Missha M Perfect Cover BB Cream recenze a zkušenosti

BB krémy Missha M Perfect Cover BB Cream
BB krémy Missha M Perfect Cover BB Cream - obrázek 1
BB krémy Missha M Perfect Cover BB Cream - obrázek 2
BB krémy Missha M Perfect Cover BB Cream - obrázek 3
5 4.3 33
  • Průměrné hodnocení 4.3
  • 79% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 140 - 560 Kč
  • Kvalita obalu 4.6
  • Celkem 33 recenzí
  • Výrobce Missha

Recenze produktu
Missha M Perfect Cover BB Cream

věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Trvalo mi niekolko rokov, kym som si na tento produkt urobila nazor. Ked som ho prvykrat skusala, nebola som z neho nadsena, tym padom som ani nesla do celeho balenia (mala som vzorku odtien13). Asi o 3-4 roky neskor som videla recenziu na odtien 23 a rozhodla som sa, ze si kupim aspon to mensie balenie 20ml, ktore stalo par eur. Teraz nedavno som si kupila velke 50ml balenie a po vsetkych peripetiach mozem povedat, ze toto je moj najoblubenejsi bb krem (tesne po nom je Skin79). Je to jediny BB krem, ktory na mojej zmiesanej pleti s jazvickami a obcasnym akne vyzera ako tak dobre. Farba mi by bodla viac do zlta, kedze vsetky bbcka su do seda alebo do ruzova. Ale aj tak vyzera velmi prirodzene a pekne kryje. Asijske BBcka su proste topky a lepsie ako poniektore make upy.

  • prakticke balenie s pumpickou (50ml balenie)
  • cena
  • vona
  • vydrz
  • vhodný na zmiesanu plet
  • krytie
  • farba je do seda


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 22.9.2016 22:41:27

Tento BB krém jsem si koupila, protože jsem velmi bledá a chtěla jsem něco nenápadnějšího než je make-up. Kryje výborně, s odstínem 13 jsem byla také naprosto spokojená, opravdu asi první a poslední, který seděl přímo mojí barvě pleti (jsem světle hnědo-zrzka bez pih). Bohužel po několika dnech nošení se pleť začala výrazně mastit a byla bych ji musela pudrovat snad každou hodinu a čím víc pudru, tím víc se mi dělala na obličeji pudrová maska a efekt neviditelného BB krému byl pryč. Také si nemyslím, že bude příliš vyhovovat problematické pleti, možná je to v kombinaci s probíhající detoxikací organismu, ale vyskákaly mi nějaké nové malé pupínky víc, než jsem zvyklá. On je ten krém krásně schová, ale ideální řešení to není. Myslím, že na pleť s jizvičkami, skvrnami a na takovou, která se nemastí tak strašlivě jako to moje, by byl úplně ideální.

  • výborné krytí
  • odstín na velmi světlou pleť
  • sjednocení perfektní
  • dobře se roztírá
  • nevytváří vrstvu masky
  • mastí mastnou pleť
  • nejspíš zhoršuje ucpávání pórů a pupínky


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 24.1.2016 17:11:45

Ako blondínka s citlivou pleťou, už pár rokov používam BB krémy. A tak som ani ja nedokázala odolať akciovej cene na internetovom obchode a krém no. 21 objednala za cenu 15,05Eur, na miesto 20E. Veľké očakávanie však vystriedalo sklamanie. Po nanesení mám pocit masky a akéhosi napnutia pleti v dolnej časti tváre pri lícnych kostiach. Neviem, či je to normálne, ale doteraz som sa s týmto stretla pri make upe. Oceňujem vysoký UV faktor 42, pumpičku a prispôsobenie krému odtieňu pleti, avšak pocity napnutia mi prídu na taký drahší krém dosť nepríjemné. V mojom prípade sú to zbytočne vyhodené peniaze. Niekedy je lepšie ostať verný svojim značkám a nepodľahnúť propagácii.

  • vysoký UV faktor 42
  • balenie s pumpičkou
  • krém sa prispôsobí odtieňu pleti
  • dobré krycie vlastnosti
  • pocit masky a napnutia v dolnej časti tváre
  • vysoká cena
  • nemožnosť vyskúšať v kamennom obchode


Další recenze od 23.1.2016 11:33:07

Tento BB cream je pro mě ideál. Mám velmi světlou neutrální pleť a sedne mi dokonale. Mám odstín č. 13, je opravdu hodně světlý, pouze pro velké bledulky. Jelikož mám sušší pleť, dávám pod něj lehký denní krém, aby se lépe roztíral. Co mi na něm velmi vyhovuje, tak že je skvělý na zarovnání barevných nedokonalostí pleti (u mě jde hlavně o zarudnutí). Také zakryje drobné nedokonalosti, na větší nedokonalosti nebo kruhy pod očima je potřeba přidat korektor. Pleť vypadá přirozeně, finish je lesklejší, ale stačí zlehka přejet pudrem a výsledkem je krásná matná pleť. Výdrž není špatná, cca 8 hodin a večer mám co odličovat. Přes den je nutné přepudrovat. Vůně je příjemná. Dostupnost je horší a cenu missha nedávno zvýšila na 590 - nicméně já jej kupuji vždy ve slevě (20% dolů), doporučuji si počkat.

  • Odstín
  • Vůně
  • Zarovnání barevných nedokonalostí
  • Dostačující krytí
  • SPF faktor 42
  • Hydratační účinky
  • Nezatěžuje pleť
  • Dostupnost
  • Cena


věk
55-64

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 16.1.2016 23:13:44

Missha M odstín 23 jsem měla už delší dobu doma neotevřený, protože používám jiné bb a cc krémy. Nakonec jsem neodolala a tubičku otevřela, což se rovnalo velkému potěšení; Missha M Perfect Cover BB Cream mě nezklamal. Barevně se hodí k mé bledé pleti svým šedým podtónem víc, než můj stávající oranžovější HH Petit BB Essential, lépe sedne a splyne s pletí, v pórech není tak zřetelný, jako ten od HolikaHolika. Samozřejmě se dají oba odstíny míchat, takže výsledek je vynikající. Příjemná vůně a tuba tak akorát do taštičky - to jsou další benefity. Určitě si ho koupím znovu (ve větším balení), dá se sehnat v korejských online beauty shopech za výbornou cenu včetně poštovného :)

  • odstín
  • balení
  • vůně
  • levněji koupíte online
  • nevím


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Toto je můj první BB cream. Nechtěla jsem zbytečně vyhazovat peníze za drogerkové, reklamou profláklé výrobky. Chtěla jsem originál z Asie. Mám menší balení, je to klasická vytlačovací tubička. BB zajímavě voní, je to taková lehká svěží vůně. Pleť je po něm krásně sjednocená, nepne a na obličeji nemáte žádnou masku. Doporučuji.

  • sjednotí
  • nedělá masku
  • hezky voní
  • cena


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 28.6.2015 20:47:30

Vyzkoušela jsem BB creamů (myslím, těch pravých - korejských) už hodně a musím říct, že tento je jednoznačně nejlepší. Na rozdíl od ostatních hlavně oceňuji, že vyrábí tmavší odstíny, pro snědší typy - sama mám odstín Natural Beige - No. 23 a sedí přesně k mé pleti, ideální a přirozený odstín. Moc se mi líbí i vůně, poměrně dobré krytí, které už dolaďuji jen trochu korektorem a navíc pleť nevysušuje, jako např. make-upy. Plus ochranný faktor před sluncem v létě, co víc si přát. Cena mi také přijde optimální. Jediné, co třeba je vytknout - dostupnost, lze koupit jen přes internet (někomu může vyhovovat, někomu ne).

  • vůně
  • krytí
  • výběr odstínů - světlé i tmavé
  • nevysušuje pleť
  • ochranný faktor přes sluncem
  • cena
  • dostupnost


věk
15-24

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 13.5.2015 14:41:46

Opravdu nejlepší BB krém, co jsem kdy vyzkoušela. Mám aknózní pleť a tento BB krém jí na jednu vrstvu zakryje. Velmi oceňuji složení a hlavně ODSTÍNY!! Konečně si někdo uvědomil, že jsme ve střední Evropě a ne v Africe :) Pro mě je akorát odstín 13 , ale na léto by šel i 21 ;) Oceňuji také vysoký ochranný faktor, díky kterému mám chráněnou pleť před vznikem pupínků.

  • světlé odstíny
  • vysoký ochranný faktor
  • bělí pigmentové skvrny
  • hydratuje
  • vhodný i na mastnou pleť
  • obsahuje oleje (nevhodné pro akné)


věk
25-34

pleť
suchá
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 21.11.2014 10:40:11

Nejlepší makeup a bb krém co jsem vůbec kdy měla...krásně drží, nedělá skvrny :-) prostě velká spokojenost. Používám odstín č.23 který mi sedí k pleti. Nevypadá nepřirozeně. Cena je vzhledem k výsledku taky velmi dobrá. Je sice pravda, že značka Missha dělá bb krémy spíše světlejší, vyjímkou jsou asi pouze odstíny č.23 a č.27 (ten už je hodně "bronze"), ale kvalitativně a cenově se podle mě nedá s jinou značkou srovnávat.

  • dlouho vydrží
  • žádné jsem nenašla :-)


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 26.3.2014 09:37:34

Naprostá hvězda mezi BB krémy! Tento BB krém mě opravdu nadchnul, kryje mnohem lépe než make-up od Rimmelu, zároveň pleť tolik nezatěžuje a já cítím, že je můj obličej dobře hydratovaný a já mu dopřávám tu nejlepší péči. Tento BB nádherně voní, voní jakoby čistotou nebo jak to nazvat, připomíná mi to trošku vůni Nivea nebo Dove nebo tak něco. Koupila jsem si ho na zkoušku ve 20ml balení, ale jak ho dopotřebuju, určitě si koupím 50 ml, možná zkusím ještě jeho brášku BB krém Vita ve stříbrném obalu. Pokud mám porovnat s růžovým BB Skin79, tak tento je mnohem více hydratační, udělá obličej vyhlazenější, dodá mu zdravější a lepší barvu a hlavně mi nezvýrazňuje šupinky a lépe se roztírá. Pár lidí psalo, že jim tento BB od Misshy ucpával póry, toho já jsem si tedy nevšimla, spíš musím zaťukat, že se mi po něm pleť ještě zlepšila a pupínků už nemám tolik. Navíc skvěle zakryje póry, lehké vrásky i červené pupínky. Jsem naprosto spokojená a už nehodlám zkoušet jiné značky. Všem doporučuju :).

  • hydratace
  • skvěle kryje
  • dobře se roztírá
  • zlepšení pleti po dlouhodobějším používání
  • hezky jemně voní
  • na pleti drží celý den
  • nic


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Můj první BB Cream, velmi dobře se roztírá, má moc příjemnou parfemaci a dá se vrstvit. Jediný malý problém shledávám v oblasti nosu, kterou mám suchou a po nanesení BB Creamu se mi vytvoří šupinky, ale to si budu muset vyříkat se svou pletí. BB Cream sám o sobě je na jedničku, mám velmi světlou, průsvitnou, pihovatou pleť, se kterou si poradí opravdu dobře.

  • příjemná parfemace
  • skvěle kryje
  • výdrž
  • dobře roztíratelný
  • na sušší pleti tvoří šupinky


Další recenze od 31.12.2013 12:23:40

Pro mě druhý nejlepší BB cream vůbec po Skin79! Má velmi příjemnou texturu, krásně se nanáší, vydrží celý den a pěkně kryje. Hodně dobře hydratuje, takže když spěchám, tak se neobtěžuji s nanášením hydratačního krému. Nezvýrazňuje póry ani je neucpává. Vypadá velmi přirozeně. Nevytváří masku a dá se pěkně vrstvit. Je trošku mastný, takže při použití na mastnou pleť je potřeba během dne přepudrovat. Je sice dražší, ale to jsou všechny asijské BB krémy, ale za tu kvalitu to opravdu stojí! V ČR se dá koupit pouze v Missha prodejně v Brně, jinak na e-shopu.

  • výdrž
  • odstín
  • krytí
  • hydratace
  • cena
  • dostupnost


věk
35-44

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 28.10.2013 12:42:20

Takže tento bb cream je opravdu dobrý,jeho výhodu vidím v možnosti vybrat si odstín a já osobně mám 23 a sedí tak na klasický evropský typ,21je světlejší,ale ne o moc takže oba dva bych klidně zkousla. Pokud jde o balení je moc krásné a praktické(mám 20ml ).Vůně je velmi výrazná,ale příjemná...cítím ji ještě dlouho potom.Krém není tolik hutný a příjde mě,že kryje méně až středně(samozřejmě se dá vrstvit jako u každého bb creamu).Zdá se mě ,že je hodně náchylný k otěru,takže v létě mě asi vůbec nevydrží. Pokud bych dala schrnutí,tak bych ho doporučila,ale bb od skin79 je lepší....příjdou mě víc přirozenější a víc vydrží.

  • dostupnost na stránkách misscha
  • možnost malého a velkého balení
  • spf přes 40
  • střední krytí
  • příjemná vůně
  • snadno se otírá
  • nekryje jako skin79


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Na Ebay jsem koupila veliké balení s pumpičkou (50ml) jen za 220Kč. Odstín mám 21, což si myslím, že je odstín, který bude vyhovovat veliké většině žen. Jediné, co mi trochu vadí je, že odstín je našedlý, takže vytváří trochu mrtvolný dojem, ale pudrem a tvářenkou se to spraví. Dalším mínusem je, že není otěruvzdorný a na můj vkus se snadno při doteku otře (např. v porovnání s makeupy od Max factor). Jinak ale tento BB hodnotím velmi kladně. Zejména v porovnání se zde běžně dostupnými BB. Tento je opravdu spíš jako makeup. Pro mou suchou pokožku je také obrovskou výhodou, že nezvýrazňuje suchá místa, není nutné použít ani podkladovou bázi. Nezvýrazňuje ani rozšířené póry a neucpává je, pleť může volně dýchat. Nemám po něm žádné potíže jako akné, vysušená pleť apod. V tomto je opravdu bezchybný

  • cena
  • krytí
  • konzistence
  • nevysušuje
  • snadné roztírání
  • dostupnost
  • našedlý odstín
  • není otěruvzdorný


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Nejlepší korejský BB cream, který jsem vyzkoušela. Vzhledem k mé celoroční vybledlosti jej můžu nosit pořád bez ohledu na roční období. Mám odstín 13 a naprosto mi sedí, miluju jeho šedý podtón, konzistenci, jen ta vůně není úplně ideální, ale to to úplně poslední, co bych mu vytkla. Pro mě je prostě neocenitelný a jako málokterý mi nevysušuje pokožku i přestože mám pleť opravdu suchou. I při dlouhodobějším používání mi neucpává póry a ani na žádné pupínky či podobně nedošlo.

  • konzistence
  • roztírání
  • odstín
  • nemám žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 22.7.2013 12:50:03

Tento BB krém byl jeden z prvních které jsem vyzkoušela. (Vyzkoušela jsem jich asi 10 - všechny známé asijsé značky) Má středně dobré krytí, vypadá na pleti víc přirozeně než Lioele ale zase míň přirozeně než Skin79. Co se mě na něm velice líbí je krásná vůně, kterou cítím po celý den kdy na sobě tento BB krém mám. Zdá se mě ale že krém ucpává póry. Je to krém podle mě střední kvality, taková zlatá střední cesta :)

  • překrásná vůně která vydrží celý den
  • střední krytí
  • není až tak přirozený
  • ucpává póry


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 25.5.2013 08:37:59

Pro mě studená sprcha. Po četných pozitivních recenzích jsem čekala skoro zázrak, který se bohužel nedostavil. Na první zádrhel jsem narazila hned při výběru odstínu: 23 se žlutým podtónem, který by mé pleti svědčil, ale zase byl celkem tmavý vs. 21 s neutrálním podtónem, který byl o chlup světlejší, než bych potřebovala. Nakonec jsem se rozhodla pro světlejší variantu, ale 100% spokojená nejsem. Doufala jsem, že se barva přizpůsobí pleti, ale to bych chtěla moc (v porovnání se Skin79 Super Plus Triple Function, který je zpočátku šedý, ale nakonec se pleti dokonale přizpůsobí). Krytí není u tohoto BB v žádném případě perfektní, jak deklaruje výrobce na obalu. S drobnými nedostatky si poradí, ale na mé flíčky po akné či nějaké čerstvě vylíhnuté pupence je krátký, je třeba použít korektor. Konzistence je dle mě celkem hutná, BB se nanáší lépe prsty než štětcem. BB určitě není tak hydratační, aby se dal použít bez předchozí aplikace krému. Nezalézá do rýh či vrásek, nezvýrazňuje suchá místa kolem akné. Nematuje, mastná pleť bude potřebovat čas od času přepudrovat. Vůně je mi příjemná a na pleti nějakou chvíli vydrží. Mnozí oceňují SPF 42, na mě je to zbytečně příliš. Více by mi vyhovovala klasická vymačkávací tuba bez pumpičky. S pumpičkou je produkt zbytečně mohutný a velký. Navíc absence pumpičky by umožnila produkt upotřebit až úplně do konce.

  • příjemná vůně
  • nezvýrazňuje nedokonalosti pleti
  • odstíny
  • průměrné krytí
  • pumpička mi přijde zbytečná


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 1.5.2013 18:16:29

Můj první BB krém, koupený na E-bay. Nemůžu si ho vynachválit. Ač mám hodně bledou pleť a koupila jsem si odstín 13, mohla bych mít i světlejší. Skvěle se nanáší, stačí ho opravdu malinko. Kryje tak středně, menší nedokonalosti v pohodě zakryje. Jedině tváře musím maličko přepudrovat. Vydrží celý den bez slévání. Jedinou nevýhodou je špatná dostupnost

  • krytí
  • výdrž
  • dostupnost jen přes internet


věk
35-44

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 21.3.2013 12:15:41

Koupila jsem si originál na letišti v Soulu za super cenu, mám odstíny 21 i 23 a je to prostě úžasný, žádný efekt masky, nanáším jako krém, rozetřu, je příjemný, středně krycí, dá se vrstvit, 21 je světlá, nyní jsem opálená, tak používám 23, na pleti jakoby zešedne, po chvíli se přizpůsobí barvě pleti.

  • balení s pumpičkou
  • odstíny
  • cena
  • zatím jsem na žádný nepřišla


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 20.3.2013 20:48:18

(velmi světlá pleť s podtónem do žluta, se sklonem k akné) Tento BB cream jsem používala velmi dlouho, cca 2-3 roky, než jsem se začala zajímat o další bb creamy a zjistila, že tento není pro mě. Naopak je příčinou mých neustálých "break outs"- ucpané póry, pupínky po dlouhém nošení na konci dne apod. Skutečně obsahuje ingredience, které jsou komedoní. Než jsem se o to začala zajímat, byla jsem s ním celkem spokojená. Krytí je střední, rozhodně ne úplně krycí, ale dá se vrstvit. Póry kryje taktéž úspěšně. Ale to je jediné, co jsem na něm měla ráda. Teď negativa: ROZHODNĚ není vhodný pro mastnou pleť, protože je sám o sobě mastný- rádoby hydratační- což ovšem také není, poněvadž sestra má suchou pleť a krém jí šupinky ještě zvýrazňuje. Dlouhodobým používáním- žádné zlepšení pleti, žádné bělicí účinky, zánik akné apod. :D Takže je nakonec vhodný asi pro normální nebo starší pleť. Oil control nulový- už po hodině se lesknu (i kamarádka :D) Vůně příjemná, ale poměrně silná- takže pro někoho, kdo je na parfém citlivý to není. Barevné odstíny jsem vyzkoušela 21 i 23. Odstín 21 je středně světlý a do růžova!, ostín 23 je tmavý a spíše do žluta. Bohužel ani jeden odstín na mně příliš neoxidoval (ani po hodině) a na mé pleti byl vidět velký barevný rozdíl. BB creamů je spousta, tak zkoušejte dál :)

  • střední krytí- dá se vrstvit
  • maskuje dobře póry
  • ucpává póry-vznik akné
  • barevně ńevyhovuje
  • nevydrží na pleti
  • nemám mastnou pleť a přesto velmi brzy se po něm lesknu
  • příliš chemické složení- silikony a parabeny atd


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 26.2.2013 07:54:58

Tento krém jsem si zakoupila proto, že jsem na něj všude četla jen samou chválu. Ale byla jsem docela zklamaná. Mám mastnější pleť a docela mi ji vysušoval, krytí nebylo nic moc a navíc mi na pleti dělal fleky. Čekala jsem od něj tedy víc. Tak šel do světa a jistě poslouží někomu jinému.

  • pumpička
  • dělá fleky
  • dělá na kůži šupinky
  • málo kryje


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 25.2.2013 20:28:17

Troufám si říci, že celkem kvalitní BB. Vlastním odstín č.21, je světloučký, příště sáhnu po tmavším. Jinak je ale na pleti moc příjemný, hezky se mi s ním pracuje, jelikož se lehce roztírá. Pleť hezky sjednotí. Určitě bych ho ale volila na pleť s minimem nedokonalostí, nevím jak u ostatních ale na mě tedy nepůsobí, že by nějak kryl. Jinak má ale moc příjemnou, lehkou parfemaci, kterou cítím celý den :)

  • Jemná parfemace
  • Odstíny
  • Konzistence
  • Nic


věk
35-44

pleť
normální
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 21.2.2013 10:44:16

Tento BB jsem si koupila kvůli vysokému ochrannému faktoru 42. To je pro mě hlavní výhoda. Dobře se nanáší, krytí je střední, větší nedostatky nezakryje. Jinak pěkně sjednotí plet, nevysušuje, dobře matuje. V zimě používám s trochou krému, jsem dost suchá. Mám odstín 23 který mi vyhovuje, jsem prům. hnědovláska. Vyhovovalo by mi víc klas. balení. Vůně v pohodě.

  • faktor 42
  • přizpůsobí se pleti
  • matný
  • balení
  • dostupnost


Další recenze od 3.2.2013 13:39:13

Můj zatím nejlepší make up. Dostala jsem jej od sestry a zažádám o nový. Plet mi sjednotí, krásně pokryje naprosto stejnou barvou mé pleti a nejde vidět žádná nedokonalost. Nanesu pudr a BOMBA! Pleť po něm není nijak extra "znečištěná" ani vysušená. Doporučují pro všechny dívky/ženy.

  • nevysušuje
  • nemastí
  • nezanáší pleť
  • přesná barva mé pleti
  • dokonale kryje
  • žádná distribuce v čr


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 10.1.2013 11:05:43

Po Skin79 můj další vyzkoušený pravý BB cream a jsem také naprosto spokojená, oba mi naprosto vyhovují, jenom se ve srovnání se Skin79 musím častěji přepudrovat. Pleť nádherně sjednotí a vyhladí, mám odstín 21 světle béžová, který krásně splyne s mou světlou pletí. Dobře hydratuje, nepozoruji rozdíl mezi tím, zda krém nanesu nebo ne, takže ho většinou nedávám. Docela dobře kryje.

  • sjednocení pleti
  • hydratace
  • krytí
  • ochranný faktor
  • dostupnost


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 3.11.2012 15:49:38

Ach, to je on, můj nejmilejší mezi BB krémy i make upy! Zkoušela jsem najít lepší u Skin79, ale zase se vždy vrátím k tomuto. Jsem bledule a perfektně mi sedl odstín 21, který je lehce šedý (mám žlutý podtón, ale přizpůsobí se pleti dokonale). Krytí je vyšší, v případě více vrstev až vysoké, ale nepůsobí dojmem masky. Nezalézá do pórů, dlouho vydrží. Zakryje i červené pupínky (téměř už nepoužívám korektor). Dlouho zmatní, ale potřebuji 1x denně přepudrovat. Pokud nemám čas, naplácám a přidám 2 tahy tvářenou a mám efekt, kterého jsem dříve nedocílila ani s makeupy a korektory po půl hodině, Jediné mínus vidím v objednávání z ciziny, u nás je předražený.

  • vyšší krytí
  • velmi přirozený
  • dlouhá výdrž
  • příjemná cena
  • objednání ze zahraničí


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 10.8.2012 15:00:38

Měla jsem odstín 23 - na snědou pokožku ideální. Oceňuji jako ostatní uživatelky výběr několika odstínů, výdrž a že nezvýrazní šupinky a nedokonalosti. Krytí je na můj vkus moc vysoké, nepřirozené. Nedoporučuji ale těm, kdo stejně jako já trpí na ucpání pórů. Po půl roce s BB krémy jsem rok a půl řešila akné. Naštěstí už se silikonům a podobným drijákům vyhýbám, ale většina uživatelek toto nemusí vědět a zaplácávat nedokonalosti BBčky, které jim způsobí jejich další vznik (takový začarovaný kruh). Je opravdu nutné důkladně (klidně 3 krokově) odlíčit, protože UV filtr a silikony z pleti jdou velmi těžko. Také bych nedoporučila k použití denně, kdy vysoký obsah UV filtru zbytečně zatěžuje pleť.

  • výdrž
  • výběr odstínů i pro snědé
  • cena
  • vysoké "umělé" krytí
  • způsobuje zhoršení akné
  • jde velice špatně odlíčit
  • na naše poměry až zbytečný UV filtr - zátěž pro pleť


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 29.6.2012 23:35:23

Pro mě naprostá dokonalost tenhle BB krém. Koupila jsem si na Ebay 20 ml balení, které nemá pumpičku, mně to ale vyhovuje. Je to klasická tuba, zabírá minimálně místa, takže vhodná na cesty oproti těm dvojnásobným balením, která jsou méně skladná. No a teď k samotnému produktu. Rozhodovala jsem se mezi odstíny 13 a 21, nakonec jsem riskla tu 21 a sedí mi dobře (jsem hodně světlá). Odstín je do šeda, což mi vyhovuje. Krásně se roztírá a kryje velmi dobře. Obecně mi u BB krémů (nejen u tohoto) přijde krytí velmi slušné, tento Perfect Cover kryje parádně, dá se i vrstvit. Pupínky zakrývám ale většinou tak, že smíchám maličko BB krému s korektorem a tím zakryju nedostatky. Pro mou smíšenou pleť je nutnost celý obličej přepudrovat, což pak opakuju i během dne dle potřeby. Tento BB krém mi opravdu sednul a koupím si ho rozhodně znovu. Výhodou je, že nemusím používat hydratační krém. Zkoušela jsem to několikrát s ním i bez něho a přijde mi to stejné, takže pro mou smíšenou pleť je zřejmě zbytečné se před BB krémem ještě mazat klasickým krémem. Všem doporučuju k vyzkoušení.

  • hydratace
  • barevné sjednocení pleti
  • dojem zdravé pleti
  • rozjasnění
  • krytí
  • možnost vrstvit
  • výběr z více odstínů
  • mastnější pleť se rychleji leskne


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 8.6.2012 22:13:58

Nedôverovala som dlho BB krémom, keďže moja pleť je pórovitá, občas s nejakým nedostatkom, v lete sa dosť potím a je mastnejšia, roky používam makeup aj v lete a neverila som, žeby mi podobný efekt dokázal vytvoriť aj nejaký krém. Skúšala som roky kde čo, no makeup mi nenahradilo nič. Až som aj ja podľahla tejto mánii a objednala si na skúšku menšie balenie tohto krému. Hneď ako mi prišiel ma zaskočil trošku sivastý odtieň, no po cca pár minútach sa úplne prispôsobil mojej pleti. No najviac ma ohúril ako krásne a jemne zamaskoval nedostatky, krásne splynul a vyhladil ešte aj úžasne moje póry, s ktorým bojujem roky. Na pleti vydrží celý deň, krásne ju prežiarí, pleť pritom vyzerá prirodzene, zdravo, fakt som nadmieru spokojná, makeup už použivam len na akcie.

  • - ľahká konzistencia
  • perfektne sa prispôsobí pleti
  • vyzerá maximálne prirodzene
  • poradí si aj s rozširenými pórmi
  • pleť pôsobí zdravšie
  • trošku mi vadí vôňa, no dá sa to prežiť
  • neprirodzené odtiene, no prispôsobia sa aj nažltlej pleti


Nejlepší "make-up" co jsem kdy měla, i když se vlastně tak úplně o make-up nejedná. Mám poměrně světlou pleť s prosvítajícími žilkami a lokálním začervenáním (hlavně v létě nebo v mrazu), s těmito nedostatky se tento krém hravě vypořádá. Vždy jsem měla problém najít světlý make-up, abych nevypadala jako opálená ze solárka pouze v obličeji, Missha BB krém má opravdu velice světlý odstín (č.21), možná až moc, na léto by zřejmě lépe seděl odstín č.23, tak možná příští léto. Pořizovala jsem si ho hlavně kvůli kombinaci krycích schopností (maskování začervenání způsobené přecitlivělostí pleti na horko a sluneční paprsky) + vysoký SPF 42. Avšak jednou z vlastností, která mě velice mile překvapila je ta, že ani po cca 10 hod se pleť nemastí tolik jako při použití make-upu, ačkoliv krytí je střední - dostačující. Normálně se mi pleť nijak hrozně nemastí, dokud nepoužiji make-up, který pleť jakoby ucpe a pleť má pak tendenci propouštět více mastnoty skrz make-up a po několika hodinách je výsledek hrozný. To se mi po použití BB krému od Misshy nestalo, poprvé za těch cca 10 let zkoušení různých značek make-upů, typů a konzistencí, které jsou běžně k dostání v drogeriích. Navíc ani není potřeba pod BB krém použít základní pleťový krém, takže veliká úspora času a vlastně i peněz. Ještě bych pochválila rychlost nanesení bez větší námahy při roztírání, stačí nanést jako běžný denní krém a nemusíte se bát barevných map na tvářích nebo šupinek, s čímž jsem také u používání make-upů bojovala. Prostě spokojenost, co víc dodat :-)

  • střední krytí
  • příjemná lehká vůně
  • snadné roztírání bez map a šupinek
  • není nutné pod BB krém použít běžný denní krém
  • vysoký sluneční ochranný faktor 42
  • nedráždí ani velice citlivou pleť
  • světlý odstín vhodný i pro bledulky
  • možná bych raději místo pumpičky volila klasické balení
  • horší dostupnost


Další recenze od 17.4.2012 17:47:19

Můj první BB cream. Mám ho z Ebay balení 20ml. Moje pleť je někde mastná a někde naopak vysušená. Po tomto krému se mi pleť absolutně nemastí, ani mi na pleti natvoří šupinky. Je skvělý. Dávám si pod něj krém. Nedělá na obličeji masku a je velmi lehký. Nejsem bledule, ale ani snědá, taková normální Evropanka a odstín mám 23. Sedí mi moc dobře. Krém je moc fajn. =)

  • vůně
  • cena
  • konzistence
  • o žádných nevím


Další recenze od 16.4.2012 19:31:32

Misha BB krém je podle mě úžasný a asi už ho nikdy nevyměním...Pleť je nádherně sjednocená a vyhlazená. Menší nedokonalosti zakryje bez problému. Problém byl, že asijské odstíny mi vůbec neseděly, to však v USA vyřešili a vyrábí dva nové, které jsou sice o poznání dražší....27 Honey beige, který mi výborně sedl na zimu a 31 Golden beige, který mi dokonale padl na opálenou pleť. Jinak vůni má dokonalou, připomíná mi to vůni přípravků pro miminka...

  • sjednocuje
  • vyhlazuje
  • středně kryje
  • nádherně voní
  • k dostání i nové odstíny, které nejsou do šeda
  • krémový, výborně se nanaší
  • nedostupnost v ČR
  • vyšší cena amerických odstínu oproti korejským


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 12.3.2012 17:59:49

Můj první BB cream. Lehce krycí tónovací krém s vysokou ochranou SPF 42. Větší balení je s praktickou pumpičkou. Je vhodný pro všechny typy pleti. Není tak matující jako BB cream od Skin79 a potřebuje častěji přepudrovat.

  • SPF 42
  • středně krycí
  • příjemná parfemace
  • praktické balení
  • vhodný i pro problematickou pleť
  • lehký
  • malý výběr odstínů


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Essenté BB Cream

5 100% 3 recenze

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené