Rimmel Match Perfection Cream Gel Foundation recenze a zkušenosti

Krémový makeup Rimmel Match Perfection Cream Gel Foundation
Krémový makeup Rimmel Match Perfection Cream Gel Foundation - obrázek 1
Krémový makeup Rimmel Match Perfection Cream Gel Foundation - obrázek 2
Krémový makeup Rimmel Match Perfection Cream Gel Foundation - obrázek 3
5 4.5 32
  • Průměrné hodnocení 4.5
  • 85% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 50 - 299 Kč
  • Kvalita obalu 4
  • Celkem 32 recenzí
  • Výrobce Rimmel

Recenze produktu
Rimmel Match Perfection Cream Gel Foundation

věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Lehký, vzdušný, středně krycí make-up, barvu jsem si ve škále také našla. Skoro nic bych mu nevytkla, pouze to jeho nepraktické balení! Když chcete nanášet make-up prsty, je to celkem dost práce. A dle mého názoru se snad ani všechen make-up nedá zužitkovat z kelímku (možná štětcem, ale prsty nikoliv). Ale jinak, spokojenost.

  • Lehké složení
  • Dobré krytí
  • Nepraktický obal


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 15.3.2012 07:52:03

Popravdě jsem od tohoto makeupu moc neočekávala, protože mi Rimmel nevyhovuje. Ale velice příjemně mě překvapil. Jeho gelová textura se rychle vsákne do pleti. Je lehký ale přitom celkem kryje. A to mám pleť zdevastovanou od akné.

  • Krytí
  • Lehký
  • Nic zásadního


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 25.3.2012 19:36:34

Tak tohle je vážně jediný make-up, který jsem ochotná používat. Lehký, splyne s pletí, nelesknu se po něm, nepoužívám na něj ani pudr. Hezky pleť sjednotí, ale moc nekryje, což mě osobně nevadí. Prostě jednička. Jediné k čemu mám výhrady je nepraktické balení - lepší by bylo s pumpičkou, vadí mi sahat do kelímku, i když čistýma rukama.

  • - lehký
  • - hezky pleť sjednotí
  • - nemastné složení
  • - nepraktické balení - aplikace


věk
35-44

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Mě u tohoto make-upu nejvíc vyhovuje balení, které je dobré pro nanášení make-upu štětcem. Čekala jsem, že bude takový gelovější, ve skutečnosti je to ale lehký krémový make-up, což ale není špatné, protože se dá nanést i v ténké vrstvičce, takže není tolik znát, že jste se třeba úplně netrefili do odstínu. Neobsahuje třpytky a ani nijak výrazně nevoní, což je fajn. Při nanesení na obličej mi přijde moc příjemný, je to takový chladivý až hydratující pocit. Já má sušší pleť a tento make-up už nemusím přepudrovávat. Vydrží mi v pohodě na obličeji celý den.

  • nedělá masku a mapy
  • dobře drží celý den
  • není třeba pudru
  • dobře se roztírá a v tenké vrstvě vypadá opravdu přirozeně
  • líbí se mi i balení
  • cena by mohla být nižší


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 11.4.2012 19:39:12

Můj nejoblíbenější make-up. Má dokonalou konzistenci (je to jako byste se natírali krémem, který zakryje a vytónuje), skvěle se nanáší, nedělá efekt masky, dlouho vydrží. Já jsem z něj nadšená a do budoucna to bude moje číslo 1! Doporučuji vřele všem, bez ohledu na typ pleti!

  • perfektně kryje
  • roztíratelnost
  • konzistence
  • vůně
  • nezvýrazňuje šupinky
  • lehký
  • cena


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 11.4.2012 20:27:35

super make-up. moc příjemný nedělá masku a hlavně mi vůbec nevysušuje plet i parfemace je dobrá. jen neudělá plet jak panenka.na větší nedokonalosti je třeba použít korektor, ale pro zdravě vypadající plet to je 1. cena kolem 200kč já měla štěstí a narazila na akci v DM za 99kč

  • nevysušuje
  • cena


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 29.4.2012 01:41:06

Můj nejoblíbenější make-up. Mám odstín True Ivory, který v kelímku vypadá trochu tmavě, ale když jsem ho začala po obličeji poprvé roztírat, byla jsem nadšená. Při roztírání je velice příjemný, osvěžující. Pleti se krásně přizpůsobí a vypadá přirozeně. Make-up na obličeji v podstatě není vidět, ale pleť je krásně zdokonalená a matná a dlouho tak i vydrží. Doporučila bych ho pro všechny typy pleti - dodá pocit hydratace a osvěžení, ale zároveň zmatní. Určitě bych vyzdvihla také to, že líčení s tímto make-upem je maximálně snadné a rychlé, ani úplné začátečnici by se s ním myslím nemohlo podařit nehezké flekaté nalíčení - prostě rozetřete po obličeji v podstatě jako krém a pleť je okamžitě sjednocená a přirozená, ale krytí je přitom slušné. Nabírání z kelímku mi nevadí, ale s delšími nehty bych každopádně doporučila štětec :-) Jo a taky příjemně voní :-)

  • vhodný pro všechny typy pleti
  • snadná a rychlá aplikace
  • osvěžující pocit při roztírání
  • krásně se pleti přizpůsobí
  • vypadá přirozeně
  • žádné


Další recenze od 30.4.2012 23:59:23

Zatím jediný make up, se kterým jsem byla tak spokojená, že jsem si ho koupila znovu. Mám velmi světlou pleť a často se mi stává, že odstín nevyhovuje. Tento make up je ale po aplikaci velmi přirozený, neleskne se, netvoří masku, opravdu se přizpůsobí barvě pleti a příjemně voní. Navíc skvěle kryje, dokonce i kruhy pod očima, se kterými mám problém. Mám spíš sušší pleť a po některých make upech jsem měla problémy se šupinkami a nebo i pupínky, tento mi ale vyhovuje skvěle. Jen bych upřednostňovala jiné balení než skleněný kalíšek.

  • krytí
  • výdrž
  • přizpůsobení se barvě pleti
  • nepraktický obal


Další recenze od 6.5.2012 14:30:57

Myslím, že se jedná o opravdu skvělý malý zázrak v kelímku od RL. Řekla bych, že celá řada Match Perfection je úžasná. Dokonalé krytí, které ovšem zakryjer např. kruhy pod očima po vrstvách a jen s mým druhým malým pomcníkem - korektorem a rozjasňovačem v jednom od té samé řady. Řekla bych tedy, že krycí schopnost je tak nadprůměrná, ale dokonalá rozhodně ne. Díky složení pleť dostatečně dýchá, ale překvapilo mě, že jsem po něm měla sušší pleť, když má hydratovat a tak trošku mi ani nevoněl. Ale jinak jsem s ním spokojená. S odstínem si člověk hlavu lámat nemusí. Mám ten nejsvětlejší a můžu říct, že k pleti přilne dokonale. :) Kdyby známkování tak jednoznačně jednička, ale bohužel s mínusem. :/

  • Krycí schopnost
  • Unikátní jemné složení
  • Krémová struktura
  • odstín přilne k pleti
  • vyvážení odstínu pleti samotné
  • perfektní obal
  • vyšší cena
  • zvláštní pach
  • vysušuje mírně pleť ( i když nemá)
  • ne moc praktické nanášení


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 18.5.2012 11:31:35

Perfektný MU. Po niekoǩo ročnom hľadaní dokonalého MU som sa kúpou tohto znova o trošku posunula vpred. Cena je skvelá, hoci Mu pri denodennom používaní nevydrží až tak dlho, je to individuálne. Vyhovuje mi, že neobsahuje talc/mastek, ktorý dosť často sposobuje alergickú rekaciu na mojej pleti. Krytie je stredné,. ale dá sa vybuildovať na plné. Mínusom sú bohužial odstíny, ktoré sú v ponuke (klasické rimmelovské), avšak po zmiešaní 2 sa dá nájsť ten správny (ja osobne miešam s DW od Estee Lauder). Musím ešte poznamenať, že je to jeden z mála MU ktorý skutočne vydrží na pleti celý deň a pleť sa ani po pár hodinách neleskne (maximálne dewy effect). Doporučujem !

  • krytie
  • cena
  • výdrž celý deň
  • zmatňujúci
  • nanášanie z kalíšku
  • strohá farebná škála


věk
35-44


dehydratace
střední

Další recenze od 3.6.2012 10:04:21

Skvělý make up, i na mou sušší pleť. Velké plus je, že jako jeden z mála umí zakrýt rozšířené pory a drobné jizvičky. Nezdůrazňuje nedokonalosti. Velmi příjemný při nanášení, přirozený. Není příliš krycí, ale na léto ideální. Není pudrový, což také oceňuji. Mám již třetí balení. Cena je příznivá.

  • zakrývá rozšířené pory
  • balení


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Make-upy moc nemusím, ale tenhle mám velice ráda. Pomocí štětečku se krásně nanáší, zakry jizvičky od akné, na obličeji příjemně chladí, neroztéká se. Kosmetiku Rimmel mám velice ráda a tehle make-up i pudr k němu vytvoří krásné nalíčení. Během dne je ale bohužel nutné přepudrování, protože se mi pleť začne lesknout.

  • krásně se roztírá
  • na obličeji příjemně chladí
  • žádný efekt masky
  • cena


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 23.8.2012 16:17:48

Pro mě dokonalý make-up, středně kryje, nevysušuje, pleti se hezky přizpůsobí - nedělá masku, je lehký, hezky se roztírá, voní, zmatňuje, ale pleť i přesto vypadá projasněně. Naprosto mi vyhovuje jeho gelová textura, která jemně chladí a na obličeji vypadá hezky přirozeně + nědělá šupinky jako dost tekutých make-upů.

  • přirozený vzhled
  • krytí
  • nevysušuje
  • zmatnění
  • vůně
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 27.8.2012 08:20:14

Jeden z nejlepších "drogérkových" make-upů, co jsem kdy měla. Snadno se nanáší a perfektně kryje. Vytvoří dojem sjednocené pleti. Je však docela lehký, takže je třeba ho aplikovat ve větším množství. Drží celý den. Dle mého názoru se spíš hodí namísto podkladové báze.

  • dobře kryje
  • snadno se roztírá
  • drží celý den
  • perfektní namísto podkladové báze
  • krásně sjednotí pleť
  • krásná vůně
  • cena
  • nutná aplikace velkého množství make-upu


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Tento make up mám krátko ale už som si všimla všetky jeho kvality. Pleť krásne zjednotí a nevytvára masku. Mám doma max factor ale tento ho prekonáva na plnej čiare.Maximálne by som mu vytkla ten obal, ktorý je síce krásny ale nie je až tak praktický. Aj objemovo ho nie je veľa vzhľadom na tú cenu ale dá sa to prežiť. Po tejto skúsenosti začnem viacej dôverovať značke Rimmel a vyskúšam od nich aj iné make upy. Mám zmiešaný typ pokožky ale pleť sa mi po ňom neleskne ani keď nepoužijem púder. Naozaj odporúčam vyskúšať.

  • prispôsobí sa farbe pleti
  • nevytvára masku
  • cena
  • trošičku nepraktický obal


Další recenze od 9.10.2012 20:56:54

Super make up. Uplne prirodzeny aj po hodinách nevyzerá po ňom tvár ako z vosku a to mám mastnú pleť:-)). Pripomína mi penové meke upy tiež tak pekne matuje ale pritom vyzerá prirodzene.Na dotyk ho ani necítiť a stredne kryje škoda len tých odtieňov pre mňa aj ten najtmavší je bledý:-P musím prepúdrovať tmavším púdrom.Aj to balenie by mohlo byt iné,ale inak super.

  • velmi prirodzeny
  • celkom dobre kryje
  • da sa vrstvit
  • zmatnuje
  • malo odtienov vetsinou blede
  • balenie nic moc


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 21.11.2012 12:36:02

Úžasný makeup z drogérky. Nádherně splyne s pletí, má střední krytí, což je úplně ideální. Krásně mi zakryje rozšířené póry na pleti. Nejvíce mi vyhovuje jak je lehoučký, vůbec ho na pleti necítím, přitom vydrží na pleti celý den. Dělá sametovou pleť, nevysušuje ani nemastí. Myslím ideální na smíšenou pleť. Dobře se s ním pracuje, mě nejvíc vyhovuje nanášení prsty. Nevýhoda je, že jakmile zaschne a někdo by na něj chtěl nanášet třeba druhou vrstvu, může dělat na pleti žmolky. Ale není to nic hrozného. Já už mám druhé balení a nejspíš budu kupovat i nadále.

  • splyne s odstínem pleti
  • střední krytí
  • ideální na smíšenou pleť
  • lehký
  • dlouhá výdrž na pleti
  • může žmolkovat


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 21.11.2012 14:44:43

Dlouho mi žádny make-up nevyhovoval, tak jako tento. Našla jsem svůj odstín a jiný už nechci. Skvěle se nanáší, krásně sjednocuje a kryje. Nedělá šmouhy na oblečení. Jako velkou výhodu spatřuji balení - není v tubě nebo v lahvičce s pumpičkou, ale ve skleněném kelímku, takže se dá vypoužívat úplně celý a nemusíte vyhazovat zbytky.

  • balení
  • dle mého mínění nemá


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 21.11.2012 22:50:36

Po přečtení mnoha kladných recenzí jsem jej také chtěla vyzkoušet. Má strašně příjemnou konzistenci.. Po nanesení mi pleť zmatní skvěle, že není třeba nanášet pudr. Líbí se mi i balení. Ale nekoupím si ho znovu z důvodu odstínů, které mi prostě nesedí, jsou oranžové,tmavé, a vypadám strašně zvláštně a také ten zápach je příšerný. Parfémované make upy mi nikdy nevadily, ale tohle je děs.

  • krémový
  • zápach
  • odstíny


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 23.11.2012 09:17:00

Tento make up jsem se rozhodla vyzkoušet na základě kladných ohlasů. Koupila jsem jej v akci za Kč 99,-- a rozhodně nelituji. Od značky Rimmel používám pouze rtěnky a laky na nehty a tento make up je pro mě velmi příjemným překvapením. Velmi mi vyhovuje jeho textura. Nanáším jej stipple brushem, pro větší krytí u nosu přidávám další vrstvu prsty. Pleť hezky sjednotí a pro mě kryje tak akorát. Když mám na pleti nějakou neplechu, dávám pak ještě korektor, ale při u tohoto make upu mi stačí přemáznout korektorem jen lehce. Po použití pudruji. Pleť mi vydrží hezká celý den práci, jen zlehka přepudruji nos, hlavně z důvodu rýmy. Původně jsem si vybrala druhý světlý odstín, ale v drogerii už byl vyprodaný, tak jsem sáhla po prvním světlém, protože při zkoušení testerů mi oba odstíny přišly velmi podobné a jsem spokojená. Jediné, co mi nevyhovuje, je obal. Manipulace s kelímkem je pro mě dost nešikovná, čekám, kdy mi při použití vypadne z dlaně. Rozhodně jsem ale spokojená a vím, že až ho jednou spotřebuji, tak kupuji zas.

  • v akci nízká cena
  • příjemná textura
  • dobře se nanáší
  • vydrží
  • balení


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 28.11.2012 10:11:56

Tenhle makeup jsem zkusila taky díky kladným recenzím tady a celkově souhlasím s recenzí nademnou! Vždy jsem měla jen nějaké laky na nehty a takový kelímkový makeup by mě ani nenapadlo vyzkoušet na testeru. Nicméně jsem zkusila a koupila nejvetlejší odstín. Nejsem žádná sněhurka, ale radeji mám makeup o odstín méně než více tmavý. Musím říct, že je to nejlepší makeup, co jsem kdy měla! (měla jsem drogérkové, lékárenské Vichy, LRP i ze Sephory) Nanáší se jako krém, ale jakmile ho rozetřete, zaschne a pak s ním nehnete. Dá se i vrstvit! Nepoužila jsem korektor pod oči, protože kruhy prostě zakryl. Na červený pupínek jsem jemne tupla korektor, ale méně než jindy. Ale já jsem NEPOUŽILA PUDR a mám fakt mastnou pleť! je veelmi matující!

  • cena v akci
  • uzasně kryje
  • nedělá masku
  • nezviditelnuje nedostatky jako jiné makeupy
  • obal
  • cena bez akce (300)


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 11.12.2012 23:23:46

Tento make-up mě velmi překvapil. Čekala jsem hutnou, našlehanou pěnovou konzistenci, ale naopak, make-up je takový spíše gelový a opravdu lehoučký. Dokonale splyne s pletí, nevytváří efekt masky ani při více vrstvách. Nevysušuje, což hodnotím jako opravdové plus a vydrží celý den bez oprav. Je méně krycí, ideální na bezproblémovou pleť, kterou naštěstí mám. Hezky voní. Jenom to kelímkové balení je dost nešťastné.

  • lehčí gelová konzistence
  • nevytváří efekt masky
  • dokonale splyne s pletí
  • nevysušuje
  • vydrží celý den
  • hezky voní
  • kelímkové balení
  • moc nekryje - nevhodný pro problémovou pleť


Další recenze od 26.12.2012 11:23:44

Cena i dostupnost make-upu je příznivá. Ale Make-up od Rimmelu při nanesení (alespoň u mě) zalézá do pórů a velmi je zvýrazňuje. Také se při nanášení drolí, což je velmi nepříjemné. Obal už tady holky několikrát zmiňovali a i mě nevyhovuje. Taky se mi zdá, že mi hodně vysušuje pleť.

  • dostupnost
  • cena
  • zalézá do pórů
  • vysušuje pleť
  • drolí se při nanášení
  • obal


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 4.1.2013 16:04:49

Koupila jsem si kvůli kladným recenzím a jsem opravdu velice spokojená. Nečekala jsem, že půjde tak hehce nanášet a nedostatky, které mám jsou díky němu neviditelné. Navíc není vůbec hutný, jako je tomu u ostatních make-upů a na pleti nepůsobí jako maska.

  • krásně kryje
  • lehce se nanáší
  • dlouho vydrží
  • nedělá na obličeji mapy
  • malé balení


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 6.3.2013 10:06:37

Vyzkoušela jsem tento make-up na základě dobrých zkušeností kamarádek, už jej mám skoro dopotřebovaný, tak je na čase napsat nějaké zhodnocení :) Mám na pleti nějaké nedokonalosti - s některými si poradil hravě, s jinými ne. Dobře se roztírá, je příjemný, pro mě tedy ne až tak krycí, ale byl na pleti příjemný. Momentálně se chystám testovat jeho kolegu ve skleněné lahvičce :)

  • odstíny
  • příjemný na pleti
  • balení


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 9.4.2013 17:59:53

Na tenhle make-up jsem narazila úplnou náhodou. Používám spíš levnější make-upy, jelikož jsem student a nemám tolik peněz. Tenhle prý obvykle stojí kolem 300kč, já na něj ale narazila v Rossmannu ve výprodejovém košíčku za 50kč a ještě navíc odstín 100 ivory, takže bylo rozhodnuto. Po koupi jsem četla kladné recenze a mohu jen souhlasit. Budu se opakovat, ale make-up se krásně roztírá, splyne s pletí, nedělá fleky. Holky tady píšou že nemusí pudrovat, já pudruju i tak, mám smíšenou až mastnou pleť a necítím se bez pudru dobře. Jestli bych ho koupila znovu? Určitě ano, ale musel by stát minimálně o 100kč míň. Jinak kdybych měla práci a vysoké příjmy, tak na cenu nehledím a kupuju i tak.

  • krásná gelová struktura
  • nezalézá do vrásek
  • střední krycí schopnost
  • parfemace
  • krásné nanášení
  • cena
  • obal


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 12.5.2013 20:55:31

Úžasný make-up! Krásně a rychle se roztírá, dobře splyne s pletí. Chválím přirozené odstíny na výběr. Balení by ale mohlo být větší, přišlo mi, že make-up rychle ubýval. Určitě od Rimmelu zkusím i jiný make-up, jelikož tento už bohužel přestali vyrábět. Byl ideální pro smíšenou a mastnou pleť, pleť hezky sjednotil a zmatnil. Bohužel jsem si ho prvně koupila až ve výprodeji. Vědět to dřív, že je tak super, určitě si koupím víc balení.

  • hezky plet sjednotí
  • vhodný na smíšenou a mastnou pleť
  • přirozené odstíny
  • dobře a rychle se roztírá
  • zmatňuje
  • nedělá mapy
  • už se nevyrábí
  • malé balení


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Makeup jsem si nasyslila, když byl ve výprodeji. Vědět o něm dříve, tak nic jiného nepoužívám, neboť je to na drogerii hodně slušný makeup. Objemově je ho sicela málo - 18 ml oproti klasickým 30 ml, ale není ho potřeba příliš a přitom stále funguje tak, jak by makeup fungovat měl. Krytí je perfektní, na pleti je hodně přirozený a nezvýrazňuje nedokonalosti na pleti. Škoda, že se už nevyrábí.

  • přirozený vzhled
  • perfektní krytí
  • nezvýrazňuje nedokonalosti pleti
  • malé balení
  • už se nevyrábí


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 21.12.2013 00:47:31

Opravdu lehoučký make-up, který poměrně dobře kryje. Velmi dobře se roztírá a na tváři působí hodně přirozeně. Odstíny, které jsou na výběr, jsou spíše na opálenější tvářičky. Pleť je s make-upem projasněná, sjednocená a taková hebounká.. Moc mi nevyhovuje ale obal, který se mi zdá dost nepraktický a při nabírání zalézá hmota pod nehty, což není zrovna příjemné. Ale klidně si ho koupím znovu.

  • výborně kryje
  • nedělá mapy
  • sjednocení pleti
  • vhodný na léto
  • velmi lehký
  • menší výdrž
  • cena
  • nepraktický obal
  • už se neprodává


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 23.8.2014 19:13:57

Pro mě skvělý make up ,,na večer,, díky perfektnímu krytí a výdrži, ale přes den je na mě už moc těžký. Balení mi absolutně vyhovovalo, dá se do něj krásně dostat štětcem, a není problém s nevydolovatelným zbytkem Odstín na mě lehce tmavší, ale dá se dobře rozetřít a případně i vrstvit. Co mě odrazuje, je cena, která je o něco vyšší.

  • perfektní krytí
  • balení
  • těžký a hutný


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Dermacol Make-up Cover

4.4 85% 134 recenzí

Hůře hodnocené