Balea bezolejový odličovač očí recenze a zkušenosti

Odlíčení Balea bezolejový odličovač očí
Odlíčení Balea bezolejový odličovač očí - obrázek 1
Odlíčení Balea bezolejový odličovač očí - obrázek 2
Odlíčení Balea bezolejový odličovač očí - obrázek 3
5 3 40
  • Průměrné hodnocení 3
  • 48% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 30 - 79 Kč
  • Kvalita obalu 3.5
  • Celkem 40 recenzí
  • Výrobce Balea

Recenze produktu
Balea bezolejový odličovač očí

věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 1.4.2019 13:44:47

Tento odličovač na oči som mala kedysi dávno a kupovala som ho najmä kvôli cene, pretože nezvyknem používať bežne špeciálne prípravky na odličovanie oči. Bohužiaľ vôbec som ho nespotrebovala, nakoľko moje oči veľmi neodličoval, muselo sa drhnúť a navyše štípal. Vôňa tiež nič moc, taká obyčajná, resp. bez vône. Použila som ho len par krát, potom ležal na poličke až kým neletel do koša. Za mňa teda neodporúčam.

  • - cena
  • - neodličuje
  • - štípe v očiach


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 12.2.2017 00:41:53

Při mém hledání po dokonalém odličováku očního makeupu jsem narazila v DM drogerii na tento. Cena se mi zdála ok. A se značkou Balea mám dobré zkušenosti, takže proč ho nezkusit? Bohužel, není pro mě moc vhodný, zřejmě mám po x letech nošení kontaktních čoček citlivější oči, protože mě tento přípravek v očích dost pálil. Po této zkušenosti ho už nekoupím.

  • Dostupnost
  • Cena
  • Pálí v očích


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

tohle je odličovací průser, nejen že mi to špatně odlíčilo naprosto běžný oční make-up (stíny, 2 vrstvy řasenky), ale štípalo to do očí jako čert. Efekt blbý, štípání blbý, po pár použitích letěla do koše. Víckrát si ji nepořídím, tohle bylo extra šlápnutí vedle. Laciná věc se špatným účinkem, tohle se Balee moc nepovedlo.

  • nízká cena
  • velmi špatně odličuje
  • štípe do očí


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Odličovat s tímto odličovačem je trochu pracnější a na delší dobu ale není nutné s ním okolí očí nijak drhnout. Voděodolné produkty odličuje o dost hůře (samozřejmě v závislosti na kvalitě daného odličovaného produktu). Na druhou stranu oči nijak nedráždí ani nezanechává nepříjemný pocit, ať už mastnoty, llepivosti nebo vysušení. Znám lepší odličovače a jen proto bych ho znovu nekoupila.

  • cena
  • vůně
  • nedráždí
  • pocit po odlíčení
  • neodlíčí voděodolné produkty
  • dostupné jen dm drogerii


věk
35-44

pleť
suchá
alabastrový odstín
olivový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 15.5.2014 10:08:01

Ač mám značku Balea ráda, tak tento odličovač očí se jim moc nepovedl. Cena super ale když pak zjistím, že na jedno odlíčení vypotřebuji hodně velké množství, tak to taková pecka zase není. Navíc mi po něm zčervenala pokožka a tak nějak nepříjemně pnula a svěděla. Čož by se u očních odličovačů stávat nemělo. Řasenka šla hodně špatně odlíčit a musela jsem na tamponek vyloženě hodně tlačit abych ji vůbec dostala dolů. Takže já příště již nekoupím.

  • nízká cena
  • špatně odličuje
  • pálí oční okolí po aplikaci


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Trochu se stydím, protože je to můj první odličovač očního make upu - v mým věku je to trochu ostuda :-) Odličovač mi vyhovuje, nezaregistrovala jsem, že by mě z něj pálely oči nebo bych měla podrážděné oční okolí. Já ho občas použiju i na dočištění pleti a i na to je v pohodě. Mínusem je pro mě jen malé balení, jinak je fajn.

  • dobře odlíčí
  • nepálí mě z něj oči
  • hodí se i na čištění zbytku pleti
  • malé balení


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 28.3.2014 15:28:28

Z tohoto produktu jsem dost zklamaná. Kupovala jsem ho na základě ceny, aniž bych se podívala na recenze. S většinou zde zmíněnými se ztotožňuji. Odlíčení s tímto přípravkem je skutečně náročné, na jeden tah nestáhne skoro nic, je nutné drhnutí, a stejně se někdy probudím ráno a pod očima mám žmolky z řasenky, což mě dokáže naštvat. Už bych si ho znova rozhodně nekoupila. Malé plus - neštípe mě.

  • Cena
  • V očích neštípe
  • Musím oči drhnout
  • Odličuje špatně


věk
25-34


dehydratace
nízká

Další recenze od 8.1.2014 15:14:20

Já teda nevím, jak většina z vás, ale před použitím jakéhokoli odličovače si řasenku nejdříve omyji vodou ( pokud se tedy nejedná o voděodolnou). Pak stačí troška odličovače na tamponek a je hotovo. A tento odličovač je v poměru cena/kvalita super. Dělá se i na voděodolnou řasenku, která je s olejem, protože na tu tenhle klasický nestačí. Za mě spokojenost. :)

  • Cena
  • Konzistence (nemám ráda odl. mléka)
  • Ve větším množství trošku pálí


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 8.1.2014 12:49:22

U mně tak půl na půl. Odličovač je celkem v pohodě, v očích mě nepálí, hezky voní, stíny a make-up odlíčí, ale s řasenkou to je boj. Řasenku jsem mohla drhnout jak dlouho jsem chtěla a stejně jsem ještě druhý den ve sprše měla zbytky řasenky na obličeji. Takže stopy po řasence jsou ve vaně, na ručníku, na oblečení...znáte to. Tento výrobek už znovu nekoupím.

  • Dobře odlíčí běžný makeup
  • Jemná vůně
  • Cena
  • Neodlíčí pořádně řasenku


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Potřebovala jsem nutně něco na odlíčení očí na dovolenou. Tento produkt mě zklamal. Není vhodný pro citlivé oči, řasenku jsem doslova drhla několikrát aby vůbec pustila. Zůstaly mi vždycky akorát tmavé kruhy pod očima. Mám ráda výrobky od značky Balea, ale ta za mě teda palec dolů :-( zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

  • cena
  • obal
  • nedostatečné oblíčení
  • dělá kruhy pod očima


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 3.11.2013 20:29:01

Tento odličovač som si kúpila ,len preto ,že bol lacný a v DM nemali môj obľúbený od biopha. Musím povedať, že ma veľmi prekvapil. Odličuje celkom dobre, vôbec mi nedráži oči, pretože mám dosť citlivé oči. Vydrží pomerne dlho, netreba ho dávať veľa a cena je tiež super. Vôňa je sa tiež celkom dá, nevonia moc.Takže za tú cenu sa oplatí.

  • cena
  • nedráždi
  • dobre odličuje
  • - žiadne


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Hledala jsem levnou drogerkovou náhradu za můj oblíbený odličovač a narazila na tento. Musím říct, že vzhledem k ceně mě příjemně překvapil, oči odlíčí a i když použiju dvě vrstvy řasenky, tak si s tím poradí. Jen je potřeba min 2 tamponků na jedno oko (ale používám i černé linky a ty mu práci neusnadňují). Problém je, že pokud po odlíčení neosuším víčko například papírovým kapesníčkem, tak v očích štípe. Ale je možné tomu předejít.

  • odlíčí dobře i výrazný make up a tmavé barvy
  • cena
  • praktické balení, které se vejde i do kosmetické tašky
  • štípe v očích


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 18.8.2013 23:03:54

Kupuji si ho kvůli ceně, protože jsem zatím ještě student. Oči nedrážší, což je super. On odlíčí, ale je fakt, že ráno, když se probudím, tak mám většinou trochu řasenky kolem očí, takže ráno ty oči musím zase ještě přejet tampónkem, a pak je to dobrý. Vůně je příjemná. Akorát mám ho poměrně brzy vypotřebovanej, takže bych uvítala větší balení.

  • nedráždí
  • cena
  • neodlíčí oči na 100% na první pokus
  • mohlo by být větší balení - rychle mi dochází


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Tohle je snad první a zatím asi poslední výrobek od Baley, který nepovažuju ani za neutrální ale vyloženě za negativní. Oči odličuje celkem dobře, takže s jeho hlavní funkcí jsem problém neměla a chvíli trvalo, než se na mě začaly projevovat jeho negativní účinky. Sice mně při větším množství trochu pálil v očích, ale nebylo to často a nebylo to nijak dramatické. Takže jsem odličovač používala dál a časem se na něj moje oči staly velice citlivé. Odličovač mě pálil čím dál tím častěji a navíc mi začal vysoušet oční okolí. Bylo na pohled i na dotek suché a podrážděné, takže odličovač letěl bez milosti do koše

  • dobře odličuje
  • dráždí oči
  • vysušuje oční okolí


věk
25-34

pleť
normální
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Tohle bylo šáhnutí vedle - chtěla jsem nahradit Niveu na odlíčení očí něčím levnějším a neudělala jsem dobře. Odličovače jsem měla větší spotřebu než s Niveou, musela jsem přitlačit pro důkladné odlíčení gelových linek a v tu chvíli mě začaly nepříjemně pálit oči. Oči mám citlivé, nosím občas kontaktní čočky a tento odličovač mi dělal zle. Ještě mám nutkání zkusit jiný přípravek této značky, ale začínám se bát - oči mám jen jedny, že?

  • cena
  • větší spotřeba při odlíčení - méně účinný
  • může podráždit citlivé oči


Další recenze od 2.7.2013 16:54:47

Za tu nízkou cenu se jedná opravdu o kvalitní odličovač :) Mám citlivé alergické oči, ale tenhle mě nijak nedráždí, hodí se i malé balení. S tím dvousložkovým se odličuje trochu lehčeji, ale také je mastný. Vyzkoušela jsem spoustu dražších a žádný nebyl tak dobrý jako tento, který je za pár korun! Určitě budu kupovat dál.

  • cena
  • nedráždí oči
  • nic


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 15.3.2013 22:10:23

Opravdu příšerný odličovací přípravek! Oči jsem měla po odlíčení podrážděné, přecitlivělé a bolavé. Navíc nemá skoro žádné odličovací schopnosti, nikdy mi oči neodlíčil a na řasách mi zůstaly zbytky řasenky, se kterými už nic nehlo. Musela jsem hodně drhnout oční okolí a tím pádem mi spoustu řas vypadalo :(

  • nic
  • všechno
  • neodlíčí
  • podrážní oči


věk
25-34

pleť
suchá
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 17.2.2013 14:24:53

Asi nejhorší odličovač který jsem vyzkoušela. Oči musím dřít, aby jsem odstranila řasenku, asi po měsíci se mi udělala okolo oka vyrážka a začal šíleně pálit. Nedej bože aby se vodička dostala do očí. Tenhle odličovač je ještě horší než úplně ten samý dvousložkový.

  • Vůně
  • Cena
  • Dostupnost
  • Skoro vůběc neodlíčí
  • Měla jsem po něm vyrážku


Další recenze od 6.2.2013 14:52:42

Tento odličovač je super. někdy sice neodlíčí úplně všechno,zvláště když nosíte voděodolné oční líčení. na druhou stranu hezky voní,cena je přívětivá,je skvělý hlavně na cestování a já osobně ani s tím odličováním nemám problém. A to ,že když si nedáte pozor tak pálí je jasné když je v něm alkohol :)

  • obstojně odličuje
  • vůně
  • Cena
  • je težší odlíčít voděodolnou řasenku


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 30.9.2012 17:34:42

Tak tento odličovač už nikdy víc. Oči po něm neskutečným způsobem pálí a slzí - připadala jsem si, jak kdybych si na oko přiložila čerstvě nakrájenou cibuli. Dala jsem mu poté ještě dvě šance s naprosto stejným výsledkem, takže letěl do koše. Rozhodně nedoporučuji.

  • nic
  • pálení a slzení očí


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 29.9.2012 18:14:14

Pro mě levný a dobrý odličovač. Mám citlivou pleť, tudíž i citlivé oční okolí a naštěstí necítím žádné pálení v očích. U odličování však nepospíchám. Nanesu na vatový tamponek trochu odličovače, přiložím na oči, chvilku počkám než se tekutina dostane k řasence a čekám, než jí "rozpustí". Poté mi stačí po řasách ještě dvakrát potáhnout a odlíčení je pryč. Podotýkám, že se nelíčím nijak střídmě. Odličovač příjemně voní.

  • vůně
  • cena
  • kvalitně odličuje
  • žádné


věk
35-44

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 28.7.2012 14:31:54

Tento odličovač od Balei mě vůbec nenadchnul. Má hodně slabou odličovací schopnost, se stíny s bází pod ně jsem měla velký problém to odlíčit, o řasence a voděodolných llinkách vůbec nemluvím. Člověk toho musí dát hodně, aby to nějak ž šlo odlíčit, a ještě jsem měla dodřené oči. Znova si ho už určitě nekoupím.

  • žádné
  • špatně odličuje


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 25.7.2012 11:26:25

s odličovačem od Baley bez oleje jsem nebyla vůbec spokojená. Odlíčil mi maximálně stíny, ale tím to končilo. Hrozně mi vysušoval a dráždil oční okolí, řasenku mi nikdy úplně neodlíčil. Tento produk je nejhoší, co jsem kdy vyzkoušela, přesný opak je odličovač od Baley s olejem, ten si nemůžu vynachválit! :)

  • nic
  • odlíčí jen stíny
  • dráždí a vysušuje oční okolí


Vzhledem k mé citlivé pleti je toto odličovadlo jedno z nejlepších, co jsem kdy použila. Pleť nevysušuje a používám ho i na odlíčení očí a dekoltu. Za nízkou cenu dostanete do rukou kvalitní produkt, který má skvělé odličovací schopnosti, osobně doporučuji! :)

  • nevysušuje
  • použití i na oční partie
  • vůně


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 29.6.2012 19:56:25

Tento odličovač jsem používala hodně dlouhou dobu. Na jednu stranu mi vyhovoval (cena, nepálil), ale na druhou jsem musela aplikovat hodně produktu abych oči odlíčila a ne vždy se to podařilo na poprvé. Nyní jsem ale koupila jeho "olejovou" verzi (tento měli v DM vyprodaný) a zjistila jsem, že tento "obyč" už nechci, protože jeho bráška s olejem nestojí o moc víc a odličování je s ním jednodušší.

  • cena
  • nepálí v očích
  • napoprvé neodlíčí vše


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 29.6.2012 17:25:49

Tento odličovač pro mě patří do průměru. Při použití nedráždí oči, což je pro mě velké plus. Má ale i nedostatky jako to, že více vrstev řasenky špatně odličuje. Voděodolné líčení by bylo zřejmě už nad jeho síly. Vůně mi nevadila. Za tu cenu ho možná znovu někdy koupím.

  • Cena.
  • Nedráždí oči.
  • Více vrsev řasenky a voděodolné líčení dobře neodlíčí.


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 28.6.2012 11:41:52

Celkem dobrý odličovač. Má příjemnou vůni. Oči nedráždí. Neodlíčí teda oči napoprvé, ale to se mi nestalo u žádného odličovače. Myslím, že je na oční okolí jemný, nevysušuje. Navíc je za velmi příjemnou cenu a kvalita je taky dostačující. Určitě ho koupím znovu.

  • cena
  • vůně
  • nedráždí
  • nevím


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 18.6.2012 08:41:05

S tímto odličovačem jsem vcelku spokojená. Sice neodlíčí napoprvé, musím víckrát přejet,ale už jsem měla horší, kdy jsem musela oči opravdu drhnout - to s tímto nemusím. Hezky voní, cena příjemná. Oči mi nedráždí, ale nemám je citlivé, snesou skoro cokoliv :-) Co mi jediné vadí je otevírání - šroubovací víčko mi moc nevyhovuje.

  • Cena
  • Příjemně voní
  • Obstojně odličuje
  • šroubovací víčko


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 7.5.2012 14:59:14

Tento odličovač jsem si koupila na doporučení mojí sestry, která jej spokojeně používá, tak jsem si řekla - pokud mi sedne, super, aspoň ušetřím za dražší odličovače. Pro mě ovšem totálně nepoužitelný. Po prvním přiložení tamponku na oko mě začal tak strašlivě pálit, že jsem myslela, že už nebudu schopná to oko otevřít. Takže ani nemůžu posoudit jeho odličovací schopnosti, musela jsem oko hned vymýt vodou a na další pokus jsem si už netroufla.

  • pro mě osobně žádné
  • nesnesitelně pálí do očí


věk
35-44

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Tenhle odličovač kupuji hlavně kvůli ceně. Ale jsem s ním i spokojená. Je to podle mě takový lepší průměr, který odlíčí dobře, ale je třeba ho aplikovat víckrát. Oční okolí nijak nedráždí a je příjemný. Pokud se dostane do oka, tak samozřejmě pálí. Líbí se mi ale, že oční okolí nezmastí ani nevysuší.

  • nemastí a nevysouší
  • skvělá cena
  • nedráždí oční okolí
  • v oku pálí :)
  • pro mě dostupnost


Další recenze od 23.4.2012 18:01:42

Tak tento odličovač kupujem opakovane.Podla mňa je za tú cenu skvelý.Netreba ho použiť veľa,len priložím na oko ,chvílu počkám a všetko ide v pohode dolu bez veľkého drhnutia.V očiach neštípe ,po použití nie sú červené.Podľa mňa je pomer cena- kvalita viac než dobrý.Na porovnanie som si kupila aj odličovač dvojfázový s olejom ,ale bol to hnus ,síce odlíčil ,ale ja neznášsam pocit mastných očí potom,takže ten letel do koša.

  • Dokonale odlíči
  • Nedráždi a nevysušuje
  • žiadne


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Tento odličovač si kupuji už nějakou tu dobu a za tu cenu si nemám na co stěžovat. je fakt že s linkami, nebo řasenkou si úplně neporadí. Když vám z tamponku odličovač kape a kápne i do oka tak chviličku lehce štípne ale za chviličku klid a oko poté není nijak podrážděný. Prostě kvalita přiměřená ceně, ale rozhodně ne špatná =)

  • cena
  • vůně
  • nedráždí oči
  • při cestování vytekla
  • na voděodolný make-up nestačí


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 11.4.2012 10:17:36

Odličovač jsem měla jednou,je velmi levný a pokud někdo používá jen řasenku tak asi stačí ale mě tužka apod šly velmi špatně odlíčit. Takže mi to docela dlouho trvalo,dávám přednost od balei tomu z olejem. Ale zase pro holky co mají mastnou pleť by ten olej byl problém. Ale za tu cenu si ho asi znovu koupím

  • cenová dostupnost
  • neodličí zase všechno


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Tento odličovač mi vůbec nevyhovuje. Přijde mi, že hodně málo odličuje, abych se dočkala odlíčení, musela jsem nanést opravdu hodně a pořádně dřít a dřít, což je u odličovače určitě špatně. Výhodné je to malé balení, které se vejde všude. Cena je dobrá,ale raději si připlatím za účinný odličovač, než toto.

  • malé balení
  • špatně odličuje


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 11.4.2012 09:02:16

odličovač očí je dobrý ale vedela by som si predstaviť aj lepší. ale za tu cenu je to bomba. hladala som dlho odličovač na gelové linky. balea má aj dvojfázový odličovač ale ten mi nevyhovuje. tak si kupujem tento. prelejem do dvoch flaštičiek a dolievam aviril olejom. a tým si oči odličujem. krásne to potom vonia

  • dobre odličuje
  • nie na gelové linky


Další recenze od 2.4.2012 09:16:32

Odličovač očí od Balei mě příliš nenadchl. Oční stíny či tužku odlíčí bez problému, ale s řasenkou už je to horší. (používám obyč. ne voděodolnou) Pro dokonalé odlíčení musím více přitlačit či drhnout. Parfemace v pořádku, nedráždí oči a nepálí. Poměr ceny a kvality odpovídá.

  • cena
  • dobrá snášenlivost
  • nedostatečný účinek


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 1.4.2012 23:27:28

Tento odličovač od Baley je mým nejoblíbenějším. Mám už několikátý a vlastně žádný jiný už dlouho nepoužívám. Krásně mi odlíčí oči (nepoužívám voděodolnou řasenku), neštípe a nepálí. Parfemace je opravdu jemná, takže by neměla nikomu překážet. Za tu cenu jsem lepší odličovač nenašla.

  • cena
  • parfemace
  • dobře odlíčí
  • neštípe
  • nemá


Příjemný odličovač za dobrou cenu. Bohužel neodlíčí na první, ani druhý pokus. Musíte trošku dřít,aby jste všechnu mascaru odstranily. Pokud ale hledáte levný odličovač může se hodit. Ve stejné kategorii jsou nicméně lepší. Oči nedráždí, použitelný i s kontaktníma čočkama

  • cena
  • dobrá snášenlivost
  • málo účinný


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 31.3.2012 21:44:14

Tento odličovač mě moc nenadchnul, víc mi sedí jeho olejová varianta. Pro dokonalé odlíčení jsem musela víčka trošku drnout, což není zrovna moc příjemné a tím pádem asi nebude moc vhodný pro ty, které mají citlivější oči. Vůně mi přišla taková neutrální. Výhodou je jeho příznivá cena.

  • příznivá cena
  • pro dokonalé odlíčení je potřeba víčka drhnout
  • nevhodný pro citlivé oči



věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 12.3.2012 18:43:07

Výborný levný odličovač na oči. Příjemně voní, není ho třeba mnoho (prostě tak akorát), nemusím oči drhnout, abych řasenku a případně stíny odlíčila. V očích nepálí. Nevím, jak funguje na voděodolné líčení, protože ho nepoužívám. Pro mě jako pro studentku poměr cena/kvalita jednoznačně nejlepší.

  • Cena
  • Dobře odlíčí
  • Vůně
  • Žádné


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené