Neutrogena Krém na ruce koncentrovaný recenze a zkušenosti

Krémy na ruce Neutrogena Krém na ruce koncentrovaný
Krémy na ruce Neutrogena Krém na ruce koncentrovaný - obrázek 1
5 4 20
  • Průměrné hodnocení 4
  • 60% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 89 - 120 Kč
  • Kvalita obalu 4.5
  • Celkem 20 recenzí
  • Výrobce Neutrogena

Recenze produktu
Neutrogena Krém na ruce koncentrovaný

věk
25-34

Další recenze od 20.9.2014 13:20:20

Tento krém je prvním produktem značky Neutrogena, který jsem vyzkoušela a za mě musím říct, že jsem velmi spokojená. :) Krém je výborný na velmi suché, popraskané ruce. Stačí malinké množství a vytvoří film, který dlouho vydrží, mě i po umytí rukou. Voní velmi slabě, dobře se roztírá. Ruce jsou po něm vláčné, velmi jemné.

  • vydrží na rukou
  • vyživuje
  • hydratuje
  • stačí aplikovat malé množství
  • lepkavé ruce při aplikaci většího množství krému


věk
35-44

Další recenze od 21.12.2013 10:41:57

V UK tento krem pouziva snad kazdy, preto som ho chcela vyskusat. Kupila som si ho teda ale mne vobec nevyhovoval. Nesplnal vobec zvlacnenie, je dost mastny ale moja pokozka bola po nom aj tak ako keby sucha, nezvlacnena, nehydratovana. Ocakavala som omnoho viac, cakala som ze tento krem mojim velmi suchym ruka pomoze, nic take sa vsak nestalo.

  • znacka
  • neucinny


Mám již několikáté balení tohoto krému na ruce a jsem spokojená. Přes den bych ho použít nemohla, na to mám jiné, ale na noc je bezkonkurenční. Jeho mínus je, že se dlouho vstřebává, protože je hutnější. Jinak skvěle hydratuje, ruce jsou ráno krásně jemné, nevysušené. Balení mi vyhovuje, nestane se vám, že byste krému nanesli více než je třeba.

  • hydratace
  • déle se vstřebává


věk
25-34

Z krému mám smíšené pocity. Ihned po aplikaci cítím na suchých rukách úlevu, po umytí však očekávám, že alespoň částečná regenerace proběhla. U tohoto krému jsem nezaregistrovala. Je vhodný spíše na zimu nebo na použití před spaním. Konzistence je hutná, voskovitá. Ruce jsou po natření mírně lepkavé a mastné. Vstřebává se ale dobře. Vůně je nevtíravá, jemná. Kromě neparfemovaného, který má stejnou konzistenci jako zde recenzovaný, jsem měla i lehčí variantu "fast absorbing". Stejná vůně, lehčí složení. Byl fajn.

  • rychlá vstřebatelnost
  • nepoznala jsem hlubší účinek regenerace


věk
35-44

Další recenze od 22.3.2013 12:22:47

Tento krém na ruce je sice dražší, používá se ale ve velmi malém množství, takže dlouho vydrží. Bohužel, mě moc nevyhovuje. Vadí mi dlouhé vstřebávání a pocit ulepenosti rukou. Podobně jako ostatní výrobky od Neutrogeny mi ani tento krém nevoní. Zjemnění a hydratace rukou je spíše růměrná.

  • Stačí malé množství
  • Dlouhé vstřebávání
  • Pocit ulepenosti
  • Vůně


věk
25-34

Další recenze od 14.2.2013 11:53:13

Tento krém vůbec neodpovídá ceně. Ruce možná trochu zhydratuje, ale žádný zázrak to není. Velmi špatně se roztírá a ještě hůře vsakuje. Konzistence tohoto krému se mi ani trochu nelíbí. Ani vůně není žádná sláva. Zkrátka je to naposled, co jsem si tento krém koupila

  • Bohužel
  • cena
  • špatně se roztírá
  • pomalé vsakování
  • pocit lepících se prstů


věk
25-34

Dobrý, kvalitní krém na ruce, který teda používám převážně v zimě na popraskané ruce. Výhodou je, že stačí menší množství, krém proto vydrží docela dlouho. I cena je přijatelná. Bohužel má také svou nevýhodu a to, že jsou ruce poměrně dlouhou dobu mastné...Jinak je skvělý...

  • Cena
  • Kvalita
  • Mastí


věk
25-34

Další recenze od 1.2.2013 09:11:45

Velice hutný a výživný krém s neutrální nevtíravou vůní. Krém se špatně roztírá a chvíli trvá, než se vsákne, nicméně stačí ho opravdu torchu, aby ulevil popraskyným nebo zmrzlým rukám, ocž je pro mě velké plus. Jeho výhodu vidím v tom, že i když se vstřebává déle, nezanechává na rukách upatlaný pocit. Jakmile se vsákně, ruce jsou jakoby suché a sametově hebké.

  • hyratuje
  • regeneruje suché a popraskané ruce
  • vůně
  • stačí malé množství
  • ruce nejsou upatlané
  • hůře se roztírá
  • chvilku trvá, než se vsákne


Další recenze od 30.1.2013 21:43:22

Opravdu zázračný krém na popraskané ruce a taky jako prevence. Krém používám už pár let a jiný už nechci. Stačí malé množství krému, které se velmi dobře rozetře na ruce. Pokožku zklidní a chrání. Pokud jsem používala jiné krémy na ruce, vždy jsem po umytí krému z rukou měla ruce ještě víc vysušené, popraskané U krému Neutrogena můžu ruce umýt a pořád jsou hydratované. Pokud nanesu večer, ráno jsou ruce skutečně hebké. Používám od podzimu do jara.

  • stačí malé množství
  • dobře se roztírá
  • ihned se vstřebá
  • pokožka rukou je po použití hebká
  • žádné


věk
15-24

Další recenze od 17.12.2012 15:25:09

Mám suché ruce a tento krém je zatím jediný (z těch kterých jsem vyzkoušela a těch nebylo rozhodně málo) účinný. Trošku déle se vstřebává. Vůně je obyčejná. V poměru s cenou je to podle mě opravdu dobrý produkt. Vhodný pro suché ruce. Určitě zakoupím znovu.

  • Silná hydratace
  • Možná se déle vstřebává


věk
35-44

Další recenze od 12.6.2012 01:15:41

Ačkoliv mám velmi suché ruce, tento krém mi nevyhovoval. Špatně se vstřebával, zanechával mastné a ulepené ruce, ačkoliv jsem jej používala pouze malém množství. Mé očekávání nenaplnil. Mohu pochválit pouze příjemnou vůni a možnost koupě malého balení do kabelky.

  • Příjemná vůně
  • Výběr z více velikostí
  • Mastí a lepí ruce
  • Špatně se vstřebává


věk
35-44

Další recenze od 4.5.2012 16:19:45

Není snad lepšího krému na ruce. Stačí jen použít malé množství o velikosti kuličky hrášku. Ruce zanechává dlouho hebké a hydratované. Balení je malé, praktické do kabelky a vydrží poměrně dlouho. Má příjemnou a jemnou parfemaci. Pomalu se vztřebává, tak je vhodný třeba na noční použití. Po ránu jsou potom ruce jako z bavlnky :)

  • hydratuje
  • voní
  • praktické balení
  • pomáhá při popraskání
  • dlouho se vztřebává


věk
25-34

Další recenze od 15.4.2012 07:24:11

Velmi dobrý krém na ruce, používala jsem jenom v zimě. A to kvůli velmi mastné a hutné, špatně roztírající konzistenci. Nekoupím si ho znovu kvůli : ceně, která mi přijde na takové malé balení trošku vyšší a kvůli špatnému vsakování, ruce sice vyživí, ale taky je pěkně umastí.

  • vyživuje
  • je dobrý pro zimní období
  • cena
  • špatné vsakování


věk
25-34

Další recenze od 14.4.2012 23:41:02

Tento krém je spíše na velmi suché ruce. Musí se ho použít opravdu malé množství, jinak budete mít ruce ještě dlouho mastné a lepkaé, protože se docela dlouho vstřebává. Balení je takové miniaturní (na druhou stranu se hodí aspoň do kabelky), ale vydrží poměrně dlouho. Cena by mohla být nižší.

  • ideální pro velmi suché ruce
  • stačí malé množství
  • balení dlouho vydrží
  • když se to s ním přežene, budete mít ruce ještě dlouho mastné a lepkavé
  • cena


věk
25-34

Další recenze od 6.4.2012 10:45:25

Nejlepší krém co jsem zatím vyzkoušela a to jsem jich vyzkoušela opravdu hodně. Na suché a rozpraskané ruce je to to nejlepší. V zimě už bych se bez něj neobešla. Rychle se vsakuje a zanechává ruce hebké a vláčné. Jiný krém na ruce už bych si nepořídila.

  • Na rozpraskané ruce to nejlepší
  • hebké a vláčné ruce
  • žádné


Další recenze od 30.3.2012 22:13:52

Na mě až moc hutný a mastný. Obtížně se roztíral i vsakoval. Ruce jsem měla dlouho mastné. Netrpím ale tolik na suché ruce, tak je možné, že pro ty, co hledají opravdu silnou hydrataci je to ideální krém. Příjemně voní a prodává se i v minibalení do kabelky.

  • minibalení
  • příliš hutný a mastný


věk
35-44

Další recenze od 25.3.2012 11:19:38

moc dobrý krém, ne zrovna nejlevnější, ale hlavně v zimě, kdy mám fakt popraskané ruce mi moc vždycky pomůže. jediné co bych mu vytkla je to že se hned nevsákne jako jiné krémy, ale protože je silnější, takže ho stačí dát fakt málo.

  • opravdu pomůže popraskaným suchým rukám
  • cena


věk
25-34

Další recenze od 17.3.2012 12:19:38

Zatím nejlepší krém na ruce, se kterým jsem se na českém trhu setkala. Krém je neparfémovaný, ruce krásně vyživí a vytvoří na nich ochranný film. Balení je sice menší, ale jelikož stačí malé množství krému, úplně stačí. Rozhodně plánuji další koupi (koupě)

  • neparfémovaný
  • vyživující
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 17.3.2012 09:28:40

Stačí aplikovat velmi malé množství, které zvláční a zjemní i velmi suché ruce. Jsem s tímto krémem velmi spokojená. Balení je sice malé, ale vystačí opravdu na dlouho. Nabízí se i neparfémovaný produkt.

  • stačí malé množství
  • i pro velmi suché ruce
  • praktické balení
  • žádné


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Balea Krém na ruce oliva

4.1 77% 20 recenzí

Hůře hodnocené

Indulona Original

3.8 71% 12 recenzí