Rimmel Wake Me Up Make-up recenze a zkušenosti

Tekutý makeup Rimmel Wake Me Up Make-up
Tekutý makeup Rimmel Wake Me Up Make-up - obrázek 1
Tekutý makeup Rimmel Wake Me Up Make-up - obrázek 2
Tekutý makeup Rimmel Wake Me Up Make-up - obrázek 3
5 3.8 41
  • Průměrné hodnocení 3.8
  • 69% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 149 - 350 Kč
  • Kvalita obalu 4.5
  • Celkem 41 recenzí
  • Výrobce Rimmel

Recenze produktu
Rimmel Wake Me Up Make-up

věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 12.11.2017 17:30:43

Veľmi som sa tešila na tento make-up, bohužiaľ sklamal. Prvý krát som ho kúpila v odtieni 103 True Ivory, ale bol na mňa neskutočne tmavý. Oceňujem, že sa v ňom nachádzajú trblietky, ktoré pleť najmä na slnku pekne rozžiaria. Výdrž ako u ostatných makeupov od Rimmel, teda okolo 8-9 hodín, treba však počas dňa robiť niekoľko krát úpravy. Prvý krát som ho nedopoužívala kvôli odtieňu, tak som si kúpila odtieň svetlejší 100 Ivory, ale rovnako ako predchádzajúci, aj tento bol príliš tmavý. Navyše obidva mi oxidovali do nepeknej oranžovej a vyzeralo to hrozne. Za mňa viac tento make-up nie.

  • - rozžiari
  • - stredné krytie
  • - konzistencia
  • - vôňa
  • - oxidoval do oranžova
  • - aj najsvetlejší odtieň je príliš tmavý


Další recenze od 19.2.2017 20:55:55

Make-up sa mi veľmi páči. Dlho dom hľadala nejaký, ktorý mi rozžiari pleť, nebude robiť šmuhy na mojej suchej pokožke a ani nebude zaliezať do vrások a to som aj našla. Krytie je také stredné, výdrž žiaľ slabšia tak cca 3-4 hodinky. Po použití púdru trošku stráca rozžiarujúci efekt. Vhodnejší skôr pre suchú pleť, na mastnú moc neodporúčam. Mne sadol odtieň 103 True Ivory.

  • Vhodný pre suchú pleť
  • Nezalieza do vrások
  • Pleť vyzerá mladšie
  • Zjednotí a rozžiari pleť
  • Slabšia vydrž (cca 3 hodinky)


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Vyzkoušeno, potvrzeno. Velmi dobrý hydratační make-up s jemným glow efektem, přijde mi efektově stejný, jako o mnoho dražští Guerlain Parure de Lumiére. Mám odstín 103 a plně mi vyhovuje, není ani do žluta ani do růžova, velmi příjemný. Krytí střední, dobře se roztírá, nežmolkuje, nezalézá do poru a vrásek. Velká spokojenost.

  • dobře se roztírá
  • nezalézá do vrásek
  • dobré odstíny
  • žádné


Další recenze od 29.8.2015 00:32:44

Po roční pauze zkoušení jiných make-upů jsem se k němu zase vrátila. Nemám, co mu vytknout. Krytí střední spíše lehčí, což je pro mě naprosto ideální, pleť skvěle rozzáří, dobře se roztírá, odstín bych sice snesla světlejší (mám 100 Ivory), ale po důkladném rozetření i tak velice dobře přilne.A ta vůně! Jediné, co mi možná trochu vadí je plastové víčko, které při častém přenášení může vytknout, ale to je spíš maličkost. Nejspíš u něj už zůstanu.

  • Vůně
  • Konzistence
  • Rozzáření pleti
  • Skleněné balení s pumpičkou
  • Efekt na pleti
  • Mohl by být světlejší


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 4.5.2015 16:45:44

Skvělý makeup, který výborně kryje i nedokonalosti pleti. Obsahuje drobné třpytky, které pleť krásně rozjasní ale zároveň nejdou vidět. Obsahuje SPF i další vitamíny, které jsou pleti prospěšné již při prvních vráskách. Tento produkt patří mezi mé oblíbence z levnějších ale výborných drogérkových makeupů. Skvělý pro normální až suchou pleť díky jeho schopnostem pleť hydratovat- netřeba používat krém pod makeup :) Skvělou má také výdrž- více jak půlku dne zvládne s nadhledem avšak na odpoledne je oku líbivější se upravit :) Jediné co mi vadí je jeho oranžová barva, která až tak nesedí s odstínem pleti. Sice to na pleti není tolik vidět ale kdo hledá dokonale padnoucí odstín a patří mezi ty světlejší typy- nenajde :)

  • hydatuje
  • krycí schopnost
  • rozzáří pleť
  • nezalézá do vrásek
  • obohacený obsah makeup o vitaminy
  • nevhodný pro mastnou pleť
  • oranžové odstíny
  • někomu by mohly vadit třpytky


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 31.12.2014 11:02:15

K tomuto makeupu od rimmelu se velmi ráda vracím. Třpytky nejsou až tolik výrazné, takže pleť rozzáří, ale jen jemně a decentně, prostě akorát. Pro mne i dobrý výběr odstínů, po nanesení si nepřipadám žlutá. Krytí je střední, nemám příliš problematickou pleť, takže jsem ani nepoužívala korektor. Bohužel se hodně otírá o oblečení, což může být celkem otravné.

  • třpytky rozjasní
  • vůně
  • krytí
  • cena
  • odstíny
  • otírá se
  • nevydrží celý den


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 4.10.2014 11:26:35

Zaujímavý make up, len škoda že nie je vhodný pre mňa =) Zvýrazňuje nedokonalosti - akné (čo s tými trblietkami vyzerá strašne), suché miesta, zalieza do pórov a záhybov. Mám odtieň 100 Ivory a je pre mňa ešte kúsok tmavší a je trochu do oranžova. Na tvári je príjemný, má stredné krytie a je dobre rozotierateľný, netvorí mapy, zjednotí pleť a keď má niekto tvár bez nedokonalosti vyzerá skvelo a krásne mu tvár rozžiari.

  • výdrž
  • rozžiari pleť
  • ochrana pleti
  • konzistencia
  • stredné krytie
  • nanášanie
  • neodporúčam na pleť s akné (trblietky)
  • zvýraznenie nedokonalostí
  • najbledší odtieň je pre mňa tmavý (a trochu do oranžova)
  • sklenený obal
  • cena


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 21.9.2014 11:53:00

Podle recenzí jsem na něho moc těšila. Make-up pleť prozáří, odstínů je dost na výběr a na to, že je to make-up z drogérie, je opravdu super. Cenově dostupný, skleněná lahvička působí moc pěkně. Je podle mě středně krycí, takže používám i korektor. Musím se po nanesení make-upu napudrovat, jinak bych se leskla až moc :D. Vadí mi, že se otírá a nevydrží mi celý den.

  • Cena
  • Dostupnost
  • Odstnín
  • Prozáření
  • Přirozenost
  • Mastnější
  • Výdrž
  • Otírá se


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 10.9.2014 20:13:03

Já osobně make - upy na denní nošení nepoužívám. Ale někdy, když moje pleť stávkuje, nemám na vybranou. Taky v zimě občas musím make-up vytáhnout ze skříně, protože jsem světlý typ. Tento make-up mi velice vyhovuje. Krytí není bůh ví jaké, ale mně to bohatě stačí. Na pleť si hezky sedne a vypadá přirozeně. Výdrž má docela dobrou, ale ne celodenní. Příjemně voní.

  • přirozená barva
  • vůně
  • žádný mě nenapadá


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 2.7.2014 11:47:17

Bravo, bravo, bravo!!! Po letech zkušeností s různými make-upy jsem KONEČNĚ narazila na ten, kterými mi vyhovuje po všech stránkách! Vynikající textura, vůně, lehkost a skvělé krycí účinky tohoto make-upu u mě zabodovaly na plné čáře. Pleť vypadá fantasticky - je sjednocená, přirozená, vypadá pěstěně a lehce se třpytí (díky drobným třpytkám, které nejsou na obtíž - ba naopak - pleť nádherně rozzáří). Ochranný faktor SPF 15 chrání pleť zejména v létě, což beru také jako velké plus. Také cena mě velice překvapila. Koupila jsem ho v drogerii Teta za akční cenu 179 Kč. Běžně se dá koupit kolem 220 Kč. V době letních měsíců stačí nanést malé množství o velikosti hrášku. V zimě si dávám dvakrát větší dávku. Balení mi tedy celkem dlouho vydrží. JSEM ABSOLUTNĚ SPOKOJENÁ! Je mi 24 let, takže počáteční známky stárnutí pleti již sleduji, tento make-up tyto známky absolutně odbourává.

  • absolutně všechno
  • vůně
  • cena
  • textura
  • nic


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 24.3.2014 14:12:48

Používám make-up spíš ke sjednocení a rozjasnění pleti než ke krytí nedostatků, což tento make-up v zásadě splňuje. Krytí bych posoudila jako střední. Líbí se mi, že jedno stlačení pumpičky naprosto stačí na celý obličej. Přestože jsem si koupila světlejší odstín, než bych potřebovala, make-up se do hodiny po nanesení mojí pleti celkem přizpůsobil. Na tváři vypadá poměrně přirozeně, ale platí u něj, že čím méně ho nanesu, tím lépe. Dost důležitá je i volba krému, který pod něj dám, ne se všemi krémy vypadá tak dobře a neviditelně. Mám zkušenost s make-upy, které mi sedly víc, ale rozhodně bych jej zařadila mezi ty lepší, které lze v drogerii koupit. Za tak nízkou cenu dost dobrý výrobek, ale zklamala mě vůně - něco mezi jogurtem a prostředkem na mytí nádobí :-/

  • přirozený výsledek
  • rozjasnění
  • hrozně smrdí
  • více vrstev už nevypadá tak dobře


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Hodnotím odstín 100 Ivory: Tenhle make upo mě celkem mile překvapil. Měla jsem doma vzorek a samozřejmě jsem ho vyzkoušela. Byl to asi nejsvětlejší odstín a já mám tmavou pleť, ale i tak mi docela seděl, což se dost divím. Je škoda, že plné balení je tak drahé, ale počkám si na nějakou selvu a asi si ho koupím. Jinak taky docela příjemně voní.

  • vůně
  • množství
  • cena


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 1.11.2013 20:33:31

Po tomto make-upu jsem koukala už celkem dlouho. Jenže jsem studentka a nemohu si až tam moc dovolit kupovat dražší make-upy. Ale přece jenom jsem po něm šáhla:D Jediné co mi na něm vadí jsou drobné třpytky, ale ty nejsou až tolik vidět. Opravdu když se na to zaměříte, vidíte je, ale jinak jsou téměř neviditelné. Obal je skvělý, dobře se vymačkává a nanáší. Krycí schopnost je průměrná. Krásně voní. Určitě doporučuji!

  • vůně
  • dobrá krycí schopnost
  • obal s pumpičkou
  • třpytky
  • cena


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 21.9.2013 12:14:01

Tento make-up mě zaujal svým obalem :) kosmetiku Rimmel mám moc ráda a ani tento výrobek nezklamal. Make-up má příjemně lehkou konzistenci, není ani tekutý ani příliš hutný. Na pleti je příjemný, pleť je po něm hladká a rozzářená. Třpytky jsou malé a celkem nevýrazné, rozhodně se pleť neleskne jako výloha. Výdrž je průměrná, make-up se nestírá a vydrží až do odpoledne, kdy je potřeba přepudrovat.

  • Obsahuje třpytky
  • Vůně
  • Konzistence
  • Výdrž
  • Žádné


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 9.9.2013 11:54:47

Tento make-up jsem si oblíbila, protože jako jeden z mála sedí mému odstínu pleti a dobře kryje. Jemné třpytky, které obsahuje jsou tak jemné, že krásně pleť projasní a přitom se netřpytím. Také se mi líbí ta jemná vůně a to, že má pumpičku. Jediné co bych vytkla je to, že obal je skleněný a tudíž se může rozbít. Musím být proto při používání dosti opatrná.

  • dobře kryje
  • rozjasní pleť
  • balení dlouho vydrží
  • jemná vůně
  • skleněný obal


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

S tímto make-upem jsem, stejně jako s ostatními od Rimmelu, nadmíru spokojená. nemám ráda make-upy se silným krytím a tento má spíš takové střední. Vůně je příjemná, konzistence také a dobře se roztírá. Vydrží mi na obličeji celý den i když mám mastnější pleť. Moc hezky sjednotí pleť a rozjasní ji pomocí třpyteček. Je to spíš taková perleť než třpytky :) Opravdu je skvělý a vyhovuje mi.

  • Cena
  • Projasnění pleti
  • zatím nic


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 4.7.2013 14:51:19

Tento make-up som si kúpila po dlhšom uvažovaní, keďže mám zmiešanú pleť s mastiacou sa t-zónou a musím povedať že aj napriek tomu mi celkom sadol. Vyzerá veľmi pekne, obstojne kryje a aj výdrž mal prekvapivo celkom dobrú v takomto teple :) A čo ma dosť prekvapilo boli odtiene, ktoré najprv pôsobili dosť tmavo, ale na pleti sa prispôsobili (ja som dosť bledá a máločo mi sedí). Páči sa mi, že pleť potom nepôsobí mastno, ale má taký prirodzený rozžiarený lesk a pokiaľ treba nejaké výraznejšie krytie, alebo lepšiu výdrž, tak je super, keď sa namieša s malým množstvom Dermacol Coveru (s tým si vlastne upravujem väčšinu make-upov čo mám aj kvôli odtieňu :D). Neviem či si ho ešte kúpim, keďže ja stále rada skúšam niečo nové, ale tento make-up ma príjemne prekvapil.

  • cena
  • rozžiarený vzhľad pleti
  • obstojné krytie
  • prispôsobenie sa odtieňu pleti
  • neodporúčala by som ho na pleť s akné


věk
15-24

pleť
normální
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Pěkný make-up. Krásně mi voní. Obsahuje mini třpytky. Krycí schopnost je taková střední, ale když pod něj použijete korektor, tak je super. Není nijak těžký, zlepšilo se mi akné! Balení se mi moc líbí, ale vzhledm k tomu, že ho mám měsíc, tak se mi zdá, že se rychle vypotřebovává. Kdybych nechtěla furt zkoušet něco dalšího, tak bych do něj šla znovu.

  • vůně
  • lehkost
  • nedělá masku
  • střední krytí


věk
15-24

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 17.6.2013 23:43:08

Tento make-up používám denně, Dokáže pleť krásně rozzářit. Kryje tak akorát ;), takže nejdou vidět všechny mé pleťové nedostatky, ani v něm nevypadám jak porcelánová panenka. Dodává svěží vzhled. Jediné co vidím jako negativum, je to, že dlouho nevydrží (snadno se otře) :(. Ale pro mě zatím jeden z nejlepších odzkoušených make-upů.

  • rozjasní pleť
  • středně kryje
  • příznivá cena
  • snadno se otře


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 30.5.2013 11:41:51

Rozjasnění na úkor krytí. :( Zaujal mě obalem a chtěla jsem ho vyzkoušet, abych mohla porovnávat s ostatními make upy od Rimmelu a tento vyšel nejhůř - a přitom jeho cena je nejvyšší. Make up opravdu rozzáří obličej, ale jeho krytí je žalostné. Na obličeji se příšerně leskne. Musíte ho aplikovat ve více množství a i pak vám rozhodně nevydrží požadovanou dobu - max. 5 hod. Já byla zklamaná - očekávala jsem mnohem víc. Pokud si ale někdo libuje v BB creamech, tak toto je takový hooodně lepší BB cream.

  • rozjasnění
  • funkce BB creamu
  • nekryje
  • leskne se na obličeji
  • špatná výdrž


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Tento make-up mě zaujal především tím, že byl v akci a mě zrovna můj oblíbený docházel, tak jsem se rozhodla vyzkoušet tento. O tom, že obsahuje třpytky jsem opravdu nevěděla a ani je nezaznamenala na tváři. Make-up vydrží docela dlouho, dobře se roztírá a také dobře přilne k pleti. Nevýhoda může být pumpička, kdy se nevymačká veškerý make-up. Pěkný je také obal.

  • Docela dlouho vydrží
  • dobře přilne a dobře se roztírá
  • Kvůli pumpičce se nevypotřebuje veškerý make-up (jako u všech s pumpičkou)


věk
15-24

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 29.3.2013 15:01:21

Tento makeup mně přitahoval hlavně svým obalem, tím že má být rozjasňujíci a také že je od mé velmi oblíbené značky rimmel.Když jsem si ho vybírala bála jsem se že mi odstín nesedne- naopak sedí mi perfektně.když jsem ho nanesla trochu jsem se bála jestli se nebudu třpytit, naštěstí ne a naopak makeup vypadá velmi pěkně a přirozeně, hezky rozjasňuje pleť a s primerem dokonce i vydrží celý den! Myslím ale že odstíny moc nebudou sedět bledulkám a třpytky lidem s mastnou pletí. Možná mi trochu vadí že zvýrazňuje suché místečka,ale neznám makeup který to neďelá. Co ale není na tomto makeupy nic extra tak je krytí, je to něco jako tónovací krém, ani ve dvou vrstvách nekryje maximálně-mně to třeba vyhovuje, pleť nijak problematickou nemám, ale kdo ano, tento makeup pro něj není moc vhodný. Abych to shrnula: lidem s normální bezproblémovou pletí vyhovovat bude, pokud máte akné, mastnou pleť... Tak se radši poohlídněte po něčem jiném.

  • Přirozený vzhled be efektu masky
  • Výdrž
  • Cena
  • Dostupnost...
  • Pro mne nic
  • Zvýrazňuje suché místečka


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 9.3.2013 22:20:30

Doma mám docela dost výrobků od Rimmelu, protože s většinou jsem spokojená a myslela jsem si, že tomu tak bude i v případě tady tohoto make-upu, ale spletla jsem se. Je docela hustý, takže se na tvář špatně nanáší a v důsledku toho zanechává na pleti mapy. Co mi dále vadí je velké množství třpytek, na sluníčku jsem se třpytila jak Edward ze Stmívání :-D Takže za mne ho teda nedoporučuju

  • balení
  • třpytky
  • moc hustý
  • dělá mapy


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 9.3.2013 19:14:41

Už jsem na dně druhého balení; tenhle make up je perfektní:) Mám pleť smíšenou a tento je podle svých vlastností spíše pro suchou, ale vyhovuje mi maximálně. Mám nejsvětlejší odstín (Ivory), a i když mám opravdu hodně světlou pleť a s většinou make upů vypadám jako pomeranč, tento je velmi přirozený. I kdyby se člověk hodně snažil, efekt masky s ním neudělá. Make up nevysušuje, rozjasňuje a ještě příjemně voní. Zafixovaný pudrem mi v pohodě vydrží celý den.

  • Krásná skleněná lahvička
  • Odstíny i pro bledulky
  • Hydratuje
  • Rozjasňuje
  • Hezky voní
  • Nezalézá do pórů
  • Přirozený vzhled
  • Slečnám s výraznějšími nedostatky by neposloužil kvůli mírnému krytí


Další recenze od 10.2.2013 12:04:31

Momentálně můj nejoblíbenější make-up. Lehce se roztírá, středně kryje, příjemně voní, pleť sjednotí a rozzáří. Bohužel ale celý den opravdu nevydrží. Je třeba přes den přepudrovat, aby pleť nabyla ,,upravenějšího'' dojmu. Ale podle mě je to tak u většiny make-upů v této cenové kategorii. Pro mě je tento vyhovující.

  • sjednocení pleti
  • rozzáření pleti
  • krytí jemných nedostatků
  • lehce se roztírá
  • parfemace
  • otírá se
  • nevydrží


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 9.2.2013 18:49:01

Jeden z mých nejoblíbenějších make-upu. Hlavně na letní měsíce. Na mou pleť je super. Neprve jsem se obávala, že se po něm budu opravdu hodně lesknout. Mám mastnější t-zonu a čelo dost vysušené. Ale vše v pohodě. Pleti dodal barvu, třpytečky rozjasní, ale jak disco koule nevypadáte. nedostatky pleti asi moc neskryje, ale to moc nepotřebuji. Chci od make-upu hlavně sjednocení, rozzáření a aby pleť vypadala zdravě. To splnil. určitě si ho pořídím znovu, teď na léto :)

  • sjednotí
  • rozzáří
  • cena
  • balení
  • dostupnost
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 21.1.2013 17:33:14

Asi nejhorší make.up co jsem kdy zkusila. Je velice tekutý, má hrozně oranžové odstíny. Moc nekryje, zvýrazňuje suchá místa, zalézá do pórů a vůbec nedrží. Obsauje sice třpytky, ale vůbec nerozsjasňuje. Pleť je po použití mdlá, vypadá velice suše a semtam se tedy vyskytne nějaká třpytka. Navíc zrovna nevoní

  • Cena
  • Odstíny
  • Parfemace
  • Zvýrazňuje nedostatky pleti
  • Nerozjasňuje
  • Nekryje
  • Nedrží
  • Smrdí


věk
25-34

pleť
suchá
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 21.1.2013 14:12:43

Dlouhou dobu jsem se make-upům od značky Rimmel vyhýbala - neměla jsem k nim důvěry - hlavně z hlediska kvality. A Wake Me Up je pro mě osobně další milé překvapení! Make-up pleť příjemně rozzáří - pleť nevypadá unaveně a mdle, ale zároveň není třpytek příliš mnoho, aby obličej zářil jako diamant. Make-up má střední krycí schopnost, dobře se s ním pracuje. Mívám mastnější T-zónu - ani tak se nelesknu. Pro hodně mastnou pleť ale vhodný nebude. Jediný nedostatek vidím v ořezaném výběru odstínu v ČR.

  • příjemně rozzáří obličej (svěží vzhled)
  • průměrná krycí schopnost
  • cena
  • konzistence (dobře se s make-upem pracuje)
  • dostupnost odstínů v ČR


věk
25-34

pleť
suchá
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 19.1.2013 15:30:55

Make-up jsem si koupila kvůli dobrým recenzím. Balení je skvělé, vzhledově opravdu zaujme. Má dobrou pumpičku, kterou vytlačíte přesně množství, které chcete. Pleť rozzáří, ale není to maxi dlouhodobý efekt. Vypadá i přirozeně a nemáte pocit ''masky". Kryje spíše méně a otírá se. Budu hodně přemýšlet o další koupi, není sice extra drahý, ale za ty peníze možná seženu něco lepšího. Jsem s ním celkem spokojená (y)

  • Balení
  • Rozzáří
  • Otírá se


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 19.1.2013 12:55:47

Make-up je na pleti příjemný, roztíratelnost taky není nejhorší, obsahuje malinké třpytky, které pleť rozjasní. Problém bych viděla v odstínu, mám true ivory (103) a je příliš tmavý, proto se dá používat jen přes léto, když je člověk opálený. Kryje celkem dobře a vydrží dlouho.

  • cena
  • výdrž
  • odstíny


Další recenze od 30.12.2012 00:29:04

Nebýt vzorků zdarma, ani bych nepomyslela na vyzkoušení nějakého výrobku z této (rozuměj vyšší) cenové kategorie. Nicméně jsem make-up vyzkoušela a to s takovým úspěchem, který jsem ani nečekala. Opakovaně mi bylo oznamováno, že "dneska vypadám fakt dobře" :D Konzistence je tekutá, což u jiných make-upů nemám ráda, ale tady mi to nevadí, a lehká. Rychle zasychá a poté o něm už ani nevím. Nikdy jsem si nevšimla, že bych od něj měla zašpiněné oblečení (většinou nosím bílá trika s límečkem). Celkově naprostá spokojenost :)

  • konzistence
  • rychle zasychá a nešpiní
  • cena


Další recenze od 28.8.2012 20:19:16

mam absolutně světlou plet takže i když jsem vzala nejsvětlejší tak to vypadalo do oranžova potom mi tam vadily třpytky které když nemate po celém těle tak vypadáte jakby jste se potili, hydratace není úžasná, mě osobně tento makeup zklamal podruhé si ho už nekoupím

  • pro mě není
  • špatná hydratace
  • oranžové odstíny
  • třpytí se


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 30.7.2012 09:46:46

Koupila jsem si ho, protože většinou mi Rimmel make-up sedí dobře, ale tenhle teda vůbec. Nelíbí se mi odstíny a hlavně divný pach make-upu, prostě vůbec nevoní vábně. konzistence mi připadá moc hustá a špatně se mi roztírá, nechává mapy na obličeji a hlavně se stírá při sebe menším otření, takže už nikdy více rozhodně.

  • pro mě žádné
  • moc hustý a špatně se roztírá
  • otírá se
  • nepříjemná "vůně"
  • nesedí mi odstíny


věk
25-34

pleť
suchá
tmavý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 29.7.2012 20:27:36

Tenhle make-up jsem si koupila skoro hned, jen co se objevil na trhu. Moc se mi líbil jeho efekt rozzářené pleti. Ze vzorečku jsem se trochu bála, že se třpytil až moc, ale stejně jsem si koupila celé balení (nyní už druhé). Kryje středně, ale na menší nedostatky bohatě stačí, hezky se roztírá, masku nedělá, ale nevydrží celý den, v horku dost málo a jsem rozzářená až moc. Nechám si ho zas na podzim, až pleť bude potřebovat projasnit :) A nedoporučila bych ho na mastnou pleť, budete se lesknout příliš!

  • střední krytí
  • nedělá masku
  • dobře se roztírá
  • pro mě příjemná vůně
  • dobrá cena
  • skleněná lahvička s pumpičkou
  • efekt projasněné pleti
  • mohl by mít delší výdrž


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 15.7.2012 20:18:45

K nákupu mě přesvědčila moje britská kamarádka, u nich o tomto básní snad každý blog a většině i opravdu vyhovuje. Já mám plet také do žlutooranžova (jsem snědá), takže mi podtón sedí a líbí se mi i efekt rozjasnění a lehká textura, nijak přehnaně nekryje, ale nevypadám potom mdle a nejsou vidět pigmentové skvrnky na tvářích. Není to sice žádná bomba, ale mezi makeupy z drogerie lepší neznám, navíc je za směšnou cenu.

  • pumpička
  • rozjasnění
  • střední krytí
  • nevím


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Měla jsem tu čest mít vzorek doma na odzkoušení a jsem za to moc ráda, protože jsem ušetřila peníze, jelikož tento makeup bych si sama nekoupila. Velmi špatně se roztíral. Zatím jsem neměla makeup, který by se tak špatně nanášel jako tento. K tomuto velkému mínusu se ještě přidal odstín, který měl velmi ošklivý oranžový nádech. Tak že za mě ne!

  • žádné
  • neroztíratelnost
  • naoranžovělý odstín


Další recenze od 1.5.2012 00:32:25

Moc se mi líbila hlavně jeho vůně a konzistence, na pleti byl úplně sametový a měl krásně přirozenou barvu, netvořil masku. Ale překvapilo mě, že je v něm tolik třpytek. Ty sice rozjasňují, ale celkem dost se stírají, když jsem si pak sáhla někdy přes den na obličej, měla jsem třpytky i na ruce. Je to takový lehký make up, moc nekryje. Chtěla jsem ho používat v létě, ale na to asi není moc vhodný, protože se po něm pleť dost leskne a to s leskem běžně problémy nemívám, protože mám spíše sušší pleť.

  • konzistence
  • balení
  • třpytky
  • barva
  • stírání
  • lesk


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 28.3.2012 11:42:53

Mně padl skvěle. Jak odstín (True Ivory 103 - pěkná přirozená barva, žádná žlutá nebo oranžová), tak konzistence, líbí se mi jeho vůně. Středně kryje, nemám problematickou pleť, sem tam pupínek a na to si Wake me up vystačí úplně. Nechápu, jak někomu vadí třpytky, když je jasně uvedem Radiant Glow. Na pleť se během dne nedívám, ale na rukou mám po nanášení ještě dlouho malé třpytky a krásně se lesknou. Výdrž- vydrží, ale je pravda, že používám transparentní fixační pudr ( ale i tak se stále trošku třyptím). Má SPF 15. Pro mě je to součet velkých výhod a ještě není ani moc drahý. Jo - a určitě netvoří efekt masky.

  • středně kryje
  • výborný odstín barvy
  • líbivá vůně
  • hezký skleněný nadčasový obal
  • relativně nízká cena
  • dewy efekt
  • SPF 15
  • nevím


Další recenze od 27.3.2012 17:40:32

Tento make up po nanasení vypadá na pleti naprosto dokonale ovšem po cca 3 hodinách už je na tom hůř, zdá se mi že prostě ''zmizí''.. má příjemnou konzistensi, dobře se nanáší a příjemně voní.. obsahuje malé třpitky které rozjasní krásně obličej ale bohuželto vše jen na krátkou dobu.

  • odstíny
  • konzistence
  • vůně
  • jeho efekt je krátkodobý


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 27.3.2012 09:02:26

Hurá, konečně make-up s krásným odstínem, jemnou strukturou a skvělým krytím, na denní nošení. Mám po něm moc pěknou pleť, chrtání před UV, vyhladí a vydrží, jsem ráda, že ne všechny make-upy u nás musí být oranžové. Rozhodně super.

  • Odstíny
  • Složení
  • Jemnost
  • Ochrana pleti
  • Kryje
  • Vypadá přirozeně
  • Zatím nic



věk
15-24

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 13.3.2012 16:10:54

Tenhle make-up mě zaujal, hlavně díky tomu, jak hezky vypadá. Zvlášť jsem o něm četla, že rozzáří unavenou pleť. Jemné třpytky mě rozjasnily pleť, a tak vypadala svěže a zářivě. Nanáší se lehce a kryje jemné nedostatky. Skvěle přilne k pleti, takže vypadá přirozeně.Je spíš pro sušší a normální pleť. Patří mezi moje nejoblíbenější make-upy.

  • střední krytí
  • přirozený vzhled
  • rozzáří pleť
  • nezvýrazňuje jemné vrásky
  • hezky voní
  • nevydrží dlouho
  • otírá se


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené