Nivea Zkrášlující hydratační BB krém recenze a zkušenosti

BB krémy Nivea Zkrášlující hydratační BB krém
BB krémy Nivea Zkrášlující hydratační BB krém - obrázek 1
BB krémy Nivea Zkrášlující hydratační BB krém - obrázek 2
BB krémy Nivea Zkrášlující hydratační BB krém - obrázek 3
5 2.7 27
  • Průměrné hodnocení 2.7
  • 26% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 99 - 200 Kč
  • Kvalita obalu 4.1
  • Celkem 27 recenzí
  • Výrobce Nivea

Recenze produktu
Nivea Zkrášlující hydratační BB krém

věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 23.12.2012 21:57:35

Došel mi Garnier, který mi vyhovoval, tak jsem si řekla, že zkusím něco nového a volba padla na Niveu. No, nadšená teda nejsem a krém nejspíš poletí do koše nebo ho někomu daruju. Konzistence je docela hutná, špatně se roztírá a dělá na pleti fleky. Nesjednocuje, nekryje, nerozjasňuje, prostě nic. Ani ta hydratace není nejslavnější. Světlý odstín je bohužel i tak dost tmavý. Hezky voní a má SPF 10.

  • cena
  • vůně
  • SPF
  • bohužel neslibuje téměř nic, co slibuje - hutná kozistence, špatně se roztírá, nesjednocuje, nekryje
  • k dostání pouze dva odstíny a i ten světlý je dost tmavý


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 24.12.2012 01:59:43

Naprostá příšernost. Měla jsem tu světlejší verzi a i tak byla tmavá (a to nejsem žádná bledule). Špatně se roztírá, špatně schne, když jsem se po třech hodinách chtěla vysmrkat, tak byl kapesník celý od barvy :D Navíc mi na pleti připadal hrozně těžký, jako kdybych si na obličej plácla klasickou modrou niveu a i přesto, že mám spíše sušší pleť jsem se leskla i s pudrem. Takže nedoporučuji, tohle se fakt nepovedlo.

  • žádná
  • hutnost
  • vůně


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 30.12.2012 15:21:20

Dostala jsem vzorek tmavého i svetlého a obě dvě barvy mi přijdou velmi nepřirozené i po rozetrení do "ztracena" jsou takové oranžovo-růžové. Ten svetlý je ve skutečnosti střední a ten tmavý je uplne hnedo-ruzovy. Parfemace je klasická niveácká a prisel mi i docela hutný.

  • nic moc
  • oba jsou docela tmavé
  • nepřirozené odstíny


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 16.1.2013 08:12:48

Pro mě dost zklamání. Hezčí obal, než obsah :). Překvapilo mě, že světlá verze je vlastně dost tmavá a i když nejsem žádná bledule, na pleti vypadala dost nepřirozeně. Krém se špatně roztírá a nechává mapy. Tím, jak je vysloveně oranžový, dává pleti nepřirozený tón a jakoby masku. Časem se tedy vsáknul, ale stejně to nebyla žádná hitparáda. Je to prostě barevný krém, nikoli BB krém. Jediné plus je klasická niveácká vůně.

  • vůně
  • hezké barvy - na obalu
  • i světlá verze je tmavá
  • nepřirozený oranžový podtón
  • trvá, než se vsákne
  • nesjednotí pleť


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 19.2.2013 11:42:15

Krém jsem si koupila z důvodu dobré recenze na jednom internetovém portálu a měla jsem ho jen za 100,-,tak jsem si řekla proč ne.Musim říct, že jsem se celkem bála,jaký krém bude.Po koupení BB krému od Garnier(který je otřesný) jsem byla moc mile překvapená.Krém krásně voní,konzistence je pro mě taky příjemná,celkem dobře hydratuje,takže doporučuji pro sušší pleť,Mám světlejší pleť a je trochu tmavší,ale myslím,že v létě po opálení bude více než super.Krycí účinek bych ohodnotila jako střední.Pleť mám bez defektů a pupínků,jde mi pouze o sjednocení pleti a to tento BB krém určitě splňuje.Za mě super.Určitě koupím znovu.

  • Vůně (jako modrá klasická Nivea)
  • Hydratace
  • Příjemná konzistence
  • Sjednocení pleť (střední krycí schopnost)
  • Cena
  • Barevné varianty


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 22.2.2013 10:59:10

Mě tedy tento krém kryje dobře, i póry mám méně viditelné. Mám však mastnější pleť, a tak se po chvíli začnu lesknout, s čímž jsem však počítala. Jsem bledule, světlejší odstín, který mám je sice trochu tmavší, ale nic vyjímečněho. Fleky nedělá. Vůně je taková příjemná, typická pro Niveu.

  • dobrá cena
  • příjemná vůně
  • žádné


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 23.2.2013 08:15:42

Tento BB je pro mě z Českých úplně nehlepším, co znám a zkoušela jsem. Krém u ně boduje už jen klasickou niveáckou vůní. Mán odstín pro světlou pleť, krému stačí opravdu malé množství. Pleť hezky sjednocuje, hydratuje a k mému překvapení i slušně kryje nedostatky. Často ho používám místo make-upu a i večer po odličování je stále co odličovat. Pořídila jsem si ho i napříč nepříznivým recenzím a rozhodně nelituji. Každému holt sedí něco jiného, pro mne je tento krém opravdu č. 1 a určitě si koupím znovu

  • Stačí malé množství
  • Dlouhá výdrž
  • Hydratace pleti
  • Sjednocení a krytí pleti
  • Vůně
  • Nic!


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 30.3.2013 23:23:08

Bohužel mě tento BB krém zklamal. Je to spíše tónovací krém, který navíc nemá dostatečné hydratační schopnosti. Pleť je po nanesení tohoto krému taková ulepená a mírně flekatá - tento krém se musí po aplikaci opravdu pořádně rozetřít. Koupila jsem si tmavší variantu - ta se rozhodně hodí buď pro snědší typ pleti a nebo ideálně na letní měsíce. Jediné plus vidím v krásné vůni. Zkusila jsem už i BB cream od Garnieru a ten je o 100% lepší.

  • krásná vůně
  • nedostatečná hydratace
  • fleky


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 22.4.2013 01:08:38

Tak tohle je opravdu propadák. Tento BB krém se špatně roztírá, drolí se, zanechává na obličeji fleky, nesjednocuje, zkrátka maskoidní efekt bez přidané hodnoty. Je to jen obarvený hnědý krém, který nejde zaboha pořádně rozetřít. Zkoušela jsem světlý odstín a je strašně tmavý s oranžovým nádechem. Nechci vidět, jak tmavý je ten v tom tmavším odstínu. Chápu, že je teď velký boom BB krémů a každá značka předvádí ten svůj, ale Nivea se na tohle měla fakt vykašlat. Tenhle BB krém bych nejradši ohodnotila mínusovými body, kdyby to bylo možné.

  • Nezaznamenala jsem žádnou.
  • drolí se a špatně se roztírá
  • nepřirozeně tmavé odstíny s oranžovým nádechem
  • maskoidní efekt
  • zanechává na obličeji fleky
  • nesjednocuje ani nehydratuje


věk
15-24

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Chtěla jsem vyzkoušet nějaký ze slavných BB krémů a volba po přečtění recenze v časopise padla na Niveu. Musím říct, že jsem ráda! Krásně se roztírá, stačí malé množství, perfektně kryje a nádherně voní - typická vůně Nivey. Nevýhodou je výběr pouze ze dvou odstínů, trochu jsem se bála, když z tuby světlého odstínu vylezl krém hodně tmavý, ale po nanesení vypadala barva přirozeně, jakoby se "chytla" mého odstínu.

  • lehkost
  • vůně
  • perfektně kryje
  • snadno se roztírá
  • malý výběr odstínů
  • přestože se snadno roztírá je takový hutnější


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 12.6.2013 14:42:26

Mě tento krém vyhovuje. ¨S BB nemá nic společného, je to ale dobrý tónovací krém. Fleky nedělá, dobře se vstřebává i roztírá, nelesknu se po něm. Podle mě bude dobrý pro někoho s normální či suchou pletí. Přijde mi, že mám po něm hezčí pleť.Mám pocit hydratace. Nicméně nezakryje nic, jen natónuje a sjednotí. S odstíny je to trochu horší - potřebovala bych něco mezi světlým a tmavým, ale i když jsem bledule, tak na léto bude super i ten tmavý.

  • - hydratace
  • - sjednotí pleť
  • - pleť vypadá lépe
  • - bez akce vyšší cena


Další recenze od 13.6.2013 09:45:17

Niveu mam rada ,ale BB krem mně zklamal , vuně krasna , konzistence přijemna stači opravdu male množství , kryti a sjednoceni barvy také perfektni ,ale po hodině se lesknu jak prase na rožni v teplem počasí je to neunosne steka mi to po obličeji a musim se jit okamžitě umyt pocit jako když nemůžete dýchat .takze NE

  • vuně
  • moc hydratuje


Další recenze od 13.6.2013 17:23:06

Tento krém jsem si koupila, protože byl ve slevě a už bych si ho víc nekoupila. Je hrozně hustý a na obličeji se špatně roztírá, navíc dělá fleky a má oranžový odstín. Po natření jsem ještě dlouho cítila mastnou pleť. Navíc ani moc nekryje a není ani lehký, jak slibuje. Balení mi taky nevyhovuje, lepší je balení s pumpičkou. Jediné co se musí nechat, je příjemná vůně, která mě nalákala.

  • Vůně
  • Pouze dva odstíny
  • Mastný
  • Dělá fleky


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 7.9.2013 21:54:41

BB cream od Nivei jsem "vyhrála" v testování.. přišel mi asi po dvou týdnech a byla jsem příjemně překvapená.. příjemně voní a světlý odstín pěkně rozzáří, vůbec nedělá efekt porcelánové panenky nebo masky.. hodně lidem nesedl, ale asi pro to, že čekali, že to bude make-up.. lidi tohle je BB! BB je prostě lehce krycí krém.. ne extra matující a krycí make-up..!!!

  • vůně
  • konzistence(výborný na zimu)
  • cena
  • mohlo by být více odstínů


věk
25-34


dehydratace
nízká

Další recenze od 12.10.2013 19:32:15

Mala som síce len vzorku krému, ale celé balenie by som si určite nekupovala. Pre moju mastnú pleť to teda vôbec nebol vhodný výrobok, pleť som mala mastnú ešte viac, krytie žiadne, odtieň na mňa pôsobil dosť oranžovo, aj ten svetlý. Myslím, že sa skôr hodí pre suchý typ pleti, trvánosť a vzhľad make-upu nijako neovplyvňuje. Ale páči sa mi jeho vôňa.

  • pekne vonia
  • mastí pleť
  • nekryje
  • oranžové odtiene


věk
25-34

pleť
suchá
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 5.11.2013 23:04:30

Tak toto mohu považovat jedině jako parodii na BB cream. Koupila jsem ho, protože mám ráda značku Nivea a věřím jí. Výrobek mě zklamal na plné čáře. Výběr odstínů je naprosto nevyhovující. Koupila jsem si ten tmavší, a i přes to, že jsem docela tmavý typ, tak ta barva byla naprosto nepřirozená. Připadala jsem si, jako kdybych si na pleť nanesla nějakou lepivou směs, která nemá absolutně žádné krycí schopnosti. Za mě jedno velké NE.

  • vůně
  • konzistence
  • krytí
  • výdrž


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 12.11.2013 13:39:43

Tak musím říct, že mě tento BB překvapil po tom, co jsem všude četla negativní recenze. Jsem ráda, že jsem se nenechala odradit. Mám světlejší odstín a je naprosto skvělý! Sice je na mě trochu tmavší, a to nejsem žádná bledule, ale do tří minut po nanesení mi krásně splyne s barvou mojí pleti, takže rozdíl vůbec není znát. Nádherné voní, jako klasická modrá Nivea. Je hutnější a hodně hydratační, což mně vyhovuje, protože v poslední době bojuju se suchou pletí. I přes to, že je hutnější se ale dobře roztírá, pokud před aplikací BB aplikujete obyčejný hydratační krém, což je podle mě samozřejmost před použitím jakéhokoliv BB nebo make-upu. Samozřejmě si dokážu představit, že pro někoho s mastnou pletí tento krém asi nebude úplně to pravé. Odstín mi sedl skvěle, jak jsem řekla, pěkně mi splyne, ale zase já mám žlutý podtón pleti, takže je to možná i tím, docela si dokážu představit, že na někom bledém s růžovým podtónem nebude vypadat moc přirozeně, na mě ale přirozeně vypadá. Neflaktil mi, ani když jsem nanášela druhou vrstvu. Po shlédnutí některých videorecenzí jsem pochopila, proč některým flekatí. Ono je to rukama, děvčata... Jako jediný BB krém mi pleť nedráždí a nemám po něm pocit, že bych si měla seškrabat ksicht zaživa. Chápu, že ne každému sedí, ostatně každému vyhovuje něco uplně jiného, za mě je tento BB ale ten nejlepší, určitě ho koupím znovu a pokud i vy máte sušší pleť, žlutý podtón a nejste bledí, ale nemusíte být ani moc tmaví, tak vám tento krém bude určitě vyhovovat :).

  • Nádherná vůně
  • dobře se roztírá
  • při správné aplikaci neflekatí
  • skvěle hydratuje
  • OF 10
  • odstín se částečně přizpůsobí
  • ženám s růžovým podtónem pleti nebude odstín pravděpodobně vyhovovat


věk
15-24

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 20.2.2014 21:56:14

Ja som si ho kúpila ,lebo bol v dm-ku za 4 € ,tak som chcela nejaký BB cream vyskúšať. Nanešťastie tam nebol tester. Ja som skoro úplná bledulka a ten svetlý BB je asi o 4 otiene tmavší ako moja pleť a ešte k tomu je trošku do žlta, takže som ho nemohla vôbec vyskúšať. Konzistencia bola hutnejšia, dobre sa nanášal na pleť, celkom pekne vôňal a na pleti bol príjemný ,ale taký tmavý oteň som nemohla vôbec otestovať.

  • vôňa
  • hustejšia konzistencia
  • keď je v zľave aj cena
  • iba 2 otiene a ten svetlý ,vôbec nieje svetlý, pre bledulky ani zďaleka


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 15.4.2014 22:40:05

Dostala som tento BB od kamarátky,keďže som veľmi plakala,že chcem BB vyskúšať a ja som vždy zabudla v drogérii,že ho chcem kúpiť.Vybrala mi svetlý odtieň ktorý si myslela,že mi bude vyhovovať,keď som taká bledulka.Bohužiaľ,keby nestačilo,že bol na mňa asi o 3 odtiene tmavší,ale ešte aj na tvári som mala oranžovú masku(a to mám žltý podtón) a tvorili sa fľaky.Hneď ako som to videla,som sa išla odlíčiť.Konzistencia je hustejšia,nejak veľký problém s rozotieraním som nemala.Jediné plus bolo,že ma nijak nevysušoval,práve naopak.Ale to som mohla o zlomok lacnejšiu Indulónu kúpiť a spravila by rovnakú ak nie lepšiu službu.Škoda,Nivea produkty mám rada..Za mňa nie

  • nevysušoval
  • aj bledý odtieň je strašne tmavý
  • oranžová maska
  • tvorili sa fľaky
  • pre bledulky nevhodný
  • neprirodzené odtiene


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Nivea BB cream jsem si koupila ze zvědavosti po té, co mi došel BB cream od Garniere (který je super!), škoda že jsem si předtím nepřečetla recenze. Vzala jsem si světlejší variantu a jak je zde napsáno, i ta je dost tmavá. Hůř se mi v porovnání s Garniere roztírá a taky tak hezky nevoní, to vem ale čert, nejhorší jsou ty mapy! I po velmi pečlivém rozetření se mi slije do naoranžovělých fleků. Hrůza. Po pár hodinách mi taky pleť mírně vysuší, což bych od BB opravdu nečekala. Podkladový krém si samozřejmě dávám. Asi je něco špatně, už nebudu experimentovat a vracím se k osvědčenému BB creamu. Ale obal má hezký ;)

  • možná tak obal
  • dělá mapy
  • i světlá varianta je dost tmavá
  • barva do oranžova


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Jedním slovem naprostá šílenost.. Nesjednocuje, nekryje, špatně se rozetírá i štětcem nebo prsty. Tvoří oranžové na světle dost viditelné oranžové fleky na pleti. Po častém používání zanáší a ucpává pory, čímž se tvoří komedony a akné. Rozhodně nedoporučuju na to jakej je to šunt, mě přijde pěkně předraženej. Rozhodně nedoporučuju..

  • Vůně
  • Nesjednocuje
  • Nekryje
  • Vytváří oranžové fleky na pleti
  • Špatně se roztírá
  • Předražený


Další recenze od 11.2.2015 11:43:59

BB krém jsem nikdy předtím neměla, rozhodla jsem se ho koupit, protože byl ve slevě. Krém je velmi hutný, i když jsem koupila světlejší odstín je pořád hodně tmavý. Vytváří na obličeji fleky, krycí schopnost téměř žádná. Vůně typická pro Niveu v modré plechové krabičce. Hodně špiní oblečení, límec bundy, rolák... a podobně.

  • vůně
  • i světlejší odstín je tmavý
  • flekatí


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Tento BB krém mi přirostl k srdci asi nejvíc ze všech BB krémů. Hlavně se mi líbí, jak voní, Nivea vůně u mě prostě vede. Krém má krásnou texturu, příjemně se nanáší, sjednotí pleť, lehce kryje, světlý odstín je opravdu světlý - nemám co mu vytknout. Snad jen to, že ho zase zdražili. Jinak si myslím, že Nivea krémy umí a tento produkt není výjimkou

  • Praktické balení
  • Dobrá manipulace
  • Hydratuje
  • Hezky se roztírá
  • Nádherně voní
  • Odstínem se přizpůsobí pleti
  • Zvyšující se cena:(


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 21.5.2015 13:19:11

Moc mě tohle BB od značky nivea nenadchl, bohužel i nejsvětlejší barvička je tmavá a jde po zaschnutí do nepřirozeného oranžového odstínu. Navíc mě přijde dost hutný a pleť se více leskne. Oceňuji pouze vůně, která je typická pro tuto značku. Jsem zklamaná, pač jsem čekala trošku lepší kvalitu a přirozenost.

  • typická vůně
  • odstíny
  • příliš tuhý
  • mastná pleť


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Lepivá podivná konzistence tohoto krému mne zklamala. Je také dost mastný a na pleti vytváří nevzhledné šupinky, které se vážně nedají přehlédnout. Dále moc dobře nesedí odstín, ikdyž dáte minimální množství, není přirozený. Sice hezky voní, ale jako pomeranč opravdu vypadat nechci. BB krémy mi nesedí skoro od žádné značky

  • hezky voní
  • lepí
  • dělá žmolky a nevzhledné šupiny
  • příliš mastný


Další recenze od 14.1.2016 17:37:17

Za mě tento BB krém určitě ne. Koupila jsem si ho ze zvědavosti, když mi došel Garnier, zda nebude náhodou. Obecně považuji produkty značky Nivea jako velice kvalitní a mám je ráda, bohužel tento produkt se značce Nivea moc nevyvedl. Sice je levnější (kupovala jsem ho v akci za cca 100 Kč) a hezky voní, na obličeji ale dělá fleky.

  • vůně
  • dělá fleky


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 13.3.2016 11:12:21

BB krém naprosto splnil moje očekávání. Krém je hutný s typickou nivea vůní. Na první pohled se může zdát, že i světlá verze je příliš tmavá. Roztírá se dobře. Pozor je potřeba dát jen malé množství. Není to make-up. V případě nanesení velkého množství, utvoří na pleti mapy. Působí spíš jako maska a pokud přestřelíte množství, pokožka krém nevstřebá a drolí se. Vzhledem k tomu, že stačí malé množství, vydrží balení poměrně dlouho. Od pozdního jara do podzimu jsem používala téměř každodenně. Pleť sjednotí a rozzáří. Jsem bledule a přes zimu, kdy ještě víc vyblednu, je pro mě tmavší. Opravdová škoda, že jsou jen dva odstíny.

  • sjednocuje
  • typická vůně nivea
  • rozzáří
  • balení dlouho vydrží
  • málo odstínů


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené