Dermacol minerální kompaktní pudr recenze a zkušenosti

Pudry tuhé Dermacol minerální kompaktní pudr
Pudry tuhé Dermacol minerální kompaktní pudr - obrázek 1
Pudry tuhé Dermacol minerální kompaktní pudr - obrázek 2
Pudry tuhé Dermacol minerální kompaktní pudr - obrázek 3
5 4.1 23
  • Průměrné hodnocení 4.1
  • 66% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 90 - 160 Kč
  • Kvalita obalu 4.6
  • Celkem 23 recenzí
  • Výrobce Dermacol

Recenze produktu
Dermacol minerální kompaktní pudr

věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 25.6.2019 04:04:53

Začnu těmi pozitivy. Pudr má decentní a bytelný černý obal, který je rozdělen na dvě části. Dole je malé zrcátko s houbičkou.V horním patře je samotný pudr. Zrcátko je praktické na nějakou rychlou úpravu, ale na velké líčení to není, protože je opravdu miniaturní. Navíc musí člověk obal přehazovat ze zrcátka na pudr a zpět, což dost zdržuje a obal se tím může i rozbít. Nejvíc mě ale negativně překvapil efekt, co dělá pudr na pleti. Pudr obsahuje hromadu třpytek,čehož jsem si při nákupu nevšimla. Po zapudrování vypadám jak diskokoule. Pudr matuje skvěle,ale nemusel by obsahovat třpytky.

  • Má v obalu zabudované zrcátko
  • Přiložena houbička
  • Obsahuje hromadu třpytek
  • Nedomyšlený obal
  • Malé zrcátko


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 23.6.2016 14:49:11

Tento pudr jsem jednou zakoupila v drogerii, když jsem nemohla najít jiný, který jsem sháněla. A jsem z něho nadšená. Mám již několikáté balení a koupím si ho znovu. Krásně se nanáší. Nanáším ho štětcem. Dobře drží i na mé matné pleti a není téměř viditelný. Jsem z něho opravdu nadšená. I odstíny mi vyhovují. Balení není nijak extra, ale mě se líbí. A navíc cena je více než přijatelná.

  • příznivá cena
  • dobře se nanáší
  • výborný výsledek
  • žádné mě nenapadají


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 14.5.2016 19:02:29

Tento púder som dostala zadarmo k internetovému nákupu. Bežne by som si ho asi nekúpila, ale bola som celkom prekvapená. Mám odtieň 01, mám svetlú pleť a tie trblietky by tam teda nemuseli byť, lebo púder zvyknem použiť na celú tvár, ale môžem pochváliť výdrž, matujúci efekt a to rozjasnenie vďaka trblietkam je však dosť nápadné, i keď počas dňa sa to pomaly stráca.

  • matujúci
  • výdrž
  • 01 má trblietky


Další recenze od 2.11.2014 12:51:45

Tento pudr jsem zakoupila na základě recenzí zde a musím říct, že s ním teda spokojená nejsem. Jak už tady někdo psal, tak zrcátko zespodu moc velká vychytávka není. Taky mi přijde, že skoro nekryje - a to nemám žádné extra potíže s pletí.. a zmatnění teda také moc dlouho nevydrželo - to už byl lepší stay matte od Rimmel.. Není mi moc jasné, kde se vzaly kladné recenze na tento produkt - nebo kde je chyba, ale já za sebe určitě nedoporučuji a určitě si ho už nekoupím. Ještě jsem zapomněla - že mám odstín 02, čili nejsvětlejší, kromě toho se třpytkama, nejsem žádná bledule po celý rok a na obličeji vypadá dost tmavě, musím ho nechat na léto, takže pro mně to jsou v tuto chvíli vyhozené peníze:-( v drogerce jsem ho zkoušela, ale asi to umělé osvětlení zkresluje víc, než jsem očekávala.

  • hezky voní
  • nekryje
  • zmatní jen na chvíli
  • tmavé odstíny


Další recenze od 22.8.2014 09:20:16

Vyhovuje maximálně :-) má perfektní cenu v poměru k době, po kterou vám jedno balení vydrží sloužit. Používám odstín 03, hezky přirozeně kryje, společně s korektorem dokáže i se zakrytím akné udělat divy. V krabičce je i malé zrcátko, které se mi už několikrát velmi hodilo. Pudr se nerozpadá, balení se taky nesype, je to prima věc.

  • Cena
  • Vydrží mi dlouho
  • Nerozpadá se
  • žádné


Další recenze od 10.10.2013 17:38:54

S pudrem jsem spokojená. Mám odstín 0 a zpočátku jsem byla šokována třpytkami, kterých jsem si v obchodě nevšimla. Říkala jsem si: "Super, teď vypadám jak Edward ze Stmívání.." Není však pravda, že by se kvůli tomu pudr nedal nanést na celý obličej. Třpytky jsou výrazné hned po nanesení, postupem dne však slábnou a pak vytvoří už jen super rozjasňující efekt. Navíc matuje a vydrží opravdu dlouho, narozdíl od ne-minerálního kompaktního pudru od Dermacolu. Velká spokojenost. A těch třpytek se opravdu nelekejte! :)

  • výdrž!!
  • zmatnění
  • třpytky, které slábnou
  • rozjasnění
  • trošku mi vadí balení, nedaří se mi otevřít část s pudrem.. vždy omylem otevřu část se zrcátkem a houbičkou :D


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 7.10.2013 20:11:20

Vlastním odstín 02. U pudru se mi velmi líbí jeho krycí schopnost, balení je také praktické, i když mě po odlepení pásky na něm zůstalo lepidlo, kam se mi teď lepí prach z pudru. Aplikace: dle mého názoru je přiložená houbička k ničemu. Po pár aplikacích začne "drsnět" a špatně aplikuje. Na druhou stranu jen tak v pudru do kabelky jako nouzovka, proč ne? Při aplikaci pudru štětcem (jsem tak zvyklá) pudr hrozně práší. Výdrž: I s BB krémem pod ním, se po 2-3 hodinách v T zóně objevuje lesk. Celkově mám značku Dermacol velmi ráda, ale u tohoto pudru mě výdrž opravdu zklamala.

  • krycí schopnost
  • praktický obal
  • při aplikaci štětcem práší
  • výdrž


věk
35-44

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 21.6.2013 11:47:54

Mám už třetí balení a zatím jsem v drogerii na lepší pudr nenarazila. Na pleti působí přirozeně, sjednocuje její barvu a dává pleti opravdu hezký a pěstěný vzhled, takže často používám samostatně bez předchozího nanešení make-upu. Matný vzhled pleti propůjčí tak na 4-5 hodin (pokud tedy nejsou 30 stupňová vedra). Má praktické balení se zrcátkem a houbičkou, kterou využívám jen v nouzi (např. když my schnou umyté štětce na pudr). Již podruhé mám odstín č. 2, jednou jsem měla i ten mozaikový, č. 4, který vypadá hodně tmavě, ale když se ho nenanese moc, dá se použít i na světlou pleť. Přijde mi, že pudr se dobře přizpůsobuje odstínu pleti.

  • sjednocení pleti
  • pěstěný vzhled
  • přizpůsobí se barvě pleti
  • nic


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Ráda zkouším nové pudry, protože jsem ještě nenašla ten svůj "nej". Tento pudr je fajn, hodnotím ho celkem kladně. Ale. Přiložený aplikátor je vyloženě k ničemu. Zrcátko v zadní části pudru je také na nic, kdyby bylo nahoře - jako u ostatních pudrů, bylo by to fajn. Balení je také zbytečně veliké a neskladné. Jinak krásně voní, ale přijde mi, že mi na tváři moc dlouho nevydrží. Se zmatněním to také není nijak valné - ale to mi nevydrží snad žádný pudr. Ale voní opravdu krásně, kdybych neměla tak mastnou pleť, sedl by mi asi lépe - mám tu mozaikovou verzi :-)

  • krásně voní
  • balení nanic - houbička a zrcátko vzadu
  • pudr je tak zbytečně tlustý
  • na mé mastné pleti dlouho nevydrží


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 29.3.2013 09:31:47

Mám odstín 01 a velmi mě zklamal, v obchodě jsem si totiž vůbec nevšimla, že obsahuje třpytky, což pro mě doma byl docela šok. Třpytek je tam totiž opravdu hrozně moc a jsou dost výrazné. Na celý obličej absolutně nepoužitelné, takže leda v létě na lícní kosti a třeba na ramena, paže... Jinak balení je moc pěkné a kvalitní nahoře otevírání s pudrem zespodu houbička a zrcátko. Pudr krásně voní

  • voní
  • balení
  • výdrž
  • nevysušuje
  • mnoho výrazných třpytek
  • nepoužitelný na celý obličej


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 12.12.2012 12:54:05

Tento pudr jsem v drogérii hodila do košíku jen tak ze zvědavosti aniž bych četla recenze,jako to vždy dělám. A jsem ráda. Je výborný,mám ten s barevnými částečkami. Obličej pěkně zmatní,ale zároveň projasní díky částečkám,trochu i kryje a pleť vydrží dlouho matná. Oceňuji i pěknou vůni a roztomilé balení i s houbičkou a zrcátkem. Ráda zkouším nové věci,takže znovu spíš nekoupím,ale můžu ho s klidným svědomím doporučit!

  • Zmatní na dlouho
  • Rozjasní
  • Pěkně voní
  • Krásné balení


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 28.5.2012 16:38:55

Tak tento pudr, mně moc nepotěšil, jelikož málo používám make-up a nanáším si někdy jen pudr, tak mám pocit, že vůbec nekryje.. Ano, tohle by byla moje chyba, protože neslouží jako make-up, ale i s make-upem mi moc nesedí a zdá se mi, že dělá nehezké fleky. Vyzkoušela jsem už od Dermacolu mnoho pudrů, ale tenhle mi vůbec nesedl, jediné plus dávám super balení!

  • balení
  • cena
  • dostupnost
  • fleky


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 24.4.2012 19:50:46

Tento pudr jsem si pořídila na základě pozitivních recenzí. Musím říct, že vzhledem k ceně rozhodně není špatný. Je hezky jemný a dobře zmatňuje. Co mě na něm zklamalo, je nedostatečný výběr odstínů. Vzala jsem si odstín č. 2, ale na moji světlou pleť bych rozhodně potřebovala světlejší. Odstín č. 1 je sice světlejší, ale bohužel se třpytkami (+ k tomu moje mastnější pleť), takže bych s ním asi vypadala jako pojízdný cirkus. Na druhou stranu mi u odstínu č. 2 vyhovuje jeho narůžovělý podtón. Být světlejší, věřím, že by na tváři nebyl prakticky vidět. Takhle ho snad alespoň dobře využiju v létě.

  • dobře zmatňuje
  • jemný
  • poměr cena/výkon
  • nepráší
  • praktické balení s labutěnkou a zrcátkem, které jsou od samotného pudru odděleny
  • v nabídce jsou příliš tmavé odstíny


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 19.4.2012 15:16:39

K pudru se velmi často vracím. Dermacol hezky a příjemně voní, nepráší a hezky vyhladí obličej. Použídám jen se štětcem na pudr a spokojenost =) Odstín 02 je přesně pro mojí pleť, nedělá fleky a je to taková moje jistota, když mě nenadchne žádná novinka =) Určitě doporučuji =)

  • hezké balení
  • zrcátko
  • nepráší
  • krásně voní
  • nevytváří fleky
  • cena
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Tento pudr mám v nejsvětlejším odstínu (lehce zlatavý) a pak ten "mozaikový". S oběma jsem velmi spokojená, pudr má pěkné, praktické balení (labutěnku ale vůbec nepoužívám), pudr je jemný, nepráší, pěkně matuje, když mám období super pleti, použiji jen poprašek bez make-upu a udělá super službu :-) Za ty peníze je parádní

  • pěkné balení
  • nepráší
  • jemný
  • splyne s pletí
  • mále odstínů


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 17.4.2012 15:31:14

Tyhle pudry jsou skvělé. Jednak balení je praktické, nerozpadá se, obsahuje zrcátko a labutěnku. Labutěnky sice běžně nepoužívám, ale na cestách se často hodí, navíc je stále hezky čistá, protože je oddělena od samotného pudru, což považuji za velké plus. Pudr je velice jemně mletý, na pleti je přirozený. Obličej hezky zmatní, ale nevytvoří masku. Výhrady mám jen k těm odstínům. Mohli by jich nabízet víc. Já mám ten nejsvětlejí, který ale obsahuje třpytky, proto není vhodný na celý obličej. Jedná se o opravdu velké množství zlatých třpytek. Další odstíny mít nemůžu, jsou na mě moc tmavé, tento 01 je na mě akorát, jen kdyby byla k dostání i verze bez třpytek... Je to ale dobrá aletnativa pro ty ženy, které chtějí pleť rozjasnit a zároveň matovat ;-)

  • matuje
  • 01 rozjasňuje
  • praktické balení
  • labutěnka a zrcátko
  • nevytváří masku
  • málo odstínů


věk
45-54


dehydratace
střední

Další recenze od 17.4.2012 15:20:46

Tak jsem zakoupila tento pudr a musím říct,že jsem opravdu mile překvapena.Velmi dobře se nanáší,je moéc příjemný a jemný,pleť vypadá přirozeně .Nebyla jsem si jista výběrem odstínu,mám č.03 a dobrý-mám tmavší pleť a příště zkusím ten s barevnýma tečkama:o))Osobně doporučuji všem,kdo má rád přirozený vzhled a i tak zakryté nedostatky:o)

  • je lehký a dobře se nanáší
  • přirozený vzhled
  • super obal-zrcátko a houbička
  • cena
  • výběr odstínů
  • žádné


Další recenze od 10.4.2012 18:02:12

Asi jsem jediná ale mě teda neokouzlil. Mám pocit, že mi dělal masku, dělal takovou vrstvu a to jsem ho moc nenanášela. Také mi neseděli odstíny těchto pudrů. Jinak obal je pěkný, zrcátko je fajn ale docela na nic nadruhé straně. Takže za mě osobně tedy ne.

  • nevím
  • odstíny
  • vytvářel vrstvu


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 5.4.2012 15:51:13

Luxusní pudr v luxusním balení za luxusní cenu. Pudr je jemně mletý , zbytečně nepráší, dobře kryje a přitom netvoří dojem masky a vypadá velmi přirozeně. Mám ho ve všech barvách a jsou skvělý všechny.Ten se zlatavýma třpytkama pěkně rozzáří pleť a přitom to nevypadá lacině ani , že je mastná. Ten vícebarevnej pěkně neutralizuje barevné neokonalosti a sjednotí.

  • úžasná cena
  • jemně mletý pudr
  • nepráší
  • dobře kryje
  • pleť je matná po celý den
  • přirozený výsledek
  • nic


věk
35-44

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 2.4.2012 21:44:33

Já vlastním odstín 02, ten žádné třpytky neobsahuje, takže používám na celý obličej. Po nanesení vypadá přirozeně, Houbičku, která je součástí balení nepoužívám, takže nemohu soudit. Nanáším štětcem. Výsledek je stejný jako při používání minerálního pudru od Macu. Jsem moc spokojená. V balení je i zrcátko, to mi připadá docela praktické na cesty.

  • pěkný obal se zrcátkem
  • cena
  • vypadá přirozeně
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 1.4.2012 10:19:21

Tento pudr používám také jako rozjasňovač a kupuji ho vždy na jar/léto. Přes zimu by vypadal divně, ale v létě je to parádní věc. Zrcátko je velmi praktické, no houbičku jsem posledně někde ztratila a nevybavuje se mi, jak se s ní aplikuje, používala jsem normální štětec a žádný problém. Používám na lícní kosti a opravdu se tam vyjme.

  • drží
  • praktické balení
  • třpytkatý -rozjasňovač
  • nevím


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 1.4.2012 10:14:29

Pudr od Dermacolu mi výborně sedí, ostatně jako všechny pudry od této značky. U tohoto produktu je výborné, druhé otvrírání na zrcátko a houbičku, to je skvělé. Pudr mi vyhovuje, je na tváři příjemný. Mínus je to, že množství pudru je na úkor druhé přihrádky na zrcátko.

  • zrcátko
  • množství pudru



věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Tenhle pudr má krásné praktické balení - zrcátko s houbičkou je skryté ve spodní části. Pudr je krásně zmatňující, já mám ovšem odstín č. 01, který obsahuje velmi jemné třpytečky a používám ho jako rozjasňovač nad lícní kosti, horní ret a hřbet nosu. Mylsím že i ktomu musí být určen, nedokážu si představit jak by vypadal po nanesení na celou tvář... I když je to pudrový rozjasňovač, vydrží celý den.

  • odstín č 01 = dobrý rozjasňovač
  • jemný třpit
  • zmatňuje
  • krásné balení včetně houbičky a zrcátka
  • odstín 01 se nedá se použít na celou tvář, pouze jako rozjasňovač


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

MAC Blot Pressed Powder

5 100% 5 recenzí

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené