Dermacol Volume Mania Waterproof Mascara recenze a zkušenosti

Řasenky Dermacol Volume Mania Waterproof Mascara
Řasenky Dermacol Volume Mania Waterproof Mascara - obrázek 1
Řasenky Dermacol Volume Mania Waterproof Mascara - obrázek 2
Řasenky Dermacol Volume Mania Waterproof Mascara - obrázek 3
5 4 18
  • Průměrné hodnocení 4
  • 62% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 109 - 299 Kč
  • Kvalita obalu 4.8
  • Celkem 18 recenzí
  • Výrobce Dermacol

Recenze produktu
Dermacol Volume Mania Waterproof Mascara

věk
15-24

oči
zelené

Další recenze od 30.11.2018 19:47:10

Jsem velice zklamaná, recenze i paní prodavačka tuto řasenku velice chválily, možná má dobrou barvu, obal a štěteček, ale ten fakt, že musím být EXTRÉMNĚ opatrná při nanášení a stejně při každém mrknutí mám černou šmouhu buď pod okem nebo na víčku, to je moc. Nevím, jestli to je tím, že pomalu schne (což schne, jelikož trvá minimálně minutu, než je "bezpečné" opět mrkat), nicméně barví jak šílená. Dnes jsem chtěla této řasence dát poslední šanci, naneštěstí na mě přišlo kýchnutí, a výsledkem bylo, že jsem vypadala jako klaun; na víčkách i pod očima obrovské černé šmouhy, jako bych se chystala na maškarák. Už mě nebaví to pořád utírat a kontrolovat, jestli nemám šmouhu pod okem. Za mě naprostá otřesnost, to bych radši ty peníze vyhodila z okna, absolutně nedoporučuju.

  • pokud se chystáte na maškarák, perfektní pro kostým nemrtvé nevěsty Tima Burtona nebo něco v podobném stylu
  • pomalu schne
  • hrozně barví
  • voděodolná ani náhodou
  • prostě katastrofa


Další recenze od 19.9.2016 09:02:19

Jelikož jsem slyšela samé pozitivní hodnocení na tuto řasenku, tak mi to samozřejmě nedalo ji nevyzkoušet. Co pro mě bylo TOP je štětinový kartáček (nesnáším gumové, špatně se mi s ním pracuje). Barva už není úplně tak sytá jak bylo tolik vychvalováno. Pokud chcete hezky černé řasy, tak musíte dát alespoň 2 nánosy. Natočit moc neumí, takže jsem se opět musela vrátit ke kleštičkám, abych neměla řasy rovné jak špendlíky. Každopádně výdrž je výborná, nežmolkatí, neopadává. Ale co se týče odličování tak za mě katastrofa. :( Používám odličovač od Garnier na citlivé oči a řasenka prostě ne a ne se odlíčit.... Proto si ji již nekoupím.

  • štětinový kulatý kartáček
  • výdrž
  • nežmolkatí
  • neopadává
  • málo výrazná barva
  • odličování


Další recenze od 1.2.2016 15:49:40

Abych se přiznala, vůbec nechápu takto pozitivní hodnocení na tuto řasenku. Já jsem si ji pořídila právě díky kladnému hodnocení zde a jsem tuze zklamaná. Voděodolné řasenky vůbec nepoužívám, toto je má první a na dlouho dobu i poslední. Tato řasenka se mi ihned po nanesení obtiskává, o něco později mi začne opadávat pod oči a takto to pokračuje celý den. Takže za mě totální propadák :-(

  • žádné
  • rozmazává se
  • opadává pod oči
  • není voděodolná


Další recenze od 25.11.2015 14:49:48

Nejlepší řasenka, používám ji asi 2 roky a nedám na ni dopustit. Používám na běžné denní nošení ale můžu potvrdit, že je i voděodolná. Dobře se s ní manipuluje, krásně tvaruje a natočí řasy, po ostatních řasenkách mi řasy slehnou, ale tahle je udrží celý den krásně netočené, i barva je opravdu černá. Cena je vyšší, ale vydrží dlouho a to ji používám opravdu často.

  • natočí
  • nežmolkuje
  • černá barva je opravdu černá
  • opravdu voděodolná
  • vyšší cena


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 22.5.2015 14:40:55

Tuto řasenku jsem si koupila už několikrát, protože dělá opravdu nádherné řasy. Mě udělá nejlepší řasy ze všech řasenek, které jsem kdy vyzkoušela a to je jich opravdu hodně. Husté řasy, natočené, dlouhé, výrazné, neslepené. Bohužel ale musím taky říct, že se strašným způsobem obtiskává. Vždy si to otřu a za chvíli mám řasenku obtisknutou nad horním víčkem znovu. Na tohle nemám nervy, abych v práci vypadala jako horník a co deset minut kontrolovala makeup, takže už si tuto řasenku více nekoupím. Je to škoda. Pro někoho, kdo má mastnější víčka je tato řasenka absolutně nevhodná.

  • dělá nádherné řasy
  • velmi se obtiskává


Další recenze od 7.2.2015 20:18:15

Sice řasy udělá pěkné, ale nic extra. Nechápu jak může mít tak dobré hodnocení. Řasenka se mi pochvíli obtiskává na horní víčko, když to setřu, zachvíli je to tam zas, takže i silně pochybuju, že je opravdu voděodolná. Pro slečny a dámy, které nemají oblast nad očima povislejšího typu, je to asi skvělý produkt, ale mě se prostě obtiskává.

  • hezky řasy zvýrazní
  • obtiskává se


věk
15-24

oči
modré

Další recenze od 3.12.2014 15:24:19

Mám delší, ale hodně řídké a rovné řasy. Tato řasenka má kartáček celkem velký a ze štětin (není plastový). Řasy krásně zahustí, prodlouží a trochu i natočí, takže není (v mém případě) nutné použít kleštičky na řasy. To hlavní je, že je opravdu voděodolná a odlíčíte ji jedině dvoufázovým odličovačem očí. Tuhle řasenku můžu určitě doporučit!

  • kartáček
  • je voděodolná
  • dělá krásné řasy
  • žádné


Další recenze od 2.12.2014 17:49:27

Takže musím říct, že s touto řasenkou od Dermacolu jsem vcelku spokojená. Má krásně hustý objemný kartáč, který vám dobře pročeše řasy a navíc bezvadně černí. Na druhou stranu slepuje řasy a voděodolný efekt nikde. Po namočení vypadám jak panda. I přesto si ji ale znovu koupím, používám ji jako druhou vrstvu.

  • černě černá :D
  • super hustý kartáč
  • cena
  • dostupnost
  • slepuje
  • voděodolný efekt nikde


věk
35-44

oči
hnědé

Další recenze od 23.7.2014 19:02:58

Tuto řasenku jsem vybrala po pečlivém pročtení diskuzí tady a udělala jsem moc dobře. Má perfektní kartáček - pro mě priorita při výběru - který je sice tlustší, ale maluje se s ním výborně a také na řasy přenáší hodně barvy. Ta je sytě černá a nerozmazává se, vydrží s přehledem celý den. Voděodolnou řasenku jsem zkoušela poprvé, protože jsem se bála, že ji budu těžce odličovat, ale jde to bez problémů, za mě tedy opravdu naprostá spokojenost. Řasy zhušťuje, jde nanést hodně vrstev, každou další jsou řasy viditelně výraznější. Docela i prodlužuje.

  • řasy viditelně zvýrazní
  • vydrží celý den bez rozmazání
  • žádné


věk
35-44

oči
modré

Další recenze od 12.7.2014 23:22:04

Řasenku jsem si koupila na dovolenou, když jsem chtěla k moři nějakou voděodolnou verzi. Mám ráda tyto obyčejné kartáčky. Ty plastové mi moc nevyhovují. Barva na kartáčku zůstává tak akorát, takže odpadá problém s velkým množstvím barvy a nemusíte kartáček neustále otírat o hrdlo. Řasy krásně prodlouží a zvýrazní. Navíc se mi opravdu nikdy nerozpila, takže voděodolnost hodnotím na jedničku.

  • cena
  • kartáček
  • nerozpíjí se
  • žádné


věk
35-44

oči
hnědé

Další recenze od 28.7.2013 13:08:06

Z Dermacolu je to moje nejoblíbenější řasenka, ale voděodolnou Falsies od Maybelline v žádném případě nepřekoná ani nedožene. Nicméně z voděodolných řasenek patří k těm lepším a z Dermacolu je to jediná řasenka, která se mi nerozmaže a je nositelná :) Škoda, že Magnum maximum volume není ve voděodolné verzi.

  • dodá řasám objem
  • skutečně voděodolná
  • ke konci dne se drolí
  • krátká životnost, už ani ne po měsíci začne vysychat (sice je nositelná, ale pak se ke konci dne ráda drolí)


věk
25-34

oči
modré

Čo neznášam je, keď riasenka mi robí žmolky, a toto sa mi stalo pri tejto maskare. Neviem, možno ju niekto predo mnou otváral ale robila mi to hneď po prvom vyskúšaní. Riasenka dodala krásny objem čo ma milo prekvapilo aj pekne rozdeľovala len tie žmolky. Už si ju nekúpim bo šancu u mňa zabodovať už mala. Ale za vyskúšanie stojí, len si dajte pozor v akom stave ju kupujete.

  • cena nie je vysoká na riasenku
  • dodá objem bez zlepenia
  • krásny obal ktorý hneď zaujme
  • robí žmolky


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 15.8.2012 13:54:34

Mám ji v růžové verzi a jsem s ní velice spokojená. Řasy neslepuje, nedělá žmolky, krásně je prodlouží a zvětší objem. Pěkný obal, velmi dobrý kartáček. Nejsem příliš zdatná v manipulaci s líčidly, ale s touto řasenkou je to jednoduché. Koupím si ji znovu :)

  • Dobrý kartáček
  • Nedělá žmolky
  • Neslepuje řasy
  • Pěkný obal
  • Dobrá cena
  • Řasy krásně zvýrazní a prodlouží
  • žádné


Další recenze od 11.8.2012 10:10:06

Dlouhou dobu jsem po ní pokukovala až jsem se rozhodla, že ji koupím. Je skvělá, řasy zahustí, prodlouží. Neslepuje je. Dobře se s ní pracuje, drží se dobře v ruce. Kartáček je pěkně hustý a nabírá množství tak akorát. Líbí se mi i ten lesklý obal. Mám i tu růžovou nevoděodolnou a taky mi vyhovuje.

  • zahustí
  • prodlouží
  • neslepuje
  • žádné nemá


Další recenze od 16.7.2012 22:56:35

Řasenka je dobrá. Bez kontroly mi vydrží klidně bez pět hodin, já jsem děsně akční člověk, takže mívám s řasenkami problém. Veliké plus si ale zaslouží ten krásný obal. Barva je hezky černá. Řasenka neslepuje řasy a dá se dobře odlíčit. Ale možná bych se bála jít s ní do vody.

  • Barva
  • Design obalu
  • Kartáček
  • Podle mě není vhodná do vody


věk
35-44

oči
hnědé

výborná řasenka, krásně zhušťuje, neslepuje a prodlouží.koupila jsem ji ted v akci v rossamnovi, určitě koupím znovu.jiný dermacol mi kromě laků na nehty vůbec nesedí a ani mě nenadchl, ale toto je fakt povedený kousek, můžu jen doporučit každému ke koupi,lepší než MF 2000 co za 3 týdny vyschne

  • prodloužení
  • zhuštění
  • neslepuje
  • fajn cena
  • není


věk
15-24

oči
modré

Další recenze od 20.3.2012 11:48:30

Mám sice v růžové verzi, ale jsem taktéž spokojená. Široký kartáček, efekt dlouhých černých řas. Na to v jaké cenové kategorii se nachází, musím uznat, kvalitní řasenka.

  • široký kartáček
  • cena
  • žádné


Další recenze od 18.3.2012 09:00:32

Moje nejoblíbenější řasenka. Je opravdu černá, žádná temně šedá. Dělá pěkný objem řas, šteteček je tak akorát, dobře se s ní pracuje. Nemám co vytknout. Cena je vyšší, ale pořád ne nijak závratně.

  • Černočerná
  • Dobrý štěteček
  • Vyšší cena


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Avon Řasenka Infinitize

4 75% 12 recenzí

Hůře hodnocené