Nivea tuhý antiperspirant Invisible for Black & White Clear recenze a zkušenosti

Antiperspiranty, deodoranty Nivea tuhý antiperspirant Invisible for Black & White Clear
Antiperspiranty, deodoranty Nivea tuhý antiperspirant Invisible for Black & White Clear - obrázek 1
5 1.6 12
  • Průměrné hodnocení 1.6
  • 0% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 49 - 90 Kč
  • Kvalita obalu 4.3
  • Celkem 12 recenzí
  • Výrobce Nivea

Recenze produktu
Nivea tuhý antiperspirant Invisible for Black & White Clear

věk
25-34

Další recenze od 12.7.2015 21:52:49

Tak tento antiperspirant som dostala od mamky,keďže boli nejak v akcii dva dokopy a zistila,že jeden jej stačí.Nivea produkty mám ozaj rada,samozrejme,že niektoré viac a niektoré menej.Tento antiperspirant ma celkom ale sklamal.Na niektorých kusoch oblečenia fľaky spraví ako každý iný.Potu nezabraňuje,ale aspoň pachu hej.Z druhej strany nijak nedráždi,príjemne voní a zamedzí aspoň zápachu.Dopoužívam,ale už sa sa k nemu asi nevrátim.

  • príjemná vôňa
  • nedráždi pokožku
  • zamedzí zápachu
  • robí fľaky
  • nezabraňuje potu


věk
25-34

Další recenze od 23.12.2014 11:22:14

Celá tahle řada je propadák. Antiperspirant je určený na tmavé a bílé oblečení s tím, že by neměl dělat fleky. Podle mě ale funguje úplně opačně - fleky dělá ještě víc, než ,,obyčejné´´ antiperspiranty. Ani mi moc nevoní, Nivea má rozhodně i lepší vůně. Co se týče ochrany před potem, taky žádná sláva. Navíc v podpaží tak divně lepí.

  • nic
  • fleky
  • lepí
  • neochrání před potem


věk
35-44

Další recenze od 3.11.2013 10:10:14

Tak tento antiperspirant mě hooodně zklamal..koupila jsem si ho jen kvůli tomu, že neměl dělat fleky na oblečení.Často nosím černé oblečení..Po prvním použití jsem ho přestala používat..Klamavá reklama a divím se, že ho ještě nestáhli z prodeje. Já osobně si ho již nikdy nekoupím. Pro mě zbytečně vyhozené peníze.:-(..

  • žádné
  • dělám fleky


věk
25-34

Další recenze od 17.12.2012 01:46:49

Stejně jako brácha deodorant tohoto tuhého antipespirantu, je i on překvapivě úplná hrůza. Slibuje zabránění flekům na bílém i černém oblečení, což dělá přesně naopak a o tom, že neplní ani svoji hlavní funkci - tedy zabránění potu a pachu - ani nemluvím. Katastrofa.

  • žádné
  • nezabrání potu ani pachu
  • dělá fleky


věk
25-34

Další recenze od 5.10.2012 19:41:00

Jak už říká název, tak by deodorant neměl barvit oblečení. To ale není vůbec pravda. Černé oblečení zašpiní. Co se týče účinku, tak není nijaký ohromující. Dokonce si dovolím říct, že je podprůměrný. Vůně je jemná a příjemná. Cena je nízká, ale ta už tento antiperspirant nezachrání.

  • příjemná vůně
  • nízká účinnost
  • celkově nesplní co slibuje


věk
35-44

Další recenze od 5.10.2012 18:21:48

Tak tento antiperspirant mě velmi zklamal. Nosím tmavé oblečení a musím s ním hodně opatrně, aby mi ty bílé fleky nebyly vidět. Ty bílé fleky nejdou ani vyprat. Nevím jak působí na bílém oblečení, ale na černém je o katastrofa. Už nikdy více. Co se týče antiperspirantu, tak mě působil jen pár hodin.

  • vůně
  • nepůsobí ani 12 hodin natož 48 hodin
  • dělá bílé fleky, které nejdou vyprat


věk
25-34

Další recenze od 25.6.2012 10:32:53

Stejně jako sprej ze stejné řady je i toto velký propadák. Dělá hrozné skvrny na oblečení, i když je určen k přesnému opaku a to jak na černém tak na bílém. Na rozdíl od jiného Nivea tuhého deodorantu je i docela lepkavý v podpaží. Vůně mi nevadí, je jemná a příjemná.

  • vůně
  • dělá fleky na oblečení
  • lepkavý pocit


věk
25-34

Další recenze od 26.5.2012 17:19:35

Mně tenhle antiperspirant nevadí. Skvrny sice trochu dělá, ale přijde mi, že jen, pokud se oblíknu nějak nešikovně, nic extrémního. Nepotím se s ním, výdrží je velice dobrý. Jediné, co mi vadí, a proč už bych ho nekoupila, je vůně. V obalu voní hezky, ale po nanesení na kůži se vůně tak divně rozleží.

  • omezuje pocení
  • nedělá skvrny na světlém oblečení
  • výdrž
  • vůně po rozležení na těle


věk
25-34

Antiperspiranty od Nivey kupuje pravidelně, tuhle novinku jsem chtěla vyzkoušt, protože většina mého oblečení je černá, nebo bílá. Bohužel mě čekalo jenom zklamání. Fleky dělá na černém oblečení úplně stejně jako deodoranty, které ani nejsou proti bílým skvrnám na oblečení určené. A co je horší vůbec nefunguje, potím se po něm, až hrůza. Je mi ho líto hodit do koše za tu cenu, ale už si ho nikdy nekoupím.

  • nic
  • skrvny
  • pocení


věk
25-34

Další recenze od 11.4.2012 08:35:03

Tak tohle už nikdy! Deodoranty a antiperspiranty Nivea běžně používám a tak jsem si na léto koupila právě tento, protože v létě nosím bílé oblečení často. Jenže hned po prvním použití letěl do koše, protože dělal přesně to, co nemá - fleky na bílém i černém oblečení a to tak moc, že už jsem to dlouho nezažila.

  • žádné
  • dělá fleky


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Playboy VIP deospray

1.5 13% 2 recenze

Hůře hodnocené