Saloos Bio kokosový olej recenze a zkušenosti

Hydratace Saloos Bio kokosový olej
Hydratace Saloos Bio kokosový olej - obrázek 1
Hydratace Saloos Bio kokosový olej - obrázek 2
Hydratace Saloos Bio kokosový olej - obrázek 3
5 4.7 29
  • Průměrné hodnocení 4.7
  • 94% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 150 - 259 Kč
  • Kvalita obalu 4.6
  • Celkem 29 recenzí
  • Výrobce Saloos

Recenze produktu
Saloos Bio kokosový olej

věk
35-44

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 6.5.2016 21:31:05

Dlouho jsem kokosáku odolávala, protože jsem nikdy moc nemusela kokosovou vůni v kosmetice. Nakonec jsem ho ale koupila a vůbec nelituju. TOTO je totiž pravá kokosová vůně, žádná náhražka nebo umělé aroma. Používám ho především na mazání celého těla po koupání a to i na mé malé děti, které ho milují a při mazání by mi pořád ochutnávaly. Pokožka je po namazání hebká a vláčná, olej se rychle vstřebává. Občas použiju i na zuby, ale ne pravidelně, protože zapomínám. Také když mám kvasinkové období, kokosák jím po lžičkách a snad zabírá... Na obličej ho nepoužívám, četla jsem, že je hodně komedonní, což mě ale netrápí, na obličej mám arganový olej. Kokosák také používám po holení, a to zejména intimních partií. Jednak pokožku zvláční, nezarůstají chloupky a když už je známý jako protikvasinkový, tak se nebojím aplikovat ho přímo na tato místa. Někdo používá také jako lubrikant, což jsem zkusila párkrát a není to vůbec špatné ;-) Jednou za čas si zakoupím verzi orange, skvostná vůně. Každopádně tento olejíček má všestranné využití a v mé koupelně své vyhrazené místo. Navíc jsem zkoušela kokosák od dalších dvou značek (Purity vision a Alnatura), ale Saloosu se nevyrovnají. Vřele doporučuju.

  • zvláčňuje pokožku
  • bělí zuby
  • proti kvasinkám
  • super kvalita Saloos


Další recenze od 25.3.2016 21:55:14

Kokosový olej používám už rok a půl a budu ho používat i nadále. Škoda, že jsem ho neobjevila dřív. Používám ho každý den jako noční krém, k hydrataci pokožky, k bělení zubů a jednou za čas jako masku na vlasy. Použila jsem ho už skoro na vše kromě vaření, na to mi přijde moc drahý. Mínus vidím v ceně, existují i stejně kvalitní oleje, ale za nižší cenu. Další mínus je, že mění konzistenci. Když máme doma moc teplo, musím ho skladovat v lednici, jinak bude tekutý a aplikace bude horší. Ale to je samozřejmě vlastnost kokosového oleje a nedá se s tím nic dělat, bohužel. :D

  • vůně
  • hydratace
  • všestranné využití
  • mění konzistenci
  • cena


Krásně voní, používám ho na bělění zubů, místo masky na vlasy, na pleť, a na vnitřní užití. Nemůžu si ho vynachválit. Možná jediná věc, jako maska na vlasy se musí zředit s vodou, jinak vlas nehydratuje, ale naopak vysuší. A vymývat se musí alespon na 2x. Jinak ale palec hore. Používám i jako tělové mléko, skvělý je také dát si ho po opalování.

  • vůně
  • vybělení zubů
  • hydratace vlasů
  • jemná pleť i pokožka
  • možná obal


Další recenze od 5.12.2014 11:41:35

Jednoduše miláček ! Musím uznat, že mě dlouhou dobu nechávalo kokosové šílenství chladnou a já si produkt prostě nechtěla zakoupit, ale nakonec jsem to i já nevydržela a nechala se obdarovat právě tímto olejem ze Saloos. Proč zrovna Saloos? Mají úžasné výrobky, jejich odličovací olej, krémy a balzámy jsou bezkonkurenční. Tak jsem si řekla, že si vezmu právě od této značky.Jsem moc spokojená. Mám ráda vůni kokosu, ale toto je boží. Mohla bych k němu čuchat pořád :-))... Používám ho na vlasy - na mokré konečky, jako tělové mléko, místo krému, zubní pasta, občas si s ním namažu jen tak chleba a někdy když mě honí mlsná tak ujídám jen tak :D Pro mě všestranné využití. Ubývá rychle, takže nemažu každý den a střídám s tělovými mléky:)... Jsem spokojená!! Dostupnost je trošku horší, takže možná příště vyzkouším ten z DM a uvidím jestli je nějaký rozdíl.

  • vůně kokosu
  • Všestranné využití
  • Hydratuje
  • Cena ale není to nic co by mi bránilo v koupi


Další recenze od 6.10.2014 20:45:50

Kokosový olej používam už asi 4 roky, či uz na telo, na pleť, na vnútorné užívanie alebo na zuby .. pravidelne ho však používam na moje suché kučeravé vlasy. do vlhkých vlasov jemne vmasírujem a nechám vyschnúť. Vlasy sú vyživené, lesklé, kučery su pravidelné. No netreba to prehánať s množstvom pretože vlasy budu hrozne lesklé

  • proste kokosák je nej
  • možno pri častom používaní na pleť zanáša póry


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 14.4.2014 12:02:52

Nejlepší kokosák, jaký jsem kdy měla! Kokosový olej z dm se může jít zahrabat. Tento od Saloosu oproti kokosáku z dm nádherně voní a dobře chutná (není tam ta podivná pachuť). Na pleti je moc příjemný, neucpává mi póry a krásně hydratuje. Moc se mi líbí, že je v plastovém obalu. Je to praktičtější a můžu si ho vozit s sebou na kolej. Všem doporučuju! Za tu cenu je skvělý!

  • vůně a chuť
  • hydratace
  • účinky na pleť
  • balení
  • nic


věk
15-24

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Koupila jsem si protože mám saloos ráda a v podstatě žádnou jinou kosmetiku používat moc nemohu .. Jsem s ním spokojená, krásně voní , hydratuje pokožku , ale že bych ho teda chtěla jíst to ne :D na jídlo (či redukční diety) bych s ním nezvládla..chut' je na můj vkus nic moc,ale tak to je jasný je to na tělo.. Jinak je fajn jako vše od saloosu :))

  • hydratuje
  • Krásně voní
  • Nic krom chutě


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 26.12.2013 21:36:19

Moje stálice v kosmetické výbavě. Já tu jeho vůni prostě miluju. Má u mě všestranné použití - jak do vlasů tak i na tělo. Na vlasy ho dávám jako několika hodinový zábal na vlhké vlasy, které jsou pak krásně zregenerované. Na tělo ho používám, když chci relax a uvolnění, protože se po něm cítím úžasně uvolněná. Na vaření ho nepoužívám, protože jsem četla, že má hodně nezdravých tuků.

  • vůně!
  • hydratace
  • cena
  • na vaření není zdravý


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 21.12.2013 19:25:02

Skvělý všestranný pomocník. Tento bio kokosový olej opravdu nádherně voní, ale také skvěle chutná. Dá se využít na vaření, pečení, ale také na péči o celé tělo. Dělám si z něj zábaly na vlasy, mažu si suchá místa na těle, ale vlastně celkově splňuje kritéria nějakého tělového krému. A to znamená, že po použití je pleť krásně voňavá a především dobře hydratovaná.Tento kokosák je tak hned druhý za kokosovým olejem od Purity vision. Dávám mu o jednu hvězdičku méně, protože mi přijde, že má trošku méně intenzivní účinky než právě výše zmíněný olej.

  • 100% přírodní
  • dobře se vstřebává
  • hydratuje pokožku
  • všestranné použití
  • plastový obal
  • vyšší cena
  • může ucpávat póry


věk
15-24

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 9.11.2013 19:46:53

Další výrobek, který vlastním od Saloosu,líbí se mi jeho všestranné využití,já osobně jej používám na vlasy a na tělo,hezky hydratuje pokožku,vlasy mám extrémně suché a zničené,takže to není dostatečně silné,ale vlasy se mi o 100% zlepšily,ale ještě jsou suché,konzistence je tuhá přo kontaktu s pokožkou taje,(musí se uchovávat v chladnu) a přenádherná vůně!

  • hydratuje
  • krásně voní
  • dlouho vydrží
  • žádné


věk
35-44

pleť
suchá
alabastrový odstín
olivový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 25.10.2013 16:58:27

Tento kokosový olej mám zhruba dva týdny a jsem z něj naprosto nadšená. Používám ho hlavně na vlasy, které mám vysušené z barvení. Jeho vůně je úžasná. Používám ho jako masku na mokré vlasy. Překvapila mě jeho poměrně tuhá konzistence. Koukala jsem na netu, že se dá sehnat i v čokoládovém provedení a už si na něj dělám zálusk.

  • úžasná kokosová vůně
  • vyšší cena


věk
45-54

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 29.9.2013 19:09:06

Olej už mám asi třetí a nedám na něj dopustit. Krásně promastí pokožku, používám tak jednou týdně. Také občas použiju jako zábal na vlasy. Nádherné vůni ale neodolám ani v kuchyni, takže občas hodím i na smažení nebo jen tak užiju lžičku. Jinou značku jsem neměla, takže nemůžu porovnat, kupuji jen saloos. Z jejich výrobků mi kokosový olej vyhovuje nejlépe.

  • vůně
  • krásně promastí a hydratuje pokožku
  • cena


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 13.4.2013 01:59:48

Výborný Bio kokosový olej. Nádherná intenzivní kokosová vůně. Používám na roztřepené konce vlasů, občas jako regenerační zábal, jako tělové máslo - zahřátím krásně roztaje a lehce se roztírá, super je do zimy, kdy chrání kůži před popraskáním a vysušením, po opalování zase uvolňujě napjatou kůži., dá se použít i na vaření. Prostě všestranné využití. Nevýhodu vidím pouze v tom, že po namazání pokožky zůstává kůže dlouho mastná. Ale určitě si tento výrobek koupím znovu.

  • všestranné využití
  • vůně
  • vhodný i pro citlivou pokožku
  • nic


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Super kokosák. Na vlasy, na tělo, na pečení, do studené kuchyně. Prostě na všechno :-) Krásně voní a uplně nejradši jej používám na vlasy jako zábal. Pak je mám neskutečně hebké, lehoučké, nadýchané a ošetřené. Dostupnost je troškinku horší, ale už mám po Brně vychytané místa, kam pro něj. Určitě budu kupovat dál.

  • Vůně
  • Všestranné použití
  • Přírodní produkt
  • Cena
  • Dostupnost
  • Nemusel by tuhnout :-)


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 12.10.2012 08:53:06

Miluju ho. Bez něj už neumím být. Používám ho k mazání komplet celého těla na ještě vlhkou pokožku po koupání, Výborný je i na masáže. Jednou za čas dělám i zábal na vlasy. Jedním z mnoha využití je i to, že je vhodný na vaření (to zatím nemám odzkoušeno). Za jeho vyšší cenu to rozhodně stojí.

  • skvělá hydratace
  • nádherná vůně
  • všestrané využití
  • žádný


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Výborný olej na tělo i na vaření. Osobně mi hodně chutná. Vůně neodolatelná. Kdyby nebyl tak drahý, moje spotřeba by byla znatelně vyšší. Mohli by ho dělat ve větším balení za lepší cenu. KLidně 1l. Obal je velmi nepraktický v létě, když je olej v tekutém stavu. Pokud není ve vodorovné poloze, vytéká.

  • všestrannost použití
  • obal nevhodný pro tekutý olej


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 23.6.2012 12:46:58

Kokosový olej jsem si zamilovala pro všestranné použití - dávám ho jako zábal na konečky vlasů (vlhké vlasy a pod ručník na celý večer), mažu se s ním mokrá po koupeli, s cukrem si tak vyrábím peeling, používám jako lubrikant a také pomáhá při svědění z počáteční mykozy. Saloos jsem měla jen jedou, protože vychází dráž, ale byl skvělý. Znovu už nekoupím, stejně slouží DMkový Alnatura za stovku, ale nemám k němu výhrad.

  • všestranné použití
  • přírodní složení
  • cena je vyšší než u jiných značek


věk
35-44

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 17.6.2012 17:30:45

Přírodní kokosový olej je skvělý, má mnohostranné využití , jak na vaření tak pleť či vlasy. Jsem s ním velmi spokojená, na opalování nebo po slunění, po koupeli , na pleť , vše mi vyhovuje. Jelikož dost dlouho vydrží je i cena slušná. Mohu klidně doporučit.

  • žádná chemie
  • nic


Další recenze od 9.5.2012 14:19:45

Kokosový olej jsem objevila již před několika lety. Užívám ho jako tělový olej, je skvělý jako relaxační masážní olej díky jeho vůni. Je výborný i jako regenerační prostředek po holení, teď už žádné přípravky po holení - stačí kokosový olej. Díky jeho cennému složení jsem ho začala využívat i v kuchyni. Stále hledám recepty a nacházím nové možnosti jeho využití.

  • skvělá vůně
  • široké využití
  • nepraktický obal


věk
35-44

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 29.3.2012 14:35:06

Mám ho doma díky Omlazení (jak jinak, že :)) a vůbec nelituji koupi, je prostě výborný, nádherně voní jako čerstvý kokos. Má všestranné použití. Jak na pokožku po koupeli, na vlasy, na mykózu, jako lubrikační gel, na smažení a jen tak na chuť, když mě honí mlsná.

  • krásná vůně
  • cena a dostupnost


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 29.3.2012 09:55:25

Hned po prvním použití (jako zábal na vlasy) jsem věděla, že si ho zamiluju. Ta vůně je neuvěřitelná! Žádná chemie, čistá kokos. Dávám si ho po umytí MALINKO do konečků, jsou pak hebké, hydratované a lesklé (pozor na množství, pokud to přeženete, budete je mít mastné). Nedávno jsem ho začala používat i na vlhkou kůži po sprše a to je fakt bomba - pokožka je voňavá, heboučká, nijak extra mastná (i když samozřejmě je mastnější než tělová mlléka) a vydrží hydratovaná 2 dny. Jednou jsem ho zkoušela i na obličej na noc, ráno pleť byla vláčná a vypadala zdravě. Bez kokosáku už ani ránu!

  • vůně
  • hebká pokožka
  • dá se použít do konečků po umytí
  • 100% přírodní
  • hydratace
  • vyšší cena


Tento kokosový olej má více využití. Kadeřnice mi poradila ho používat na vlasy, měla jsme je velice zničené od odbarvování, lámali se mi, a byli velice vysušené. Vždy jsem si udělala 2x týdně zábal. Pořádně se olej vlasíruje do vlhkých vlasů, né ale přímo k hlavě, aby nebyli masné až moc. Zabalí do ručníku a dá pod čepici. Ani né po měsíci se mi vlasy úžasně zpravili, hned byla vidět změna...Od té doby ho používám hned a i přes to že se barvím mám krásné dlouhé vlasy plné lesku. Také krásně voní. Opravdu mohu jen doporučit.

  • Na hodně využití
  • težší dostupnost


věk
25-34


dehydratace
střední

Další recenze od 18.3.2012 11:48:22

Úžasná záležitost. Má všestranné využití: na mazání obličeje i celého těla, na bělení zubů, na smažení :-) Osobně nejradši používám na mazání těla, protože na obličeji mi ucpává póry. Vhodný na mazání po holení, na suché lokty i paty, po opalování krásně zklidňuje pokožku. Vhodný také jako zábal na vlasy. V létě má tekutou konzistenci a v zimě tuhou, v závislosti na teplotě v místnosti.

  • úžasná vůně
  • krásně se vstřebává
  • všestranné využití
  • přírodní produkt
  • na obličeji ucpává póry


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 13.3.2012 18:36:36

Tento kokosový olej jsem si zamilovala hned po prvních použitích, je skvělý na vlasy i pokožku, krásně voní a balení vydrží hodně dlouho. Sehnala jsem ho na první pokus i v našem malým městě. Slyšela jsem, že je dobrý denně ho trošku sníst, dát ho třeba do čaje - to jsem ale ještě nezkoušela.

  • Všestranné využití
  • Skvělá vůně
  • Balení vydrží dlouho
  • Vyšší cena


Další recenze od 13.3.2012 17:28:35

Líbí se mi,že je 100% BIO a má všestranné využití.Jako zábal na vlasy mně osobně nesedne.Balení i při pravidelném použití vydrží hrozně dlouho.Vůně kokosu je příjemná a na kůži vydrží vcelku dlouho.

  • vůně
  • dlouhá výdrž
  • všestrannost použití
  • žádné


Výborný BIO olej. Všestranné použití, jako maska na vlasy, pro péči o pokožku, péče o rty, k masážím, dokonce i na vaření. Velmi hezky voní, skvěle hydratuje a zjemňuje. Balení vydrží na dost dlouho. Cena je přijatelná.

  • Hydratuje
  • Zjemňuje
  • Balení
  • Vůně
  • BIO produkt
  • Nejsou


věk
55-64

pleť
smíšená
tmavý odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 13.3.2012 14:46:29

Skvělý tělový olej, hydratuje na 2-3 dny. Má krásnou kokosovou vůni. Na to, že je to olej se celkem rychle vstřebává. Žádné přidané látky jako parfemace, éčka atd., pouze 100% kokosový olej. Kupuji ho v bio potravinách nebo v Neroli Decor.

  • hydratace pleti
  • 100% kokosový olej (bez přidaných látek)
  • pro mě žádné nedostatky nejsou


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 13.3.2012 10:56:31

Tento bio kokosový olej od Saloos má všestranné využití. Používám ho na celé tělo, pleť zanechává krásně hebkou a hydratovanou. Jednou za čas ho použiji na několikahodinový vlasový zábal nebo do vlhkých vlasů do konečků. Dá se použít i na vaření. Mě tento olej uchvátil úžasnou kokosovou vůní a jedno balení vydrží opravdu dlouho, takže se vyplatí i přes vyšší cenu.

  • Všestranné využití
  • Skvělý na pleť i vlasy
  • Vůně
  • Balení vydrží velmi dlouho
  • Bio
  • Vyšší cena
  • Horší dostupnost


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené