Nivea jemný odličovač očí recenze a zkušenosti

Odlíčení Nivea jemný odličovač očí
Odlíčení Nivea jemný odličovač očí - obrázek 1
Odlíčení Nivea jemný odličovač očí - obrázek 2
Odlíčení Nivea jemný odličovač očí - obrázek 3
5 3.3 34
  • Průměrné hodnocení 3.3
  • 56% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 50 - 129 Kč
  • Kvalita obalu 4.3
  • Celkem 34 recenzí
  • Výrobce Nivea

Recenze produktu
Nivea jemný odličovač očí

věk
15-24

pleť
suchá
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 17.11.2017 21:45:52

Opravdu krásně jemný, neštípe, nezanechává na víčkách film a hezky voní. Bohužel ale moc neodlíčí, cokoli silnějšího rázu mu dělá problém. Člověk musí aplikovat vícekrát, tedy rychleji ubývá, dle může vznikat další problém v poměru cena (100 Kč cca) a kvalita odlíčení. Doporučit mohu těm, kdo se líčí jen jemně.

  • šetrnost
  • vůně
  • řádně neodlíčí


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Niveu mám ráda, ale nevím proč, tenhle odličovač mi přijde hodně podprůměrný... A to mají tělovou kosmetiku perfektní. Tenhle odličovač nenadchne, ale ani neurazí, zázraky nečekám, kvalitnější řasenky odličoval poměrně dlouho a špantě, musela jsem na oko dřít. Už si ho nepořídím, i když by byl v zajímavé cenové akci.

  • snadná dostupnost
  • zn. Nivea
  • oko musím dřít abych ho odlíčila


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 11.8.2016 18:44:26

Tento odličovač od Nivey jsem si oblíbila a jsem spokojená. Mám už asi 4 balení tohoto produktu. Vždy odlíčí velmi dobře a rychle. Také neštípe v očích a nezanechává mastný film. Plus má příjemnou parfemaci. Za sebe doporučuji a určitě v budoucnu si ho ještě pořídím. Cena mi přijde celkem slušná. Dávkování je v pohodě taky.

  • příjemná parfemace
  • neštípe v očích
  • nezanechává mastný film
  • neodstraní voděodolnou řasenku


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 20.6.2016 15:52:15

Tento odličovač sem si koupila za asi 120kč když byl v akci 1+1 tak sem si ho tedy koupila a vyzkoušela,klasický tekutý odličovač,který není až tak zlý,nevadil mi na oči a nevysušoval nějak extra jak některé odličovače vysušují,takže za mě takový průměrně dobrý odličovač,není to žádná pecka,pro kterou bych hned letěla,ale ani mě moc nezklamal

  • neštípou oči
  • množství


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 7.3.2016 13:13:04

Túto odličovaciu vodu som dostala na meniny ako darček. Jednoznačne je to to najhoršie, čo som kedy na odličovanie očí vyskúšala. Absolútne neodlíči, s make-upom na očiach ani len nepohne ani po pritlačení tampónom a dokonca z neho štípu oči. Skúsila som 2x a stačilo. Jedinou výhodou je vôňa, cenu neviem keďže to bol dar.

  • vôňa
  • štípe v očiach
  • neodličuje


Koupila jsem si ho na zkoušku a jsem nadšená! Opravdu oči krásně odlíčí a to za pár vteřin a hlavně vůbec neštípe. Oproti jiným odličovačům nenechává oči takové zašmudlané nebo červené. Navíc docela příjemně voní. Také nezanechává žádný nepříjemný pocit na kůži okolo očí. Takže u mě jasně vyhrál na plné čáře!

  • neštípe
  • krásně se vstřebává
  • odlíčí dobře a rychle
  • žádné


věk
15-24

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 27.4.2015 22:20:57

Tento odličovač očí je zatím ten nejšetrnější, který jsem kdy měla. Nedráždí, neštípe a nemám po něm ani zarudlé oči. Je pravda, že kvalitní voděodolnou řasenku asi neodlíčí, ale na obalu je dost jasně napsáno, že "Účinně odstraňuje ve vodě rozpustnou řasenku." takže není zrovna na místě stěžovat si na neodlíčitelnost voděodolných řasenek. :) Pěkně voní a osvěžuje po namáhavém dni. Určitě ho doporučím lidem s citlivýma očima (jako já), nebo s náchylností na alergické reakce.

  • vůně
  • jemnost
  • nedráždí
  • splňuje co píše na obalu
  • cena


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Tento odličovač je takový průměr. Já jsem s ním odlíčila většinu věcí, co jsem potřebovala, je pravda, že i když nepoužívám voděodolnou řasenku, s mými nařasenými vrstvami si poradil jen tak tak. Spotřebovala jsem ho strašně rychle, protože na jedno oko padly klidně dva plně napuštěné tampony. Na druhou stranu většinu práce zastane /narozdíl třeba od Garnieru, který neodličoval vůbec/, přeci jen to není dvoufázový odličovač, ale nemastná vodička. Hezky voněl. Když v nemastných odličovačích nenajdu nic lepšího, koupím si ho zase, ale zatím budu hledat.

  • Vůně
  • Nemastné složení
  • Odličuje makeup, stíny, rtěnku atd. bez problému
  • Dostupnost
  • Špatně odličuje řasenku
  • Rychlá spotřeba produktu


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 3.1.2015 20:06:19

Voděodolnou řasenku ani nic jiné nepoužívám, tak nevím posoudit, jak by obstál, ale na normální líčení je fajn. Netřeba drhnout a bez problémů odlíčí, v očích neštípe, nevysušuje ani nemastí. Tenhle typ odličovačů mám mnohem raděj než krémové, takže ho kupuju pravidelně. Líbí se mi i jemná vůně. Balení je docela velké a vydrží dlouho.

  • odlíčí
  • neštípe
  • dlouho vydrží
  • nevím


Další recenze od 9.7.2014 10:59:18

Tento odličovač mi hodně nevyhovoval. Jediné, co plní je, že nepálí v očích, opravdu mi nijak nevadil na citlivé oči, ale hlavní úkol -odlíčit- vůbec neplní. A to nepoužívám voděodolné líčení! Prostě klasickou normální řasenku jsem děsně drhla, Normální micelárka odvede lepší službu. Takže už rozhodně nekoupím.

  • nepálí v očích
  • neodlíčí


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 16.4.2014 18:20:05

Se sortimentem Nivey jsem celkem spokojená a tento odličovač očí je výborný. Nedráždí oči a ani neštípe, je šetrný a jemný. Nemá nijak silnou parfemaci a vyhovuje mi malé balení, které je praktické. Odličuje perfektně. Nejvíce oceňuji, že rychle a efektivně odstraní líčidla. Je dostupný téměř všude. Doporučuji.

  • cena
  • kvalita
  • nevím


věk
45-54

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 15.2.2014 13:41:24

S odličovačem nejsem spokojená - je jemný a neštípe v očích, ale neodlíčí řádně. Je ho potřeba více a i tak jeto zdlouhavý proces. Obalje lehký, na cest bezva....ale obsah mi bohužel nevyhovuje. Zklamalo mě to, předtím jsem měla odličovač z běžné drogerie - jejich řada a to bylo něco úplně jiného.Vickrát si jej nekoupím, jsou to vyhozené peníze.

  • ještě jsem ji neobjevila
  • cena neodpovídá očekávané kvalitě
  • neodlíčí dostatečně


věk
15-24

pleť
normální
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 8.2.2014 08:13:07

Tento odličovač je velice šetrný a vůbec neštípe, proto je velice vhodný pro nositelky kontaktních čoček. Příjemně voní. Odličování s ním je snadné a oči nevysušuje ani nemastí. Jediný problém s odličováním je u voděodolné řasenky. Cena je možná kapku přehnaná. Používám i jiné odličovače, ale tento patří mezi mé oblíbené.

  • -vůně
  • -nedráždí
  • -nevysušuje
  • -nemastí
  • -cena


Další recenze od 19.8.2013 00:56:12

Velmi příjemný a jemný odličovač očí, který odlíčí co má bez zbytečného dření oka. Občas má menší problémy s více vrstvami řasenky, ale stačí víčko vícekrát přejet a vše je pryč. Odličovač má i příjemnou slabou vůni, která oči nijak nedráždí. Vhodný i pro citlivé oči. Po odlíčení nenechává žádnou mastnotu a ani pocit ulepení.

  • Šetrnost
  • Dostupnost
  • Jemná parfemace
  • Nemastný odličovač
  • Žádný


Další recenze od 11.8.2013 11:31:38

Tento odličovač jsem si zamilovala. Nemám ráda krémové odličovače, takže tento vodový je pro mě ideální. Ani trochu po něm neštípou oči. Odličuje úplně nádherně. Obal je taky ideální. Na jedno odlíčení potřebujete opravdu minimum vodičky, takže vám odličovač vydrží opravdu dlouho. Jakmile ho vypotřebuji okamžitě jdu do obchodu abych si koupila nový. Je prostě ideální! :)

  • neštípe
  • krásně odličuje
  • obal
  • žadné


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 19.7.2013 13:24:29

Mně teda tento odličovač velmi vyhovuje ;) je jemný ale dokáže odstranit oční make-up docela snadno a s použitím velmi malého množství. Oči nedráždí ale přitom je účinný ;) s cenou je podle mě takový zlatý střed ;) Mám už několikátou lahvičku a asi nebudu měnit za žádný jiný odličovač :) Navíc nádherně voní a nezanechává mastné nebo lesklé okolí očí

  • jemný
  • stačí ho málo
  • myslím že žádné


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 20.4.2013 21:10:21

Tento odličovač očí jsem měla až do nedávna velmi ráda. Je příjemný, na pleti nesvědí, ani v očích nepálí, veškerý můj make-up snadno odstraní a ani řasenka se nemusí drhnout a jde krásně dolů. Nezanechává ani mastný pocit na pleti. Ale jak jsem psala, měla jsme ho ráda pouze do nedávna, jelikož jsem zjistila, že s voděodolnou řasenkou si absolutně neporadí a přinejlepšim ji rozmaže kolem očí, ale neodlíčí ani trošičku... Takže za mě zklamání

  • nepálí na pleti
  • neštípe v očích
  • nezanechá mastný pocit
  • neodlíčí voděodolnou řasenku


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 20.4.2013 12:50:05

Cena tohoto výrobku mi přijde poněkud vysoká na tak malý obsah, ale přesto jsem s tímto odličovačem celkem spokojená. Vodička dobře odlíčí klasický denní i večerní make-up, ale má trochu problémy s voděodolným líčením. Krásně voní jako všechny výrobky od Nivei. Nepálí a nedráždí oči, což beru jako plus, ale to je spíše taková samozřejmost. Při odličování musím trochu více "drhnout" pleť, protože jedině tak se dostane dokonale všechen make-up dolů a nemusím se doličovat jiným přípravkem.

  • nezanechává ulepený pocit
  • je příjemný na pleti
  • nedráždí oči
  • vůně
  • malé balení x vysoká cena
  • pleť se musí více drhnout
  • neodlíčí voděodolný make-up


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 16.2.2013 12:50:59

Můj 1. odličovač očí. Mám už asi 2. balení, ale to jen proto, že jsem ho dostala dárkem. Sama bych si ho asi nekoupila, kvůli jeho ceně. Svou práci ale odvádí skvěle. Krásně odličuje (nevoděodolný makeup), oči nedráždí, neštípe, nemlží. Mi vydržel opravdu dlouho, ale za takovou cenu bych myslím měla 2 stejně kvalitní od jiných levnějších značek.

  • krásně odličuje
  • obal
  • dlouho vydrží
  • nedřáždí a neštípe v očích
  • cena


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 17.1.2013 14:00:27

Pro mě jeden z nejlepších odličovačů, jemný, nosím kontaktní čočky a oči mi nijak nepodráždí, jak se mi stávalo u nějakých jiných odličovačů. Jeho mínusem je to, že se ho na tamponek musí dát víc a pak rychle ubývá. A také bych trochu snížila cenu.

  • nedráždí oči
  • není mastný
  • cena
  • větší spotřeba


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 17.1.2013 13:20:17

Byla jsme hodně zklamaná, protože odličuje celkem dobře, ale voděodolnou řasenku můžete stahovat jak chcete dlouho a stejně ji ani trochu odlíčí. Mě teda bohužel docela v očích štípal. Voní hezky, obla je také pěkný, ale za tu cenu rozhodně nestojí.

  • vůně a obal
  • štípe v očích
  • nezvládne voděodolný make-up


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 29.12.2012 11:21:11

Tak tento odličovač je pro mě šlápnutí vedle. Niveu mám docela ráda, ale tohle mě fakt zklamalo. Špatně odličuje, na tamponek se musí nalévat hodně odličovače a oči doslova dřít a hlavně mě po něm dost pálilo a štípalo oční okolí a to nemám nějak citlivé oči.

  • dostupnost
  • špatně odličuje
  • velká spotřeba na odlíčení
  • pálí a štípe
  • cena


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 16.8.2012 21:20:58

Tento odličovač jsem dostala, ale bohužel s ním nejsem spokojená. Špatně odličuje a na tampónek ho musím nanést hodně, tudíž rychle dochází. Jedinou jeho výhodou je, že je celkem jemný, ale když musím docela na oči tlačit a trhat si při tom řasy, to mi moc fajn nepřijde...

  • nic
  • cena
  • špatně odličuje
  • rychle ubývá


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Nemastní pleť, neštípe, ale také ani neodličuje. Odlíčím s ním maximálně kompaktní oční stíny, ale jen v případě, že pod nimi nemám podkladovou bázi. S řasenkou (obyčejnou, ne voděodolnou!) ani nehne. Kdybych se s ním opravdu chtěla odlíčit, tipuji, že si zlikviduji polovinu řas. Kvalita absolutně neodpovídá ceně, takže za mě už nikdy více

  • nemastí
  • neštípe
  • neodličuje
  • cena neodpovídá kvalitě


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 25.7.2012 02:23:30

Můj bývalý oblíbený odličovač, nyní mi více vyhovují odličovače na olejové bázi. Ale určitě bych ho doporučila těm, kteří mastnější odličovače nemají v lásce. Velmi dobře odlíčí. Zdál se mi šetrný, vůbec mi nedráždil oči. Má velmi příjemnou vůni. Pleť krásně osvěží.

  • cena a dostupnost
  • dobře odlíčí
  • nedráždí oči
  • žádné


věk
35-44

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 25.6.2012 21:32:12

Mám ho už po několikáté a vcelku spokojenost, jen špatně odličuje voděodolnou řasenku, ale tu používám vyjímečně, takže mi to až tolik nevadí. Jinak nedráždí oči, řasy mi po něm nepadají, nemastí, takže můžu doporučit. Cena mi přijde docela slušná.

  • nemastí
  • nedráždí oči
  • neodlíčí voděodolnou řasenku


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Dobrý odličovač, jen jak už tu někdo psal, zdálo se mi, že mi s ním více při odličování vypadávaly řasy. Jinak nedráždí pokožku, nevysušuje, ani nadměrně nemastí pleť a odličuje dobře. Není moc co vytknout.

  • dobře odličuje oční partie
  • možná cena


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 24.6.2012 19:09:57

Tento přípravek patří dle mě do průměru. Sice nedráždí oči, ale odličuje průměrně. Nejhůř je an tom s odličováním řasenky. S voděodolnou kosmetikou si asi také tedy moc neporadí. Jinak ale výrobek není mastný ale lehký a má příjemnou vůni. Cena je vzhledem ke kvalitě vysoká.

  • Lehký a nedráždí oči.
  • Cena vzhledem ke kvalite.


věk
35-44

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Odličovač by za tu cenu mohl být lepší. Sice krásně osvěží a nevysuší oční okolí, nedráždí mi pokožku a má příjemnou parfemaci, ale to odličování není nejefektivnější. Musím ho víckrát aplikovat, abych se pořádně odlíčila (takže tím pádem i rychle ubývá), a stejně mi pak vždycky ještě pod oko černí neúplně odlíčená řasenka, což je znát hlavně ráno, že to odlíčení nebylo O.K. Z balení se aplikuje dobře.

  • osvěží a nepodráždí
  • cena by mohla být nižší
  • dostatečně neodlíčí


Další recenze od 15.5.2012 23:09:15

Myslím, že tenhle odličovač očí patří mezi trošku horší průměr. Né vždy a né všechno z očí odlíčí. Je sice asi šetrný, neštípe v očích a má příjemnou vůni, ale jeho hlavní úkol je odličovat a ten tak úplně nesplňuje. Příště ho už nekoupím, po odlíčení tímto odličovačem se musím ještě doodlíčit něčím dalším!

  • vůně
  • neštípe v očích
  • neodličuje!
  • cena/výkon nevyhovuje


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 29.3.2012 19:35:40

Tento odličovač není špatný, patří k těm nadprůměrným. Je jemný a šetrný, bez problémů odlíčí stíny i řasenku, není mastný, nedráždí a neštípe. Za mě spokojenost. Jediné mínus je v jeho ceně, příjde mi docela dost drahý na to, že existují podobné a stejně dobré odličovače za mnohem nižší cenu.

  • bez problémů odlíčí stíny i řasenku
  • není mastný
  • nedráždí a neštípe
  • na můj vkus vysoká cena


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 29.3.2012 19:13:03

Tento odličovač už nikdy více! Špatně odličuje a i přesto, že si oči nedrhnu, při jeho použití mi vždy vypadne několik řas, což se mi s jinými odličovači nestává. Za cenu kolem 100 Kč jsem čekala mnohem více.

  • žádné
  • špatně odličuje


Další recenze od 16.3.2012 20:23:35

Nedráždí oči, ale špatně odličuje. S voděodolnou řasenkou ani nehne. Přijde mi jako obyčejná vodička, která sice pěkně voní, neublíží ale taky nepomůže. Nejen, že líčení je nedotknuté, ale i odličovací tampon je čistý.

  • příjemná vůně
  • neúčinosti



Další recenze od 14.3.2012 22:02:32

Tento odličovač jsem si velmi oblíbila. Je jemný a šetrný (nosím kontaktní čočky). Neštípou po něm oči. Není mastný. Na můj vkus je cena trošku vyšší, ale jsem s ním spokojena, talže jej za jiný nevyměním ;)

  • Jemný a šetrný
  • Neštípe
  • Nemastný
  • Cena


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené