Nivea Hloubkově čisticí peelingový krém 3v1 recenze a zkušenosti

Čištění pleti Nivea Hloubkově čisticí peelingový krém 3v1
Čištění pleti Nivea Hloubkově čisticí peelingový krém 3v1 - obrázek 1
Čištění pleti Nivea Hloubkově čisticí peelingový krém 3v1 - obrázek 2
Čištění pleti Nivea Hloubkově čisticí peelingový krém 3v1 - obrázek 3
5 4 17
  • Průměrné hodnocení 4
  • 71% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 6 - 159 Kč
  • Kvalita obalu 4.2
  • Celkem 17 recenzí
  • Výrobce Nivea

Recenze produktu
Nivea Hloubkově čisticí peelingový krém 3v1

Další recenze od 16.4.2012 15:05:49

Nivea Pure Effect All in 1 obsahuje výtažky z magnolie a udělá za vás rovnou pět kroků-5v1. Jak píše výrobce: 1. Unikátní hloubkově čisticí komplex odstraňuje z pleti nečistoty. 2. Antibakteriální složení pomáhá eliminovat bakterie, které způsobují vznik pupínků. 3. Peelingové částečky uvolňují póry a odstraňují černé tečky. 4. Účinné, ale jemné složení nedráždí pleť. 5. Nechá-li se na obličeji několik minut, působí jako pleťová maska, která dlouhodobě zmatňuje pleť. Používal jsem společně se samozahřívacím čistícím gelem ze stejné řady.

  • voní
  • 5v1
  • cena
  • zamtňuje
  • někdy dráždil nos


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 14.5.2012 22:46:05

Tento čistící krém mě opravdu mile překvapil. Používám ho asi 2x týdně jako peeling a je opravdu super!! Někdy též nechám déle působit jako masku. Mám smíšenou pleť s pár pupínky, takže mi úplně vyhovuje. Nevysušuje, pleť hezky vyčitstí a zmatní. Určitě si ho koupím znovu.

  • - hezky vyčistí a zmatní pleť
  • - je možné ho nechat působit i jako masku
  • - nic


věk
35-44

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 24.6.2012 16:44:52

Tento produkt od Nivea dobře čistí a odstraňuje make-up. Používala jsem ho jako čistící krém, protože když jsem ho měla delší dobu na obličeji, tak mě začal pálit. Má krásnou vůni. Je hutnější konzistence, dobře se smívá. Kvůli pálení si ho znovu nepořídím.

  • vůně
  • dobře čistí
  • pálí


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 16.7.2012 12:08:36

Sice už se blížím spíše střednímu věku, ale tenhle čistící krém mám moc ráda. Používám ho na důkladné čištění pleti spojené s jemným peelingem několikrát týdně. Vyrovná se drahým peelingům od Estée Lauder, Clinique a podobně. Moje citlivá pleť jen tak něco nesnese, ale s Niveou vychází velmi dobře. Raději ale podotýkám, že nemám akné.

  • jemný peeling
  • čistí pleť do hloubky
  • příznivá cena
  • i pro citlivou pleť, není agresivní
  • balení s pumpičkou by mi usnadnilo život


Další recenze od 3.12.2012 15:36:15

Nazvala bych to peelingovým krémem. Má se používat každý den, ale vzhledem k tomu, že je to peeling bych to nedoporučovala. Já ho používám dvakrát týdně. Dá se použít i jako maska, která má dlouhodobě zmatňovat pleť, což bohužel nedělá, ale to jsem ani nečekala. Krém má pomáhat proti pupínkům a černý tečkám. Proti pupínkům mi nepomáhá, ale na rozdíl od dráždivého Garnieru ani nezhoršuje. Proti černým tečkám bych řekla, že malinko funguje. Plet je po použití neuvěřitelně vyčištěná až do největší hloubky (úplně se leskne, jak je vyčištěná), póry jsou méně znatelné a pleť je hebká jako dětská prdelka. Navíc mi ten přípravek horzně voní a obsahuje nějaké extrakty z magnolie. Akorát se mi hůře z pleti smývá.

  • vůně
  • cena
  • pomáhá proti černým tečkám
  • úžasně vyčistí pleť do hloubky
  • pleť je hebká
  • póry jsou méně znatelné
  • nepomáhá proti pupínkům
  • maska nezmatňuje pleť jak má v popisu práce
  • hůře se z pleti smývá


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 17.1.2013 13:44:59

Tento čistící krém jsem měla jednou a nebyl špatný. Nehodí se moc pro denní čištění, protože obsahuje zrníčka, takže jednou za čas jako peeling nebo jako maska poslouží dobře. Má hutnější konzistenci, takže se dobře nanáší. Pleť hezky vyčistí, je jemná a hladká, nemám pocit, že by vysušoval.

  • 5v1
  • dobře pleť vyčistí
  • vůně
  • nehodí se pro každodenní použití


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 17.1.2013 16:35:02

Nezdá se mi, že by tato čistící věc plnila to co se píše na obalu a navíc teda vůbec nevoní a špatně se smýva. Značku nivea mám všeobecně ráda, ale tohle už si znovu nekoupím. Na peeling mohu použít plno jiných a lepších produktů a jako maska se teda taky moc nepředvedla. Nehledě na to, že jak jsem psala, hrozně blbě se po uschnutí smývá.

  • žádná
  • vůně
  • nesplňuje co slibuje
  • po zaschnutí se špatně smýva


Další recenze od 1.3.2013 15:06:11

Celkom fajn peeling, fajn vyčistí pleť, odstráni odumreté zvyšky a šupinky takže je po ňom pleť hladká a čistá. Výrobca uvádza, že je vhodný na každodenné použitie s čím však nesúhlasím pretože by mohol vysušovať. Myslím, že použitie tak 1-2-krát týždenne je v norme. Parfumácia je príjemná, nie moc silná. Čo mi však vadí je obsah parabénov preto už znovu nekúpim.

  • príjemná parfumácia
  • odstráni šupinky
  • pri častom používani môže pleť vysušiť
  • obsah parabénov


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 13.4.2013 14:02:53

Tento hloubkový čistící krém používám jednou týdně, protože mě trochu vysušoval při každodenním užívání. Jinak jsem s ním naprosto spokojená. Výrobek používám hlavně jako peeling a masku v jednom. Pleť je po použití prokrvená, zvláčněná, čistá a svěží. Jsem moc ráda, že jsem našla pro pleť více využití pouze v jednom výrobku. Velmi mi vyhovuje tužší konzistence, protože krém drží na obličeji a nestéká. Tuba je dobrá a víčko se jen tak samo neotevře, takže za mě naprostá spokojenost.

  • vůně
  • konzistence
  • mnohočetné využití
  • tuba
  • při každodenním užívání vysušuje


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 21.7.2013 11:12:06

Výborný čistící - a nejen to - gel. Dle výrobce: odstraňuje z pleti nečistoty, eliminuje bakterie díky antibakteriálnímu složení, peelinguje a odstraňuje černé tečky, nedráždí pleť, půspbí i jako zmatňující pleťová maska. Bezesporu dělá tohle všechno,a čkoli o zmatňujícím účinku toho moc nevím. Jako pleťová maska je ale fajn, vyhladí, vyčistí, vyživí, jakožto peeling vybrousí a pomáhá i trochu vyčistit černé tečky, ale zázrak to není. Hodně mě štípe pod nosem, když nechám působit o něco déle. Rozhodně ale jeden z dobrých výrobků pro pleť. Používám tak dvakrát týdně a pleť je po použití vážně pročištěná. Cenově přijatelné, hezky voní.

  • čistí
  • peeling i maska v jednom
  • rozjasní
  • vůně
  • cena
  • dráždí pod nosem


Dlouho jsem přemýšlela, jaký peeling si koupím.Čistou náhodou jsem narazila na tento, koupila si ho, a jsem velmi ráda. Dávám si ho jako peeling a poté nechám působit jako masku. Má plet' je po tom hladká, vypnutá, zbavená všech nečistot a pory myslim že taky zmizely. Stačí ho opravdu jen malinko, nedráždí, nevysušuje, nepálí. Určitě si ho koupím znovu!

  • Funguje
  • Plet je čistá
  • Nic


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 28.10.2013 18:56:59

S tímto peelingem jsem spokojená. Přijde mi, že mi pleť krásně vyčistí a v případě, že použiji peeling jako pleťovou masku mi obličej i krásně zmatní. Jediné mínus bych viděla v tom, že se katastrofálně smývá a také v obalu, na kterém peeling zasychá a jde těžko smýt. Obecně mi ale vyhovuje, líbí se mi i střední hrubost částeček, které mi zbytečně nedřou obličej. Pleť po něm nemám absolutně podrážděnou. Pokud by byl v akci a ne za plnou cenu, klidně si ho koupím znovu, ale ráda vyzkouším i jiné peelingy, protože tento mi přijde bohužel jen jako zlatá střední cesta.

  • možno použit jako pleťovou masku
  • vyhovující hrubost částeček
  • zmatněná a vyčištěná pleť
  • dlouho vydrží (stačí malinko)
  • nedráždí
  • špatně se smývá
  • obal
  • vyšší cena


věk
15-24

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 29.9.2014 18:37:15

S tímto výrobkem jsem velmi spokojená. Po vymačkání pupínku stačí nanést, nechat tři minuty a poté smýt a pupínky se většinou znovu nenaplní mazem ;) (ti co mají akné ví co myslím) . Jinak využívám i jednou až dvakrát týdně jako peeling a opravdu je velmi účinný. Na mastnou pleť s aknózními projevy je opravdu jako dělaný :) Jinak RADA pro ty co jim to nejde smýt po zaschnutí : Namočte si žínku do teplé vody a jde to výborně ;)

  • opravdu kvalitní peeling
  • maska redukuje pupínky
  • příjemná vůně
  • hodně vysouší
  • rozhodně není na každodenní čištění


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Tento čistící krém používám pouze jako peeling asi 2x týdně. Dá se použít také jako maska, která by měla dlouhodobě zmatňovat. Nijak zvlášť ale nezmatňuje a po zaschnutí se špatně smývá. Jinak určitě skvělý produkt, který můžu jen doporučit ;) krásně pleť vyčistí, působí na černé tečky a stahuje póry. Pleť je pak příjemně hladká. Při každodenním použití se mi však vysušovala pleť okolo nosu a úst, proto doporučuji pro občasné použití :)

  • Výborně čistí pleť
  • Stahuje póry
  • Působí na černé tečky
  • Nevysušuje pleť
  • Není pro každodenní použití
  • Nepůsobí proti pupínkům


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 25.12.2014 18:09:43

Multifunkční přípravky na pleť mám ráda - tento konkrétně se dá použít jako peeling i jako maska. Bohužel jeho účinky jsou dost slabé, když jsem používala jako masku, nemělo to žádný efekt. Jako čistící gel/peeling ale můžu doporučit - hezky odstraní make-up, vyčistí, pleť je po použití jemnější. Nevysušuje a nedráždí - ale to mě skoro nic. Víc už nekoupím, podobný produkt od Garnieru nebo od L´Orealu je lepší.

  • vyčistí
  • znám i lepší


věk
15-24

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 15.3.2016 12:52:53

Zpočátku mi tento produkt přišel strašně skvělý, obsahuje zrníčka a já se vždycky cítim lépe když tam jsou, protože mám pak takový 'čistší' pocit. Ale při častějším používání začal celkem vysušovat a to takovým způsobem, že jsem po jeho použití cítila jak mám napnutou pleť. Přestala jsem ho používat, když se mi začli na nose dělat šupinky. Takže za mě na občasné použití -ANO, na každodenní péči NE

  • vůně
  • cena
  • obsahuje zrníčka
  • vysušuje
  • nevšimla jsem si rozdílu


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další prima čistič pro důkladné čištění od Nivey. Tenhle mám ráda, používám tak 2x do týdne, příjemně mírně chladí, hloubkově vyčistí pleť, neštípe, nepálí, a pleť je po něm hebká a jemná. Tak nějak si to už bez občasného hlubokého čištění neumím představit. Mám smíšenou pleť a velmi mi tento způsob vyhovuje. Je vážně dobrý.

  • velmi dobře hloukově vyčistí
  • nic