Pantene Aqua Light lehký vyživující šampon pro jemné vlasy recenze a zkušenosti

Šampony Pantene Aqua Light lehký vyživující šampon pro jemné vlasy
Šampony Pantene Aqua Light lehký vyživující šampon pro jemné vlasy - obrázek 1
Šampony Pantene Aqua Light lehký vyživující šampon pro jemné vlasy - obrázek 2
Šampony Pantene Aqua Light lehký vyživující šampon pro jemné vlasy - obrázek 3
5 3.4 17
  • Průměrné hodnocení 3.4
  • 53% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 59 - 80 Kč
  • Kvalita obalu 4.5
  • Celkem 17 recenzí
  • Výrobce Pantene

Recenze produktu
Pantene Aqua Light lehký vyživující šampon pro jemné vlasy

věk
25-34

vlasy
rovné
suché
blond

Šampón je určený pro jemné a mastné vlasy, proto jsem si ho koupila a používala v době, kdy se mi dost mastily vlasy vlivem vysazení HA. Čekala jsem, že mi prodlouží interval mezi mytím aspoň o den, ale bohužel. I když jsem šampónovala dvakrát po sobě, tak jsem se nemohla zbavit pocitu, že vlasy dostatečně neumyl a ty byly druhý den opět mastné a splihlé. Navíc moje od přírody jemné vlasy ještě více zjemnil. Nenadchnul mě ani balzám ze stejné řady. Sprej jsem už raději nezkoušela.

  • neobsahuje silikony
  • nesplnil nic z toho, co sliboval


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
blond

Další recenze od 2.4.2012 20:11:38

Mám rychle se mastící jemné vlasy a tento šampon mi příliš objemu nedodal, ačkoli jsem se podle složení bez silikonů radovala, že bude dobrý. Vlasy akorát ještě více zjemnil, byly rozlétané a špatně se upravovaly. Po delším používání jsem měla vlasy ještě více splihlé a bez objemu.

  • žádné
  • nedodá objem


věk
35-44

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Další recenze od 31.8.2012 12:52:54

Tento šampon mě zklamal. Na to, že to měl být lehký šampon na objem, bez silikonů, působil na mě přesně opačně. Vlasy jsem bez objemu, strašně jemné a rozlétané, nedaly se nijak upravit. Znova si ho už určitě nekoupím. Jediným plusem asi byla příjemná vůně a to, že šampon dobře pěnil.

  • vůně
  • hodně pění
  • vlasy jsou po něm velmi jemné a rozlétané
  • vlasy se nedají upravit


věk
15-24

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 12.9.2012 09:05:36

Já nevím.. Vlasy mám nezničené, husté, myji je jednou za 3 dny.. Po umytí tímto šampónem, jsem měla vlasy úplně normální.. Objemné, dobře hydratované ale né mastné.. Ovšem když jsem se probudila, byly naprosto splihlé a necítila jsem se dobře, i přesto že nebyly kdovíjak mastné.. Takže ne, ale voní krásně :)

  • vůně
  • těžký pro vlasy
  • objem vydrží max. pár hodin


věk
15-24

Další recenze od 30.9.2012 07:36:13

Mě tento šampon velmi vyhovuje, používám ho už víc jak rok. Mám husté sušší kudrnaté vlasy a přestože je tento šampon určen na úplně jiný typ vlasů, mám po umytí pěkně jemné, nadýchané kadeře. Vlasy nezatěžuje a nádherně voní. Vyhovuje i mé mamce, která má vlasy jemné a splihlé.

  • vůně
  • dostupnost
  • dodává objem
  • vyhovuje různým typům vlasů
  • žádné


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Další recenze od 2.10.2012 16:58:10

Tenhle šampon na mastné a splihlé vlasy mě vůbec neuchvátil. Mám vlasy mastné a splihlé a po tomhle šamponu je mám ještě mastnější a splihlejší... To samé kondicionér a maska. Na obal by měli spíše napsat kdo chce mastné a splihlé vlasy použijte aqua light. Jen hezky voní a dobře pění. Ale účel tohoto šamponu žádný.

  • Pěnivost
  • Vůně
  • Vlasy splihlé a mastné


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 7.10.2012 17:03:04

Já používám tento šampon asi 3 týdny a určitě si jej koupím zase. Když jsem používala jiné šampony, musela jsem si vlasy mít jednou za 2 dny a to už jsem je měla fakt mastné, nyní stačí jednou za 3 dny. I po dvou dnech jsou vlasy krásné bez náznaku mastnosti a nejsou splihlé. Po umytí ještě nastříkám sprej pro lepší rozčesávání, jelikož mám vlasy dost dlouhé.

  • krásné jemné vlasy
  • vůně
  • neobjevila jsem


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 23.10.2012 13:28:36

Ačkoliv jsem tomuto šamponu nevěřila, tak jsem si ho po dlouhé době od uvedení na trh koupila. Šampon hezky voní a navíc má super konzistenci, je lehký a pěkně voní. Vlasů mám málo a docela se mi i mastí, po použití mám vlasy nadýchané a druhý den po umytí je nemám vůbec mastné. Takže za mě super. Navíc vlasy mi vydrží déle "rozčesané", tzn., že se nanapramínkují.

  • lehkost
  • žádné


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
blond

Já už nevím, jestli mám blbý vlasy nebo co, ale když někomu tady něco vyhovuje, tak na mě to nemá účinek a naopak. Všichni si na tenhle šampon stěžují, ale já proti němu nic extra nemám. Ano, není to žádnej zázrak, ale na druhou stranu ani propadák. Já jsem po něm měla vlasy moc hezký, jemný, provzdušněný a navíc krásně voňavý. Na drogérkovej výrobek je moc fajn!

  • hezký vlasy
  • vůně
  • cena
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 10.6.2013 11:36:01

Šampón som spotrebovala celý, momentálne ho už nepoužívam, ale bola som s ním spokojná. Na vlasoch dobre penil a čo sa týka účinkov, myslím, že je to skutočne light šampón, vlasy nezaťažuje. Je to niečo nové od tejto značky, okrem šampónu som z tejto rady neskúšala nič iné, šampón tiež pekne voňal. Na mastné vlasy je pre zmenu dobrý.

  • dobre pení
  • nezaťažuje vlasy
  • žiadne


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od 27.6.2013 07:42:12

Tohle je pro mne naprosto průměrný šampon. Četla jsem několik pochvalných recenzí, že by měl pomoci s maštěním vlasů, to ale bohužel nemohu potvrdit. Vlasy šampon hezky umyje (asi tak jako každý jiný), ale interval mezi mytím rozhodně neprodlouží. Nicméně moc hezky voní, dobře pění a vlasy jsou po umytí hezky hebké a vzdušné, bohužel ten efekt moc dlouho nevydrží. Možná, že ještě někdy v nouzi koupím, ale to spíš raději sáhnu po nějakém přírodním šamponu.

  • bez silikonů
  • vůně
  • hezky umyje vlasy
  • neprodlouží interval mezi mytím


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
černé

Další recenze od 27.6.2013 09:50:06

Po umytí vlasů tímto šamponem mám pocit, jako bych si vlasy umyla nějakým přírodním šamponem. Vlasy jsou hrubé, nelesklé a jdou špatně rozčesat. Pokud chce někdo používat tento šampon, tak jedině s péčí. Šampon je určen pro mastné vlasy, vlasovou pokožku sice dobře umyje, ale dobu mezi mytím neprodlouží. Než tento šampon, tak sáhnu raději po nějakém přírodním, neboť účinky jsou úplně stejné.

  • vůně
  • krásně pění
  • vlasy po použití hrubé a těžko rozčesatelné
  • neprodlouží dobu mezi mytím


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
blond

Další recenze od 7.11.2013 15:40:02

Tento šampon mě absolutně nenadchnul. Sice má zajímavý obal a šampon moc hezky voní, ale to je tak všechno. Po použití jsem měla vlasy velice hrubé (a o dost hrubší než normálně) a nepoddajné. Byly takové rozlítané a jelikož mám vlasů opravdu mnoho, tenhle šampon mi vyčaroval ještě jednou takové afro. Druhý den byly vlasy u kořínků spíše mastné, v délkách matné a bez života a takové povoskované. Určitě si ho znovu nekoupím.

  • vůně
  • hrubé a nepoddajné vlasy
  • suché a matné konečky
  • 2x větší objem


věk
25-34

vlasy
vlnité
mastné
hnědé

Další recenze od 28.7.2015 15:58:37

Vzala som ho v akcii v Tescu ako celú radu(šampón,kondicionér,sprej) s predstavou,že ak píšu,že je vhodný na jemné vlasy ktoré sa mastia,tak mi bude dobrý.Presne také vlasy totiž mám.Nečakala som veľké zázraky,ale to nečakám od väčšiny drogérkových produktov.Šampón príjemne voní,má dobrú konzistenciu.Vlasy boli po ňom jemné,ľahké,nijak nezaťažoval.S objemom to neviem ako je,tým,že mám vlasy jemné,ale aj tak dosť husté,som radšej ak je ten objem minimálny,ale troška ho dodal.Neoddialil mi dobu umývania,umývam si vlasy klasicky aj naďalej každý tretí deň.Vlasy príjemné na dotyk,dobre rozčesateľné a spolu so sprejom nádherne prevoňané.Striedam ho s klasickým brezovým,ktorý mi dobre odstraňuje aj lupiny,ak sa sem tam vytvoria,takže mne aj dlho vydrží :o) Fajn šampón

  • vôňa
  • ľahšie rozčesávanie
  • prevzdušnené vlasy
  • nič


věk
35-44

vlasy
vlnité
mastné
hnědé

Tenhle šampon znám už pár let. Vím, že byl i v D testu velmi kladně hodnocený pro svou vlastnost vlasy dobře umýt, vyživit a přitom nezatížit + zanechá pěkný objem. Vím, že už před 5ti lety, kdy jsem jej měla, mě velmi pozitivně překvapil a vážně splňoval výše uvedené .. Tak jsem si jej koupila znovu, na léto a jsem velmi spokojená. Nyní mám vlasy náchylnější k maštění a vyhovuje mi perfektně. Prostě dobrá kvalita za velmi dobrou cenu.

  • dobrá cena
  • velké balení (koupila jsem si 400 ml)
  • vlasy se dobře rozčesávají
  • jsou lesklejší a vyživenější
  • zachovávají si objem
  • žádné


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
blond

Pre mňa je tento šampón výborný, ale je pravda, že je určený na jemné vlasy so sklonom k mastneniu, čo môj problém nie je, mám celkom normálne zdravé vlasy, ale hľadala som šampón, ktorý by mi predĺžil dobu medzi umývaniami, čo sa skutočne s týmto šampónom aj stalo. Miesto každých dvoch dní umývam každé tri dni. Ako jediné mínus hodnotím, že pri umývaní a následne pri žmýkaní vlasy zadrhávajú akoby boli veľmi umyté a vysušené, no keď vlasy uschnú vôbec vysušené nie sú, práve naopak, u mňa sú krásne lesklé, jemné, hebké na dotyk, konce nie sú vôbec vysušené, ale krásne lesklé a vyživené a moje vlasy navyše nádherne voňajú. Určite si ho kúpim znovu :).

  • výborná konzistencia
  • ľahký
  • vôbec vlasy nezaťažuje, tak ako to uvádzajú
  • mne predĺžil dobu umytia o jeden deň
  • nádherná vôňa
  • pri oplachovaní vlasy zadrhávajú


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 22.6.2017 13:24:18

Tento šampon používám už přibližně dva roky a nemůžu si ho vynachválit. Dříve jsem nemohla jeden šampon používat déle, protože mi začal zatěžovat vlasy tak jsem je často střídala, tenhle ale už konečně nemusím! Používám ho spolu s kondicionérem, bez něho jsem nikdy nepoužila tak nemohu říct. Po umytí vždy natřu konce vlasů olejem od CHI. Nicméně mam po šamponu a kondicioneru vlasy nádherně jemné (své mam celkem hrubé a chemlonové), lesklé, s objemem a dobře se rozčesávají. Myju každé tři dny, dříve jsem myla každé dva dny. A do toho už ho používám cca dva roky vkuse protože mi vlasy vůbec nezatěžuje. A jako bonus nádherně voní. Nejednou se mi stalo, že se mě někdo ptal, čím si myju vlasy, že mi nádherně voní.

  • Zjemní
  • Lesk
  • Objem
  • Vůně
  • Nezatěžuje vlasy
  • Cena
  • Dostupnost
  • Žádné


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené