Playboy Play It Sexy EdT recenze a zkušenosti

Parfémy pro ženy Playboy Play It Sexy EdT
Parfémy pro ženy Playboy Play It Sexy EdT - obrázek 1
Parfémy pro ženy Playboy Play It Sexy EdT - obrázek 2
5 4.1 26
  • Průměrné hodnocení 4.1
  • 70% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 100 - 400 Kč
  • Kvalita obalu 4.5
  • Celkem 26 recenzí
  • Výrobce Playboy

Recenze produktu
Playboy Play It Sexy EdT

věk
25-34

Také ji mám, dostala jsem ji jako dárek a musím říct, že vůně mě příjemně překvapila...Sice nevydrží extra dlouho, ale zato voní. Příště si ji už ale nejspíše nekoupím, jelikož je na mě moc sladká.

  • cena
  • vůně
  • žádné


věk
15-24

Další recenze od 19.3.2012 22:18:13

Tuto vůni by mě asi samotnou nenapadlo koupit, po sladkých vůních se totiž moc neohlížím. Ale Playboy Play it Sexy jsem dostala jako dárek a zamilovala jsem si jí. Je dobrá na večer, protože je výraznější a přitom je příjemná i přes den. Celý den sice intenzivně vonět nevydrží, ale voní poměrně dlouho. Až mi dojde, určitě půjdu pro novou :)

  • Příjemná vůně
  • Nevím o žádných


věk
25-34

Další recenze od 19.3.2012 22:30:04

první dojem v drogérce nebyl až tak skvělý(připadala mi silná), ale ted si ji nemůžu vynachválit, silnější vůně, ale jak odezní první silná fáze moc příjemná. nemá samozřejmě výdrž jako dražší parfém, ale za tu cenu si ho ráda do kabelky koupím znovu :-)

  • hezký flakonek
  • krásná vůně
  • žádný


věk
25-34

Další recenze od 19.3.2012 22:58:25

Sladká, příjemná vůně, dlouho vydrží, ve vlasech ji cítím ještě několik hodin po použití. Cena je docela nízká, balení dobré do kabelky. Je dobře dostupný. Koupila bych znovu.

  • příjemná vůně
  • žádné


věk
35-44

Další recenze od 20.3.2012 10:46:32

Měla jsem na výběr ze všech typů Playboy jako dárek a nakonec zvolila tuto. Pro mě krásná vůně, která vydrží poměrně dlouho vzhledem k nízké ceně. Akurát mi dochází, určitě si ji pořídím ještě jednou.

  • vcelku dobrá výdrž
  • nízká cena


věk
25-34

Další recenze od 20.3.2012 14:42:27

Musí uznat že od Playboye je tahle vůně nejlepší, dostala jsem v balíčku ještě s deo, ale ten už měl úplně jinou vůni, i když byl ze stejné řady. Je to příjemná sladší květinová vůně, vhodná na běžné nošení, spíše na léto.

  • příjemná květinová vůně
  • cena


věk
25-34

Další recenze od 20.3.2012 19:02:38

Tato vůně mě zklamala. Dostala jsem jí jako dárek a vůbec mi není příjemná, nevoní mi a moc dlouho nevydrží. Jediné, co je na tomto výrobku jakž takž lákavé, je obal.

  • nepříjemná vůně
  • téměř žádná výdrž
  • pěkný obal


věk
25-34

Další recenze od 30.3.2012 11:32:38

Tuto vůni jsem dostala jako dárek, ale klidně bych si ji koupila i sama, protože mi sedla. Je to velice příjmená, sladší vůně, vydrží mi vonět docela dlouho. Moc se mi líbí i roztomilý obal, navíc je za příjemnou cenu.

  • Vůně
  • Výdrž
  • Cena
  • Hezký obal
  • Žádné


věk
25-34

Používám tuhle vůni už něco málo přes rok a nemůžu si ji vynachválit. :) Do té doby, než jsem objevila Playboy jsem vždy používala více vůní naráz, ale ted už jen a jen tento. Můžu říct, že opravdu vydrží delší dobu, takže stačí párkrát stříknout a máte vymalováno :D

  • vůně
  • celkem přiměřená cena
  • momentálně si nic nevybavuji


věk
25-34

Další recenze od 3.4.2012 20:09:36

Příjemná, hezká, nevtíravá vůně, která dokáže zaujmout..aspoň na chvíli, protože s výdrží to moc slavný není a za chvíli jí už vůbec necítím ze sebe ani z oblečení. Je ale za přijatelnou cenu, takže pro někoho, kdo chce jen něco lehčího z drogérie, určitě špatná nebude.

  • Příjemná vůně
  • Krátká výdrž


věk
25-34

Tuto vůni jsem dostala, a na to, že je to drogerková vůně, mě celkem příjemně překvapila. Vůně je příjemná, trošku sladší a příjemně se rozvoní. Nedostatkem je to, že moc dlouho nevydrží. Ale za tu cenu, si myslím, že si svoji uživatelku najde. Co bych vytkla je lacině vyhlížející obal, ale to už je věc vkusu:)

  • vůně
  • obal
  • malá výdrž


věk
25-34

Další recenze od 13.4.2012 15:51:16

Dostala jsem jí jako dárej v krabičce s plavkami, které v létě taky určitě unosím. Je spíše silnější a "elegantní", takže pro mne ideální na zimu. Mé okolí mi mou vůni vždy chválili, když citili tuto vůni, takže určitě super. Ale na léto mám ráda spíše sladké vůně.

  • vůně
  • balení
  • výdrž
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 9.7.2012 15:57:22

Spokojenost. Příteli voní, mně také. Když zafouká vítr, tak ho ihned pocítím, což je parádní... Super je, že se vejde i do mé plesové kabelky :-) Uvažuji, že si pořídím i deodorant této značky, protože na něj slýchám ze stran kamarádek velmi dobré recenze.

  • Obal
  • Cena
  • Akorát do kabelky
  • Výdrž půl dne


věk
15-24

Další recenze od 19.7.2012 09:27:33

Tak tato toaletka mi bohužel moc nevyhovovala. Sice se mi moc líbila vůně a úžasný roztomilý flakonek, ale po nastříkání na tělo měla vůně výdrž maximálně hodinu, z toho jsem byla opravdu zklamaná, ovšem ve vlasech vydržela vonět zase vážně dlouho. Už bych si jí asi znovu nekoupila, ale jako nouzovka posloužila ještě docela dobře :-)

  • vůně
  • flakonek
  • vůně vydržela dlouho vonět ve vlasech
  • krátká výdrž vůně na těle v poměru k ceně


Další recenze od 28.12.2012 16:22:26

Krásná,sladká vůně,nebolí mě z ní hlava,poprvé je silná ale pak až odezní krásně voní,výdrž je vcelku dost velká vzhledem k ceně,krásný obal,dostupná snad všude,v každé drogerii,viděla jsem ji i v supermarketech,určitě si jí koupím znovu a koupě nelituji

  • Krásná vůně
  • Dostupná
  • Celkem levná
  • Krásný obal
  • Nevydrží jako dražší vůně což se dá předpokládat


věk
25-34

Tuhle vůni jsem dostala jako dárek. Pravdu říci, zamilovala jsem se do obalu, celkově Playboy vůně miluju, ale raději mám něco lehčího. Tahle je na mě už těžká, tudíž Play it lovely je ideální. Ale musím říci, že na slavnostnější okamžiky je jako dělaná a rozhodně bych ji nedala pryč.

  • Sladká vůně
  • Cena
  • Hezký flakon
  • Někdy až moc těžká vůně, nehodí se na každou příležitost
  • Nevydrží moc dlouho


Další recenze od 2.10.2013 18:53:36

Vyzkoušela jsem mnoho parfémů značky Playboy, a myslím si že tahle je prostě bezkonkurenčně nejlepší. Měla jsem ji snad už 3x, a rozhodně si ji koupím znova. Jemná přitom výrazná vůně ve mě vyvolá úžasný pocit. Sice nevydrží celý den, ale i tak to na sebe šplíchnu ještě jednou a je to:-))))) Pro mě TOP parfém pro každodenní použití i do společnosti. :-))

  • vůně
  • obal
  • cena
  • dostupnost
  • velikost výrobku
  • nevydrží celý den


věk
25-34

Další recenze od 22.10.2013 16:31:26

Imho jedna z nejhezčích vůní, která se dá sehnat v drogérii. Vůně je svěží a příjemná, nevtíravá. Stačí stříknout dvakrát a krásně voníte. Design lahvičky s klasickýma Playboy ušima je opravdu povedený reklamní tah, protože hned zaujme. Cenově jsem byla taky velice spokojená. Hlavně před Vánoci se dá sehnat v balení s nějakým dárkem navíc (já měla Playboy tašku), takže potěší o to víc. S výdrží je to samozřejmě jinej příběh než u klasických parfémů z parfumérek. Výdrž zkrátka a dobře odpovídá ceně. Taky mi vadí, že vůně není nic extra, protože si ji může dovolit každý. Takže jsem voněla jako třetina města.

  • příjemná vůně
  • design flakonku
  • cena
  • dárek k vůni
  • budete vonět všedně jelikož stejnou vůni má plno jinejch ženskejch
  • výdrž vůně není nic extra


věk
35-44

Další recenze od 24.7.2014 20:44:41

Přiznám se, že mám ráda drahé značkové a kvalitní parfémy. Tato toaletka mě naprosto dostala. Nejdříve jsem si totiž pořídila v akci sprchový gel s touto vůni "play it sexy" a tělové mléko. A tak moc mi vonělo, že jsem si sprcháč koupila ještě x-krát znovu. I momenálně ho mám. :-) Díky tomu jsem se rozhodla, že si pořídím i vůni. Parfém tedy mám již pár měsíců v koupelně mezi ostatními a používám ho hodně často. Vůně je sice hodně sladká ale mě prostě voní úžasně. Navíc flakon je malý, takže se v pohodě vejde do kabelky a můžu ho nosit sebou do práce a během dne se několikrát přestříknout. Za tuto cenu ani vůni "držák" neočekávám. Prostě jsem s ní maximálně spokojená.

  • krásná vůně
  • nízká cena
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 20.8.2014 23:38:06

Vůni jsem zakoupila minimálně už třikrát. Pro někoho, kdo nemá rád sladké kořenité vůně, tak vhodná není, ale mě příjemně překvapila. Používám ji hlavně v zimě, na léto mi přijde příliš sladká, to sahám po něčem svěžejším. Flakonek je pěkný, sice po kabelce často hledám uši, ale nevadí. Měla jsem i tělové mléko a deosprej, tělové mléko super voní stejně jako vůně, ale deosprej už zas tak tolik ne. Výdrž odpovídá poměru cena-kvalita, žádný extra zázrak nečekejte =) Já rozhodně koupím znovu.

  • příjemná vůně
  • nemám


věk
25-34

Další recenze od 10.11.2014 17:46:15

Velice příjemná nasládlá (ale ne ulepená) vůně. Je opravdu sexy - mužům se na mě líbí. Mě připomíná něco mezi Lancome - La Vie Est Belle a Viktor & Rolf - Flowerbomb. Výdrž je slabší, je nutné aplikovat víckrát za den (typické u toaletek). Já osobně s tím nemám problém, protože nosím flakónek s vůní neustále u sebe v kabelce. :)

  • cena
  • vůně
  • slabší výdrž


věk
25-34

Další recenze od 8.3.2015 15:11:31

Mám ráda sladké vůně (ne přeslazené a těžké) a tato mi sedla, až jsem docela překvapená. Myslím, že celkem povedená vůně z drogerie a mezi ostatními Playboy vůněmi podle mě nejpovedenější. Škoda, že výdrž je nízká, což se ale vzhledem k ceně dá předpokládat, takže se hodí opravdu jen na denní nošení. A vzhledem k tomu, jak je Playboy značka kýčovitá, tak flakonek je docela povedený, jemný a roztomilý. Pěkná vůně, ale už nepořídím, ráda vůně střídám.

  • jemná sladká vůně
  • cena
  • roztomilý flakonek
  • dostupnost
  • nízká výdrž
  • jen na denní nošení


věk
25-34

Další recenze od 13.5.2015 01:25:45

Túto vôňu definoval jeden môj kamarát ako"výraznú ale peknú". Mne osobne sa vôňa moc páči. Príde mi naozaj zvodná a zmyselná. Je sladšia výraznejšia ale rozhodne nieje otravná. Výdrž má podla mňa super. Samozrejme ma na nej nadchol flakón ako u všetkých Playboy vôní a čipkovaný desing krabičky. Za mňa rozhodne áno a kúpila by som ju znova. :)

  • pekná výrazná vôňa
  • desing krabičky
  • flakón
  • cena
  • výdrž
  • neviem:)


věk
15-24

Další recenze od 5.11.2015 20:49:40

Parfém mi před rokem koupil (ex)přítel. Nevěřila jsem tomu, že parfém bude mít nějak extra vůni když je drogerková. Ale překvapila mě, vůni vydrží celkem dlouho, vůně je krásně sladká a příjemná. Od značky Playboy jsem vyzkoušela hodně vůní, ale tahle se mi zamlouvá nejvíce. Až mi dojde, možná do ní půjdu znovuu. :)

  • Krásný obal
  • Sladká vůně
  • Celkem výdrž
  • Dostupnost
  • Cena
  • Žádné


Lépe hodnocené

Chanel Coco EdP

5 100% 7 recenzí

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené

DKNY Be Delicious EdP

3.9 73% 31 recenzí

Avon Incandessence EDP

3.8 71% 12 recenzí