Miss Sporty Studio Lash 3D Volumythic Mascara recenze a zkušenosti

Řasenky Miss Sporty Studio Lash 3D Volumythic Mascara
Řasenky Miss Sporty Studio Lash 3D Volumythic Mascara - obrázek 1
Řasenky Miss Sporty Studio Lash 3D Volumythic Mascara - obrázek 3
5 4.1 82
  • Průměrné hodnocení 4.1
  • 75% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 39 - 120 Kč
  • Kvalita obalu 4.3
  • Celkem 82 recenzí
  • Výrobce Miss Sporty

Recenze produktu
Miss Sporty Studio Lash 3D Volumythic Mascara

věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 20.8.2012 09:44:16

Řasenku jsem si koupila ze zvědavosti a proto, že byla v akci za 69 kč. Nic moc jsem od ní nečekala, ale velmi mile mě překvapila. Má zajímavý kartáček - nejsou to klasické dlouhé štětinky, jedná se o silikonový kartáček s kratšími štětinkami, navíc kartáček je mírně zahnutý. Nanášení je velmi snadné a hlavně rychlé, bohatě stačí jedna vrstva. Řasy působí delším a objemnějším dojmem, nejsou slepené, řasenka nežmolkuje, neobtiskává se, nedrolí se. Snadno se odličuje. Za tu cenu naprosto perfektní řasenka, která se s přehledem vyrovná i dražším značkám.

  • cena
  • kartáček - dobře se s ním pracuje
  • delší a objemnější řasy
  • neslepuje, nežmolkuje, nedrolí se
  • stačí nanést 1 vrstvu
  • nenašla jsem žádné


věk
15-24

Další recenze od 21.8.2012 09:25:56

Řasenka mě zaujala v drogerii díky své výrazné barvě. Má zahnutý silikonový kartáček, který řasy krásně rozčeše a natočí. Nerozmazává se a nedrolí se. Doporučila jsem ji i mamce a kamarádkám a všechny byly spokojené. Za pár kaček hodně dobrý kup, určitě pořídím znovu :)

  • cena
  • nerozmazává se
  • natočí a prodlouží
  • rozčeše řasy
  • žádné


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 1.9.2012 16:22:00

Překvapivě výborná řasenka. I když jsem spíše příznivcem klasických kartáčků u řasenek, rozhodla jsem se ji vyzkoušet, přeci jen cena není závratná, tak by případné zklamání nebolelo. Řasenka ale nezklamala - dobře se nanáší, řasy krásně pročeše a neslepí je. Za tuto cenu se rozhodně vyplatí ji vyzkoušet.

  • Cena
  • Dobře se nanáší
  • Řasy neslepí
  • Natočí a prodlouží
  • Žádné


věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od 15.9.2012 10:52:36

Ze zvědavosti a z doporučení od kamarádky jsem si tuto řasenku koupila. Upřímně jsem moc nevěřila, že by mohla být fakt tak skvělá. Ale zdání klame!! Je to nejlepší řasenka kterou jsem doposud měla. Skvěle se nanáší, krásně prodlouží, zhustí a neslepí řasy + je opravdu černá, takže mi stačí bohatě jedna vrstva a řasy jsou opravdu nádherné. No za tu cenu, ji určitě budu kupovat dál. Maximálně doporučuji! :)

  • přidá objem
  • prodlouží
  • opravdu černá
  • krásně se odličuje
  • cena
  • nic


Další recenze od 21.9.2012 17:09:33

Nikdy bych tomu nevěřila, ale po reakcích tady na omlazení jsem zakoupila a už bych nevyměnila! Měla jsem snad všechny řasenky od známých značek, i dražší a všechny se mi obtiskovaly na horní víčko. Tahle to nedělá! Navíc má úžasný kartáček, se kterým se dobře pracuje. Řasy oddělí, natočí a rozhodně zvýrazní oči. Navíc i hezky barví. Za tu cenu není co řešit ;)

  • neobtiskuje se
  • kartáček
  • krásně zvýrazní oči
  • směšná cena
  • žádné


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 2.11.2012 11:52:38

Teda... nemám slov! Po celkem skeptickém čtení zdejších recenzí jsem si produkt zakoupila, jen tak ze zvědavosti a musím říct, že tato řasenka mi naprosto vyrazila dech. Moc jsem nevěřila, že by produkt od firmy Miss Sporty, která je pro mě spíše podprůměrná, dokáže takové zázraky, které jsou tu napsané a ono opravdu - řasy krásně prodlouží, slepí "tak akorát" (nemám ráda úplně oddělené řasy) a pěkně natočí. Kam se na ni hrabou dražší řasenky. Velké plus je i to, že se mi jako jedna z mála neobtiskla pod spodní řasy. Určitě ji zkuste, za tu cenu!

  • dostupnost
  • cena
  • černočerné řasy
  • objem
  • prodloužení
  • nerozmazává se
  • žádné


Další recenze od 20.11.2012 10:37:09

Tuto řasenku jsem si koupila na doporučení tady na omlázku. A musím říct, že mě mile překvapila. Nemám moc ráda gumové malé kartáčky, ale tento mi překvapivě vyhovuje. Řasenka se dobře nanáší, barvy je akorát, vydrží celý den, nežmolkuje, neslepuje. Jediné co bych vytkla je, že řasy tolik nenatočí jak jsem zvyklá. Ale myslím, že je srovnatelná s jinými řasenkami dražších a luxusnějších značek.

  • prodlouží
  • zahustí
  • nežmolkuje
  • nenatočí
  • vysychá


věk
15-24

oči
modré

Další recenze od 12.12.2012 12:49:52

Tedy také jsem byla skeptická,vždycky jsem ke kosmetice Miss Sporty,protože je podle mě příliš levná na to aby mohla být dobrá :D. Ale tato řasenka mě překvapila,zakoupila jsem si ji díky dobrým recenzím tady na Omlázku. Pěkně natočí,prodlouží,v průběhu dne se nerozmazává a neopadáává pod oči a také rychle zasychá,takže ráno nemusím mít strach že se mi někde obtiskne. Super! Trošku mě mrzí že nedodá objem jako třeba moje předešlá řasenka One by one,ale ta se mi zase strašně rozmazávala,takže prozatím zůstanu u téhle :)

  • Prodlouží
  • Natočí
  • Neopadává
  • Nerozmazává se
  • Nedodá moc objem


Další recenze od 29.12.2012 15:50:53

Vždycky jsem si kupovala o něco dražší řasenky a těmto moc nevěřila. Kamarádka mi doporučila od MS zelenou, ale ta mi nevyhovovala. Nakonec jsem se rozhodla pro tuto a nečekala jsem, že mi bude tak vyhovovat! Sháním řasenku, která řasy zvedne, natočí, prodlouží a hodně černí a s touto jsem spokojená. Bohatě stačí 2 vrstvy a řasy jsou opravdu natočené a hodně černé. Naposledy jsem si koupila v akci za 55 Kč, jinak ale stojí 75, což je taky celkem málo :)

  • hodně černí
  • zvedne řasy
  • vydrží celý den
  • prodlouží řasy
  • zvýrazní
  • žádné


Další recenze od 4.1.2013 21:10:48

Naprosto jsem si tuhle řasenku zamilovala, ze začátku mi moc nevyhovovala , je moc "mokrá" a mě s ní tedy nejde moc pracovat, hodně lepí řasy. Když pak začla schnout bylo to lepší, řasy opravdu nadzvedne, zhustí, vydrží celý den, nežmolkatí ani nic podobného. Docela jsem se bála kartáčku, ale zbytečně, je "přizpůsoben" víčku, takže se s ním hezky pracuje. Můžu jen doporučit.

  • CENA
  • výdrž
  • vydrží celý den
  • ze začátku hodně slepuje řasy


Další recenze od 15.1.2013 15:11:58

Tuhle řasenku jsem koupila na základě dobrých recenzí a musím říct, že jako jedna z mála mě nezklamala. Má skvělý kartáček, který oceňuji hlavně když si líčím svoje neviditelné spodní řasy. Konzistence je tak akorát. Hezky prodlouží, zahustí a trochu natočí. Za takovou cenu jsem čekala mnohem méně než jsem dostala - proto palec nahoru!

  • kartáček
  • prodlouží a zahustí
  • balení
  • cena
  • rychleji vysychá


věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od 18.1.2013 20:43:17

Nebýt omlázka, pravděpodobně tuto řasenku neznám. Měli na ni v rossmannu akci, takže i když teď mám poměrně dost rozdělaných řasenek, koupila jsem si ji. Z počátku mi kartáček přišel nezvykle tuhý, umělý. Postupem času si mě ale řasenka získala, Krásně se nanáší, řasy neslepuje, nerozmazává se. A cena je více než dobrá!

  • cena
  • nerozmazává se
  • neslepuje
  • snadno se nanáší
  • méně černí - je potřeba více tahů


věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od 19.2.2013 18:42:08

Tuto řasenku jsem si koupila na základě pozitvních recenzí, obal se mi zezačátku moc nelíbil, je obyčejný jako ostatní od Miss Sporty,ale časem se mi docela zalíbil. Řasenka má tenký a zahnutý plastový kartáček s miniaturními štětinkami, což je pro mě nezvyk, vždy používám velké a husté kartáčky. Barva není moc sytá. Řasy moc nezhustí, pouze lehce prodlouží a natočí a pokud chcete nějaký slušný a výrazný výsledek, musíte tomu dát trochu času a nanést hodně vrstev. Já s kartáčkem moc spokojená nejsem a zůstanu věrná těm velkým a hustým.

  • cena
  • docela líbivý vzhled
  • dobrá na spodní řasy
  • málo černí
  • moc nezhustí ani neprodlouží
  • nutno dát více vrstev
  • pěkné nalíčení s ní dlouho trvá
  • zezačátku slepuje


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 19.2.2013 22:53:30

Koupila jsem na základě kladných recenzí zde na omlázku, ale nevím, určitě má dobrý kartáček, líčení trvá o chvíli déle, řasenka docela slepuje, je potřeba mezi vrstvami počkat. Na nalíčení do obchodu a zpět postačí nebo mladé dívce co s líčením začíná, ale já bych již znovu nekoupila. Výdrž je dle mého tak 5 hodin, určitě nevydrží od rána až do večera, já ji měla sedrolenou pod očima.

  • kartáček
  • slepuje
  • drolí se
  • déle schne


věk
25-34

oči
šedé

Řasenku jsem si koupila poprvé jako novinku od Miss Sporty, protože mi jejich řasenky z většiny sedí. Zprvu se s ní člověk asi musí naučit pracovat(byla dost tekutá, tak možná proto). Řasenka řasy neslepí a dodá malinko objem, což já u řasenky vyhledávám, teda musím podotknout, že mi bohatě stačí, když mám řasy černé, mám je celkem dlouhé, natočené i husté od přírody:) a za tu cenu není vůbec co řešit a když ještě narazíte na nějakou akci, bomba!:)

  • opravdu černá
  • cena
  • žádné


věk
25-34

oči
hnědé

Tahle rasenka mne mile prekvapila. Proste jsem okoukavala v drogeriiich rasenky a tahle rasenka od Miss Sporty me zaujala jak cenove, tak kartackem ktery ma. Pouzivam si uz asi mesic a musim uznat, ze se nedroli, nerozmazava. Navic se mi velmi libi obal rasenky a i kamaradka se mne ptala co pouzivam za rasenku. A nakonec si ji koupila take :D

  • Cena Kvalita
  • Zadne


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 21.3.2013 16:43:19

Tuto řasenku jsem si koupila na základě kladných ohlasů tady na Omlazení. Řasenka mi přijde vcelku dobrá, neurazí, ale ani nijak extra nenadchne. Palec na horu za kartáček, s ním se mi pracuje velmi dobře. Na druhou stranu, mě slepuje řasy a večer nevypadá už tak pěkně, ale zase co by člověk chtěl za tu cenu :-) Když nebudu v budoucnu při penězích, možná si ji koupím, ale zatím budu hledat tu svou nej :-)

  • cena
  • atraktivní obal
  • pěkný tvar kartáčku
  • slepuje mi řasy
  • večer už nevypadá tak pěkně


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 19.4.2013 14:34:22

Výborná řasenka pro dlouhé řasy i proto, že se neobtiskuje pod obočí. Sháněla jsem náhradu za řasenku Mary Kay a tato je totožná. I přes krátké štětiny, které mohou klamat krásně řasy pročeše, oddělí a řasy vypadají hustší. Zahnutý kartáček perfektně natočí a možná i tím, že trochu déle zasychá se dají řasy krásně tvarovat – může být nevýhoda pro někoho, kdo zabývat. Mám již několikátou a stále jsem moc spokojená.

  • cena a dostupnost
  • oddělí a natočí řasy
  • neobtiskává se pod obočí
  • dobře se odličuje
  • žádné


věk
15-24

oči
modré

Další recenze od 2.5.2013 20:30:58

Řasenka mě zaujala svým výrazným obalem a velmi nízkou cenu. Neočekávala jsem od ní hodně, ale byla jsem mile překvapena. Rychlá aplikace, řasy se neslepují, nežmolkuje a je sytě černá. Kartáček je mírně zahnutý a proto řasy lehce natočí. Od Miss sporty jsem měla již hodně řasenek, ale tato je rozhodně ze všech nejlepší :)

  • kartáček
  • cena
  • aplikace
  • žádné


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 12.7.2013 12:25:13

Koupila jsem ze zvědavosti. Má zajímavou barvu i kartáček-mám ráda silikonové! Kartáček je tak akorát, krásně pročeše už od kořínků a zahnutý tvar je moc praktický. Za tuto cenu je perfektní a ani nevadí že dřív vysychá.Nevěřila bych že s takto levnou a relativně obyčejnou řasenkou budu tak spokojená! Mám už asi třetí a budu kupovat dál

  • kartáček
  • neslepuje a pěkně rozčeše
  • vhodná i na spodní řasy
  • dobře se odličuje
  • cena
  • dříve vysychá


Další recenze od 15.7.2013 16:24:16

Řasenka mě opravdu překvapila.Nevěřila jsem, že i za takovou cenu se dá pořídit opravdu kvalitní produkt.Řasenka řasy hezky oddělí od sebe, pěkně prodlouží, je pravda že na objemu teda moc nepřidá, ale zato se perfektně pracuje s kartáčkem.I na spodní řasy funguje bezproblémově.Možná chvíli trvá než pořádně zaschne, ale to určitě není zas tak závažný problém.

  • Oddělí řasy Prodlouží Cena Dostupnost v obyčejných drogeriích
  • Nezasychá rychle Nedodává objem Ze začátku se řassy slepují


věk
35-44

oči
modré

Další recenze od 21.7.2013 18:35:39

Super řasenka, nevěřila jsem, ale vydrží, pěkně černí, nadzvedne a hlavně dobře prodluzuje a zhuštuje!!! Navic za cenu cca 100,- Vydrží při denním používání asi dva měsíce.. Jsem s ní spokojena.. Mé řasy jsou delší a používám kleštičky na řasy... Pro větší intenzitu na ni používám OnebyOne... Jsm spokojená a určitě ještě koupím...

  • Prodlouží
  • Vydrží celý den
  • žadné


věk
15-24

oči
modré

Další recenze od 21.7.2013 20:28:33

Tuto řasenku jsem si koupila na základě kladných recenzí tady na omlazení.cz. S řasenkou jsem velmi spokojená, má zajímavě řešený kartáček se kterým se dobře pracuje. Krásně prodlouží a zahustí řasy, používám 2 vrstvy pro lepší výsledek. Nedrolí se a vydrží až do večera. Ze začátku trochu slepuje, ale to snad každá řasenka.

  • zajímavý kartáček
  • prodlouží
  • zahustí
  • výdrž
  • ze začátku slepuje


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 20.8.2013 10:44:35

Mám ráda "obyčejné" řasenky s tenkým spirálovitým kartáčkem, ale tenhle tvar mě dost zaujal a za tu cenu jsem moc neváhala :) Mám celkem dlouhé řasy, které stačí jen pročesat a nabarvit konce a tahle opravdu ze mě udělá mrkačku.. Ze začátku barví fakt dost až může slepovat, ale později je to perfektní hřebínek oddělující řasy :) Kartáček má opravdu skvělý! Doporučuji holkám, co chtějí velmi efekní řasy :) přirozené líčení až když trochu vyschne :D

  • řasy skoro zdvojnásobí
  • skvělý kartáček
  • cena
  • ze začátku může slepovat
  • nepůsobí moc přirozeně


Další recenze od 20.8.2013 17:49:43

Tato řasenka je jedna z nejlepších řasenek, které jsem kdy měla. Tato řasenka mě naprosto oslnila tím, jak krásně oddělí, pozvedne a zahustí řasy. Naprosto mi vyhovuje kartáček prohnutého tvaru, díky kterému si neplácám kartáček okolo víčka. Skvěle se díky tomuto kartáčku se také malují dolní řasy, které se mi neslepí. Především je bezvadné, že řasenka velmi rychle zasychá a neoplácne se při prvním mrknutí po namalování na víčko. Dávám za 1 !

  • Pozvedne řasy
  • Krásná vůně
  • Řasy oddělí
  • Je krásně černá
  • žádné


Výborná řasenka,jedna z nejlepších jakou jsem měla.Neměla jsem důvěru k těmto typům kartáčku ale je naopak výborný. Oddělí řasy,dodá na objemu a zároven prodlouží,prostě je zvýrazní, rychle se s ní pracuje.Dávám si dvě vrstvy,řasy jsou pak ještě hezčí. Na jemné,krátké,nevýrazné řasy je jako dělaná.Obtiskává se opravdu nepatrně /používala jsem ji ted v těch největších vedrech/,oproti jiným řasenkám.Rozhodně ji koupím zase.

  • Splnuje to co slibuje
  • Příznivá cena
  • žádný


Další recenze od 22.8.2013 17:32:07

Koupila jsem na základě pozitivních recenzí, ale mnoho jsem nečekala. O to bylo větší překvapení, když jsem řasenku vyzkoušela. Přes 10let používám řasenky jen od Max Factoru, ale teď je všemu jinak. Neskutečně mnoho muziky za málo peněz. Opravdu kvalitní řasenka od low budgetové kosmetiky. Udělala mi radost.

  • natočí
  • zahustí
  • prodlouží
  • neobtiskuje se
  • nedrolí
  • cena
  • trochu řasy slepuje


Tato řasenka je nejlepší jakou jsem kdy vůbec objevila. Za málo peněz hodně muziky. Řasy přirozeně zvýrazní, natočí, zahustí. Barvou taky nešetří. Nežmolkuje. Kartáček mi vyhovuje, protože je gumový, lépe se čistí a dobře se s ním pracuje. Vyrovná se leckterým drahším a nebo je mnohem lepší. Je to kvalitní řasenka, za to Vám ručím!

  • nežmolkuje
  • výdrž
  • zahustí
  • natočí a nadzvedne řasy
  • sytě barví
  • cena
  • dostupnost
  • nic


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 10.9.2013 12:45:47

Tak tahle řasenka je hodně velkým překvapením. Koupila jsem si ji ve slevě na doporučení kamarádky, ale moc jsem tomu zázraku nevěřila. A ejhle, je to jedna z nejlepších řasenek, jakou jsem kdy zkusila. Mám řasy rovné a směřující dolů a je problém je čímkoliv natočit. Tahle řasenka to ale zvládla s přehledem. Stačí opravdu 1-2 vrstvy a mám řasy pomalu jak panenka. Řasenka má příjemný zahnutý plastový kartáček, nežmolkuje, nedrolí se a je opravdu černá, takže já jsem moc spokojená.

  • natočí řasy v jednom kroku
  • nedrolí se a nežmolkuje
  • cena
  • obal
  • opravdu černá barva
  • asi nic


Další recenze od 17.9.2013 11:28:15

Tak tuhle řasenku jsem si koupila ze zvědavosti za 40 Kč a to na základě dobrých recenzi. A už jsem u ní zůstala, protože je naprosto skvělá. Nedrolí se, nerozmazává, dobře se nanáší, už jedna vrstva prodlouží řasy, druhá vrstva řasy neslepuje, spíš je krásně zahustí. Takže vždy nanáším dvě vrstvy. Jsem s ní maximálně spokojená. Za tu cena je super. Kupovala bych jí i za vyšší cenu. Předčí i mnohem dražší řasenky.

  • kvalitní
  • nic


věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od 5.10.2013 13:54:19

Koupena v Rosmannu na doporučení z Omlazení.cz, obyč. drogerovka předčila má očekávání za cca 75 kaček se YSL či HR mužou jít bodnout. Řasenka není zrovna artikl do kterého mi přijde důležité investovat několik stovek a tato řasenka mě v tom utvrdila. Prodlouží, natočí, oddělí, dělá krásné řasy. Nemá sice krásný obal a značku, která řve jsem přece lepší. Jediné co bych vytkla, že se sem tam obtiskne, nechapu, jak se dostane třeba i mezi obočí :D , kouzelnice...

  • srovnatelná s drahými řasenkami
  • dostupnost
  • cena
  • obal
  • obtisky
  • moc tekutá začátku


věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od 12.10.2013 01:23:12

Tuto řasenku jsem si koupila nedávno a můžu říct, že už jinou kupovat nebudu. Dřív jsem si kupovala mnohem dražší řasenky, ale této se žádná z nich nevyrovná. Skvěle řasy natočí, prodlouží, má krásně černou barvu. Vydrží celý den, nežmolkuje ani se nedrolí. Za tu cenu opravdu výborná řasenka. Rozhodně doporučuji!! :)

  • Cena
  • Prodlouží a natočí
  • Vydrží celý den
  • Opravdu černá barva
  • Neslepuje řasy
  • Rychle vysychá, ale to každá řasenka


Další recenze od 14.10.2013 23:58:59

Četla jsem pochvalné recenze, tak jsem jí zkusila, ale nenadchla mě. Hezky se nanese, má šikovný kartáček, ale bohužel výdrží mě zklamala. Jsem zvyklá na Max Factor a L'Oreal, tyto řasenky mě nikdy nezklamaly a nikdy jsem po nich neměla šedivé kruhy pod očima od řasenky a u této se tak bohužel děje. Už bych si jí znovu nekoupila. Sice je levná, ale podle mě jsou to vyhozené peníze, pokud nechcete líčení jen na tři hodiny.

  • kartáček
  • cena
  • nevydrží a dělá šedivé kruhy pod očima


věk
15-24

oči
modré

Další recenze od 1.11.2013 12:47:39

Ptala jsem se kamarádky, co používá za řasenku, že má tak dlouhé řasy. Když mi ukázala, že používá tuhle a stojí pouze 70,- ,tak jsem si řekla, že za zkoušku nic nedám. Pro mě je hrozná a vůbec mi nevyhovuje. Lepí řasy, drolí se, nevydrží ani půl dne a myslím, že největší kámen úrazu je pro mě kartáček. I přes to, že je tak levná už si jí nekoupím. Prostě mně a hlavně mým řasám nesedne :-)

  • cena
  • dostupnost
  • lepí řasy
  • drolí se
  • kvalita
  • výdrž


věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od 4.11.2013 22:00:35

Na tuto řasenku jsem narazila díky článku u jedné blogerky. V drogerii byla za velmi dobrou cenu tak jsem si jí na zkoušku koupila, jestli mi také bude sedět a bude opravdu tak dobrá jako jsem o ní četla. Řasenka ovšem byla mnohem lepší, krásně řasy pročeše a natočí je. Pod očima vůbec neopadává a to ani po celém dni nošení. S kartáčkem se velmi dobře pracuje, je silikonový a kartáček není rovný, ale zahnutý. Má krátké štětinky, které ovšem řasy moc hezky natočí. Mám už druhé balení.

  • cena
  • dostupnost
  • s kartáčkem se velmi dobře pracuje
  • neopadává pod oči
  • žádné


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 10.11.2013 14:08:32

Koupila jsem si ji v akci 1+1 takže mě vyšla na 39 Kč. Za ty peníze úžasná řasenka. Vyhovuje mi velikost kartáčku. I to prohnutí krásně se mi s nim líči. Nijak mi neopadává ani nežmolkuje. Rychle zaschne takže se neobtiskává na horní víčko. Hezky rozčeše řasy. Za mě super řasenka myslím si že je lepší než některé mnohem dražší řasenky.

  • Kartáček
  • Cena
  • Nic


věk
25-34

oči
černé

Další recenze od 6.12.2013 19:42:31

Na řasenku jsem narazila, když byla v akci a hned jsem si vzpomněla na pochvalné recenze na Omlazení :) Neodolala jsem a i když jsem si šla původně pro jinou řasenku, odešla jsem s touto. Nicméně s ní mám naprosto odlišnou zkušenost než většina zdejších recenzentek. Řasenka je hrozná. Řasy slepuje, z řas mám jeden černý chuchvalec, vždy je musím rozčísnout jiným štětečkem. Navíc celkem dlouho schne. Řasy mi rostou směrem dolů, používám tedy každý den kleštičky, ale řasenka mi řasy vůbec neudrží natočené. Velké zklamání.

  • nízká cena
  • slepuje řasy
  • dlouho schne
  • neudrží řasy natočené


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 8.12.2013 19:47:36

Velmi dobrá řasenka. Výhodou je hlavně praktický malý kartáček, se kterým se řasenka snadno a rychle nanáší, a hodně černá barva, takže i jen jedna vrstva jde hodně poznat. Koupila jsem ji už několika kamarádkám k narozeninám a co vím, tak si ji všechny koupily potom samy znovu. Bod dolů dávám za to, že neudělá veliký objem. Ale celkově určitě doporučuji zkusit. Krásně natáčí.

  • výrazná i v 1 vrstvě
  • kartáček
  • cena
  • natočení
  • nedělá velký objem


Další recenze od 28.1.2014 17:14:21

Tuto řasenku jsem si koupila spíš jako nouzovku, ale skutečně mě překvapila. Moc dobře se s ní pracuje, řasy jsou po nalíčení krásně černé, nejsou slepené. Skvěle prodlužuje a zahustí. Jsem s ní maximálně spokojená, nyní je to jedná z mých favoritek. Troufám si říct, že svými schopnostmi se s klidem vyrovná i o dost dražším řasenkám. Nevýhodou je, že dost vysychá a nevydrží tak dlouho, ale za tu cenu si jí ráda koupím znovu.

  • Snadná aplikace
  • je skutečně černá
  • skvěle řasy zahustí
  • rychle vysychá


věk
15-24

oči
modré

Další recenze od 30.1.2014 19:41:42

Tato řasenka mě velice mile překvapila a nyní je moje nejoblíbenější. Je poměrně levná a vytvoří mnohem lepší efekt než nějaké drahé řasenky. Celkem se mi líbí i žluté balení a to žlutou nemám ráda. Kartáček je skvělý - krásně pročeše, neslepuje, prodlouží a zhustí. Skvěle se odličuje. Nenanáší zbytečně moc barvy. Nevysychá. Nemám nic, co bych jí mohla vytknout.

  • -cena
  • -kartáček
  • -neslepuje
  • -prodlouží
  • -zhustí
  • -snadné aplikace
  • -snadné odličování
  • -dlouho vydrží
  • -nic


věk
25-34

oči
modré

další z řady řasenek studio lash,která mě velmi mile potěšila,stejně tak jako její sestra instant volume je perfektní,nadzvedne,natočí,oddělí,prodlouží a dodá objem,ze začátku je trochu mokřejší,ale to je jen mírný nedostatek který se používáním rychle změní,vyzkošela jsem mnoho řasenek v různých cenových kategoriích,ale z této jsem nadšená a určitě koupím znovu

  • cena
  • vysoká pigmentace černé
  • kartáček
  • objem a delka
  • řasy dobře natočí
  • dostupnost
  • nežmolkovatí
  • alespon mě nevysychá rychle
  • zpočátku může slepovat díky mokřejší konzistenci


věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od 12.2.2014 17:55:04

Túto riasenku používam odkedy sa objavila na trhu, takže už pár rokov. Predtým som vyskúšala veľa drahých riaseniek, s ktorými som nebola vôbec spokojná, ale táto je pre mňa dokonalá. Už len pre jej nízku cenu, by som vám ju odporúčala vyskúšať. Nelepí riasy, pekne ich natočí, oddelí, dodáva objem a nerobí hrudky.

