Maybelline Mini Colorama recenze a zkušenosti

Laky na nehty Maybelline Mini Colorama
Laky na nehty Maybelline Mini Colorama - obrázek 1
Laky na nehty Maybelline Mini Colorama - obrázek 2
Laky na nehty Maybelline Mini Colorama - obrázek 3
5 3.6 38
  • Průměrné hodnocení 3.6
  • 61% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 3 - 60 Kč
  • Kvalita obalu 4.4
  • Celkem 38 recenzí
  • Výrobce Maybelline

Recenze produktu
Maybelline Mini Colorama

věk
15-24

nehty
přírodní

Další recenze od 17.6.2016 17:18:19

Tento lak jsem si koupila asi před pěti lety a ani jsem ho nesdělala. Když jsem ho poprvé použila, musela jsem strašně dlouho čekat než zaschne. Což bylo nepraktické, protože je za potřebí několik vrstev - moc průhledné zbarvení. Jinak odstíny krásně letní a cena taky super. Poslední dobou je i horší dostupnost, ale stejně dám přednost jiným lakům.

  • Odstíny
  • Cena
  • Nekryje
  • Pomalu usychá


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 16.11.2014 19:23:21

Jedinými pozitivy těchto laků jsou široká nabídka odstínů a nízká cena, která bohužel odpovídá kvalitě. Měla jsem víc odstínů, některé byly lepší, jiné horší, ale v průměru teda nic moc. Sice mají hezké barvy, ale třeba minimálně dvě vrstvy, aby byly opravdu syté. Dost dlouho zasychají a výdrž je katastrofální. Navíc je problém některé odstíny nanést rovnoměrně, dělají pruhy.

  • barvy
  • cena
  • slabá pigmentace
  • výdrž
  • dlouho schnou


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 13.11.2013 14:00:41

Tieto laky som mala rada a mala som veľa farieb. Teraz mám doma už len dva a tie som kúpila vo výpredaji, pretože sa asi prestali vyrábať. Balenie je super, štetček je dlhý a výborne sa s ním pracuje. Schne tak stredne a farba mi vydrží 4 dni, čo je slušné. Vždy mi stačili dve vrstvy. Ku koncu zhustol a potom trebalo dávať väčší pozor, niekedy robil také škaredé bublinky.

  • cena
  • balenie
  • niekedy robil bublinky
  • mohol by rýchlejšie schnúť


věk
25-34

nehty
přírodní

Pekné laky na nechty v peknom balení. Velmi dobrá cena. Mám tmavo ružový - Ultra Violet a bledo ružový - Candy Bar. Dobre sa nanášajú. Treba dať ale dve vrstvy. Ten tmavo ružový mi po čase trochu zhustol, ale stále je použitelný, takže to nevidím ako mínus. Za tú cenu sa to určite oplatí. A ja ich kúpim znovu zase v nejakom inom odtieni.

  • cena
  • pekné farby
  • konzistencia
  • dobré krytie po dvoch vrstvách
  • nič


věk
25-34

nehty
slabé

Další recenze od 21.3.2013 19:55:18

Mela jsem tu cest par těchto laku vyzkoušet a nic závratného se nekonalo po a nesení tohoto laku. Výdrž průměrně, tak dva az tři dny, celkem slušné kryl ve dvou vrstvách. Znovu už si ho ovsem ne koupím...

  • celkem asi nic
  • normalni levnější lak


věk
25-34

nehty
lámavé

Další recenze od 26.12.2012 18:13:59

Neurazí, ale ani nijak nenadchne. Líbí se mi sytost barev a zajímavé odstíny, na které mě tento lak nalákal. Sám o sobě mi ale přijde docela řídký, takže jedna vrstva určitě nestačí. Sloupává se jako průměrný lak, ale myslím, že za tu cenu je určitě dostačující.

  • opravdu krásné syté barvičky
  • cena
  • řidší konzistence takže nutno nanést více vrtev
  • dlouho na nehtech nevydrží


Další recenze od 26.10.2012 14:23:28

Tyto laky mě hrozně mile překvapily. Mám dva, jeden světlounce růžový a druhý korálově červený a ten, musím říct, patří mezi mé nejlepší úlovky lakového maniaka :-) Vypadá krásně, stačí dvě vrstvy, lak krásně kryje, absolutně vůbec neproužkuje, konzistence je prostě taková, že krytí je všude stejné, štěteček je tak akorát a i balení mi přijde rozumné. Za mne určitě ano, poměr cena/výkon je zde perfektní!!! ...a docela rychle schne.

  • Rychle schne
  • krytí
  • snadná aplikace
  • štěteček tak akorát
  • velký výběr barev
  • cena


věk
25-34

nehty
gelové/akrylové

Těchto laků mám doma několik a to kvůli tomu, že mají hezké barvy a jsou za dobrou cenu. Lak není ani moc tekutý a ani moc hustý, dobře se nanáší a vydrží několik dnů, oproti jiným lakům. Laky mám už několi měsíců a nevyschl mi ani jeden. Nanáším ve dvou vrstvách.

  • cena
  • výběr barev
  • vydrží docela dlouho
  • žádné


Další recenze od 8.8.2012 15:06:40

Lak na nehty v odstínu sladké - vatové růžové. V první vrstvě se zaleknete, protože vám nepřijde vůbec krycí, jakmile ale nanesete druhou vrstvu, tak se dostaví spokojenost nad výsledkem. Laky stojí normálně kolem 60,-, momentálně je ale mají ve slevě za 30,-. Výdrž laku za tuto cenu je poměrně vysoká a vydrží v průměru 3dny při běžném zaměstnání rukou (mytí nádobí,vlasů,běžné domácí práce).

  • barva
  • výdrž
  • cena
  • žádný


věk
25-34

nehty
gelové/akrylové

Dnes jsem si půjčila od sestry jemně růžový odstín a opravdu nádhera! Konečně hezká světle růžová, která působí velmi decentně, něžně a elegantně a přitom je výrazná. Ideální pro formálnější příležitosti, kdy má člověk působit solidně i na příležitosti běžné. Určitě pokoupím další odstín a světle růžový si koupím i pro sebe.

  • velmi hezká barva
  • vkusné odstíny
  • žádné


věk
25-34

nehty
gelové/akrylové

Tento lak mám ráda(kupuji stále jeden odstín) a jsem spokojená. Konzistence laku je akorát-tedy ani příliš tekutý nebo hustý, štětečkem se dobře nanáší a nepruhuje. Pro lepší kryvost nanáším dvě vrstvy. Na nehtech vydrží bez oprýskání pěkný i několik dní. Pro někoho může být nedostatkem menší výběr odstínů, případně relativně přemrštěná cena za mini balení, které je ovšem praktické do kabelky.

  • konzistence
  • kryje
  • neoprýskává se
  • malý výběr odstínů


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 19.6.2012 09:07:20

Tenhle lak mě vůbec nezaujal, špatně se s ním zacházelo, zanechával bublinky, nedala se nanést rovnoměrná vrstva, špatně kryl a po nanesení dlouho usychal. Jediné plus, které asi tato série laků má je velká barevná škála, kde se dá najít snad každý odstín.

  • barevná škála
  • bublinkuje
  • špatná manipulace
  • nezasychá
  • špatné krytí


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 18.6.2012 22:33:46

Koupila jsem si jeden odstín na zkoušku a to odstín Urban Lemon a velice mě zklamal. Nekryje pořádně ani ve třech vrstvách, navíc čím víc vrstev tím hůř vypadá a tím více bublinkuje, takže ve výsledku nalakované nehty nevypadají vůbec hezky. Navíc mi přijde docela tekutý. Nevím jestli je to jen tímto odstínem nebo zda jsou ostatní odstíny lepší, ale žlutý odstín Urban Lemon rozhodně nedoporučuji, což je škoda, protože barva je to pěkná.

  • hezká barva
  • "bublinkuje"
  • pořádně nekryje


Další recenze od 8.5.2012 16:15:42

Barva ani po dvou vrstvách není sytá a nevydrží dlouho, loupe se. Naopak třpytkové laky drží velmi dlouho a jsou velmi průhledné (např. Sugar Crystals), nešly vůbec smýt. Koupila jsem je v akci a rozhodně nedoporučuji. Cena je sice mile nízká,ale kvalita hrozná.

  • žádné
  • moc tekuté
  • některé nejdou vůbec smýt
  • barvy neodpovídají


věk
35-44

nehty
přírodní

Další recenze od 7.5.2012 17:57:40

Mám dva odstíny - Coral rose a Ballerina rose, jsou moc pěkné. Jiné mě ale nezaujaly. Nicméně paleta odstínů je velmi široká a určitě si vybere každý. Kryje dobře ve dvou - třech vrstvách, i s top coatem vydrží asi dva dny, takže nic moc, ale za tu cenu...

  • - hezké barvy
  • - výhoda malého balení
  • - cena
  • - nevydrží déle jak dva dny


věk
15-24

nehty
lámavé

Další recenze od 26.4.2012 17:45:37

Tyto laky jsem si koupila na letní blbnutí s kamarádkami za lákavou cenui 30 Kč. Mají hezký design a střední praktickou velikost balení . Výdrž je slušná a je dostatečný výběr odstínů. Na mě jsou laky moc vodové a musí se nanést nejméně ve dvou vrstvách

  • rychle schne
  • cena
  • praktické balení
  • design
  • slušná výdrž
  • výběr odstínů
  • přílišná vodovost
  • nutnost nejméně 2 vrstev


věk
25-34

nehty
přírodní

SIce jsem se nechala zlákat nízkou cenou, ale za jedno nalakování mi to většinou nestálo. S laky se mi špatně pracuje, nikdy mi nevyhovuje konzistence ani štěteček, k dostatečnému krytí jsou potřeba tak 3 vrstvy a už to nevypadá hezky. Přes léto bývají v akcích, ale letos už si opravdu žádý nekoupím

  • výběr odstínů
  • cena
  • konzistence
  • štěteček
  • celkový výsledek


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 19.4.2012 22:11:09

Mnoho krásných barev pohužel mám jen jednu, ale jsem s ní spokojená. Kryje dobře už při první vrstvě v mém je plno drobných třpytek, které dělají krásný efekt a jemný odlesk. Docela rychle nebo spíše optimálně schne, neloupe se a cena je přijatelná..

  • odstíny
  • neloupe se
  • cena
  • dobře se nanáší
  • nic


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 12.4.2012 18:34:05

Mám odstín Urban Coral, což je krásná korálová barvička, ale kvalita laku už je horší (což je vzhledem k ceně očekávatelné) - musím aplikovat minimálně 2 vrstvy, začíná se brzy oloupávat, hlavně na špičkách nehtů, ale na druhou stranu tak týden vydrží, i když už nevypadá úplně dokonale. Štěteček nanáší lak rovnoměrně a snadno. Lahvička je opravdu mini, hned je pryč, ale to je pro mě spíš plus, nerada mám něco dlouho :).

  • hezké barvy
  • snadná aplikace
  • oloupává se


věk
15-24

nehty
pevné

Další recenze od 11.4.2012 16:09:27

Tenhle lak je super, vydrží dlouho na nehtíkách a už po prvním natření má pěknou barvu. Má krásné odstíny a často je ve slevě, to taky beru jako plus. Vydrží, jen tak nevyschne ale časem bohužel zhoustne, beru ho jako jeden z nejlepších laků v téhle cenové "výšině" Jinak jsou určitě i lepší, ale mnohem dražší. Takže doporučuji.

  • Barvy
  • Cenově dostupné
  • Často ve slevách
  • Časem zhoustne


věk
25-34

nehty
přírodní

Tyhle láčky jsou naprosto super. Objevila jsem je náhodně v DM minulé léto, nejdřív jsem myslela, že cena je vtip (byly snad za 19Kč jeden), tak jsem koupila 6 barev a nemůžu si je vynachválit. Když se dá podlak, dvě vrstvy, nadlak, tak dlouho vydrží, pěkně lakují, kryjí, za ty peníze úžasné!

  • plno krásných varev
  • cena
  • některé odstíny rychle houstnou


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 9.4.2012 12:28:47

Laky ako stvorené na letnú manikúru a pedikúru. Moje očakávania neboli veľmi veľké, preto som bola milo prekvapená výdržou a tiež tým, že lak kryje už v jednej vrstve, druhú pridávam viac menej zo zvyku. Z drogérkových značiek je pre mňa tento lak určite naj.

  • výdrž
  • veselé farby
  • cena
  • praktické maličké balenie
  • žiadne


věk
25-34

nehty
slabé

Další recenze od 6.4.2012 18:04:24

Mě se tyto laky líbí moc. Koupila jsem si jeden takový meruňkový, dávám 2 vrstvy a jsem spokojená. Kvalita je průměrná, vydrží cca 3 dny a pak se rychle oťukávají konce. Mají opravdu velkou škálu barev a myslím, že si vybere každý. A nevšimla jsem si, že by nějak zhoustnul.

  • barvy
  • výdrž
  • nic


věk
15-24

nehty
lámavé

Další recenze od 6.4.2012 17:54:24

Lak jsem si koupila hlavně kvůli jeho barvě (mám odstín 110 Urban Coral), která je opravdu moc krásná a laku stačí 2 vrstvy. Navíc jsem ho pořídila za dobrou cenu (30,-), nedávno byl však zdražen na dvojnásobek. Se štětečkem jsem docela spokojená a stejně tak s výdrží na nehtech. Bohužel lak po krátké době změnil konzistenci a teď je až moc hustý.

  • barvy
  • praktický obal
  • po chvíli zhoustne


věk
15-24

nehty
pevné

Další recenze od 6.4.2012 16:59:56

Je to již delší dobu, co jsem si nějaký odstín koupila a další lak koupím pouze v případě, že mě zaujme odstín. Štěteček hodně rychle ztrácí svůj původní tvar a lak strašně rychle houstne, na druhou stranu dobře schne. Vydrží průměrně, kryje ve 2/3 vrstvách...

  • cena
  • barvy
  • rychle houstne


Lak mě zaujal především svou cenou a pestrými odstíny, ovšem poté co jsem ho nanesla na nehty do druhého dne vrstva opadala a to opravdu nedělalo pěkný dojem. Jelikož nejsem typ, který by si každý den lakoval nanovo nehty a od laku vyžaduji, aby vydržel aspoň pár dní bych řekla, že cena je sice pěkná, ovšem kvalita laku je na dost nízké úrovni.

  • cena
  • široká paleta odstínů
  • lak rychle opadá


věk
35-44

nehty
slabé

Lak na nehty od Maybelline jsem měla jednou a více už bych si ho nekoupila.Je sice pravda,že za tu cenu asi nemůžu očekávat nějaký velký zázrak,ale přece jenom,měla jsem i levnější laky a kvalita byla lepší.Tento lak jsem si lakovala hlavně na nehty u nohou a vůbec nevydržel za velmi krátkou dobu se začal odlupovat.Takže za mě určitě ne.

  • cena
  • po krátké době se začal olupovat


věk
25-34

nehty
přírodní

Mám tu barvičku uprostřed, co je na první fotce - korálovou, a musím říct, že je perfektní. Jiným lakem se momentálně snad ani nelakuji :) Nanáší se dobře a tím, že je to malé balení, nemá šanci vyschnout, což beru jako velké plus. Zkrátka za málo peněz, hodně "muziky". Jen ta výdrž by mohla být delší, ale co čekat od drogérkového laku.

  • syté barvy
  • malé balení
  • žádné


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 6.4.2012 15:23:55

S těmito malými laky od Maybelline jsem velice spokojená. Na výběr je hodně krásných barev, nanáší se velice dobře a celkem rychle schne. Na drogérkové laky je výdrž také hodně dobrá. Určitě si je koupím znovu.

  • Cena
  • Výběr barev
  • Výdrž
  • Žádné


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 6.4.2012 15:20:34

Koupila jsem v DM v takové té kouli, kde byly naházené a ve slevě. Ulovila jsem ten tyrkysový odstín, žlutý a potom nude se třpytkami. S nanášením jsem spokojená, dobře schne a i docela dobře pigmenutje. Celkově se koupě vyplatí, ale tu žlutou si už nekoupím, v lahvičce vypadá dobře, ale na nehtech, jako kdybych měla plíseň, první vrstva hrůza a druhou jsem čekala krásnou banánovou a skutek utek. Ale jinak jsem spokojená.

  • dobře schne
  • cena
  • barvy
  • milé balení
  • často v DM ve slevě
  • nevím


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 6.4.2012 15:04:09

Moc fajn malé laky. Vždycky nakupuju ve slevě, kdy jsou za pár kaček. Nemám problém s výdrží laků na nehtech, takže jsem spokojená i s těmito. Ten týden mi s podlakem a nadlakem vydrží v pohodě. Na výběr je plno krásných barviček od nude odstínů, přes různé výrazné, až po tmavé barvy. S lakováním jsem nikdy problém neměla, ty odstíny, které mám, se lakují dobře.

  • malé balení
  • hezké odstíny
  • dobře se lakuje
  • akční ceny
  • výdrž
  • žádné


věk
25-34

nehty
přírodní

Koupila jsem si ho někdy před rokem, kdy byl v akci asi za 20 kč, nic jsem od něj nečekala, ale jsem příjemně překvapená a co víc, mám ho doteď, od té doby totiž nezměnil konzistenci a je pořád krásně tekutý. Konkrétně mám odstín č. 16 - Berry Sweet, je to taková krásně tmavá barvička. Akorát se musí dát aspoň dvě vrstvy, aby byla barva opravdu sytá. Na rukou vydrží pěkný asi 3 dny, pak se začne trošku olupovat, na nohou klidně i týden. Koupím znova.

  • ani po roce nezměnil svou konzistenci
  • dobře se nanáší
  • docela dlouho vydrží
  • malý praktický obal
  • musí se nanést aspoň dvě vrstvy


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 6.4.2012 14:53:44

vlastním asi dva nebo tři tyto mini láčky a s jejich kvalitou jsem poměrně spokojená. je to prostě drogerka, takže vysoký lesk nebo ultra výběr odstínů (jako třeba u OPI, Zoya a spol.) nečekejte. ale jako nouzovka...proč ne. lak mi na nehtech vydrží pěkný asi dva dny, zasychání neposoudím, pooužívám top coat. starší lak z této řady mám už asi 6 měsíců, a pořád je lakovatelný, zhoustlý jen mírně:) cena je za takové pidi množství ale značně přestřelená.

  • hezké barvy
  • poměrně slušná výdrž na nehtech


věk
25-34

nehty
slabé

Velký výběr barev. Krásně kryje při jedné vrstvě. Má malou praktickou lahvičku, takže v kosmetické taštičce nezabere tolik místa. Aplikátor je také užasný, dobře se s ním lakuje. Při nalakování rychle schne a má dobrou výdrž. Ceny jsou také pozitivní, takže doporučuju.

  • Praktické balení
  • Rychle schne
  • Výdrž
  • Velký výběr barev
  • žadné


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

PUPA Lasting Color

5 100% 6 recenzí

Zoya Nail polish

5 100% 5 recenzí

Podobně hodnocené

Rimmel Super Gel

3.7 67% 3 recenze

Hůře hodnocené