Rimmel Lash Accelerator Mascara recenze a zkušenosti

Řasenky Rimmel Lash Accelerator Mascara
Řasenky Rimmel Lash Accelerator Mascara - obrázek 1
Řasenky Rimmel Lash Accelerator Mascara - obrázek 2
Řasenky Rimmel Lash Accelerator Mascara - obrázek 3
5 4 21
  • Průměrné hodnocení 4
  • 62% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 6 - 250 Kč
  • Kvalita obalu 4.5
  • Celkem 21 recenzí
  • Výrobce Rimmel

Recenze produktu
Rimmel Lash Accelerator Mascara

věk
35-44

oči
zelené

Další recenze od 4.4.2015 22:05:10

Řasenka slibuje prodloužení a podporu růstu řas. Bohužel strašně rychle zasychá a tím nedává možnost si s řasami pohrát. Další vrstvou se dělají hrudky a na jednu vrstvu to není. Báze pod ní taky nedělala dobrotu, nepodařilo se mi zakrýt bílou barvu báze, právě díky rychlému zasychání. podporu růstu také neposoudím, protože po 14 dnech je vyschlá. Za mě ne.

  • pro mě žádné
  • hrudkuje
  • rychle vysychá


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 16.3.2015 09:06:50

Řasenka má úzký kartáček, se kterým se velmi dobře pracuje (dostanete se s ním všude). Je řidší vodovější konzistence, a tak máte dostatek času si s řasami pohrát, aby vypadaly opravdu dobře. V první vrstvě řasenka řasy sice prodlouží, ale není nijak moc výrazná. Druhá vrstva už je akorát. Řasenka řasy pěkně oddělí a nežmolkovatí. Negativem je, že řasy bohužel příliš nenatočí ani jim nedodá nějaký extra objem. Řasenka je celkem dobrá - je to takový zlatý střed :-).

  • přirozený vzhled
  • malý kartáček - snadná aplikace
  • nežmolkovatí
  • řasy oddělí a prodlouží
  • snadné odlíčení
  • řasy příliš nezahustí ani nezvýrazní


věk
25-34

Další recenze od 26.2.2015 12:56:59

Docela me prekvapila rasenka,za me rasy urcite prodlouzi,dam jim krasne cernou barvu a zvyrazni o objemu uz bych nizssi hodnoceni.Dost slepuje ale je nova a hodne je na ni barvy uvidime po vice pouziti. Takze prodlouzi,zvyrazni. Objem nic moc ,zatim zanechava hodne barvy na rasach mozna casem az trochu vyschne.Znovu bych koupila.Pro predstavu bych chtela dat foto bohuzel nevim jak :-( .

  • prodlouzi a zvyrazni krasne cerna
  • ze zacatku trochu trochu slepuje


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 25.5.2014 13:49:36

Riasenka pekne oddelí mihalnice a predĺži ich. Kefka je dosť úzka ,ja mám radšej veľké s dlhými štetinami, dobre sa s ňou malujú spodné mihalnice a mihalnice v kútiku oka. Je slabšie pigmentovaná a je dosť riedka, počas dňa sa obtiskáva a niekedy trošku opadáva, mihalniciam nedodá žiadny objem a ľahko sa odličuje. Je to klasická špirála, neprekvapí ,ale ani nesklame.

  • oddelí a predĺži mihalnice
  • pigmentácia
  • obtiskáva sa
  • nedodá vôbec žiadny objem


věk
15-24

oči
zelené

Další recenze od 11.9.2013 18:03:57

Najprv som sa obávala kefky, keďže nesľubuje objem, len dĺžku. Bola som však príjemne prekvapená. Krásne predlžuje a dodá aj trocha objemu. Veľmi sa mi páči to, že nezasychá rýchlo, takže po prípade ešte špirálu môžete vrstviť. Nerobí hrudky a aj ako čisto nová nie je až príliš "od farby" ak ju z obalu vytiahnete. Dobre vydrží počas celého dňa.:)

  • dĺžka
  • trošku objem
  • nevytvára hrudky
  • nezasychá príliš rýchlo
  • dlho vydrží
  • asi nič


Další recenze od 21.8.2013 13:49:53

Řasenku jsem si koupila jen proto, že byla za výhodnou cenu. S kartáčkem se pracuje dobře. Řasy pěkně oddělí, ale moc neprodlouží ani nezvýrazní, jak slibuje. Vydrží docela dlouho. Nedrolí se. Neslepuje. Průměrná řasenka, která neurazí ani nenadchne. Za ty peníze se dá koupit rozhodně lepší řasenka. Už si ji nekoupím.

  • kartáček
  • neslepuje
  • cena
  • neprodlužuje řasy


Další recenze od 12.7.2013 11:42:20

Mne bohužiaľ akosi nesadla. Farba je krásna čierna, riasy trochu predĺži a tu som aj skončila. Chcela som riasenku vyskúšať zo zvedavosti. Kartáčik mi nanášaní od korienkov strašne vadí, akoby bol príliš tvrdý. Dlho schne a riedka konzistencia vám zaručí naozajstný "kultúrny zážitok" ak si nedajbože po nanesení kýchnete :D Mne sa otlačí dosť často pod očami tak či tak. Na nanášanie druhej vrstvy si treba počkať minimálne 5 minút. Tento produkt už viac nekúpim, čakala som od nej viac.

  • sýta čierna farba
  • trochu predĺži
  • otláča
  • dlho schne
  • nevyhovoval mi kartáčik


věk
15-24

oči
zelené

Další recenze od 17.6.2013 23:51:48

Výborná řasenka, nejlepší co jsem kdy měla. Krásně prodlouží řasy, řasy se k sobě ani moc nelepí. Pro mně určitě číslo jedna, protože mám celkem krátké řasy a díky této řasence si je můžu prodloužit a vypadají skvěle. Nezbývá mi nic víc než dát 5 hvězdiček. Jediné trošku mínus je to, že řasy příliš nezahustí, což mi ale moc nevadí ;).

  • Prodlouží
  • Neslepuje se
  • Nadzvedne řasy
  • Moc nezahustí


věk
25-34

oči
modré

Koupila jsem si tuto řasenku za zvýhodněnou cenu a docela mě potěšila. Řasy hezky prodlouží, vypadá přirozeně a má opravdu výraznou černou barvu. Obal i kartáček mi vyhovuje. Jediné co mi na ní vadí je, že jí před použitím musím nejlépe otřít do kapesníčku, jinak je na ní příliš mnoho barvy. I když jak čtu, ostatní uživatelky takový problém nemají....Jinak jsem s toutu řasenkou spokojena, neslepuje řasy, neobtiskuje se.

  • kartáček
  • obal
  • cena
  • příliš mnoho barvy na kartáčku


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 31.1.2013 22:28:29

Řasenka, se kterou jsem moc spokojená. Má úžasný hustý kartáček, který mi řasy vždycky krásně rozčeše a nestalo se mi, že by mi je slepila nebo se mi řasy otlačovaly na oční víčka. Nedrolí se, nezanechává žmolky a opravdu snadno se odličuje. Jsem spokojená.

  • kartáček
  • nedrolí se
  • neotlačuje se
  • cena
  • nenašla jsem žádné


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 31.1.2013 18:12:56

Po prvých použitiach som tejto riasenke nevedela prísť na chuť, lebo bola mokrá a lepila mi riasy, ale postupom času som si na ňu na toľko zvykla, že patrí medzi moje naj od rimmelu. Krásne predĺži riasy, vytočí ich. V konečnom dôsledku vydrží celý deň.

  • predĺži
  • nerobí žmolky
  • vytočí riasy
  • môže sa na začiatku otláčať
  • pri riedky riasach môže zlepovať


věk
25-34

oči
zelené

Koupila jsem si tuhle řasenku jen ze zvědavosti, ale docela mě zklamala. Čekala jsem od ní víc. Já osobně mám celkem husté řasy, takže s touhle řasenkou jsem docílila jen toho, že mi je slepila. Navíc mi drolí, ale je to možná i tím, že jsem koupila špatný kousek. Za mě osobně ne, ale někomu může sednout.

  • Cena
  • dodá objem (pro mě osobně plus i mínus zároveň)
  • Dobrý kartáček
  • Hodně hustá konzistence
  • Slepuje řasy
  • Nepracuje se mi s ní nejlépe


věk
45-54

oči
modré

Produkty Rimmel mám ráda a výrazně identifikovatelný obal řasenky mně zaujal. Navíc ta přijatelná cena.. Řasenka už v první vrstvě hezky prodlužuje řasy, ve dvou až třech vrstvách řasy vypadají bezvadně. Nedělá žmolky, nedrolí se a řasy vypadají jako nalakované, lesklé. Před použitím doporučuji natočit řasy kleštičkami.

  • lesklé a prodloužené řasy
  • nedrolí a drží celý den
  • pro mně nemá chybu


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 27.6.2012 09:03:19

Tuto řasenku jsem si přihodila k nákupu u pokladny v DM, kde na mě koukla. Řasy trošku prodlouží, ale nezdá se mi, že by zahušťovala. Štěteček nenabírá hodně barvy, a proto je možné řasenku vrstvit. Malinko se mi drolí pod oči. Znovu už asi nekoupím.

  • prodlouží
  • nezahustí


věk
35-44

oči
zelené

Další recenze od 20.6.2012 12:20:06

Tato řasenka mě velmi překvapila. Má plastový kartáček se kterým se dobře pracuje. Prodlužuje řasy a dobře barví. Neobtiskuje se a vydrží celý den na svém místě. Není voděodolná a při kontaktu s vodou se ihned rozpouští. Při více vrstvách slepuje. Za malý peníz dobrá řasenka :-)

  • neobtiskuje se
  • příznivá cena
  • plastový kartáček
  • slepuje
  • ve vodě pouští barvu


věk
35-44

oči
šedé

Další recenze od 20.6.2012 10:31:22

Řasenku jsem sice koupila za zvýhodněnou cenu, ale chtěla jsem tuto nivonku vyzkoušet. Ničím mě však nepřekvapila a jsem z ní zklamaná. Nijak zvlášt oči nezvýrazní ani nenalíčí, slepuje řasy a při mrkání se celkem otiskuje na pleť. čekala jsem více..

  • žádná
  • slepuje řasy a otiskuje se


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 16.6.2012 17:50:57

Kartáček řasenky se mi moc líbil, ale řasy mi nezahustí ani nenatočí, černá je sice krásná a barvy kartáček nabírá tak akorát, že se Vám řasy neslepý ani při spoustě vrstev. Řasy krásně prodlouží a zahustí to ano. Obal je zajímavý a výrazný použitými barvami

  • prodlouží
  • neslepuje
  • nenatočí
  • nezahustí


věk
25-34

oči
hnědé

Velmi dobrá řasenka, dostala jsem ji jako dárek a moc mě potěšila, protože řasy hezky prodloužila. Určitě patří mezi ty lepší. Není teda úplně nejlepší, co jsem měla, ale běžné uživatelky může hodně potěšit. Cena je průměrná, nemůžu proti této řasence říct nic špatného.

  • skvělá řasenka pro běžné uživatelky
  • žádné


věk
25-34

oči
modré

Riasenka dodá dĺžku riasám, ako sľubuje ale aj objem bez zlepenia. Veľmi sa mi páči taktiež obal aj keď je bez tradičnej korunky. Kefka je klasická a užšia ako jej predchodkyňa. Určite odporúčam vyskúšať. Ďalšie plus je že nerobí žmolky .

  • dĺžka
  • obal
  • objem
  • nerobí žmolky
  • cena
  • žiadne


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Avon Řasenka Infinitize

4 75% 12 recenzí

Hůře hodnocené