  • cena
  • vysoká kvalita
  • dodáva objem
  • nerozmazáva sa
  • žiadne


věk
15-24

oči
modré

Tuto řasenku jsem si koupila na základě mnoha pozitivních recenzí, ale zklamala mne. Při nanášení se ráda obtiskává. Řasy skutečně hezky zvýrazní. Co je však tragické, je její výdrž. Rozhodně s ní nepočítejte na celý den. Maximálné pět hodin a začne se drolit. Za stejnou cenu existují mnohem lepší řasenky, takže já do ní už znovu nepůjdu.

  • velmi zvýrazní řasy
  • malá výdrž
  • drolí se


věk
15-24

oči
zelené

Názorná ukázka toho jak je vše individuální a každému sedne něco jiného. Kor u řasenek je tomu tak. Podle recenzí jsem asi měla příliš vysoké očekávání, ale řasenka mi teda vůbec nesedla. Zdá se mi hrozně "mokrá", než uschne tak je to věčnost, výdrž hrozná, slepuje řasy. Výsledný efekt teda není úplně tragédie, ale celkově mi nevyhovuje a hlavně ten kartáček. Možná bude lepší až trochu vyschne - to mi většinou řasenky vyhovují více...

  • asi jen cena
  • slepuje
  • slabá výdrž
  • dlouho schne
  • kartáček


Tato řasenka mě vážně velice zklamala. Vůbec mi nevyhovuje a že bych měla ráda slepené řasy se taky říct nedá. Koupila jsem si ji na základě recenzí a vážně nepochopím jak někomu tady ten 'slepovací maniak' může vyhovovat... Třeba je to o zvyku,o nanášení, ale myslím že za dva roky jsem se stihla naučit používat řasenku=) Takže tady je verdikt: Hrůza a děs.. Rozhodně bych si jí nekoupila po druhé a prostě 'Fuj'.

  • +Sytě černá barva
  • - Kartáček


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 19.3.2014 15:11:20

Na to, jak málo stojí, je to opravdu dobrá řasenka. Má tužší konzistenci, takže vám vykouzlí pěkný objem. Řasy také prodlouží. Místo jejího kartáčku teď používám kartáček od Look Out od Astor a to je pak krása všech krás. Řasenka se hodně obtiskává. Na druhou stranu jde obtisk snadno smýt i prsty. Takže stačí často koukat do zrcátka a nic pod očima nemáte.

  • Prodlouží
  • Objem
  • Cena
  • Opadané kousky se dají prsty smýt
  • Hodně opadává
  • Jiné řasenky prodlouží víc


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 29.3.2014 08:41:57

K téhle řasence jsem přišla jako slepý k houslím a nelituju. Řasenka mi řasy prodlouží i dodá na objemu. Mám velice jemné a krátké řasy, tudíž tohle přesně potřebuju. Jedna vrstva mi nestačí, dávám víc a žádné slepené chuchvalce na očích nemám. Naopak řasy mám oddělené. Dobře se oddličuje a neobtiskává se. Za tu cenu je to fakt výborný produkt!

  • sytě černá barva
  • dodá objem
  • prodlouží
  • dobře se odličuje
  • žádné nevidím


věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od 8.5.2014 09:48:41

Nejlepší nejlepší nejlepší!!!!!! řasenka, kterou jsem dosud vyzkoušela. Vytvořila mi krásné dlouhé a husté řasy,jako ještě žádná jiná (a to jsem už zkoušela i dražší značky). K této se určitě vrátím hned po tom, co zkusím její růžovou kolegyni Studio Lash Instant Volume, kterou si zase chválí kamarádka. Jediné co mi trošku vadí je, že slepuje řasy a to docela hodně, ale to řeším tak, že řasy pročešu kartáčkem od mé vyschlé Max Factor False Lash Effect.

  • cena
  • prodloužení řas
  • objem řas
  • sytě černá barva
  • slepuje řasy


věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od 16.5.2014 21:29:02

Tahle řasenka je pro mně průměr, koupila jsem si ji kvůli dobrých recenzí tady na omlazení, takže tato řasenka řasy trochu prodlouží a taky jim trochu přidá objem, a to jestli natočí tak asi spíš ne, na to vždy používám kleštičky takže to nějak neřeším, problém je ale v tom že mi dělá takový ''hrudky'' na řasech ( nebo jak se to říká), a docela se mi i drolí, vždycky když se podívám do zrcadla tak se mi pod oci objeví černá šmouha.., výdrž nic moc a trošilinku mi slepuje řasy -.- ale jinak hezký obal, vhodný kartáček. Já bych si ji už nekoupila.

  • Cena
  • Obal
  • Kartáček
  • Drolí se
  • Dělá černé šmouhy
  • Výdrž
  • Trošku slepuje


Další recenze od 17.5.2014 10:23:38

Nejlepsi řasenka jakou jsem kdy mela a za ty penize?Perfektni!!!Vyzkousela jsem uz hodne rasenek,ale tahle patri mezi spicky,krasne prodlouzi,natoci,zvyrazni. Doporucuji vsem,neslepuje.Mozna jediným mínusem je,že se rychle spotřebuje,ale za tu cenu si myslim ze to neni az takovy problem. Takze palec nahoru

  • hustota
  • objem
  • natočení
  • nic


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 17.5.2014 17:50:21

Řasenku jsem koupila na základě zvědavosti a velice nízké ceny. A musím přiznat, že zatím jsem lepší neměla. Hodně řasenek se mi obtiskávalo ale takhle ne, což je parádní. Mé řasy jsou sice celkem husté ale velice krátké a směřují jakoby dolů. Přestože je řasenka celkem "mokrá" tak mi řasy hezky natočí a docela i prodlouží. Za mě maximální spokojenost a určitě se stane mou stálicí.

  • Prodlouží
  • Neobtiskává se
  • Natočí
  • Nic


věk
15-24

oči
zelené

Další recenze od 18.5.2014 17:02:09

Chtěla jsem nějakou levnější řasenku, protože dříve jsem kupovala všechny ty "velkokartáčkové" od Essence a vyzkoušela jsem jich asi 5 a vyhovovaly v celku. Proto se mi osvědčilo používat i levnější řasenky. Tady ta měla skvělé recenze a když jsem ji viděla v drogérce za 77,- tak jsem po ní čapla. Můj oblíbený zahnutý tvar kartáčku - říkala jsem si že je to super. A taky že je! :) Nádherná černočerná barva, řasy mi natočí, prodlouží i nabarví podle mých představ, pracuje se mi s ní skvěle a jsem s ní spokojená! Všem doporučuji. U mě předehnala i některé dražší drogerkové řasenky :) a je skvělá :).

  • černočená barva
  • skvělý tvar kartáčku
  • prodlužuje
  • zahušťuje
  • dle mého i celkem hezký obal
  • žádné jsem nenašla


Tuto řasenku jsem si koupila na doporučení tady na Omlázku. Hodně jsem používala růžovou z této řady, ale řekla jsem si, že zkusím tuto. Když jsem nanášela porpvé, nebyla jsem moc nadšená. Vůbec nebarvila a nenatočila. Po další aplikaci však splnila vše, co jsem od řasenky chtěla. Natočí, zčerní a řekla bych, že i zahustí. Za mě tedy určitě ano!

  • natočí
  • objem
  • barva
  • nic


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 15.7.2014 17:41:54

Měla jsem ráda od Miss Sporty nejraději zelenou řasenku, ale řekla jsem si, že vyzkouším změnu a udělala jsem dobře. Tahle řasenka předčí většinu dražších řasenek a ve svém cenové kategorii je absolutně nejlepší. Řasy rychle natočí, nejsou slepené, vypadají přirozeně, s kartáčkem je jednoduchá, bezproblémová aplikace. Nedráždí oči. Doporučuji.

  • cena - kvalita


věk
35-44

oči
modré

Další recenze od 28.7.2014 14:21:14

Rozhodně jedna z nejlepších řasenek, které jsem kdy vyzkoušela, s přehledem u mě předčí mnohem dražší výrobky. Umělý kartáček s kratšími štětinkami mi naprosto vyhovuje, řasy se s ním dají krásně rozčesat, vůbec neslepuje. Líbí se mi, že skvělého výsledku dosáhnu velmi snadno a rychle. Řasy mám krátké a nevýrazné a tato řasenka s nimi dokáže hotové zázraky, krásně je prodlouží, zahustí, trochu i pozvedne. Majitelkám dlouhých hustších řas bude bohatě stačit jedna vrstva. Řasenka bez problému drží celý den, nikde se neobtiskuje a nerozmazává. Určitě doporučuji vyzkoušet.

  • viditelné prodloužení a zahuštění přirozeně krátkých a řídkých řas
  • neobtiskuje se a nerozmazává
  • řasy i trochu nadzvedne
  • vůbec neslepuje
  • nízká cena
  • žádné


věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od 11.8.2014 19:07:21

Tuto řasenku jsem si koupila už po druhé a jsem s ní velmi spokojená a proto jí můžu 100% doporučit každému. Nejdřív jsem se bála silikonového kartáčku, ale po přečtení těchto recenzí jsem se rozhodla, že si jí koupím a můžu říct, že jsem udělala velmi dobře, protože ta mi vyhovuje perfektně a neslepuje mi řasy jako ostatní řasenky.

  • dobře zakroucený kartáček
  • neslepuje řasy
  • prodlužuje řasy (opticky)
  • černé řasy
  • zhušťuje
  • dostupnost
  • cena
  • nic - jednoduše je dokonalá :D


věk
15-24

oči
zelené

S touhle řasenkou jsem moc moc spokojená.Koupila jsem si jí na dovolené jako levnou záchranu a musím říct že je to asi nejlepší řasenka co jsem kdy měla.Za tu cenu si myslím že je úžasná.V jedné vrstvě dělá krásné přirozenější řasy,pak ve více vrstvách krásné výrázné,elegantní oči.Balení je krásně barevné a kvalitní.Jistě by jsem si jí koupila znovu.

  • kvalitní balení
  • úžasný kartáček
  • super cena
  • dělá krásné řasy
  • dlouho vydrží(nevysichá)
  • zatím jsem žádné nenašla


věk
15-24

Řasenku mám už po třetí a pořád jsem s ní spokojená. Rozhodně v poměru kvalita/cena je víc než dobrá. Stojí okolo 80Kč a splní víc než řasenky všemožně vychválené z reklam. Řasy prodlouží, dodá jim úžasnou černou bravu a s kartáčkem se mi velmi dobře pracuje. Obal vypadá pěkně a je k dostání skoro v každé drogérce. Stačí jedna vrstva a řasy jsou výraznější a delší. Jediné co bych vytkla je to, že občas slepuje řasy, takže určitě není pro nikoho kdo má rád oddělené a méně výrazné řasy. Já jsem s ní spokojená.

  • prodloužené černé řasy
  • trochu slepuje


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 14.11.2014 13:17:00

Řekla bych o trochu lepší průměr, při druhé vrstvě celkem dost řasy slepuje a rychle zasychá. Umělý kartáček mi nesedí, ale nepracuje se s ním úplně špatně. Určitě oceňuji krásně sytou černou barvu, takže stačí jedna vrstva. V průběhu dne lehce opadává, takže vyžaduje občas mrknou do zrcadla během dne. Díky ceně stojí za vykoušení, ale na kratší méně husté řasy nedoporučuji.

  • cena
  • sytá černá
  • stačí jedna vrstva
  • rychle schne a nutná rychlá manipulace
  • slepuje při druhé vrstvě


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 16.11.2014 20:05:16

Rozhodně nejlepší řasenka co jsem vyzkoušela. V poměru cena/kvalita je bezkonkurenční a vyrovná se omnoho dražším. Má skvělý kartáček, který řasy prodlouží a natočí bez toho, že by je slepil. Líbí se mi taky sytá černá barva. Aplikuji dvě vrstvy a výsledný efekt je skvělý. Vydrží celý den, neopadává a nerozmazává se. Z řady Studio Lash je tato žlutá nejlepší.

  • dlohé a husté řasy
  • cena
  • barva
  • výdrž
  • nic


věk
25-34

oči
černé

Potom, co mi došla má poměrně drahá řasenka (400 Kč), jsem si řekla, že si přečtu pár recenzí a zkusím nějakou z těch levnějších, nebo i více. Tak jsem narazila na tuto. Má silikonový kartáček, což mi vyhovuje nejvíce. A k mému překvapení není o nic horší, než řasenka dražší. Je vlastně úplně úžasná, super se s ní pracuje, má malý šikovný kartáček, který nezadržuje moc barvy, tak jako jiné. Konzistence je dobrá, řasy potom mám jak mrkací panenka. Prostě za tu cenu je fakt parádní. Jinak Miss Sporty má jistě dobrých řasenek více, ale kdo si v tom má vybrat, jeden obal divočejší než druhý. Nebýt těch pozitivních ohlasů, jistě bych si řasenku v tak šíleném obalu nekoupila! Je to prostě značka pro mladé :)

  • cena
  • kartáček
  • dostupnost v drogerii
  • dost ujetý obal


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 17.2.2015 19:20:09

Od Miss Sporty som mala dve riasenky,ktoré mi nevyhovovali a prestala som od Miss Sporty nakupovať kozmetiku.Odsúdila som ju ale skoro.Vďaka recenziám tu,som si povedala,že skúsim.Jej cena nie je tak vysoká,aby som ľutovala.Riasenka ma príjemne prekvapila.Konzistenciu mi pripadá,že má akurát,troška len dlhšie schne na riasach,ale to mne nevadí.Aj keď mám rada klasické štetinkové JUMBO kefky,veľmi dobre sa mi pracuje aj s touto,pekne nalíči aj spodné.Riasy prečeše a hlavne krásne predĺži.Už po prvom ťahu sú viditeľne predĺžené.Stačia jej dve vrsty a sú nádherne zvýraznené oči.Pekná čierná farba.Neopadáda,neotláča sa.Dobre sa odličuje.Zo začiatku dokonca ani nezlepovala.Vadí mi len farba obalu :) Ale riasenke nemám čo vytknúť.Príjemné prekvapenie.

  • predlžila a aj zahustila
  • nezlepovala
  • neotláčala sa a ani neopadávala
  • cena
  • farba obalu :o)


věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od 22.2.2015 12:11:51

Se znackou Miss sporty jsem nikdy co se tyka rasenek spojena nebyla, ale na tuhle rasenku jsem cetla az moc pozitivni recenze a tak jsem si ze zvedavosti koupila tuhle rasenku. Ze zacatku byla dost takova "mokra" ,ale kdyz trochu vyschne tak plni to co ma! :) Rasy mi prodlouzi a trochu i zahusti. Hodne mi to pripomina alespon u me rasy mrkaci panenky. Jsem velmi spokojena a je to jedna z nejoblibenejsich rasenek,takze si u me timto Miss sporty dost splhla.

  • prodlouzi
  • zahusti
  • neotiskava se pokud trochu vyschne
  • cena
  • kartacek
  • musi trochu vyschnout


Řasenku jsem si koupila na základě spousty kladných recenzí, které jsem objevila na internetu-ať už od různých blogerek nebo odtud. Všude byla řasenka hrozně vychvalována, tak jsem si ji koupila také. Musím říct, že jsem opět doplatila na to, že mi to lidé zkrátka přechválili. Jedná se podle mě o průměrný produkt. Nedělá nic extra zvláštního, řasy dokonce slepí a nanáší až příliš mnoho barvy. Na druhou stranu je možné, že až trošku vyschne, bude to lepší. Nevím, no. Rozhodně ji dopotřebuji, ale zřejmě si ji znovu kupovat nepotřebuju.

  • Cena
  • Výrazně černá
  • Příliš barvy
  • Mnoho povyku pro nic


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 28.2.2015 11:26:35

Tuhle řasenku jsem si koupila na základě kladných recenzí tady. Bohužel já budu jedna z těch, kterým nevyhovuje. Trvá mi s ní hrozně dlouho, než řasy upravím do požadované podoby, pak tedy vypadají dobře. Ovšem během dne jsem se šla podívat do zrcadla a řasenku jsem měla obtisklou pod očima, což se mi s žádnou jinou řasenkou nestalo. Zkusila jsem jí znovu a znovu a výsledek pořád stejný.

  • cena
  • špatný kartáček
  • obtiskává se během dne


věk
15-24

oči
zelené

Další recenze od 23.4.2015 15:42:22

Ze začátku řasy hodně slepovala, ale když začla trochu vysychat tak to bylo ohodně lepší. Tyhle gumové silikonové či jaké kartáčky moc nemusím, ale u téhle řasenky se sním kupodivu dobře pracuje. Řasy natočí a i dost prodlouží, což já od řasenek čekám. Nějaké zahustění jsem ale nezpozorovala. Moc nečerní, což mi nějak nevadí, řasy vypadají přirozeněji. Nerozmazává se ani se neobtiskává, ale opadává, takže pak chodím s černýma "drobkama" všude po obličeji. Někomu to možná vadit nemusí, ale mě to vadí hodně. Proto ubírám jednu hvězdu, a je to celkem škoda jinak by řasenka byla super :-)

  • prodlouží
  • zahustí
  • cena
  • opadává


věk
15-24

oči
modré

Další recenze od 17.5.2015 13:40:14

Tuhle řasenku jsem si koupila podle recenzí.. Byla jsem s ní spokojená ale jen do 2 týdnů.. Začaly mi padat řasy každý den jich bylo asi 6 .. hrůza nikdy mi tak nepadaly.. ale po tom měsíci mi už tolik nepadají. Ale jinak je super za tu cenu.. si myslím že je dobrá :) Akorát se mi špatně zavírá.. takže zezačátku se musí hned sloupávat uschlé žmolky.

  • Prodlouží
  • Cena
  • Natočí
  • Zvýrazní
  • Nemusím otírat kartáček
  • Kartáček
  • Trošku slepuje
  • Špatně se uzavírá
  • Dělá ''nepořádek'' pod očima


věk
15-24

oči
hnědé

Řasenku jsem si koupila po přečtení kladných recenzí a i má recenze bude kladná :) Byla jsem zvědavá, jak se bude pracovat se silikonovým kartáčkem a jsem mile překvapená. Řasy krásně rozčeše a řasenka se jednoduše nanáší. A barva je vážně výrazně černá. Je to moje první řasenka od Miss sporty a nezklamala, takže doporučuji.. :)

  • Silikonový kartáček
  • Výdrž
  • Neslepuje řasy
  • Nežmolkuje
  • Cena
  • Žádné


věk
15-24

oči
modré

Další recenze od 29.7.2015 22:21:59

Teeeda na túto riasenku nemám slov :) moja mamina ju mala a tak som ju zo zvedavosti použila a.. hneď som si ju obľúbila :) Má veľmi príjemný kartáčik , s ktorým sa riasenka super nanáša, riasy sa mi nelepili ani na začiatku, keď som ju čerstvo kúpila. Cena je priam smiešna, takže je dostupná prakticky pre každého. takže palec hore

  • cena
  • kvalita(vzhľadom na značku!!!)
  • dobre sa nanáša (výborne zaoblený kartáčik
  • predlužuje
  • nic


věk
15-24

oči
zelené

Další recenze od 7.10.2015 17:01:37

Po velkém uvažováni a čtení všech kladných recenzích jsem se rozhodla řasenku vyzkoušet. Koupila jsem ji v akci 49,- První použití nebylo pro mě nic moc. S kartáčkem se mi špatně pracovalo a na řasách se mi tvořili hrutky :/ Když jsem ale pak podívala po několika hodinách do zrcadla, musela jsem usoudit, že řasy mám celkem pěkné. Dlouhé,natočené...ale zdá se mi, že řasenka nanáší hodně tudiž se mi někdy stane že je mám ůplně slepené. Když spěchám, a bohužel stihnu jen jednu vrstvu nebo dvě, připadám si, jako bych žádnou řasenku neměla. Musím dát aspoň 3-4 vrstvy. Takže celkový dojem: řasenka je dobrá, ale znovu už nekoupím

  • cena
  • výdrž
  • krásný žlutý obal
  • prodloužení řas
  • pro mě víc vrstev
  • slepuje řasy


věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od 15.10.2015 10:18:40

Tahle pro mě velmi levná řasenka je kupodivu mnohem lepší než ty někdy až velmi drahé řasenky od jiných značek. I když ostatní produkty od značky Miss Sporty nevyhledávám, tak s řasenkou jsem velmi spokojená. Dlouho vydrží, řasy prodlouží, nelepí. Dobře se s ní maluje, je super. Koupila jsem po doporučení kamarádky, ta je s ní taky velmi spokojená.

  • cena
  • obal
  • tvar kartáčku
  • výdrž
  • žádné


Další recenze od 26.10.2015 18:53:54

Po spousta kladných recenzích jsem se rozhodla, že si tento "zázrak" koupím, tak levná řasenka a že by byla tak úžasná si říkám? No, za mě rozhodně ne. Řasenka je neskutečně mokrá a většinou se mi obtiskla, natočení ani žádný super efekt se nekonal, jen jsem měla slepené mokré řasy, které se občas někde obtiskly. Ještě že stojí tolik co stojí.. Asi mám divné řasy :D Ale každý jsme jiný no :)

  • snad nic
  • slepuje
  • mokrá
  • roztéká se
  • nenatočí, neprodlouží


Další recenze od 5.1.2016 13:09:21

Aj keď ma balenie veľmi neuchvátilo, produkt je skvelý. Zo začiatku bola riasenka mokrejšia, trošku sa otláčala a trvalo dlhšie, kým zaschla. Osobne mi to prekážalo. No potom som z nej bola nadšená, krásne rozčesáva, nezlepuje, predlžuje a dodáva objem. Navyše sa s riasami nemusím hrať desať minút, pretože si táto riasenka urobí prácu za veľmi krátku dobu a veľmi kvalitne. :) Dajú sa s ňou urobiť ako prirodzenejšie riasy, tak aj riasy vyzerajúce ako umelé. Pre mňa jedna z najlepších riaseniek a za tú cenu bezkonkurenčná!

  • predlžuje
  • zahusťuje
  • nezlepuje
  • dobrá cena
  • balenie sa mi nepáči


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 12.7.2016 18:37:52

Od tejto špirály som očakávala viac, nakoľko jej tvar vyzerá veľmi slušne a so špirálami od Miss sporty som mala doteraz dobrú skúsenosť. Príde mi to akokeby výrobca zmenil zloženie tej čiernej hmoty, lebo táto a aj ostatné nové špirály od Miss sporty sa veľmi drobí, nedrží na mihalniciach a tým pádom mi to padá všetko do oka a potom ma z nej oči štípu.

  • Tvar kefky
  • Cena
  • Veľmi sa drobí, takže z nej štípu oči


Další recenze od 19.7.2016 12:04:34

Obal se mi moc nelíbí, nicméně ve uvnitř se skrývá řasenka, která mi 100% vyhovuje. Udělá mi dlouhé řasy, dlouho vydrží a stojí pár korun. Nepoznám u sebe rozdíl v použití této řasenky do 100 Kč a řasenky za 200 či více...:) Používám tuto žlutou, nebo růžovou a jsem spokojená. Měla jsem je jako "malá" holka, později jsem si kupovala ty dražší značky a teď zjišťuji, že levné řasenky od Miss sporty jsou stejně nej :)

  • postačí
  • řasy jak panenka
  • cena
  • balení (obyč)


věk
15-24

oči
modré

Další recenze od 20.8.2016 22:11:12

Jedna z nejhorších řasenek, co jsem kdy měla. Moc řasy nezvýraznila a přitom je slepovala, to se mi u žádné jiné řasenky nestalo. Taky se mi blbě odličovala, při odličování mi padaly řasy. Pro mě řasenky této značky už nikdy víc. Nechala jsem se nalákat pochvalnými recenzemi, většině vyhovuje, co jsem se tak dívala.

  • cena
  • slepuje řasy
  • není moc výrazná
  • špatně se odličuje


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 7.1.2017 17:02:54

Moje první řasenka od miss sporty, která mi vyhovuje. Povedla se. Má pěkný, tradiční obal a silikonový kartáček, který řasy oddělí a neslepuje. Hezky řasy prodlouží a natočí. Nestéká, neobtiskává se, nedrolí se. Vydrží mi celý den tak, jak jsem ji ráno nanesla. Porovnání cena vs. výkon je bezvadná. Je skvělá i později. Nevysychá, má stále takovou až gelovou konzistenci.

  • neslepuje řasy
  • nedrolí se
  • neobtiskává se
  • skoro až gelová konzistence
  • nic


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 7.1.2017 20:11:15

Buď jsem to s touhle řasenkou neuměla a nebo je fakt špatná, ale vůbec mi nesedla. Předtím jsem používala její zelenou a růžovou verzi a nebyly tak špatné, ale tahle žlutá byla z nich nejhorší. Nabírala hodně barvy na kartáček a slepovala řasy. Ani výdrž nebyla zrovna nejlepší. Akorát nabarvila a natočila trochu řasy, jinak žádný zázrak.

  • Sytá čená barva
  • Trochu natočení
  • Zbytek špatný


věk
35-44

oči
hnědé

Další recenze od 8.1.2017 00:28:57

Tuto řasenku jsem si koupila nejdříve ze zvědavosti a s odstupem času několikrát,ale pouze z toho důvodu,že jsem nechtěla věřit tomu,že tolika lidem vyhovuje a mně ne!Bohužel, efekt byl prakticky vždy stejný, řasy byly sice prodloužené,natočené,ale zároveň také slepené,nezahuštěné.Pokud jsem si dala opravdu hodně záležet,tak se mi povedlo vytvořit i celkem uspokojivé řasy,ale stejně se vždy při další vrstvě slepovaly!Nerozmazávala se.Dnes si již tuto řasenku rozhodně nekoupím,zůstanu u svých oblíbených!

  • prodlužuje
  • natočí
  • nerozmazává se
  • slepuje
  • nezahustí


věk
15-24

oči
modré

Další recenze od 27.4.2017 20:16:09

Řasenku jsem si koupila díky skvělým referencím, bohužel jsem byla zklamaná. Řasy trochu prodlouží, to sice ano, ale vůbec je nezahustí. Po pár hodinách na očích se řasenka začne mírně drolit a opadávat od oko. Možná by mohla vyhovovat kratším řasám a nenáročnějším uživatelkám, na celodenní nošení to ale není.

  • Cena
  • Prodlouží
  • Nezahustí
  • Drolí se
  • Nevydrží


věk
25-34

oči
šedé

Ano, ano a ještě jednou ANO této řasence! Doporučovala ji jedna kosmetička na svých stránkách a já jsem byla k ní celkem skeptická - přece jen patří k nejlevnějším na které můžete natrefit v drogerii, ale řekla jsem si, že ji vyzkouším. A nestačila jsem se divit. Moje blonďaté a krátké řasy byly pryč a hned je mám krásně dlouhé, černé, natočené. Přijde mi, že občas dokonce vypadají jako umělý, jak jsou dokonalý. Řasenka se skvěle nanáší, nerozmazává se, dobře se odličuje i vodou a vypadá skvěle celý den. Nemám k ní žádné výhrady,

  • cena
  • dělá krásné řasy
  • nerozmazává se
  • vypadá super celý den
  • nic - je to kosmetický zázrak


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Avon Řasenka Mega Effects

4.2 80% 11 recenzí

Hůře hodnocené