NYC Smooth Skin kompaktní pudr recenze a zkušenosti

Pudry tuhé NYC Smooth Skin kompaktní pudr
Pudry tuhé NYC Smooth Skin kompaktní pudr - obrázek 1
Pudry tuhé NYC Smooth Skin kompaktní pudr - obrázek 2
Pudry tuhé NYC Smooth Skin kompaktní pudr - obrázek 3
5 3.8 14
  • Průměrné hodnocení 3.8
  • 65% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 70 - 120 Kč
  • Kvalita obalu 3.3
  • Celkem 14 recenzí
  • Výrobce NYC

Recenze produktu
NYC Smooth Skin kompaktní pudr

věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 2.4.2012 09:33:45

S tímto fixačním pudrem jsem velmi spokojená, svou funkci plní perfektně. Hezky zmatní závěrečný makeup a nepřebělí pleť jako to dělají některé jiné bílé pudry. Při jednom přejetí štětcem se mi nabere přesně množství, které potřebuji. Na obale se mi líbí velké zrcátko a také když jej zaklapnu tak drží opravdu dobře a nehrozí otevření. Jediné co by se možná mohlo stát je, že po mnohém otvírání a zavírání by se ,,pantík" u krabičky zlomil, jelikož je to celé plastové. Já jsem ale zatím zhruba v polovině balení a krabička je stále ok. Cena pudru je úžasná. Za mě doporučuji.

  • hezky matuje
  • dobrá fixace
  • příznivá cena
  • zrcátko
  • pevný obal
  • nejsou


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 5.1.2013 10:27:40

Pudr není špatný, mám odstín translucent,ale odstín je hodně bílý. Pokud si nedáte pozor můžete dopadnout jako kdybyste se poprášili moukou. Zdá se mi trošku hruběji mletý,protože je na pleti maličko viditelný,ale netvoří masku Výhoda je ,že je neparfémovaný a cenově dostupný. Součástí balení je zrcátko a houbička,která je však na nalíčení nepoužitelná.

  • součástí balení je zrcátko a houbička
  • dostupný v drogerii síte Rossmann
  • cenově dostupný
  • není parfémovaný
  • je hruběji mletý a je při neopatrnosti zůstává na pleti
  • odstín translucent je hodně bílý


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 6.1.2013 08:04:51

Za tu cenu opravdu fajn pudr. Je hezky jemně namletý, na pleti je moc příjemný a dobře a dlouho matuje, přitom vypadá přirozeně a nevytváří masku. Pudr má ale opravdu nekvalitní balení, bojím se, že se mi ve spoji zlomí, zatím se ale tak nestalo. Za tu cenu fajn produkt.

  • cena
  • zmatní
  • obal


věk
15-24

pleť
smíšená
tmavý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Na tento pudr jsem četla před koupí poměrně dost recenzí, kde si ho jen vychvalovali a dokonce ho přirovnávali ijako levnější varientu k světové špičce, jakou je pudr od MACu. Kdybych bývala neměla problematickou aknozní pleť (na kterou se, jak jsem zjistila, téměř nehodí) určiě bych si ho koupila ZNOVU! Za svou nízkou cenu slibuje zmatnění, hedvábnost pleti a zakrytí menších nedokonalostí jakou jsou např. vrásky a mohu jen potvrdit, že toto slibuje a proto zcela určitě nadchne slečnyse suchou až smíšenou, samozřejmě i normální pletí. Navíc je součástí černého elegantního balení (které je pravda trochu "férové") i zrcátko a labutěnka, a pleť jsem nemusela přepudrovávat tak často, jak jsem byla zvyklá, neboť na pleti vážně vydrží. . Za velké plus i považuji fakt, že ženy, jež makeup nepotřebují ho mohou používat i samostatně apleť vážně nevysuší. Mě nevyhovoval snad jen tím, že málo kryl a také se kompletně rozdrolil, jakmile ho začalo ubývatNicméně i přesto je určitě jeden z nejlepších pudrů, které v drogerii seženete. :)

  • matní
  • pleť je po něm hedvábně vláčná
  • součástí pouzdra je zrcátko i labutěnka
  • dlouho na pleti vydrží
  • sjednocuje tón pleti
  • neobsahuje oleje
  • lze ho používat i samotný bez makeupu
  • s přírodními minerály
  • cena
  • pouzdro je poněkud "vetché"
  • poměrně nízká kvalita krytí
  • v pouzdru se ropzadne (rozdrolí) jakmile začne docházet


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 26.5.2013 11:12:52

Pro mě zatím nejlepší pudr, jaký jsem kdy vyzkoušela. Přijde mi mnohem lepší než fixační pudr od Dermacolu, sypký bílý od e.l.f, nebo kompaktní Stay Matte od Rimmelu či krajkový od Dermacolu atd. atd. Je svými vlastnostmi uplně jiný. Nejsvětlejší odstín mi vyhovuje, že je transparentní. Nikdy se mi nestalo, že bych po něm byla bílá. Je ale pravda, že jsem celkem bledule. Ale ani na léto se ho nehodlám vzdát. Podle mě je jemně mletý, nepráší. Balení, pravda, nic moc, ale víte co? Já jsem za něj ráda. U sypkých pudrů jsou to nepraktické velké krabice pudru, které člověk může mít prakticky jen na doma. Pak třeba Rimmel Stay Matte je hrozně nepraktický, víčko se rozpadá, nedrží. Tento pudr od NYC je malý, skladný a ještě se zrcátkem. Takže ideální do kabelky. Pokud se mi pudr začne drolit nebo rozpadne, což se tedy zatím skutečně neděje, štětcem jen zlehka ťupu, stejně si ho koupím znovu. Za stovku luxus. Moji smíšenou pleť přirozeně zmatní na dlouhé hodiny. Efekt je skutečně přirozený, jiný než u výše zmíněných pudrů. Všem doporučuji k vyzkoušení.

  • přirozeně zmatní, fixuje make-up
  • na pleti není vidět
  • zrcátko v balení
  • malé skladné balení
  • žádné


věk
45-54

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 26.8.2013 08:35:55

Pudr jsem zkusila koupit na základě dobrých recenzí a také mně mile překvapil. Za málo peněz se vyrovná dražším produktům. Určitě doporučuji vyzkoušet. Vyhovuje mi barva beige, po transparentní jsem "mrtvolná". Zakoupila jsem i sypkou variantu pudru a také je výborný. Oba se dobře nanáší štětcem, přiložená houbička mi nevyhovuje. Balení nic moc, ale to mi nevadí.

  • barva
  • balení


věk
35-44

pleť
suchá
alabastrový odstín
olivový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 10.9.2013 08:10:43

Tento pudr jsem měla 2x (po prvním neúspěchu jsem mu dala ještě jednu šanci) a už si ho nekoupím. Dvakrát se mi u něj stalo, že se mi ulomila část víčka v místě, kde se zavírá. Upozorňuji, že jsem s ním nikde neházela o zem a měla ho celou dobu pouze v kosmetické taštičce. Je sice fajn, že má i zrcátko ale to se stejně používat nedá protože je neustále upatlané od pudru a houbičky. Přiložená houbička, která je součástí balení, okamžitě letěla do koše. Snad si výrobce nemyslí, že je někdo schopný se něčím takovým nalíčit? Nahradila jsem ji svou houbičkou a pudr se nanášel dobře. Abych jen nehanila. Vyzdvihla bych přirozené odstíny, složení pudru a cenu. Já se ale příště rozhodně podívám po jiných.

  • přirozené odstíny
  • nekvalitní obal


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

K tomuto púdru len toľko. Balenie je naozaj strašné. Labilné a lacné. Produkt ako taký až taký zlý nie je. Páči sa mi transparentný odtieň, a na pleti nie je vidieť. Nezachytáva sa ani na chĺpkoch na tvári ale nie je to úplne matujúci púder ako by potrebovala mastná pleť. Ďalším mínus je, že veľmi práši čo mi dosť vadí a tým aj rýchlo ubúda. Asi ho kúpim znovu, keď budem zas v hmotnej núdzi.

  • cena
  • balenie


Další recenze od 24.7.2014 15:18:20

Super transparentní pudr, hezky zmatní,zafixuje...u mě jako všechno zatím vyzkoušené,výdrž průměrná. Na mé dost mastné pleti nevydrží celý den nic:-( ale tento pudr je hezky jemný,neucpává mi póry, efekt je přirozený. S balením jsem taky spokojená,má uvnitř zrcátko. Pudr aplikuji štětcem od real techniques nebo petralovelyhair. Za tu cenu,je to super výrobek

  • přirozený efekt
  • cena
  • zmatní
  • fixuje makeup
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 22.10.2014 18:44:32

tento pudr je daleko lepší než vyhlášený od dermacolu, nedělá masku, po nanesení vypadá pleť hezky pěstěná, udělá hezký závěrečný efekt n make-up, občas když použiju make-up mám místy lesklou pleť, ale tento pudr to zakryje a navíc mi obličej nevysušuje, co se mi nelíbí je balení, mám strach, že se mi každou chvíli rozpadne, houbička na aplikaci není vhodná, lepší je nanášení štětcem, cena je taky super

  • cena
  • dělá hezký efekt
  • balení


věk
15-24

pleť
normální
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 9.11.2014 22:41:13

Skvělý fixační pudr za super cenu. Hezky zmatní a zafixuje. Dlouho vydrží a nedělá masku. Mám odstín 701A translucent a je opravdu hodně světlý, takže se to s ním nesmí přehnat, protože by to nemuselo vypadat tak přirozeně. Trochu práší, ale za tu cenu je to snesitelné. Obal obsahuje houbičku a zrcátko, které já však nepoužívám.

  • cena
  • zmatnění
  • výdrž
  • odstíny
  • lehce práší


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 28.2.2015 20:41:39

Za tu cenu je to skvělý pudr. Zmatní, zafixuje make up. Pleť po něm vypadá hezky a když se to nepřežene, tak i přirozeně. Trochu práší, ale to se dá čekat. Výhodou jsou odstíny pro bledulky. Nevýhodou je ten strašný, levný obal. Pudr už jsem si párkrát koupila a znovu už ho nepořídím. Chci zkusit jiné, které by mohly být lepší.

  • Zmatní
  • Cena
  • Obal


věk
25-34

pleť
normální
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 10.3.2015 19:58:20

Púder je hrubšie mletý a na tvári je vidieť. Je to presne ten efekt, ktorý nechce ani jedna z nás. Zvýrazní akýkoľvek náznak vrásky /stačí sa zasmiať a od nosu popri líci je viditeľná čiara/, prípadne pupienok, či suché miesto, alebo šupinky. Pri pohľade z blízka vyzerá pleť unavená a s nánosom pudru. Púder ale krásne pleť zmatní a vydrží celý deň, preto mi príde vhodnejší skôr pre mastnú pleť. Neviem, či je zloženie tak odlišné, ale z jeho sypkou verziou som spokojná, čo sa o lisovanej verzii púdru povedať nedá.

  • žiadne
  • hrubšie mletie


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 17.11.2017 21:51:16

Púder som kúpila náhodou v 101 drogérií v najsvetlejšom odtieni. Celkom pekne zmatnil, aj odtiene boli svetlé, takže vhodný aj pre naozaj svetlé typy. Balenie klasické ako u iných púdrov, tento púder obsahuje aj zrkadielko aj hubku na nanášanie čo je veľké plus vzhľadom na jeho nízku cenu. Viac si ho však nekúpim, ale nie že by bol zlý, len mám iných favoritov :)

  • - cena
  • - kvalitný obal
  • - zrkadielko a hubka na nanášanie
  • - pekne zmatní
  • - svetlé odtiene


Lépe hodnocené

MAC Blot Pressed Powder

5 100% 5 recenzí

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené