Lush Angels on Bare Skin recenze a zkušenosti

Čištění pleti Lush Angels on Bare Skin
Čištění pleti Lush Angels on Bare Skin - obrázek 1
Čištění pleti Lush Angels on Bare Skin - obrázek 2
Čištění pleti Lush Angels on Bare Skin - obrázek 3
5 4 13
  • Průměrné hodnocení 4
  • 77% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 180 - 300 Kč
  • Kvalita obalu 4.1
  • Celkem 13 recenzí
  • Výrobce Lush

Recenze produktu
Lush Angels on Bare Skin

věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 12.3.2012 10:48:22

Podle Lush čistítko, které je ideální pro všechny typy pleti. Já mám smíšenou pleť a s AOBS jsem velmi spokojená. Krásně voní a velmi dobře vyčistí pleť. Balení mi taky vydrží dlouho.

  • dobře čistí pleť
  • špatná dostupnost


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Nejlepší čistítko na pleť! Jako jedinné mi pomohlo zbavit se pupínků, které mi vyrašily na tváři a nechtěly zmizet ! Strašně dlouho vydrží a pleť je po něm krásná

  • vůně
  • účinky
  • dlouho vydrží
  • možná jen balení- musí se do něj šahat prsty


Další recenze od 13.3.2012 15:35:07

Mé první čistítko od lush. Jsem naprost spokojená, už po prvním použití byla pleť krásná na dotek, jemná (mám smíšenou pleť). Někomu nemusí ze začátku vonět, ale není to něco co by bránilo v používání. Skvělé jako peeling. Ze začátku někdo může mít problémy s používáním, různě se to drolí, ale chce to cvik. Je sice dražší, ale balení vydrží opravdu dlouho, stačí toho malinko. Doporučuji, baví mě :).

  • skvěle čistí
  • peeling
  • dlouho vydrží
  • pro někoho vůně
  • ze začátku používání


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 19.3.2012 22:54:35

AOBS je také moje první odličovadlo od Lush. Zpočátku jsem byla opravdu nadšená, pokožka hebká, hladká a rozjasněná. Poté mě začala vysušovat kombinace vody při čištění, ale to není chyba AOBS. Teď ho nepoužívám pravidelně k odličování a čištění, ale 1 -2 x týdně jako peeling. Vůně je krásná - levandulovobylinková. Nevysušuje. Balení vydrží dlouho.

  • nevysušuje
  • 2 v 1 čištění a peeling
  • krásná vůně
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Mám již třetí balení. Používám s kombinací Fresh Farmacy. Má větší zrníčka, takže citlivé pleti by mohl vadit. Zanechá hebkou a svěží pokožku. Její bylinná parfemace mi ze začátku vadil, ale po delším používáním mi začal vonit. Jsem s ním velmi spokojená.

  • hebká a věží pleť
  • vyčistí
  • hrubší zrníčka


Další recenze od 21.4.2012 09:09:07

Bohužel mám opačnou zkušenost, než naprostá většina holek předemnou. AOBS mi vůbec nevyhovoval. Zaprvé jsem měla problémy s používáním, přišlo mi hodně nepraktické vybírat vždycky ve sprše kus té hmoty z kelímku, po použití kelímek zase přenášet apod. Ale výhrady mám výrobku samotnému. Na moji pleť byl moc drsný a ty kousky mandlí mě akorát rozdráždily. Vůbec jsem nepozorovala, že by způsobil jakékoliv zlepšení, spíše naopak. Zhruba půlku kelímku jsem ani nevyužila a nakonec zkončil v koši:/

  • jedna přednost na řádek
  • jeden nedostatek na řádek


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 27.6.2012 15:34:51

Nejsem nijak nadšená, nejspíš funguje jako tonikum v tuhé (o tom by se dalo polemizovat...) formě, ale osobně jsem po ní musela stejně nějaké hydratační vodičky použít, docela mi stáhla plet. Vadí mi velká zrníčka, můžou poškrábat kůži a nenašla jsem pro sebe využití, neodlíčí, netonizuje, nevím moc k čemu ji používat. Navíc obsahuje hodně silic, takže dráždí citlivou pokožku. Její použití je nepraktické, je po celém umyvadle.

  • bylinková vůně
  • stahuje plet
  • silice dráždí citlivou plet
  • hrubá zrníčka
  • cena
  • použití


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 6.7.2012 22:37:46

Perfektní čistítko, určitě až dojde poběžím pro nové. Používám hlavně po ránu na probuzení pleti a ta mléčná konzistence je pro mou ple´t jako pohlazení. Mám sušší pleť se sklonem k rozšířenným pórům, po umytí je pleť jemná a hydratovaná. Jemňonce peelinguje.

  • hydratuje
  • netuším


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 24.2.2013 16:09:52

Další výborné čistítko od Lush. Krásně voní a pro suchou pokožku je to naprostý ideál. Pleť nevysuší ani nepodráždí a po použití se cítím jako v bavlnce. Výrobek si oblíbila i má sestra a obě se shodneme, že je bezvadný. Sice bych uvítala, kdyby byl úplně hladký bez zrníček, která obrušujou mou pokožku, pak bych mu dala hvězdiček 5. Ale i tak je bezvadný a hlavně dlouho vydrží.

  • výborný pro suchou pleť
  • nedráždí pleť
  • nemusel by tolik obrušovat pokožku


věk
15-24

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 9.3.2013 19:27:17

Andílky jsem si odnesla z obchodu jako vzoreček, který mi vydržel na 14 (!!!) dní každodenního mytí - a za těch 14 dní jsem se stala závislou. Když jsem měla cestu kolem ledničky, musela jsem si přičichnout - ta vůně levandulí nemá chybu:) Na čištění jsem se vždy těšila. Dalo mi pár umytí, než jsem přišla na to, jak pořádně andílky použít, jak moc je rozředit a jak je aplikovat, aby nebylo umyté vše kolem mě kromě obličeje, ale vrzy jsem na to přišla:) Pleť se s tím myje skvěle. Já osobně jsem fanda různých peelingů a AOBS jsou po rozředění takovým velmi jemňoučkým peelingovým mlékem. Z čeho jsem byla ale doopravdy nadšená byl výsledek. Nikdy jsem po čištění pleti neměla obličej tak jemný, hebký, hydratovaný, nevysušený. Sem tam se mi objeví pupínek, ale já jsem se jich za těch 14 dní nejen zbavila, ale neobjevil se žádný nový. Hned zítra si utíkám pro plné balení. Za tu cenu se mnohonásobně vyplatí.

  • Úžasná vůně
  • Přírodní produkt
  • Nevysušuje
  • Odstraňuje odumřelé buňky
  • Dlouho vydrží
  • Zatím o ničem nevím


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 22.10.2014 23:07:21

andělské čistítko. Pleť mám po něm projasněnou a krásně vyčištěnou. Za mě jedno z lepších čistidel. Příjemně voní po levanduli. Akorát jsem pořád nevychytala nanášení a stále končí drolící se kousíčky v umyvadle. Každopádně mi po tomto čistítku neraší další pupínky, to je super. Zklidňuje a nevysušuje. Doporučuji (i víc než mask of magnaminty)

  • zklidňuje pleť
  • projasní
  • skvěle vyčistí
  • nenapadá mě


Další recenze od 4.2.2015 18:44:08

Na tomto produktu se mi nejvíc líbí složení. Mleté mandle, kaolín, levandule... Všechno super. Trochu jsem se bála těch mletých mandlí, bála jsem se, že budou moc hrubé, ale jsou příjemně namleté. AOBS nepoužívám jako čistítko, ale párkrát do týdne ho používám jak peeling. Pleť je po použití hezky hebká, není podrážděná. Líbí se mi u způsob použití. Jediné, co mi trochu vadí, že moc nečistí. Vždycky když jsem ho použila na vyčištění pleti, tak jsem měla pleť při dočišťování špinavou.

  • složení
  • jemnost
  • způsob použití
  • nečistí


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Avène Cleanance Gel

4.1 78% 21 recenzí

Hůře hodnocené

Synergen Wasch Gel

3.9 72% 16 recenzí