Synergen Compact Powder recenze a zkušenosti

Pudry tuhé Synergen Compact Powder
Pudry tuhé Synergen Compact Powder - obrázek 1
Pudry tuhé Synergen Compact Powder - obrázek 2
5 4 12
  • Průměrné hodnocení 4
  • 75% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 39 - 89 Kč
  • Kvalita obalu 4.2
  • Celkem 12 recenzí
  • Výrobce Synergen

Recenze produktu
Synergen Compact Powder

věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 14.10.2014 13:35:10

Jeho účinek na problematickou pleť posoudit nemohu jelikož pudr nepoužívám pravidelně. Matuje opravdu perfektně, ale je třeba ho použít opravdu malé množství jinak zanechává na pleti viditelný film. Používám ho spíše bez make-upu, jelikož pleť hezky sjednotí a díky lehké schopnosti krytí zakryje menší nedostatky. Nebo odpoledne na doopravení.

  • matujicí schopnost
  • lehké krytí
  • cena
  • parfemace
  • při silnější vrstvě, viditelný na pleti


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 26.9.2014 20:33:23

Nejlepší pudr! Je fakt super, antibakteriální, cena skvělá. Kvěle matuje a vydrží hodně dlouho na pleti, ani nemusím pudr nosit do školy, stačí, když se přepudruju ráno a vydrží mi to celý den:) neucpává póry, nevytváří masku. Jsem moc spokojená a určitě koupím znovu. Jediné co mi trošku vadí je to, že tam chybí zrcátko, ale velké plus je houbička v balení.

  • Neucpává póry
  • Cena
  • Antibakteriální
  • Houbička v balení
  • Nevytváří masku
  • Chybí zrcátko


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 31.1.2014 19:09:25

Tak za málo peněz jsem moc muziky nečekala, ale tento pudr mě mile překvapil. V drogerii býva dost často vyprodaný, právě kvůli nízké ceně. Odstínů by mohlo být na výběr víc. Pokud máte problematickou pleť, asi to nebude moc pro vás. Na menší nedostatky to stačí a na pár hodin mně to zmatní obličej. Co je ale velké mínus, tak "houbička" na nanášení. Ta se mi doslova rozdrolila.

  • cena
  • matuje
  • nekvalitní houbička
  • málo odstínů


věk
25-34

pleť
normální
tmavý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 31.1.2014 17:32:48

Skvělý zmatňující pudr pro bezproblémovou pleť. Je dostupný v Rossmann drogerii za 60 korun. Příjemně voní, lehce kryje a dobře zmatňuje. Má příjemnou vůní, nevytváří efekt masky a vydrží celkem dlouho na pleti. Kvalitní je i obal, který je celkem bytelný, několikrát spadl na zem a nerozbil se. Bezproblémové pleti určitě bude vyhovovat.

  • cena
  • odstíny
  • kvalita
  • nic


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 22.6.2013 14:24:04

Pro mě snad nejlepší pudr z celé drogerie ,je krásně voňavý, lehoučky, nedělá nějaké neplechy na obličeji ,jedině doporučuji !! Vždycky se k němu ráda vracím a nikdy mě nezklame ,vyhovuje mi více ,než kdejaký dražší pudr, barvy jsou také dobré ,ale číslování je že 3 je nejsvětlejší, moje barva 1nejtmavší se mi zdá

  • bezva kryje
  • velmi levný
  • žádný nemám


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 15.2.2013 17:08:29

Antibakteriální pudr za pár korun. Mou smíšenou pleť neudržel matnou více než 3 hodiny, někdy ani to ne. Na léto, když třeba nenosíte make-up je super. Moc toho nezakryje, ale není to nejhorší. V balení je i aplikátor, ovšem zdcátko chybí, ale to mi vůbec nevadí. Odstíny mi perfektně sedí, mám ten nejsvětlejší a je opravdu krásně světlý.

  • cena
  • střední krycí schopnost
  • neudrží mě dlouho matnou
  • pro někoho že chybí zdcátko


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 8.11.2012 20:05:53

Pudr je hodně levný a líbili se mi odstíny s podtonem do žluta (nemám ráda ty narůžovělé) je to takový levný pudr :/ Neni špatnej, ale znova si ho nekoupím, protože matuje cca 3-4 hod max a když ho dám víc (přepudruju se během dne) dělá takovou vrstvu která je vidět a zvýraznuje chloupky po obličeji.

  • cena
  • žluté podtony
  • na obličeji je moc viditelný
  • extra nevoní, ale nepáchne


Další recenze od 8.11.2012 16:08:55

Pudr, který strčí do kapsy kdejaký jiný za cenu 5x vyšší. Za tu cenu opravdu dostanete kvalitní pudr, mně osobně tedy sedl perfektně. Jediné, co mě opravdu štve je, že kdykoliv si pro něj přijdu, je vyprodaný, takže se musím ptát prodavačky, kdy jim zhruba dojdou a naklusat pro něj hned první den.

  • cena
  • vzhledem k ceně kvalitní pudr
  • dostupnost


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Skvělý pudr, jako mladší jsem s ním neměla dobré zkušenosti, ale to jsem buď špatně zvolila odstín, nebo jsem ho neuměla nanášet. Nyní jsem z něj nadšená, dělá krásnou pleť a na to kolik stojí je dle mého jeho kvalita nadprůměrná. Měl by být myslím vhodný i na citlivou pleť.

  • cena
  • hezký vzhled po nanesení
  • nic


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 6.10.2012 12:18:17

Tento pudr jsem dostala od kamarádky, protože ji nesedl odstín. Musím říct, že pudr pěkně přirozeně zmatní pleť a neucpává póry. Nevydrží na pleti ale moc dlouho. Musela jsem pleť během dne často přepudrovávat. Taky mi vadí jeho zvláštní parfemace. Nekoupila bych si ho.

  • cena
  • přirozeně zmatní pleť
  • neucpává póry
  • slabá výdrž na pleti
  • parfemace


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 24.7.2012 12:34:36

Pudr jsem si jednou pořídila, protože se mi velice líbila cena. Na večerní líčení není až tak špatná, ale přes den mi přijde, že jde opravdu hodně vidět a vytváří masku. Nějaké opakované použití pro zmatnění během dne bych vůbec neriskovala, protože jde opravdu dost vidět.

  • cena
  • vrství se
  • vytváří masku


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 24.7.2012 09:58:09

Tento kompaktní pudr je vyráběn společností Rossmann a je vhodný zejména pro problematickou pleť se sklonem k akné, ale je vhodný pro jakoukoliv pleť díky svým antibakteriálním účinkům. Pudr má i aplikátor, nicméně v balení postrádám zrcátko, což ale není výrazný nedostatek. Pudr si určitě koupím opět. Plus je i jeho matující schopnost.

  • cena
  • přiložený aplikátor uvnitř pudru
  • matující
  • chybějící zrcátko


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

MAC Blot Pressed Powder

5 100% 5 recenzí

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené