Miss Sporty tvářenka Ohh! Blushed Again recenze a zkušenosti

Tvářenky Miss Sporty tvářenka Ohh! Blushed Again
Tvářenky Miss Sporty tvářenka Ohh! Blushed Again - obrázek 1
Tvářenky Miss Sporty tvářenka Ohh! Blushed Again - obrázek 2
5 3.9 32
  • Průměrné hodnocení 3.9
  • 69% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 39 - 79 Kč
  • Kvalita obalu 3.1
  • Celkem 32 recenzí
  • Výrobce Miss Sporty

Recenze produktu
Miss Sporty tvářenka Ohh! Blushed Again

Další recenze od 12.3.2012 19:58:38

Za tu cenu skvělý výrobek.Odstíny jsou přirozené,ale barví hezky.Výdrž je srovnatelná s dražšími značkami.

  • nízká cena
  • hezké barvy
  • dlouho vydrží
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 12.3.2012 20:14:51

Dle mě poměrně kvalitní výrobek za nízkou cenu. Dost odstínů na výběr, vydrží na tváři dlouho. Jen mě trochu zklamal obal (při nošení v kosmetické taštičce se tvářenka práší a mám od ní obarvené další věci).

  • Cena v poměru s kvalitou.
  • Odstíny.
  • Neuškodilo by kvalitnější balení.


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 12.3.2012 21:14:31

Na tu cenu mě hodně překvapila. Pigmentace je dostatečná, dá se hezky vrstvit, líbí se mi také odstín a hlavě oceňuju že v ní není tolik třpytek, na tváři vlastně vypadá úplně jako matná. A alespoň mně vydrží na tváři dlouho, když si nesahám na tvář tak i do večera.

  • výdrž
  • cena
  • matné krásné barvy
  • dostatečná pigmentace
  • když někomu pigmentace nestačí tak se dá vrstvit
  • v kabelce se může otevřít obal


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 12.3.2012 21:22:50

Tvářenka vzhledem k ceně není špatná. Škála barev je celkem zajímavá. Sháněla jsem tvářenku v cihlové barvě a to splnila. Je hodně pigmentovaná a celkem dlouho vydrží, ale ne celý den. Nelíbí se mi balení, které ještě k tomu nejde zašroubovat, ale jen se zastrčí a v kabelce se může otevírat, což není příliš praktické. S tvářenkou jsem celkem spokojená a myslím, že na to že je to Miss Sporty není tento výrobek vůbec špatný, ale jen pro nenáročné.

  • zajímavé barvy
  • vzhledem k ceně dlouhá výdrž
  • nedomyšlené uzavírání


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 13.3.2012 08:12:18

Kvalitní tvářenka za nízkou cenu. Odstíny jsou velmi přirozené, hezky se nanáší a výdrž je také dostačující. Jedinou nevýhodou je nepraktické zavírání.

  • Cena
  • Přirozené odstíny
  • Výdrž
  • Nepraktické zavírání


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Za nízkou cenu poměrně kvalitní tvářenka. Celkem široká škála odstínů. Na pleti nevydrží celý den ale půl dne určitě bez chyb. Balení je nepraktické, občas se samo otevře.

  • pěkné barvy
  • výdrž
  • nepraktické balení


věk
15-24

pleť
suchá
tmavý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 28.3.2012 17:09:57

Za nízkou cenu - celkem kvalita. Pokud teda nezmíním obal, kvůli kterému bych se tvářenku bála nosit jen tak třeba v kabelce. Ale odstín mi sedí snad nejlépe z těch co jsem zatím zkoušela. Mám odstín 005 cinnamon a jsem si jistá že mi krásně půjde i k opálené pleti v létě.

  • cena
  • odstín
  • kvalita
  • obal


věk
15-24

pleť
suchá
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 28.3.2012 17:39:14

Kvalitní tvářenka, dobře pigmentovaná. Jsem s ní spokojenější než s leckterými od dražších značek. Bohužel mají pro mě nedostačující výběr odstínů. Balení je nepraktické na přěnášená, ale vydrží dlouho, takže se s ní stačí nalíčit doma ;)

  • cena
  • dobrá pigmentace
  • malý výběr barev
  • balení


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 28.3.2012 22:18:35

Jedna z mých nejoblíbenějších tvářenek. Za tu cenu nabízí pravdu krásné barvy a příjemné pudrové složení, které dlouho vydrží (i celý den). Jako jedinou nevýhodu spatřuji v ne moc praktickém a kvalitním obalu.

  • cena
  • krásné barvy
  • příjemné pudrové složení
  • dlouhá výdrž
  • nepraktický a ne moc kvalitní obal


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 18.4.2012 19:13:23

Tato tvářenka neurazí, ale ani nenadchne. Byla to jedna z mých prvních tvářenek. Příliš dlouho nevydžela, často se drolila a má velmi nepraktické balení. Já ji nedoporučuji.

  • výběr odstínů
  • balení


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 18.4.2012 21:11:37

K tvářence jako takové nemám námitky, kupuji si ji pravidelně, ale nespokojenost s obalem, cca před dvěma lety byla inovace, obal se zmenšil a do balení se nyní nevejde štěteček, který se mi pak volně válí v taštičce a omatlá jí, původní balení bylo praktičtější.

  • cena
  • výdrž
  • do obalu se nevejde štěteček


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 13.6.2012 11:29:51

Velmi dobrý výrobek za skvělou cenu. Vyzkoušela jsem už nespočet tvářenek ale tahle u mě vítězí. Má přirozené barvičky, pokud se to s ní nepřežene, máte líčka jako jablíčka. :) Vydrží mi celý den. Dobře se s ní pracuje, má drobounké třpytky ale nejsou moc výrazné. Určitě doporučuji.

  • přirozené odstíny
  • výdrž
  • třpytky
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 15.8.2012 20:10:04

Za tu cenu super, kupuju si odstín rose. Jsem typ sněhurka a tohle mi udělá takové to přirozené začervenání. Ostatní odstíny ale posoudit nemohu. Nevýhodou je to balení, ale už jsem si zvykla, musíte mít pouzdro na štětce... Takže do kabelky se moc nehodí...

  • cena
  • přirozená barva
  • balení (nevejde se tam štěteček)


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 16.8.2012 09:02:44

Koupila jsem si tvářenku ikdyž tvářenky vůbec nepoužívám :D A vůbec nevím proč. Ale můžu říci, že jse překvapená z jakých odstínů jsem si mohl vybrat a že příjemně voní jsem byla také zaskočena. Balení nemá domyšlený obal, jelikož se může úplně v klidu otevřít třeba v kabelce a tím zaprášit a zašpinit další věci.

  • Hodně odstínů
  • příjemná vůně
  • Balení !


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 16.8.2012 10:06:47

Tak tohle byla moje vůbec první tvářenka :D Mám dva odstíny, jeden mám už několik let a ještě nevidím dno, ale nepoužívám jí samozřejmě denně. Na drogerkové poměry a za tu cenu je dobrá, jen má malé balení, takže se trochu špatně nabírá. Výdrž je nadprůměrná. Přijde mi trochu hrubě namletá, klidně by mohla být jemnější.

  • cena
  • dostupnost
  • výdrž
  • malé balení
  • hrubost
  • malý výběr odstínů


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 25.9.2012 22:27:13

Tuhle tvářenku od Miss Sporty miluju.. :) Mám odstín 005 Cinnamon a ta skořicová barva je prostě k sežrání.. :) Líbí se mi, že v ní nejsou třpytky.. :) Výdrž je fajn, dá se aplikovat jemně i vrstvit.. Za mě spokojenost.. :) Určitě doporučuju ke koupi :)

  • cena
  • dostupnost
  • pigmentace
  • výdrž


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 27.10.2012 18:10:57

Skvělá tvářenka! Výber barev, sytá pigmentace. Vypadá velmi přirozeně. Když ji použiju mám tváře jakoby ošlěhané mrazem, ale jemně - žadná marfuša :D Udělají opravdu na obličejí efekt "prokrvení" a vydrží poměrně dlouho, jen jemně práší. ale cena v poměru s kvalitou je nejlepší ze vsech tvárenek :)

  • cena/kvalita
  • nic


Další recenze od 20.11.2012 10:45:51

Za málo peněz hodně muziky. Mě tato tvářenka úplně vyhovuje . Na výběr z hodně odstínů, dlouho vydrží, působí přirozeně. Jediné co mi trošku vadí je, že není v balení nic na nanášení. Ale jinak myslím, že se dá srovnat s tvářenkama drazších značek...

  • Barva
  • výdrž
  • nic


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 6.1.2013 14:11:50

Tvářenka Miss Sporty patří určitě mezi moje nejoblíbenější. Lze ji zakoupit v několika odstínech, bohužel ten můj nejoblíbenější je často v obchodech vyprodaný.Na tváři mi vydrží opravdu po celý den a pouze výjimečně jí musím nanést znovu v průběhu dne. Určitě se vyrovná dle moji zkušenosti i mnohem dražším tvářenkám.

  • dlouho vydrží
  • cena
  • velké množství odstínů
  • žádné


věk
15-24

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 6.1.2013 19:25:52

Pro mě jedna z nejoblíbenějších tvářenek, skvěle pigmentovaná, dlouho vydrží. Jediné, co bych moc uvítala, by bylo, kdyby se v balení nacházel i nějaký alespoň miniaturní štěteček na aplikaci, ten si s ní někdy zapomenu vzít a pak mám jen tvářenku, což je mi na hodně věcí :-)

  • skvělá pigmentace
  • na výběr několik krásných barviček
  • nízká cena
  • žádný aplikátor


Mají na výběr takové hezké barvy né nějak přehnaný (co jsem teda viděla)! Mám odstín 02 ROSE a moc se mi líbí je na tváři jemný, né moc výrazný a to jsem hledala :)! Nechceme dopadnout jako Marfušky alespoň já ne :). Proto se mi to líbí že jsou to takové "nevýrazné" barvy :D

  • Hezké barvy
  • Dobrá cena
  • Nejsou moc výrazné
  • Obal


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 8.1.2013 20:09:12

Tvářenku mám doma několik let, nepoužívám ji, protože je to katastrofa. Práší, málo barví a obsahuje třpytky, které se rozlezou po celém obličeji. Výdrž je nulová a balení se nedá ani pořádně zavřít. I za cenu 50Kč se dá sehnat něco, co bude jakž takž barvit, za mě tedy ne. edit: už jsem tvářenku vyhodila, takže nemohu napsat přesnýodstín, ale byla to nejspíše ta z prvního obrázku :-)

  • hrozná pigmentace
  • obsahuje veliké třpytky
  • obal se otevírá a křehký plast praská


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 9.1.2013 10:25:00

Zajímala mě jen ze zvědavosti, takže jsem ani moc neočekávala za tuhle cenu. Kvalita nic moc teda, protože docela hodně se drolí (práší) už při samotném nanášení na štětec, odstín vypadal jako Marfuše a je pravda, že ty třpitky jsou hrozné, protože jsem je taky měla po celém obličeji a hlavně nejdou dostat nijak dolů, kromě plného odlíčení. Víčko špatně drží a po pár použití se samo otvíralo bez větších problémů.

  • cena a dostupnost
  • víčko nedrží
  • odstíny a třpitky
  • práší


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 21.7.2013 12:17:31

Za mě tedy opravdu ne, cena sice hodně nízká, ale to aby člověk na sebe naplácal půl balení, než se trochu zardí ve tváří. Hodně neviditelný produkt, abxhc pravdu řekla..to se ani za ty penízky nevyplatí. Sice mají fajn odstíny, ale taky tam jsou třpytky, což trochu kazí výsledek, protože nakonec máte na tváři jen ty třpytky...

  • cena
  • velké třpytky
  • barva není vidět


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 13.9.2013 16:31:43

Skvělá tvářenka, možno vybrat z více odstínů. Třpitivější a světlejší odstíny ( Já mám 006 Flirtatious) se dají použít jako rozjasňovač. Využívám jí jako tvářenku, rozjasňovač i oční stíny. Jsou velmi jemné a vydrží dlouho jak v balení tak i na tváři. Dá se i vrstvit, vytvořím s ní "porcelánový" vzhled. I zdravé růžové tvářičky

  • víceúčelnost
  • dlouho vydrží
  • poměr kvality ceny a množství
  • žádné


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 29.1.2014 01:02:36

Tato tvářenka je příšerná. Kupovala jsem si jí přibližně v polovině střední školy a i v té době mi nevyhovovala. Pigmentace velmi slabá a to jsem měla nějaký tmavší odstín, název si již nepamatuji, tvářenka již dávno letěla do koše. Dalším mínusem je, že tvářenka opravdu velmi práší a to jsem jí zkoušela nanášet levnými i drahými štětci a nepomohlo vůbec nic. Výdrž na tváři je nulová. Další katastrofa je balení. Laciný plast, který se hned rozbije. Takže za mě rozhodně ne. Dají se koupit za tuto cenu i tvářenky, které jsou o mnoho lepší.

  • žádné
  • příšerné balení
  • špatná pigmentace
  • hodně práší
  • nulová výdrž na tváři


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 9.11.2014 17:42:13

Já jsem s tvářenkou velmi spokojená. Mám dva odstíny- Baby doll, která je krásná světlá baby růžová a dvoubarevnou Latino girl nebo tak nějak, která má okraj zlatý, a vnitřek do meruňkova. Výborně se nanáší, pokud dám jednu vrstvu, je velmi jemná, pokud dám další tak už je výraznější, nemám ráda přehnaně pigmentované tvářenky. Prášila mi jen ze začátku, po pár aplikacích vůbec.

  • barvy
  • pigmentace tak akorát
  • cena
  • třpytky
  • ze začátku práší


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 17.11.2014 09:30:10

Tvářenku mám v odstínu 005 Cinnamon, který se perfektně hodí pro snědé tmavovlásky, vůbec nejde do růžova/červena. Líbí se mi vysoká pigmentace - stačí málo a vytvoří sytou, ale přirozenou barvu. Hodně pomalu ubývá, mám ho už dost dlouho a ještě nejsem ani v polovině. Některé uživatelky si stěžovaly na třpytky - to se nejspíš liší odstín od odstínu, konkrétně můj je úplně matný. Obal působí levně a nekvalitně, ale zatím se mi vůbec nepoškodil, a to ho tahám s sebou skoro pořád.

  • barva
  • pigmentace
  • výdrž
  • nevím


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 11.1.2015 15:45:55

Za tu cenu opravdu úžásná tvářenka. Značce Miss sporty moc nefandím, ale tato tvářenka se jim povedla. Dlouho vydrží a má velmi přirozený odstín. Mám ten nejsvětlejší a vypadá to velmi přirozené. Při každodenním používání mi vydržela asi půl roku. Zítra si jdu koupit znovu. Jediná nevýhoda je nekvalitní balení s víčkem, které špatně drží. Přesto doporučuji! Za málo peněz, hodně muziky :)

  • Přirozený odstín
  • nekvalitní obal


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 19.4.2015 11:30:33

Vybrala jsem si odstín Rose, protože vypadal, že by mohl být na tvářích nejpřirozenější. No on opravdu přirozeně vypadá, dokonce tak přirozeně, že splyne s barvou obličeje a v podstatě není vidět. Samozřejmě po prvním nanesení jsem byla spokojená, odstín byl perfektní, pigmentace tak akorát. Jenže za chvíli vůbec nebylo poznat, že nějakou tvářenku mám. Takže za mě teda nedoporučuji.

  • odstín
  • obal
  • výdrž


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 28.9.2015 22:34:33

Mám odstín 006, jsou tam dvě ostíny - jeden velmi světlý růžový a druhý tmavě růžový- Světlý odstín jsem používala na rozjasnění pod oči a ten tmavý se dost špatně nabírá :D pro někoho, kdo á rád velmi "přirozené" líčení to může být ok, ale ta tvářenka není vůbec vidět, takže s vaším vzhledem nic neudělá. Za další samozřejmě nevydrží na tváři ani 2 hodiny, takže je uplně k ničemu se s tím vůbec patlat. Jediné, co se mi na ní líbí, je miniaturní balení. Mnohem lepší je si pár korun připlatit za nějakou tvářenku "s krajkou" od Dermacolu, nebo si objednat od estyle za 59Kč jejich tvářenku, která je opravdu dobře pigmentovaná a vydrží mi od rána do pozdního odpoledne.

  • nic
  • žádná pigmentace
  • žádná výdrž


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 17.11.2015 20:27:52

Tuto tvářenku už vlastním nějakou dobu a je v odstínu 010 Russian Doll. Uprostřed byla taková světlounce narůžovělá (se třpytkami) a kolem obvodu šťavnatá růžová. Ten prostředek jsem úplně vypotřebovala (no v podstatě ho ani moc nebylo vzhledem k velikosti tvářenky) a ten okraj je tvrdý, téměř vůbec pigmentovaný a v podstatě se nedá žádným štětcem nabrat. Takže vyhazuji ani ne z poloviny spotřebovaný produkt a tím pádem mi za tu cenu přijde sakra drahej. Z důvodu, že jsem ji měla na sobě jen párkrát nemohu hodnotit výdrž. Co se týče obalu, tak je to tragédie. Možná jsem padla zrovna na špatný kus, každopádně šanci jiné z této řady už rozhodně nedám.

  • dostupnost
  • obal
  • pigmentace


Lépe hodnocené

Benefit SugarBomb

5 100% 7 recenzí

Benefit Coralista

5 100% 6 recenzí

Artdeco Blusher

5 100% 4 recenze

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené

Mary Kay Tvářenka

3.7 67% 3 recenze