela koupit další dva odstíny. Nejvíce mám z této základní řady ráda odstín Pink Punch a Cherry me. Všechny tři balzámy co mám svou moc krásné, musím říci, že balení se opravdu velmi povedlo. Stejně jako u dalších 2 řad těchto balzámů. Balení je sice plastové, ale velmi bytelné a na pohled velmi krásné. Balzámy jsou lehce pigmentované, čekala jsem, že pigmentace bude téměř nulová, ale není to tak. Stačí párkrát po rtech přejet a rty jsou průměrně pigmentované. Balzámy navíc strašně krásně voní. Co se výdrže na rtech týče, tak je velmi dobrá. Balzámy vydrží na rtech několik hodin, ovšem hydratace je taková průměrná. Uvítala bych větší. Teď na zimu je to málo, ale myslím, že koncem jara a přes léto to bude naprosto stačit a vyhovovat. Velkým plusem je, že balzámy mají SPF 20. Jediné co jim můžu vytknout je pro mě nedostatečná hydratace, ale na to mám jiné balzámy. Takže tyto klidně doporučím a určitě si koupím i další odstíny pokud na ně někde narazím.

  • cena
  • vůně
  • balení
  • výběr z více odstínů
  • SPF 20
  • dostupnost
  • mohly by hydratovat více


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Blistex Lip Tone

3 50% 8 recenzí

Hůře hodnocené

helle balzám na rty

2.8 45% 34 recenzí