Miss Sporty Lasting Colour recenze a zkušenosti

Laky na nehty Miss Sporty Lasting Colour
Laky na nehty Miss Sporty Lasting Colour - obrázek 1
Laky na nehty Miss Sporty Lasting Colour - obrázek 2
Laky na nehty Miss Sporty Lasting Colour - obrázek 3
5 4.3 27
  • Průměrné hodnocení 4.3
  • 89% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 30 - 59 Kč
  • Kvalita obalu 4.6
  • Celkem 27 recenzí
  • Výrobce Miss Sporty

Recenze produktu
Miss Sporty Lasting Colour

věk
25-34

nehty
přírodní

Dlouhou dobu si kupuji od Miss Sporty laky Clubbing Colour, takže jsem si ani nevšimla, že jsem si tentokrát koupila Lasting Colour. Lahvičky jsou totiž úplně stejné, mají akorát jinou barvu víčka. Lak slibuje dlouhotrvající výdrž - až 10 dní - no, 10 dní nevydrží, ale tak těch cca 5 dní bez poškození na rukou ano, na nohou ještě déle, takže super. Lak má příjemnou konzistenci (ani moc tekutou ani moc hustou) a snadno se nanáší díky širšímu štětečku. K dobrému krytí mi stačí i 1 vrstva, nepruhuje. Zatím mám dvě barvičky a s oběma jsem spokojená, určitě pořídím i další odstíny.

  • velmi solidní výdrž laku na nehtech
  • stačí jedna vrstva
  • snadná aplikace - nedělá pruhy
  • širší štěteček
  • cena
  • konzistence
  • i přes velmi dobrou výdrž nevydrží slibovaných 10 dní (na rukou)


věk
15-24

nehty
slabé

Tento lak jsem si koupila spíše z finančních důvodů. Velmi se mi líbil odstín laku od L´oreal Paris a jelikož jsem již hrdým vlastníkem jiného odstínu z této kolekce, rozhodla jsem se pro jinou značku a stejný odstín. Pro úplné krytí laku bohatě stačí jedna vrstva. Má pohodlný široký štěteček a sice nevydrží těch slibovaných 10 dní (to by bylo kouzlo), má výdrž nadprůměrnou.

  • cena
  • krytí
  • výdrž (i když ne to, co slibují)
  • pro mě žádné :o)


Další recenze od 2.5.2013 10:16:48

Tento vyrobek je pro me nejlepsi lak od miss sporty, krasne se nanasi, kryje,vydrzi a rychle schne jedine minus je, ze se po par dnech zacne olupovat na koncich nehtu ale staci prelaknout a jedeme dal, s mensi korekci vydrzi opravdu dlouho. jinak je paradni, doporuciju, hodne muziky za malo penez urcite si poridim i dalsi barvy.

  • krasna barva
  • vydrz
  • mirne olupovani na koneccich


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 13.6.2013 11:58:40

Těchto laků jsem měla více barviček a vždycky jsem byla spokojená. Velký výběr z odstínů, moc fajn štěteček, se kterým se mi výborně zacházelo. Laky s nadlakem mají dobrou výdrž, která se u mě blíží týdnu. Záleží samozřejmě na konkrétní barvě, ale spokojená jsem byla i s pigmentací laků. Většinou lakuji dvě vrstvy, tak nějak z principu, ale u některých odstínů plně kryla už jedna vrstva. Laky mi dlouho vydržely v lahvičkách, když jsem je skladovala v temnu. Skutečně až třeba po pěti letech jsou hutné a bylo by zapotřebí je naředit.

  • krásné barvy
  • sytost barev
  • dobrá výdrž s nadlakem
  • štěteček
  • žádné


věk
25-34

nehty
lámavé

Další recenze od 13.6.2013 21:25:23

Tak tohle bylo velké překvapení. Chtěla jsem si udělat radost nějakým lakem na nehty, ale nechtělo se mi utrácet majlant. Koupila jsem si odstín 390 (tmavá růžovo-fialová). Za 30 Kč tolik muziky! Na nehtech vypadá krásně a kvalitně, hezky se nanáší a dobře kryje (i když já stejně vždycky dávám víc vrstev). Měla jsem ho na nehtech 5 dní bez olupování, a to je v mém případě opravdu hodně. Pak šel dolů, aby ho nahradil jiný odstín, takže bohužel nevím, co je pravdy na slibované výdrži 10 dní. Ale brzy to vyzkouším. :))

  • barva
  • výdrž
  • dobře kryje
  • dobře se s ním pracuje
  • za mě nic


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 20.6.2013 13:22:24

Laky Miss Sporty si kupuji již opravdu hodně let, myslím si, že to jsou jedny z nejkvalitnějších laků v drogerii. Tyto Lasting Colour se dají sehnat už od 30 Kč, což je krásná cena. Barvy jsou krásně syté, skvěle se lakují a výdrž je nadprůměrná (mně třeba drží lépe než OPI). Štěteček je dobře střižený, lak má dobrou konzistenci, nepruhuje.

  • cena
  • syté odstíny
  • štěteček
  • nadprůměrná výdrž
  • krytí
  • konzistence
  • žádné


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 20.6.2013 22:49:47

Tento lak mě opravdu mile překvapil. Za tak málo peněz jsem nečekala tak kvalitní lak. Opravdu vydrží - v mé práci dostávají nehty často zabrat, takže mohu posoudit, a to i bez nadlaku.Mají velký výběr krásných barev. Lak kryje už v jedné vrstvě, ale pro skvělý výsledek je dobré nanést dvě. Štěteček je celkem dobrý. Doba schnutí je poněkud delší, což je jediné mínus. Mám krásný letní odstín a určitě ještě nakoupím další.

  • - cena
  • - výdrž
  • - barva
  • - nepruhuje
  • - dobrý štěteček
  • - doba schnutí


věk
25-34

nehty
pevné

Další recenze od 21.6.2013 13:24:29

S těmito laky jsem nadmíru spokojená. Moc se mi líbí jejich pestrá barvená škála, co je v obchodech na výběr. Kupovala jsem laky za téměř symbolickou cenu 49 Kč, což mi přijde jako pakatel za to, jako skvělou práci tento lak odvede. Lak kryje už v jedné vrstvě, nedělá proužky na nehtech a vydrží mi bez nadlaku i 5 dní, což je super. Moc se mi líbí i široký štěteček, se kterým se opravdu dobře pracuje. Nejlepší je konzistence laku, která není vůbec hutná a lak se tak dostane opravdu všude a rovnoměrně. Za mě jasný palec nahoru.

  • široký štěteček
  • krásné barvy
  • lak vydrží i 5 dní bez úhony
  • výborná konzistence
  • cena
  • nic


Mám 2 laky z téhle řady a nemůžu si ztěžovat :o) Možná sice nevydrží přesně 10 dnů, ale týden určitě. Všechny laky, který jsem kdy měla mě vydržely max. 2 dny. A to aji ty dražší jako např. z Avonu za cca 100 ,- . Tenhle lak od Miss Sporty jsem si dávala v pondělí na nehty. 2x jsem byla v bazéně, 3x umývala nádobí a 1x umývala zem. A světe div se, lak se mi ještě neodloupal a to je už pátek :D :o) Vřele doporučuji !

  • Barvy,Výdrž,Štěteček,Rychle schne


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 13.11.2013 13:53:47

Tento lak som si kúpila vo výpredaji. Doma som bola sklamaná keď som ho vytiahla z tašky. Farba pod umelým svetlom bola oveľa sýtejšia ako keď som sa naň pozerala doma. Kartáčik bol naozaj strašne krivo zastrihnutý a zle sa s ním lakuje, Lak schne celkom dobre ale výdrž nie je bohvie čo. Používam ho len na nohy, pretože tam aj keď sa trochu seknem ( kvôli štetčeku) , nevidno to tak ako na rukách. Už by som si ho nekúpila.

  • cena
  • krivo zastrihnutý štetček


Další recenze od 29.12.2013 23:00:41

Za málo peněz, hodně muziky. Za 40kaček máte celkem kvalitní lak, který má slušnou výdrž. Ne slibovaných 10dní ale těch 5 v pohodě vydrží, doporučuji navrch použít nadlak. Šteteček je ok. Ocenila bych ale více odstínu, zatím jsme viděla jen odstíny laděné do červena, šeda a ružova. Určitě jsou lepší než jejich sestřičky za 29kč.

  • Výdrž
  • Cena
  • Dostupnost
  • Málo odstínu


věk
25-34

nehty
přírodní

Miss sporty lak na nechty mám v červenom odtieni, treba použiť dve vrstvy pre výraznú farbu. Konzistenicia je dobrá, nie je hustý, ani velmi tekutý, má dobrý štetček, ktorým sa lak velmi dobre nanáša. Čo mne prekážalo, je to, že na nechtoch nevydrží dlho, hlavne u koncoch sa rýchlo ošúpe. Za tú cenu kúpím asi znovu.

  • konzistenica
  • štetček
  • pekné farby
  • cena
  • rýchlejšie sa ošúpe


věk
15-24

nehty
přírodní

Další recenze od 9.2.2014 00:43:45

Líbí se mi u laků Miss Sporty, že mají široký štěteček, dobře se mi tedy lak aplikuje. Tento lak slibuje, že vydrží celých 10 dnů, u mě to tedy 10 dnů ani omylem nevydrželo. Lak mi vydržel nepoškozen kolem 4-5 dnů. Barvy těchto laků se mi také líbí. Úplně stačí nanášet pouze jednu vrstvu barvy laku. Cena je také přijatelná.

  • - široký kartáček
  • - pěkné barvy
  • - stačí nanést jedna vrstva
  • - nevydrží nepoškozen ani 6 dnů


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 1.3.2014 23:14:55

Nevím, jestli tento je úplně přesně ten, co kupuji, ale oni jsou všechny na stejné úrovni. Je široká škála barev, které jsou velmi pěkné a syté. Lak má skvělý štěteček, jedním tahem se dá nalakovat celý nehet, což je super. Záleží, jaký máte podkladový lak a jakým lakem to přetřete, podle toho vám různě dlouho vydrží. Já jsem měla růžový týden u moře a přes to, že jsem nohama šoupala v písku a kamínkách a moři, po týdnu byly nehty stále stejné.

  • štěteček
  • barvy
  • cena
  • výdrž


věk
25-34

nehty
přírodní

Laky jsou velmi levné a v poměru cena x kvalita rozhodně bezkonkurenční. Jinak je ale za nějaký zázrak nepovažuji, rozhodně existují i lepší laky, navíc tyto mají jen maličké balení, takže ve výsledku v podstatě ta cena není zas tak zázračná. Mám dva odstíny a každý má úplně jiné vlastnosti. Jeden špatně kryje, jsou potřeba 3 vrstvy, druhý je krycí hodně. Oba ale pruhují a špatně schnou. Mají dobrý štěteček, takže se krásně nanáší. Takže příště klidně koupím, ale jen jako doplňkové barvy na zdobení nehtů, ale rozhodně ne na použití na celý nehet...

  • výdrž
  • štěteček
  • pruhují
  • schnutí


věk
35-44

nehty
lámavé

Další recenze od 13.5.2014 14:28:28

Lak jsem si pořídila v krvavě rudém odstínu. Přiznám se, lákala mě nízká cena i to, že by měl dlouho vydržet. Ač není rychleschnoucí, tak bych řekla, že lak poměrně rychle zaschnul. S výdrží to nebylo moc slavné. Po cca 2-3 dnech se začala olupovat barva na konečcích nehtů. Takže výdrž barvy týden, jak tady někdo psal ani náhodou. Taky se mi často stávalo, že když jsem nehtem škrtla o papír, tak mi na něm zůstala červená čára. Což je docela blbý, když pracujete v kanceláři, že? :-) Jinak musím pochválit štěteček. Ten je super. Mám ráda tyhle silné a krátce střižené. Dobbře se s nimi barva nanáší. Lak hodnotím jako průměrný.

  • nízká cena
  • super štěteček
  • barva dlouho nevydrží


věk
15-24

nehty
lámavé

Další recenze od 30.5.2014 13:32:27

Nejoblíbenější laky na nehty! Nemám na to, abych si koupila jeden lak za 60 Kč, ale i přesto mi tyto naprosto stačí. Jsou velmi kvalitní, tedy alespoň mě vydrží na nehtech téměř týden a po přelakování klidně i další týden, takže výdrž perfektní. Miluji ten široký štěteček a už si nedokáži nalakovat nehty tím úzkým. Je to mnohem jednodušší a rychlejší. Výběr barev perfektní.

  • cena
  • kvalita
  • široký štěteček
  • výdrž
  • žádné


Další recenze od 6.6.2014 21:43:31

Tyto laky mi naprosto nevyhovují . Mám černý , který se na první pohled zdá jako dobře pigmentovaný a neprůhledný , je totálně průhledný . Abych získala aspon neco podobné černé musím to přetřít tan na 4x a pak to naschne a hned se sloupe. A navíc některé laky zanechávají na nehtech barvu . Longlasting colour ... vůbec

  • nic
  • pigmentace
  • nevydrží dlouho


Další recenze od 2.10.2014 15:29:30

Velmi levné laky, dobrý výběr barev a docela pěkné malé balení (7ml). Laky mají širší štěteček, krátký, pracuje se mi s ním poměrně dobře. Vlastním hodně odstínů, cena za kus je velmi příjemná a tak kupuji laky často. Nicméně úplně kvalitní nejsou, jejich velkou výhodou je opravdu ta cena. Deset dní nevydrží ani náhodou, bez oprav tak 3 dny, s opravou oťukaných konců 5-6 dní. Někdy se mi při nanášení dělají na nehtu "bublinky". Za velkou nevýhodu považuju to, že laky mají v lahvičce poměrně krátkou životnost, i když je pečlivě uzavírám a otírám víčka, tak rychle zhoustnou a nedá se s nimi dobře pracovat (spíše vůbec).

  • snadná dostupnost
  • výběr barev
  • nízká cena
  • laky rychle houstnou


věk
15-24

nehty
přírodní

Tento lak jsem si koupila jen tak, bez přečtení recenzí a moc jsem od něj nečekala, ale byla jsem mile překvapena. Krásně se nanáší, ale jsou třeba dvě vrstvy. To schnutí je celkem pomalé, ale to neva. Sice nevydrží slibovaných 10 dní, ale i tak má dobrou výdrž. Třetí den se nepatrně loupe v konečcích, ale to fakt skoro není vidět, takže palec nahoru a určitě si ještě koupím nějakou jinou barvu.

  • výdrž
  • cena
  • lehká manipulace se štětečkem
  • schnutí


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 14.11.2014 21:38:48

Jeden z prvních laků, co jsem měla. Výdrž na obalu je psaná 10 dní, což nemohu posoudit, jelikož si manikúru dělám jednou týdně, ale po sedmi dnech byl ještě v pohodě,takže? Konzistence lehce řidší, ale dobře se s ní pracuje. Nejlepší na laku je štěteček, který je široký, takže stačí jedním tahem nalakovat celý nehet. Určitě znovu koupím a směle doporučuji dál.

  • štěteček
  • výdrž


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 16.11.2014 20:12:26

Perfektní laky za skvělou cenu, já bych za ně teda zaplatila i mnohem víc. Líbí se mi nabídka odstínů, i když já nosím nejčastěji červené nehty. Slibují výdrž 10 dní - bohužel to nemůžu potvrdit, ale těch 5-6 určitě. Bohatě stačí jedna vrstva a barva je hezky sytá. Mají moc povedený štěteček, kterým se lak rovnoměrně nanáší bez toho, aby dělal fleky. Rychle schnou.

  • cena/kvalita
  • nic


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 28.2.2015 21:14:23

Tyto laky mi vyhovují, mají široký výběr barev, jsou lepší než essence, protože znatelně déle vydrží na nehtech, akorát v balení mám problém s tím, že mi vysychají rychleji než ostatní, ale přesto je budu kupovat, dají se mezi sebou i mixovat, když potřebuji kapku jiný odstín, moc hezky se lesknou a zase díky širokému štětečku stačí dvakrát přejet nehet a je to, schnou normálně, první vrstva skoro hned a druhá do pár minut

  • výdrž
  • výběr barev
  • vysychají rychleji


věk
25-34

nehty
lámavé

Další recenze od 5.5.2015 17:25:34

Musím říct, že ikdyž jsou laky dost levné jsou překvapivě hodně kvalitní. Kartáček je poměrně široký, ale dá se s ním dobře pracovat. Překvapivě mi stačí udělat jen jednu vrstvu laku a barva je dostatečně intenzivní. A rozhodně jsem spokojená i s výdrží laku. Neříkám, že vždycky vydrží těch slibovaných 10 dní minimálně, ale rozhodně vydrží dýl než většina ostatních. Já jsem spokojená a doporučuji vyzkoušet.

  • barvy
  • výdrž
  • žádné


věk
25-34

nehty
přírodní

Levný a docela kvalitní lak na nehty. Mám pár odstínů a určitě koupím i další. Laky jsou dostupné v hodně odstínech, ale když jsem stála před stojanem a vybírala, připadalo mi, že převažují červené a růžové odstíny (je jich až moc) na úkor dalších odstínů, uvítala bych větší rozsah barev. Světlejší pastelové odstíny tohoto laku musím nanášet alespoň ve dvou vrstvách, protože první trochu prosvítá. Líbí se mi, že lak rychle schne.

  • rychleschnoucí
  • cena
  • dostupnost
  • barevný rozsah odstínů
  • nutnost nanést víc vrstev


věk
15-24

nehty
přírodní

Další recenze od 10.3.2016 08:28:08

Nemala som veľké očakávania od tohto laku na nechty, ale milo ma prekvapil. Dobre kryje, štetec je primerane široký a plochý, takže sa s ním ľahko pracuje. Vydrž je celkom obstojná, aj keď 10 dni, ako uvádza výrobca, mi nevydrží. Na to, že stojí pár korún, tromfne omnoho drahšie laky. Jediná škoda je, že nemajú na výber viac farieb.

  • štetec
  • cena/kvalita
  • krycia schopnosť
  • málo odtieňov na výber


věk
15-24

nehty
lámavé

Další recenze od 14.8.2017 21:32:37

Přestože jsou tyto laky jedny z nejlevnějších vůbec, jsou naprosto výborné. Zkoušela jsem hodně jiných laků, ale v tomhle případě je poměr kvalita/cena opravdu bezkonkurenční! Velký výběr odstínů, stačí 1-2 vrstvy, co se týče výdrže, je individuální, záleží samozřejmě na odsínů a na tom, jak se k němu chováte :D ale mně vydrží cca 7-10 dní, což je u mě úspěch :)

  • výběr odstínů
  • pigmentace
  • štěteček
  • cena
  • výdrž
  • žádné


Lépe hodnocené

PUPA Lasting Color

5 100% 6 recenzí

Zoya Nail polish

5 100% 5 recenzí

Podobně hodnocené

Jordana Lak na nehty

4.3 84% 6 recenzí

Hůře hodnocené