Maybelline Volum' Express One by One Mascara recenze a zkušenosti

Řasenky Maybelline Volum' Express One by One Mascara
Řasenky Maybelline Volum' Express One by One Mascara - obrázek 1
Řasenky Maybelline Volum' Express One by One Mascara - obrázek 2
Řasenky Maybelline Volum' Express One by One Mascara - obrázek 3
5 3.9 50
  • Průměrné hodnocení 3.9
  • 66% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 10 - 260 Kč
  • Kvalita obalu 4.4
  • Celkem 50 recenzí
  • Výrobce Maybelline

Recenze produktu
Maybelline Volum' Express One by One Mascara

věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 2.3.2012 16:42:02

Řasenka je skvělá, neslepuje řasy, krásně prodlouží a dodá objem. Nikdy jsem neměla ráda umělé kartáčky u řasenek, ale tenhle je ok :-) Jako hlavní přednost beru množství barvy na kartáčku, není opatlaný jako u jiných řasenek. Plus hezké barevné balení :-)

  • přiměřené množství barvy na kartáčku!
  • neslepuje řasy
  • žádné


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 2.3.2012 19:41:22

Výborná řasenka, vyrovná se i drahým řasenkám, kupuji si ji opakovaně. Řasy natočí, oddělí a prodlouží, dělá tzv. kočičí oči. A příjemně se aplikuje, s kartáčkem se opravdu dobře zachází. Při každodenním používání vydrží cca 2 měsíce, pak vysychá.

  • vydrží celý den
  • cena
  • aplikace
  • brzy vysychá


věk
35-44

oči
zelené

Tato řasenka je vážně úžasná. Mám celkem dlouhé, husté a natočené řasy, ale ráda jim řasenkou přidám objem aniž by se slepily. To tato řasenka splňuje, opravdu neslepuje a krásně se nanáší. Vydržela mi asi 2 a půl měsíce a i teď, když už je vyschlá, ji stále používám jako první vrstvu pod novou řasenku kvůli oddělení. Měla jsem odstín Satin black a byla opravdu krásně černá. Cenou se vyrovná mnohem dražším řasenkám

  • natočí
  • zahustí
  • neslepuje
  • cena
  • nevím


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 12.3.2012 19:10:38

Zatím nejlepší řasenka, co jsem vyzkoušela. Vyhovuje mi dokonce více než ta žlutá Colossal Cat Eyes. Výborný kartáček, řasy oddělí, prodlouží, zahustí, vůbec je neslepuje. Tak hezké řasy, jako s touto řasenkou jsem ještě neměla. Na kartáčku nezůstavá zbytečně velké množství řasenky, proto není "opatlaný" kartáček ani obal. Oceňuji i to, že řasenky jsou baleny v celofánu, takže mám jistotu, že je v drogerii nikdo přede mnou neotevřel.

  • prodlouží řasy
  • zahustí řasy
  • neslepuje
  • dobrý kartáček
  • řasenka je balena v celofánu
  • žádné :)


věk
35-44

oči
zelené

Další recenze od 21.3.2012 00:03:51

Tuto řasenku zrovna používám a jsem s ní moc spokojená.Řasy krásně rozčeše,neslepuje,prodlouží a je opravdu černá.Hodně jsem o ní četla,že brzy vysychá,ale já už jí mám načatou nejméně 3 měsíce a pořád je v pohodě.

  • neslepuje
  • prodlužuje
  • řasy jsou rozčesané
  • krásný obal
  • cena


Další recenze od 21.3.2012 13:43:29

Řasenku jsem si velice oblíbila, zvlášť po tom, co jsem sundala umělé řasy. Vydrží celý den, nevytváří žmolky. Řasy zvýrazní a prodlouží, zahustí. Aplikace je jednoduchá. Kartáček je sice umělý (což nemám ráda), ale pracuje se s ním dobře. Není upatlaný, hrdlo dobře dávkuje množství barvy. Určitě si ji koupím znovu.

  • jednoduchá a příjemná aplikace
  • dávkování
  • zvýrazní
  • prodlouží
  • zahustí
  • mírně slepuje řasy


Další recenze od 21.3.2012 14:22:06

Kartáček je perfektní. Krásně řasy pročeše a podtočí, vyhovuje mi. Řasenka mi však vydržela pouze tři týdny a pak vyschla a musela jsem koupit novou - za ty prachy se to fakt nevyplatí. Navíc s rychlostí vysychání funguje na 100 % cca týden, protože pak se začně hrozně drolit. Po 6 hodinách v práci nemám řasenku na řasách, ale pod očima.

  • kartáček
  • drolí se
  • rychle vysychá (výdrž cca 3 týdny)


věk
15-24

oči
šedé

Další recenze od 5.4.2012 17:16:17

Tuto řasenku jsem si pořídila na základě recenzí. Koupila jsem ji ve slevě, plnou cenu (cc 260kč) bych za ni rozhodně nedala. Řasenka mě nadchla hned při prvním použití, dobře se sní pracuje díky vyhovující velikosti kartáčku. Tvar je opravdu ideální a krásně se sním dají namalovat spodní řasy, zbytečně velkými kartáčky jsem si vždy pomalovala půl tváře :D. Celkově řasenka na vysoké úrovni :) Jen bych doporučila nepřejíždět řasy zbytečně víckrát než je nutné, může pak slepovat, ale to asi každá řasenka ;)

  • dobře se s ní pracuje
  • velikost kartáčku
  • tvar kartáčku
  • na kartáčku je ideální množství řasenky
  • cena


věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od 6.4.2012 10:03:23

Jedna z nejlepších řasenek co jsem vyzkoušela, ale asi už si ji znovu nekoupím. Jedinou ale za to podstatnou nevýhodou bylo, že mi slepovala řasy. Ale zase hezky mi je prodloužila. Vydržela mi při každodenním používání asi 3-4 měsíce, což je docela dlouho.

  • Prodloužení řas
  • Slepování


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 7.4.2012 21:32:52

Kvalitní řasenka. Pokud se nanese příliš mnoho tak slepuje takže nanáším pouze jednou. Poté vypadá velmi hezky a přirozeně. Kartáček je gumový na moje krátké a rovné řasy je docela dobrý. Možná by mi vyhovovalo kdyby byl trochu menší. Jinak myslím že obal je zbytečně velký.

  • stačí jedno nanesení
  • neslepuje
  • žádné


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 19.4.2012 23:23:25

Výborná řasenka. Koupila jsem ji ze zvědavosti ve slevě a asi u ní zůstanu. Krásně rozdělí a zvýrazní oči. Neslepuje. Dá se nanášet bez problému ve dvou vrstvách aniž by řasy vypadaly nepřirozeně. Je i cenově dostupná, takže za mě osobně rozhodně doporučuji.

  • neslepuje řasy
  • neupatlané balení
  • žádné


věk
15-24

oči
modré

Další recenze od 6.5.2012 10:58:08

Ze začátku moc dobrá řasenka, neslepovala mi řasy ani po několika vstvách, řasy krásně prodloužila a nedrolila se. No po pár týdnech se začala čím dál tím víc drolit a pomalu,ale jistě vysychat. Sice se dá i takto používat, ale už to není ono. Každopádně si myslím, že i přes tyto negativa je to dobrá řasenka, která patří mezi ty lepší.

  • Ze začátku krásně prodlouží řasy
  • -//- nedrolí se
  • Přiměřené množství řasenky na kartáčku
  • Design obalu
  • Velký kartáček, se kterým se dobře zachází
  • Rychle vysychá
  • Rychle se začíná drolit


Další recenze od 6.5.2012 14:39:56

Co se týče samotných řasenek, nijak extrémně si na nich záležet nedám. Tuhle řasenku jsem objevila jen tak náhodou v Dm, ale jelikož jsem už tu svou doma neměla, tak jsem koupila tuto, protože měla super štěteček a celkově i dobře vypadala. Doma mě trošku zarazila, protože mi slepovala jemně řasy a byla taková až umělá. Drolila se hned po pár minutách a jelikož mi slzí oči, tak jsem nebyla nadšená, ani když jedna pouhá kapka rozmazala celou minutku nanášení. :-D Jsem s ní ale celkem spokojení (hlavně s tím štečkem!! :) ). Jako další jsem už ale investovala do voděodolné řasenky, protože alergie jsou zrádné. :/

  • Dobrá cena
  • skvělý štěteček
  • Dobré balení
  • Slepuje řasy
  • Po chvilce se drolí
  • I kapka ji dokáže rouzmáznout :/


věk
25-34

oči
modré

Veľmi rada skúšam nové maskary a tak aj túto som musela mať hneď ako sa dostala na trh. Krásne zvýrazní riasy ,pre tie čo majú rady prirodzené líčenie neodporúčam. Objem a dĺžka je zaručená a to moje riasy sú dosť krátke a jemné. Odporúčam aj keď ja by som si ju už nekupila ale nie preto že by bola zlá ale preto že rada skúšam zakaždým niečo nové. Ako mínus asi len to . že po čase začala hrudkovať.

  • objem
  • dĺžka
  • zvýraznenie rias
  • neskôr hrudkuje


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 9.6.2012 16:32:48

Oceňuju příjemný gumový kartáček, snad první, co mi vyhovuje. Řasenka se nedrolí ani po celém dni nošení, snadno se odličuje. Řasy pěkně oddělí a mírně prodlouží. Celkově mi vyhovuje, že dělá pěkný a celkem přirozený vzhled, ideální na denní nošení. V kombinaci s dostupností v každé drogerii a přijatelnou cenou je to velmi dobrý produkt.

  • kartáček
  • přirozený vzhled řas
  • neslepuje
  • řasy moc nezahustí


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 18.6.2012 13:55:09

Nejoblíbenější řasenka. Nikdy jsem moc plastové kartáčky ráda neměla, ale tenhle mi vyhovuje. Řasy krásně natočí, prodlouží a zhustí. Stačí i jedna vrstva a mám krásně výrazné řasy, ale víc jak 2 bych nedala pak už řasy slepuje. Super je balení, když vytáhnete kartáček není na něm příliš mnoho barvy takže se vám řasy po první aplikaci neslepí do "3 řas". Nalíčené řasy vydrží celý den, nedrolí se. Ale barva docela rychle vysychá.

  • natočení řas
  • prodloužení řas
  • kvalitní kartáček
  • neslepuje řasy
  • výdrž
  • rychlé vyschnutí


Další recenze od 27.6.2012 20:47:26

Skvělá řasenka, kterou jsem si koupila jako náhradu za Define a lash volume, kterou bohužel přestali vyrábět. Řasenky jsou srovnatelné, řasy neslepuje, natočí, dodá super objem a nedrolí se. Zezačátku používání je občas nutné nadbytek barvy otřít, aby se řasy neslepily, po tomto "období" je to ale dokonalá řasenka. Bohužel mi docela rychle vyschla, ale koupila jsem si další a uvidíme.

  • řasy jsou oddělené
  • objem
  • řasenka je v obalu, nejde v drogérie otevřít
  • rychle vysychá


věk
15-24

oči
hnědé

Tahle řasenka se stala mojí nejoblíbenější. Četla jsem na ni spoustu kladných, ale i záporných recenzí a nakonec jsem se rozhodla, že ji sama vyzkouším. Ze začátku se mi s řasenkou špatně manipulovalo kvůli tlustému kartáčku, ale to bylo jenom o zvyku. Překvapilo mě, jak mi řasenka při jedné vrstvě řasy krásně nadzvedla, pročesala a zvýraznila bez slepení. Nevím jak by to vypadalo při více vrstvách, ale mě bohatě stačí jedna. Tuhle řasenku si rozhodně opět koupím až mi dojde.

  • pročeše řasy
  • nadzvedne řasy
  • neslepuje
  • ze začátku nezvyk na tlustý kartáček


Další recenze od 30.7.2012 16:39:21

Na této řasence mi vyhovuje nejvíc kartáček. Dobře se s ním pracuje, řasám dodá objem a prodlouží je. Bohužel jako velkou nevýhodu vidím slepování řas. Velmi rychle vysychá a z toho důvodu si ji už znovu nezakoupím. Nedoporučuji někomu, kdo má rád přirozený vzhled.

  • objem
  • slepuje řasy


věk
25-34

oči
hnědé

Na základě kladných recenzí jsem si tuto řasenku před časem pořídila a byla jsem velice zklamaná. Na mých řasách vytváří velice nepřirozený a nepěkný efekt, slepuje a vůbec řasy nenatočí. Při víc jak jedné vrstvě vytváří hrudky, které pak během dne opadávájí pod oči. S touto řasenkou si nejsem schopna díky tvaru kartáčku namalovat řasy ve vnitřním ani ve vnějším koutku oka, spodní řasy také po namalování nevypadají pěkně... pokud se mi je teda vůbec podaří namalovat, aniž bych vytvořila nehezké slepence.

  • sytá barva
  • během dne opadává
  • vytváří žmolky
  • slepuje,
  • nepřirozený efekt


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 8.8.2012 17:36:43

Další podivný kartáček, se kterým se mi špatně pracuje a výsledek se mi vůbec nelíbí. Zkoušela jsem maminčinu a za mě tedy ne. Nevydrží celý den a řasy s ní nejdou prodloužit, špatně se nanáší na spodní a do koutku oka. Raději investuji do kvalitní řasenky, co večer vypadá jako po nanesení a řasy mi prodlouží.

  • cena
  • špatný štěteček
  • slabá výdrž - mizí a dělá šmouhy


Řasenka má dobrý kartáček, dobře se s nim pracuje. Strašně rychle vysychá a drolí se. Řasy udělá pěkný ale za cca 2 hodiny jí mám rozdrolenou všude kolem očí a vypadám jako panda. Dostala jsem jí jako dárek, ale už bych si jí nikdy nekoupila, za tu cenu existují daleko lepší. :)

  • Kartáček
  • výdrž - drolí se
  • rychle vysychá


věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od 27.8.2012 10:42:04

Řasenka je má nejobliběnější až na problém, že strašně rychle vysychá mám jí tak měsíc a 200 stovky v čudu :(( Jinak krásně odděluje řasy a pěkně řasy nadzvdene. Barva je hezky černá, nežmolkuje a stači jedna vrstva a mám krásný řasy. Asi si jí dojdu koupit znovu, protože tahle je jediná řasenka, která moje řasy nadzvedne! :]

  • Objem
  • Nežmolkuje
  • Stačí jedna vrstva
  • Oddělí
  • Vydrží (během dne)
  • Cena
  • Rychle vysychá


Tuto řasenku jsem si koupila v akci za 200,-. Slibovala jsem si od ní opravdu hodně. Řasenka mě bohužel zklamala. Vůbec žádný objem ani zhuštění řas. Přišlo i to spíš jak moje řasy- stejně dlouhé, stejně husté, ale o trochu více černé. Za mě rozhodně nedoporučuji, jsou to zbytečně vyhození peníze.

  • ŽÁDNÉ
  • Vysoká cena
  • Nesplňuje to, co slibuje


Další recenze od 14.10.2012 11:16:12

Já jsem s touto řasenkou naprosto spokojená. Když jsem si jí nanesla poprvé, opravdu mě překvapila. Krásně prodloužila řasy. Bohužel však i trochu slepila. Mám ji už asi 10 měsíců (nepoužívám jí každý den) a rozhodně mi zatím nevyschla. Určitě si ji pořídím znovu.

  • Prodlouží řasy
  • Vydrží dlouho
  • Cena
  • Trošku slepule řasy


Další recenze od 2.1.2013 04:13:24

Tato řasenka mě velice příjemně překvapila. Mám ji velmi ráda a patří mezi mé oblíbence. Řasy jsou po aplikaci husté (neslepuje) a velmi výrazně černé. Kartáček je umělohmotný a dá se ohýbat. Má hodně velikou výdrž. Z řas neopadávají takové ty "žmolečky". Doporučuji.

  • Kartáček
  • Neslepuje
  • Rychle je prázdná


Další recenze od 25.1.2013 22:20:20

Jedna z nejlepších řasenek co jsem kdy měla. S kartáčkem se skvěle pracuje. Řasy jsou krásně černé, husté a lehce natočené. Nedělá žmolky a balení mi vydrží dlouho. Nerozmazává se a jde bezproblémově odlíčit. Už mám několikáté balení a myslím, že se k ní budu stále vracet. Obal je vyhovující.

  • kartáček
  • manipulace
  • ...


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 26.1.2013 11:48:34

Tak tahle řasenka je přesně levnější variantou co jsem hledala, byla jsem zvyklá na Lorealky - nejlepší byla milion lashes- ta v tom zlatém obalu. Tohle je přesná verze levnějšího rázu. Udělá opravdu úžasné řasy, hodně je prodlouží a krásně černí. Kartáček mi zcela vyhovuje, plastový, přesná aplikace. U téhle řasenky zůstanu už dlouho, protože je absolutní jednička. Ovšem nepřehánět to s hodně opakováním nánosů - mohla by udělat nepěkné pavoučí nožky.Ale jinak je úplně božíí

  • dostupnost
  • kartáček
  • výsledný efekt
  • srovnatelná s řasenkami vyšší cenové kategorie
  • žádné


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 27.1.2013 13:11:00

Zkoušela jsem u kamarádky a já jsem byla zklamaná a nechápu tolik pozitivních recenzí. Kartáček je zase moc objemný, takže se s ním špatně manipuluje-špatně se s ním vážně líčí spodní řasy a vnitřní koutek, protože si tím natřete leda víčko a ani líčení horních řas není o moc lepší. Drolí se, cena je vysoká, musela jsem několikrát pročesat řasy, abych dosílila nějakého objemu. Já bych si tedy nekoupila.

  • dostupnost
  • kartáček a cena
  • drolí se a vysychá
  • objem nic moc a prodloužení řas žádné


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 4.2.2013 08:48:20

Túto riasenku by som označila za totálne priemernú, také nemám rada, lebo človeka nepotešia a ani sa na nich nedá rozčúliť, že sú príšerné :-) riasy mierne predĺži, mierne zahustí, nezlepí, trošku zvýrazní...keď tak vlastne rozmýšľam, ani neviem prečo som si ju kúpila, lebo maybelline riesenky ma ešte nikdy neprekvapili a nikdy som si žiadnu nekúpila druhý krát...len asi musím všetko vyskúšať :-)

  • nie je zlá :-)
  • nie je dobrá :-)


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 16.3.2013 23:00:07

Tuhle řasenku jsem si hodně oblíbila - řasy mi krásně natočí, jsou hustější, neslepuje, nedrolí se a neopadává během dne pod oči. Připadám si s ní jako panenka :-D Trošku jsem měla strach z umělého kartáčku, protože mi předtím žádný nevyhovoval, ale už si jinou řasenku nekupuji - s touhle jsem naprosto spokojená.

  • husté řasy
  • neslepuje
  • natočí řasy
  • krásný obal
  • žádné


věk
25-34

oči
černé

Další recenze od 12.4.2013 12:29:04

Moje první řasenka s plastovým kartáčkem. Hodně jsem se jich bála, byla jsem zvyklá na kartáčky klasické. Poslední dobou střídám jen tuhle se žlutou Collosal a v podstatě jiné řasenky už nekupuji. Řasenka natočí, natočené řasy udrží, dodá objem, neslepuje, nežmolkuje. I když je řasenka nová, tak nabírá tak akorát hmoty, nešpiní se tak ani hrdlo řasenky a já se nemusím rozčilovat nad přebytečným množstvím. Palec nahoru za balení v celofánu!

  • dodá objem
  • prodlouží
  • udrží řasy natočené
  • balení v celofánu
  • žádné


věk
25-34

oči
hnědé

Láska na první namalování :-) Maybelline řasenky mám ráda, některé více, některé méně. Tato mě nezklamala. Řasy neslepuje, krásně prodlouží, natočí, nabarví. Já jsem z ní nadšená. Dokonce se nedrolí a drží od rána do večera beze šmouh. Řasy vypadají vcelku přirozeně, rozhodně ne jako muší nožky. Jsou krásně prodloužené a zahuštěné, já jsem spokojená a mohu ji jen vřele doporučit. Za málo peněz (v akci 149 Kč) hodně muziky! :-)

  • nedrolí se
  • dodá řasám na objemu a na přirozenosti (sbohem pavoučí nožičky!)
  • prodlužuje a zahušťuje řasy
  • vydrží po celý den (přežije i déšť)
  • pěkné balení
  • žádný


věk
15-24

oči
zelené

Další recenze od 25.5.2013 18:45:00

Tato řasenka od Maybelline je dle mého názoru velmi průměrná. Pokud jde o kartáček - je plastový a na mě byl zpočátku takový "tvrdý", nelíčilo se mi s ním dobře, ale postupem času jsem si zvykla. Dopoužívala jsem ji spíš z důvodu, že jsem ji nechtěla vyhodit, než že by mi vyhovovala. Řasy natočí, objem dodá, vydrží, ale neprodlouží - to je v pořádku, ale mě přesto nevyhovovala a řasy mi postupem času spíše slepovala.

  • natočí řasy
  • dodá objem
  • slepuje řasy
  • tvrdý kartáček
  • neprodlouží


Další recenze od 27.6.2013 14:02:30

Tahle řasenka hezky prodlouží a dodá objem i ne tolik dlouhým a hustým řasám. Černá barva je opravdu intenzivně černá. Neobtiskává se. Umělé kartáčky jsou mi méně sympatické, s tímhle se mi ale dobře pracuje. Z dosud vyzkoušených řasenek od Maybelline je tahle určitě pro mě nejlepší. Už mám několikáté balení.

  • Prodlouží
  • Dodá objem
  • Výrazná černá barva
  • Slušný poměr cena a výkon
  • Žádné


věk
15-24

oči
modré

Naprosto skvělá řasenka, mám ji pár dní, a jsou z ní nadšená. Řasy hodně prodlouží a hezky oddělí, žádné žmolky... sice má velký kartáček, takže se při aplikaci dost často (pokaždé) stane, že si řasenku obtisknete na víčko, ale to se dá vatičkou v pohodě opravit. Namalovat spodní řasy je taky docela obtížné, kvůli mega ka rtáčku, ale dá se. Taky se trochu hůř odličuje, ale i to téhle řasence odpustím, protože řasy vykouzlí vážně krásné, jak mrkací panenka...Taky si dejte pozor, kde kupujete, protože u nás v K.Varech jí mají za 280 a v Praze jsem jí sehnala za 170...

  • oddělí řasy
  • neslepuje
  • hodně prodlouží
  • těžší nanášení


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 4.10.2013 07:52:38

Řasenku jsem si koupila na popud kamarádky, která mě neustále přesvědčovala, že je super a já to musím jen potvrdit! Největší plus celé řasenky je perfektní kartáček, který řasy opravdu pěkně nabarví a nedělá slepený dojem. Koncem řasenky se pěkně líčí i spodní řasy. Na porovnání mám i náplň, protože jsem podlehla názoru, že řasenku dělá kartáček a zkusila naplnit řasenku náplní. Origoš náplň je rozhodně lepší, lépe drží, natočí, neobtiskává se. Jakmile doplácám všechny řasenky, co mám doma, jdu do ní znovu :)

  • kartáček
  • náplň
  • stačí jednou-dvakrát nanést a je hotovo
  • poměr kvalita : cena
  • neobjevila jsem


věk
15-24

oči
hnědé

Nevadí vám umělé kartáčky a vyhledáváte je? Pak není co řešit. Ta to řasenka je naprosto úžasná!!! Nikdy jsem neviděla lepší kartáček v drogeriích jako je tento. Řasy "namočí" do černé ze všech stran. Nelepí je, jsou krásně oddělené, dlouhé a černé. Dobře se mi s tou to řasenkou líčí i spodní řasy. Od první koupě nepoužívám jinou řasenku, než tuhle. Líbí se mi balení hlavně s tou krajkou. Nikdy si nevezme jinou, než s ní .)) . Mohu jen doporučit.

  • Kratáček!!
  • Výdrž
  • Krásné prodloužení a oddělení řas
  • Žádné


věk
15-24

oči
šedé

Další recenze od 8.2.2014 13:51:43

Řasenka se ke mně dostala díky slevě a už jí nedám z ruky. Po jedné vrstvě řasy pročeše a oddělí, po druhé prodlouží a zahustí. Řasy zůstávají přitom lehké, měkké a takové nadýchané jako peříčko, nevím, jak to popsat. Sice trošku opadává, ale to jí s klidem odpouštím, při práci v laboratoři nevydržela ani dražší řasenka. Má kvalitní a celkem ohebný kartáček, nedráždí mi oči. Dobře se narozdíl od Rocket Volume odličuje a nepotřebujete dvoufázový odličovač. Obal je taky kvalitní, není co vytknout. Absolutní TOP. !

  • Verze Satin black je opravdu nádherně černá
  • Oddělí každou řasu
  • Pročeše
  • Zahustí
  • Prodlouží
  • Nežmolkuje
  • Dobře se odličuje
  • Někomu může vadit výdrž- je potřeba občas poupravit


věk
15-24

oči
zelené

Úžasná řasenka, kterou potřebuji mít vždy mezi kosmetikou. Mám zatím druhé balení a musím říct, že lépe se mi pracuje s již trochu vyschlou, ale i jako čerstvá nová je super. Dělá opravdu krásné objemné, dlouhé, neslepené řasy. Nedrolí se a vydrží celý den. Nemám problém ani s jejím vrstvením. Vyhovuje mi ve všech směrech a nemám důvod hledat nějakou jinou řasenku. Je o kapánek lepší než Rocketka!

  • výdrž
  • opravdu černá
  • objem řas
  • délka řas
  • neslepuje
  • odděluje
  • neopadává
  • cena je fajn
  • nic


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 13.3.2014 13:19:05

Řasenka má plastový kartáček, které mám ráda. Takže mi i tato vyhovuje. Množství barvy na kartáčku je akorát. Řasy neslepuje a hezky zvýrazní. Při více vrstvách udělá moc pěkné výrazné řasy. Vydrží celý den bez drolení. Pro mě je určitě mnohem lepší než ta žlutá, která teda nějaký velký efekt neudělá. Jediné co bych vytkla, že mi řasenka celkem brzy vyschla.

  • celý den bez drolení
  • výrazný efekt
  • cena
  • brzy mi vyschla


věk
15-24

oči
modré

Další recenze od 3.4.2014 18:40:36

Hledala jsem první řasenku dost dloho asi hodku a nasla jsem je to má vyvolená je užsná určitě koupím znovu vůbec neslepuje dělá krásný objem a prostě bezva bezvadná je i dostupnost mám voděodolnou trochu jsem se přehmátla ale nelituji je proste k sezrani zamilovala jsem se do nív vřele doporučuji doufam ze si ji oblibite stejne jako já

  • neslepuje cena úžasný obal dostupnost
  • žádný nenajdu takhle by to mělo být u všeho


věk
25-34

oči
modré

Koupila jsem si ji jelikoz byla za akcni cenu.a tedy jsem velmi zklamana,rasenky Maybelline patrily mezi me nejoblibenejsi ale v posledni dobe stoji za prd,konzistence sucha,neni vubec syte cerna,droli se a pada mi do oci ktere nasledne drazdi,objem doda ale neprodlouzi za me tedy ne....radeji sahnu jinam a jinou znacku,neni prvni od teto firmy ktera mi tohle udela,stejny efekt mela i rocked volume

  • asi jen ten obal
  • i kdyz kartacek by jinak spatny nebyl
  • konzistence
  • barva neni syte cerna
  • droli se


věk
25-34

oči
hnědé

Toto řasenku jsem si kupovala voděodolnou a to proto, že mi docela dost slzí oči a pokud se mi řasenka dostane do očí, tak mě to hodně štípe. Tato moje slzení bez problému vydrží a díky tomu jsem se zbavila i častého pálení očí. Kupovala jsem si ji také proto, že se blížilo léto a do bazénu je voděodolná verze super. Nerozmaže se, ani když si oči třete. Má fakt super trvanlivost. S kartáčkem je nanášení někdy horší (někdy dělá žmolky), takže je nutnost se to s ním trošku naučit.

  • voděodolná verze suprově drží
  • kartáček


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 10.9.2014 20:07:46

Tahle řasenka patří mezi mé nejoblíbenější, občas mám nutkání zkusit něco nového, ale pokaždé se vrátím zpět k ní. Ještě žádná řasenka, kterou jsem zkusila jí netrumfla. Zahustí řasy a také je prodlouží. Má krásnou černou barvu a pohodlně se nanáší. Nejlíp se mi s ní pracuje tak po 2 - 3 týdnech používání. Jinak jí ze začátku trošku otírám aby se mi na řasy nedostal velký nános. Jedině co bych jí vytkla je, že po delší době používání se malinko oddroluje, ale to asi každá řasenka.

  • perfektní zahuštění
  • krásná černá barva
  • výdrž
  • po čase se trochu oddroluje


věk
15-24

oči
zelené

Řasenku jsem si pořídila na základě kladných recenzí jelikož přestali vyrábět moji Great Lash Lots Of Lashes a lituji toho. Řasenka během dne opadává pod oči, už při první vrstvě vytváří hrudky, slepuje a celkově nevytváří hezký efekt. Navíc velmi rychle vysychá. Jsem zklamaná a znovu rozhodně nekoupím.

  • Často je v akci
  • Slepuje
  • Hrudkuje
  • Opadává během dne pod oči
  • Vysychá


Další recenze od 2.12.2015 10:31:01

Na základě spousty pozitivních recenzí jsem si koupila tuto řasenku. Bohužel mě velice zklamala. Má hodně objemný kartáček, se kterým se mi barva na řasy nanáší špatně, zejména na spodní řasy a řasy u koutků oka. Obecně mi gumové kartáčky moc nevyhovují, ale myslela jsem, že tato řasenka bude výjimkou. Jenomže se s ní nedokážu hezky namalovat. Řasy nenatočí, prodloužení ani objem nic moc. Naštěstí jsem ji koupila v akci, takže jsem zas tolik peněz nevyhodila zbytečně. Za mě je to propadák a už bych si ji nikdy nekoupila.

  • žádnou bohužel nevidím
  • špatný kartáček
  • cena


věk
35-44

oči
zelené

Tahle One by One je o trochu lepší než její sestra Rocket Volume. Tahle je krémovější, a má lepší kartáček. Řasy lépe pročeše. Barva je sytá, černá. Dobře se odličuje, dobře drží, neopadává a nerozmazává se. Dávala jsem 2 vrstvy a byla jsem vcelku spokojená. Občasnou slzu z větru ale nevydržela, to jsem pak půl řasenky nechala v papírovém kapesníčku.

  • snadná dostupnost
  • sytá černá barva
  • hustý kartáček
  • nevydrží občasnou slzu


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 30.1.2017 16:35:31

Vynikající řasenka. Kupovala jsem si jí dříve, když ještě nebyla na trhu její růžová verze. Teďkon teda jsem přešla na tu růžovou, jelikož mi přijde, že dělá výraznější řasy, než tahle. Ale i přesto je super. Krásně řasy rozčeše a neslepuje. Můžete s ní i vrstvit, pořád vypadá přirozeně. Doporučuji všem, kteří chtějí hezky rozčesané a prodloužené řasy.

  • Rozčeše a prodlouží
  • Neslepuje
  • Hezky drží
  • Není tak výrazná


věk
35-44

oči
modré

Další recenze od 10.6.2017 10:04:25

One by One řasenka je super, ačkoli po prvních pár použitích jsem z ní až tak nadšená nebyla. Používala jsem předtím řasenky s tenčím/prohnutým kartáčkem, takže tento vyboulený pro mě byl zpočátku nezvyk. Ale velmi rychle jsem si na něj zvykla a teď si ji nemohu vynachválit. Vyhledávám řasenky, které dodají přirozeně nijakým řasům výrazný objem i prodloužení, což tato dokonale zvládá. Stejně tak řasy krásně nadzdvihne a natočí a řasy tak drží celý den. Nerozmazává se, neobtiskává. Pracuje se s ní snadno a rychle, neslepuje. Verzi Satin Black jsem zatím nezkoušela, takže nevím, jestli je ještě černější, ale tato je výrazná dostatečně, jsem moc spokojená.

  • nerozmazává se a neobtiskává
  • prodlouží řasy
  • dodá řasům výrazný objem
  • řasy nadzdvihne a natočí
  • neslepuje
  • žádné


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené