NYC Expert Last Nail Polish recenze a zkušenosti

Laky na nehty NYC Expert Last Nail Polish
Laky na nehty NYC Expert Last Nail Polish - obrázek 1
Laky na nehty NYC Expert Last Nail Polish - obrázek 2
5 4 35
  • Průměrné hodnocení 4
  • 75% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 29 - 69 Kč
  • Kvalita obalu 4.4
  • Celkem 35 recenzí
  • Výrobce NYC

Recenze produktu
NYC Expert Last Nail Polish

věk
15-24

nehty
přírodní

Další recenze od 10.4.2012 19:31:35

Jeden z řady těchto laků jsem si zakoupila čistě ze zvědavosti. Doma jsem lak vyzkoušela a už tady mě vážně překvapilo, že stačí pouze jedna vrstva. Lak dobře zasychá a štěteček je také dobrý. Má i docela dobrou výdrž, mě se začal odlupovat asi po 3 -4 dnech (ale jen takové milimetrové dírky - né třeba půlka nehtu - prostě nic viditelného - stačí přetřít a je to. Určitě doporučuji.

  • Barvy
  • Výdrž
  • Štěteček
  • Žádný


Další recenze od 10.4.2012 19:42:04

Jeden z mojich oblíbenců. Mám doma dva odstíny růžové (jeden pastelový a druhý křiklavý do oranžova) a nemůžu si je vynachválit. Opravdu stačí jen jedna vrstva. Štěteček je příjemný a lak nevysychá ani po delší době. Lak se neodlupuje ani po 4 dnech pouze na koncích nehtů což stačí přetřít a je to opět jak má být. Za mě palec hore!

  • odstíny
  • neloupe se
  • nevysychá
  • cena
  • stačí jedna vrstva
  • žádné


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 10.4.2012 19:51:51

Překvapivě dobré laky. Vlastním pouze dva odstíny a to 131 (šťavnatá červená) a 185 (perleťová růžová). Oba laky jsou velice dobře pigmentované, kryjí oba už v první vrstvě, ale já jsem zvyklá dávat dvě pro opravdu 100% krytí. Lakují se dobře, jen mi nevyhovuje široké víčko uzávěru, to nemám ráda u žádných laků. Slibovaná výdrž je 7 dní, což u mě laky splňují.

  • dobrá pigmentace
  • krytí už v první vrstvě
  • dlouhá výdrž na nehtech
  • nehoustne
  • široké víčko uzávěru


věk
25-34

nehty
slabé

Další recenze od 10.4.2012 20:29:14

Tyto laky na nehty mě taky velmi mile překvapily. Neměla jsem v tuto značku velkou důvěru ,ale sháněla jsem nový kousek do sbírky a zaujala mě barvička 195 Faithful fuchsia, což je taková fosforově růžová. Na nehtech vydržel lak překvapivě dlouho ,asi 4 dny a navíc byly oprýskané jen špičky ,takže stačilo jen přetřít a dělaly parádu i týden.

  • příznivá cena
  • dlouhá výdrž
  • vysoké krytí
  • nic


věk
15-24

nehty
lámavé

Další recenze od 26.4.2012 17:35:34

S těmito laky mám dobré zkušenosti. Mám doma jeden v odstínu 180 Cotton Candy a ten je opravdu úžasný. Rychle schne, úžasně se nanáší a dobře kryje i po první vrstvě. A slibovaných 7 dní určitě vydrží i když se potom mírně loupe v obalsti špiček , ale který lak ne, že? :)

  • cena
  • velký obsah balení
  • výdrž
  • štěteček
  • krytí už po první vrstvě
  • rychle schne
  • nic


Další recenze od 26.4.2012 20:26:59

Tento lak jsem si zakoupila po přečtení diskuzí tady. Srovnala bych ho s laky essie, vydrží určitě méně než OPI a China Glaze, ale cenově se ho určitě vyplatí koupit. Se štětečkem se dobře pracuje. Po dvou vrstvách výborně kryje. Jediné co mi zatím chybí je výběr barev- malý výběr. Cena je výborná!

  • cena
  • nedostatek barev


Další recenze od 8.5.2012 16:08:59

Poměr cena výkon = výborný! Snadno se nanáší ,má dobrý štěteček. Dvě vrstvy laku vytvoří skvělou barvu. Vydrží docela dlouho. Na rukách mi vydržel asi 4 dny ,což je výborné ,protože často chodím do bazénu. A na nohou ho mohu mít i 14 dní bez chybiček. Snadno se odlakuje.Doporučuji :)

  • cena
  • výdrž
  • žádné


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 11.6.2012 23:06:05

Zdá se mi, že NYC neumí vyrobit dobrý lak na nehty. Tento mě zklamal stejně jako jejich rychleschnoucí (OK, rychleschnoucí je ještě horší). Je moc řídký, nekryje dokonale ani ve třech vrstvách (prosvítají špičky) a dlouhotrvající taky není, vydrží mi max. den. Mám dva různé odstíny a už si žádný nekoupím.

  • nemají
  • vysoká cena v poměru s kvalitou
  • nekryje
  • nevydrží


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 12.6.2012 08:38:56

Tento lak na nehty mě nenadchnul, většinou mi lak na nehty vydrží více jak pět dní, ale tenhle se začala olupovat asi za den i při nanesení více vrstev. Barevná škála byla veliká, já jsem sáhla po oranžovo-červeném a růžovém odstínu a u obou byl podivně tvrdý štěteček, který mi aplikaci moc neulehčoval. Věřím, že může někomu vyhovovat, ale mě ne :)

  • barevná škála
  • cena
  • odlupuje se
  • musí se nanést více vrstev
  • podivný štěteček


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 18.6.2012 22:30:25

Mám doma dva tyto laky. Koupila jsem je jen tak na zkoušku a byla jsem mile překvapená. Krásně kryjí v jedné vrstvě (ale raději dávám dvě), dobře se nanáší, štěteček mi vyhovuje, nepruhují a rychle schnou. Lak vydrží cca 3 - 4 dny neporušený. Cenou jsou srovnatelné s laky Essence, ale kvalitou bych řekla lepší.

  • celkem dobrá výdrž
  • ryhle schnou
  • dobré krytí
  • dobrý štěteček
  • žádné :)


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 16.7.2012 17:14:56

Laky jsou hezké, pěkně kryjí, vydrží... Jediné, co mě na všech NYC Expert Last Nail Polishes vadí, že se docela brzy od otevření lahvičky začnou "tahat", na nehtech žmolit a v ten moment musí putovat do odpadkového koše. Ale v poměru cena/kvalita jsou dobré.

  • krycí schopnosti
  • výdrž
  • po otevření lahvičky se brzo změní struktura - "tahají se"


věk
15-24

nehty
gelové/akrylové

Vyzkoušela jsem stříbrný, který jsem taky použila jako podklad pod praskací lak a barvička byla hezky sytá, vkusná, zkrátka hezká. Značku NYC nějak extrémně neprefuruju, ale tento lak je povedená záležitost. Možná se poohlídnu i po další barvičce. Doporučuji.

  • hezký sytý vkusný vzhled
  • žádné


Další recenze od 23.8.2012 11:15:08

Tento produkt bych znovu nekoupila. Má sice pěknou barevnou škálu a lak vypadá na nehtech stejně jako v lahvičce, nicméně vůbec nedrží. Nalakovala jsem si s ním nehty na nohách v domnění, že mi vydrží alespoň na nich a i na nich byl oprýskaný hned druhý den.

  • brevná škála
  • nekvalitní


Další recenze od 28.8.2012 00:05:06

Tenhle lak mám v sytě červené, perleťové fialové a fialové a tyrkysové třpytky. Mám pocit, že u těhle laků záleží na typu (krémová barva, shimmer atd.), protože každý se chová úplně jinak. Krémový je úplně krycí až ve třech vrstvách, bez ochranného topcoatu se hodně rychle ošoupe a ztratí většinu lesku. Perleťový je neprůhledný ve 2 vrstvách a zachovává si o trochu víc lesku. Třpytkový lak je ok, ale je to spíš zdobící vrstva, než samostatný lak, který by měl být neprůhledný sám o sobě (to by asi ani nešlo).

  • krásné barvy
  • štěteček
  • odolnost
  • kryvost


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 29.8.2012 08:53:27

Bohužel, pro mne naprosto nejhorší lak z drogerie, jaký jsem vyzkoušela. Pořídila jsem si krásný, tmavě fialový odstín. Ihned po nanesení jsem byla spokojená, kryje ve dvou vrstvách dobře. Ale již po pár hodinách se mi začal ze špiček odlupovat a to se mi v životě nestalo! Znovu rozhodně nekoupím.

  • Hezké odstíny
  • Cena
  • Nulová výdrž


věk
25-34

nehty
gelové/akrylové

Tento lak jsem si koupila proto, že byl v akci a navíc se mi strašně líbila jeho barvička (Permanent Pink). Barva je krásně sytá a navíc stačí opravdu jen jedna vrstva. Lak také docela rychle zasychá a také má super štěteček, který stačí namočit jen 1x a nalakuju s ním celou ruku. Vadí mi akorát, že na výběr je málo barev.

  • rychle zasychá
  • stačí jedna vrstva
  • výborný štěteček
  • málo odstínů


Další recenze od 31.8.2012 10:30:05

Narazila jsem na béžový odstín od NYC a koupila si ho ve slevě, aniž bych četla recenze a musím říct, že asi patřím k těm "šťastnějším". Lak se mi dobře lakuje, ve 2 vrstvách plně kryje, má příjemnou spíše více tekutou konzistenci, akorát tvrdý štěteček, obsahuje kuličky na míchání laku a vcelku dost rychle na nehtech zasychá. Na to, že jsem nehty opravdu nešetřila (včetně prací na zahradě bez rukavic), odlupovat se začal až po 4 dnech a to docela neznatelně.. Chtělo by to jen víc odstínů :)

  • Akorát tvrdý štěteček
  • Rychle zasychá
  • Dobře se lakuje - více tekutá konzistence
  • Dobrá výdrž
  • Plně kryje ve 2 vrstvách
  • Málo odstínů


věk
25-34

nehty
přírodní

Nehty si moc nelakuju, protože mě nebaví, když se lak začne hned druhý den odlupovat a zas musím odlakovat, nalakovat a tak pořád dokola. Tento lak jsem si koupila hlavně z důvodu ceny, ale musím říct, že je skvělej! Vydrží opravdu dlouho (cca 4 dny).

  • cena
  • výdrž
  • žádné


Další recenze od 6.2.2013 11:54:34

S lakem jsem velmi spokojená, barva vydrží, ale hlavně nemusím barvu přetírat dvakrát nebo třikrát jako u jiných laků. Tady to stačí na poprvé. Taky se mi líbí sytost barev. Barvy vydrží, lak se neloupe. A taky se mi líbí tvat nádobky, přijde mi taková "stylová". Až je vypotřebuju tak určitě zajdu na další várku barev.

  • výdrž barvy
  • sytost barvy
  • žádné


věk
25-34

nehty
lámavé

Další recenze od 6.2.2013 18:56:52

Narazila jsem na něj v Rossmanovi a měli ho zrovna ve slevě, tak jsem si říkala, že ho vyzkouším. Nečekala jsem, že budu až tak moc spokojená. Na nehtech vydrží opravdu dlouho bez toho, aniž by se odlupoval a jsem spokojená i s nabízenou škálou odstínů. Určitě si ještě koupím další.

  • cena
  • výdrž
  • odstíny
  • žádné


věk
25-34

nehty
přírodní

Kvalitní lak za výbornou cenu. Vydrží celkem dlouho (déle s vrchním lakem), kryje už v první vrstvě. Nevýhodou je malý výběr odstínů a trochu řidší konzistence. Štěteček je kvalitní a dobře se s ním pracuje. Mám dva odstíny a plánuji koupit další (jen kdyby jich bylo víc na výběr!).

  • cena
  • stačí jedna vrstva
  • malý výběr odstínů
  • řidší konzistence


Další recenze od 17.3.2013 14:14:06

Z tohoto laku jsem maximálně nadšená! Neodlupuje se,vydrží dlouho a za skvělou cenu. Taky stěteček mi vyhovuje. Udělám 2-3 tahy a mám nalakovaný nehet. Nesnáším laky, které musím 2krát přetírat aby byla barva sytá. Z čeho jsem nápodobně unešená je zasychání. Zasychá velmi rychle. Lak mohu jenom doporučit

  • sytost
  • rychle zasychá
  • štěteček
  • super cena
  • žádné


věk
25-34

nehty
lámavé

V pomere cena/kvalita výborné laky. Mám odtiene Timeless Tangerine a Chelsea Cherry. Majú dobrý štetček, lak sa pohodlne nanáša a stačí jedna vrstva. Farby sú pekné, sýte a vcelku dobre držia. Najviac však oceňujem to, že pri odlakovávaní nemám lak rozpatlaný po prstoch ale odlakuje sa fakt dobre a rýchlo. Zdá sa mi, že ani tak nevysychajú, jeden mám už asi rok a stále sa s ním veľmi dobre lakuje a lak drží, iba nepatrne zhustol.

  • sýte farby
  • stačí jedna vrstva
  • dobrá výdrž
  • nevysychajú tak rýchlo
  • dobre sa odlakuje
  • rýchlo schnú na nechtoch
  • nenapadajú ma


Další recenze od 1.6.2013 21:12:26

Mám jeden tento lak, odstín 170 Oh Soho Sweet, taková pěkná nude barva do růžova. Potřeba jsou určitě alespoň dvě vrstvy, ale pak je barva moc pěkná a hlavně opravdu vydrží! A když se začne odlupovat, tak jen maličké kousky a ještě pár dní vydrží pěkný, když se člověk hned nedostane k přelakování. Mínus je, že lak poměrně rychle vysychá - přestože poslední měsíc, možná déle, nepoužívám žádný jiný, a ještě mi určitě tak třetina zbývá a už dost nepříjemně houstne. Víčko také není ideální do ruky při lakování. Ale za tu cena ta výdrž stojí.

  • výdrž
  • cena
  • odstín
  • rychle houstne / vysychá
  • víčko nic moc do ruky
  • Potřeba více vrstev (možná u jiných odstínů bude lepší)


věk
25-34

nehty
přírodní

Mám jeden odstín, konkrétně Lavender Cupcake. Barva je to vskutku krásná, přesně jako v lahvičce, která mi ale moc nevyhovuje - je dost buclatá a víčko se špatně drží v ruce při lakování. Štěteček je průměrný, ani hubený ani tlustý, dobře se s ním pracuje. Konzistence je dost tekutá, lak pruhuje a dělá díry, pro dokonalé krytí jsou třeba 3 vrstvy. Co mě překvapilo - rychle schne. Výdrž je průměr - 3 dny. Znovu už nekoupím.

  • rychle schne
  • dobrá práce se štětečkem
  • tvar lahvičky - víčko se špatně drží v ruce při lakování
  • hodně tekutý
  • pruhuje a dělá díry - pro dokonalé krytí nutnost 3 vrstvy
  • průměrná výdrž


věk
15-24

nehty
přírodní

Další recenze od 27.7.2013 15:07:26

Za dobu, co si lakuji nehty, mi prošly pod rukou tři barvy laků od této značky (tyrkysový, fialový, který je snad dokonce z téhle kolekce, a fialovo růžový). Tak nejdříve k těm plusům, no řekla bych že žádné nemá.. Tento lak je naprostá katastrofa . Ani po 4 vrstvách lak vůbec nekryje a z tmavě fialového máte takový hodně světle fialový s tím, že vám ještě pořád prosvítá nehet. Nevím co víc bych k němu měla dodat ... Když si k jeho ceně přidáte 40 Kč máte lak s nepopsatelným rozdílem v kvalitě a s o dost lepším krytím.

  • Nic
  • Špatně kryje


věk
15-24

nehty
lámavé

Další recenze od 1.11.2013 21:57:09

Kúpila som si tento lak (odtien 190) v zľave :-) Trebalo mi 3 vstvy ale to iba pre to, pretože som si kúpila jemný odtien inak kryje super ;) Pre mňa to je super lak, dlho vydrži mne vydržal 5 dní (mám mastné nechty, takže žiadny lak mi nechce ostať na nechte dlho :D ) ALE potom on by vydržal aj dlhšie, len ja som si ho odlakovala pretože som sa nudila :D No ale k veci... Použila som na odlakovanie najsilnejší odlakovač aký poznám, a šuchala som a šuchala.... On sa mi odlakoval, ale ostali my na nechte trblietky... Na druhý deň sa dali odlakovať aj trblietky Ale kúpim znova :-)

  • Veľký výber farieb
  • Výdrž
  • Štetček
  • Kvalitné balenie
  • Cena
  • Dobre kryje
  • Drží tak dobre že potom ho treba 2-krát odlakovat


věk
25-34

nehty
slabé

Další recenze od 3.4.2014 20:04:51

Nemám tuto značku ráda, je sice extrémně levná, ale tuze nekvalitní. Jenže já sháněla mint odstín, což tato značka nabízí, tak jsem si řekla, proč 1x nezkusit. Od kamarádky jsem pak zkusila i další odstíny, což mě v mém názoru na tento lak utvrdilo. Lak vůbec nekryje - musíte nanést min. 2 vrstvy, což se mi nelíbí. Na druhou stranu docela rychle schne. Ale výdrž je hrozná, už druhý den se odlupuje - to, že tady ostatní tvrdí výdrž 3 - 5 dní, je hloupost. Neobměkčí mě bohužel ani nízká cena. Nedoporučuji.

  • nízká cena (pro mě bezpředmětné ale)
  • rychle zasychá
  • nekryje
  • druhý den se odlupuje


věk
15-24

nehty
lámavé

Další recenze od 30.5.2014 13:40:42

Chtěla jsem takovou teplou červenou a proto jsem sáhla po tomto. Cena je sice trošku vyšší, ale za to je to velmi kvalitní lak. Dokonce mi ani nevadí jeho úzký štěteček, i přesto, že jsem zvyklá na ty široké. Na nehty stačí opravdu jedna slabá vrstva a perfektně kryje! Vydrží mi cca týden s tím, že se odlupujou špičky ale to je normální. Doporučuji.

  • kvalita
  • výdrž
  • výběr odstínů
  • kryje již při jedné slabší vrstvě
  • cena


věk
35-44

nehty
lámavé

Další recenze od 30.7.2014 11:45:27

Lak jsem si pořídila nedávno v akci v Rossmanu společně ještě s řasenkou a rtěnkou, protože mají slevy 25% na všechny jejich výrobky do konce prázdnin. Lak jsem si vybrala v krásném jemném růžovém odstínu 185. Moc mi ale nevyhovuje štěteček. Ten bych uvítala, kdyby byl kratší a tlustější. Nicméně barva vypadá opravdu hezky a lak docela i vydržel. Špičky nehtů se mi začaly olupovat asi až po 4 dnech, což jsem u laku za tuto cenu rozhodně nečekala. Takže se asi vypravím pro ještě nějaké další odstíny. Rozhodně stojí minimálně za vyzkoušení.

  • nízká cena
  • vydrží dlouho
  • žádné


věk
15-24

nehty
přírodní

S laky od znacky NYC jsem hodne spokojena a jsou snad i moje nejoblibenejsi. Stetecek mi prijde velmi povedeny, ikdyz ja nejsem moc narocny clovek. Barvy maji krasne a syte. Rekla bych, ze kryji hned i v jedne silnejsi vrstve, ale ja vzdycky davam pro lepsi pocit i sytost dve vrstvy. Vydrz mi prijde hodne dobra. Takze doporucuji! :)

  • stetecek
  • barvy
  • vydrz
  • nic


věk
15-24

nehty
lámavé

Další recenze od 15.3.2015 17:39:43

Tento lak mi teda vůbec nesedl.. Dostala jsem ho od kamarádky, barva pěkná, sytá, ale bohužel vůbec nevydrží :/ za chvíli už se začíná odlupovat... Navíc mi přijde, že dlouho schne.. Líbí se mi velký štěteček a výběr odstínů, cena je taky dobrá, ale sama bych si ho už asi nekoupila, mě zklamal za mě rozhodně ne.. Čekala jsem něco lepšího..

  • štěteček
  • odstíny
  • dlouho schne
  • brzy se začíná odlupovat


věk
25-34

nehty
přírodní

Perfektní laky na nehty za úžasnou cenu. Stačí nalakovat jednou vrstvou, nemusí se přetírat dvakrát, také celkem slušně vydrží. Dá se srovnat s jinými mnohem dražšími produkty, které někdy ani takhle dlouho nevydrží. Zkusila jsem jednou a nyní kupuji pravidelně, neváhejte, za tu cenu to opravdu stojí vyzkoušet :-)

  • stačí přetřít jednou vrstvou
  • slušná výdrž
  • perfektní cena
  • nic


Lépe hodnocené

PUPA Lasting Color

5 100% 6 recenzí

Zoya Nail polish

5 100% 5 recenzí

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené