Mixa Bohatý výživný krém Extreme Nutrition recenze a zkušenosti

Hydratace Mixa Bohatý výživný krém Extreme Nutrition
Hydratace Mixa Bohatý výživný krém Extreme Nutrition - obrázek 1
5 4.1 10
  • Průměrné hodnocení 4.1
  • 60% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 189 - 250 Kč
  • Kvalita obalu 4.3
  • Celkem 10 recenzí
  • Výrobce Mixa

Recenze produktu
Mixa Bohatý výživný krém Extreme Nutrition

věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 29.3.2019 19:36:47

Mixa výživný krém mi vyhovuje svou konzistencí. Má ji podle mě hutnější,což pěkně vyživí kůži. Užívám ho i na krk. Je nejlepší hlavně na suchá místa, alespoň mně to tak přijde. Na tvářích, kde se mi občas dělají suchostí šupinky, je tento krém perfektní. Není drahý, ale zato umí skoro zázraky. Neštípe a neucpává mi póry.

  • nekomedonní
  • hutnost
  • žádné


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 23.3.2019 12:04:59

Tento krém je moc příjemný, používám ho ráda, ale na druhou stranu to není zas až taková pecka, že bych ho potřebovala zas a znovu. Má hutnější konzistenci - ve smyslu, že je takový tužší, ale roztírá se lehce a vůbec není na pleti mastný ani těžký. Pleť je moc hezky hydratovaná a taková "nacucaná", aniž by krém zanechal mastný či lepivý pocit. Vůně mi úplně nesedí, ale vnímám ji jen při roztírání, pak už ne. Kdybych ho třeba dostala, spotřebuju ho a budu ho používat ráda, ale sama bych dala přednost jiným produktům. Myslím, že tento ani není zrovna nejlevnější. Každopádně je ale moc fajn a jsem ráda, že jsem ho vyzkoušela.

  • hydratace a zvláčnění pleti
  • lehce se roztírá
  • není na pleti mastný
  • moc mi nesedí vůně


věk
35-44

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Krém jsem zakoupila za plnou cenu a musím říct své zkušenosti. Používám pouze v době, kdy zrovna pleť není zcela o.k. (např. sním více čokolády nebo ostrého) a v tomto případě mažu cca 4 dny a pokožka se o něco zlepší. Jakmile ale použiji na zcela hezkou zdravou pleť, pokožka se zhorší. Takže se nedá používat dlouhodoběji jako ostatní krémy. Nějaká složka je tam prostě špatně. Znovu už bych nekoupila. Líbí se mi krásný skleněný obal. Miluji krémy ve skle.

  • hezký skleněný obal
  • obsahuje pupalkový olej
  • sedí při zhoršené pleti s akné
  • nesedí při hezké pleti zničí ji
  • cena neodpovídá kvalitě


Další recenze od 11.4.2016 21:27:51

Přes označení "sensitiv" mě mírně pálí obličej. Krém by měl by být výživný a bohatý, ale podle mého názoru hydratuje málo, mám ráda hutnější krémy. Na kůži přesto zůstává lepkavý pocit. A bohužel ani vůně mi nesedí, cítím z ní silně chemii. Jsem dost zklamaná, od značky Mixa jsem čekala víc, výrobek si už nekoupím.

  • pálí na obličeji
  • málo vyživuje
  • nepříjemná chemická vůně


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 27.10.2015 09:46:10

S přicházejícím chladným počasím je má pokožka čím dál citlivější a tak jsem tak trochu podlehla reklamě a zdejšímu hodnocení a ze zvědavosti koupila tento krém. Krém je velmi hustý, to mi vyhovuje, snadno se roztírá a vstřebává, ALE po nanesení mě pálil celý obličej. Bohužel teprve poté jsem si přečetla složení a krém obsahuje alkohol (?). Použila jsem ho asi třikrát a pocit hydratace bohužel taky minimální. Předala jsem kamarádce, kterou nedráždí. Za mě velké zklamání.

  • hutná konzistence
  • těžký skleněný obal
  • bohužel mě dráždí


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 11.3.2015 19:56:36

Tento krémeček mi přišel po tom co jsem na stránky Mixy napsala "co od něj očekávám", takže to byla taková moje malá výhra :D Poštou přišel balíček, který obsahoval plně balení krému a to celé jen za 2 minuty mého volného času.. a příjemně mě překvapil :) Sedí mi i na mou smíšenou pleť, není moc mastný, lehce se vstřebává, vůně je taky příjemná... za mě spokojenost! :)

  • příjemná vůně
  • lehce se vstřebává
  • hodí se i na smíšenou pleť
  • vhodný na den i na noc
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 22.2.2015 21:16:50

Můj úplně první výrobek od mixy, chtěla jsem zkusit tento krém, protože už mi na suchou pleť nezabrala ani nivea modrá, krém je příjemný na pleti, rychle se vstřebává a i když pokožku hydratuje tak kupodivu jsem se po něm neleskla, naopak, byl to hezký podklad pod make-up, balení bych akorát uvítala v tubě nebo s pumpičkou, určitě si někdy pořídím znovu, příjemně voněl

  • hydratace a výživa
  • balení


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 12.2.2015 15:02:19

Osobně si pleťové krémy z běžné drogerie nekupuji, ale tento jsem vyhrála a jsem mile překvapená. Značku Mixa mám ráda a toto je další jejich skvělý produkt. Má hutnější konzistence, skvěle se roztírá a vstřebává do pokožky. Nijak moji citlivou pleť nedráždí a skvěle ji hydratuje. Používám jak ráno, před nanesením make-upu, tak i na noc. Navíc má moc příjemnou vůni, jako všechny Mixa krémy. Jediné, co na tomto krému nemusím, je skleněný flakonek - krémy mám radši v tubách, je to hygieničtější a praktičtější, ale každému vyhovuje něco jiného. Jinak určitě doporučuji vyzkoušet.

  • hutná konzistence
  • maximální hydratace
  • cena
  • nedráždí pleť
  • příjemná vůně
  • skleněný masivní flakonek


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Tento krém jsem si naprosto zamilovala. Když jsem ho poprvé použila, byla jsem potěšena, jak je krásně příjemný na pleti, jak rychle se vstřebá a nezanechává žádné mastné fleky. Dokonce mi to zmírnilo akné. Hydratuje nádherně a potlačuje červené místečka na obličeji. Pleť vypadá mnohem víc hezky, zdravě a vyživeně. Parádní je i vůně.

  • hydratace
  • rychlost vstřebání
  • zmírnění akné
  • naprosto perfektní vyživení pleti
  • pleť po něm není mastná
  • postaral se i o začervenalá místečka
  • vůně
  • nic


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 29.12.2014 02:48:04

Tak mám už druhý balení tohoto krému a neměnila bych. Za tu cenu je to pro mě opravdu zázrak. Mám citlivou pleť a bylo mi doporučeno si koupit krém v lékárně, který měl stát podstatně víc než tento krém od Mixy. Rozhodla jsem se nejdřív proto zkusit Mixu a určitě nelituji. Krém nedráždí, krásně hydratuje, nezanechává mastný film na obličeji a hlavně mě konečně zbavil takových těch suchých míst na obličeji, který se vždycky zviditelnili make-upem.. Navíc krém příjemně i voní. Určitě doporučuji vyzkoušet:)

  • bez parabenů
  • hydratace
  • cena
  • rychlé se vstřebává
  • vůně
  • zmírněni začervenání
  • nemastné složení
  • možná by mohli udělat noční verzi


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené