Saloos Bio regenerační obličejový olej Levandule recenze a zkušenosti

Hydratace Saloos Bio regenerační obličejový olej Levandule
Hydratace Saloos Bio regenerační obličejový olej Levandule - obrázek 1
Hydratace Saloos Bio regenerační obličejový olej Levandule - obrázek 2
5 4.3 23
  • Průměrné hodnocení 4.3
  • 61% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 100 - 189 Kč
  • Kvalita obalu 4.6
  • Celkem 23 recenzí
  • Výrobce Saloos

Recenze produktu
Saloos Bio regenerační obličejový olej Levandule

věk
15-24

pleť
normální
tmavý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Tento olejíček byl mým snad prvním, co se hydratace týče. Má krásnou levanduloviu vůni, která mne naprosto učarovala. Já ho vždy nanášela na vlhkou pokožku a krásně se vpil. Co je u mě ale problémem, je fakt, že jsem ani po dlouhodobějším užívání neviděla jakékoliv výsledky či změny na mé pleti. Navíc jsem se asi po cca měsíci užívání začala více mastit. Olejíček příjemný, ale jak jsem již zmínila, pro mě neurazí-nenadchne, takže znovu nekoupím ;) Ikdyž tu krásnou vůni si v paměti uchovám ještě dlouho... :)

  • VŮNĚ!!<3
  • Cena
  • Hezky se vpíjí
  • Nemění stav pleti
  • Po delší době


Další recenze od 11.6.2017 19:21:01

Takže k tomuhle produktu jsem se dostala poté, co jsme vysadila HA a normálně se mi zhoršila pleť. Nehledala jsem drastické vysoušedla, ale hlavně účinnou hydrataci, protože moje pleť byla najednou sušší a zároveň mastnější v T-zoně. Používám ráno i večer po důkladném vyčištění Vichy čístícím gelem (ráno i večer). Moje pleť se zlepšila asi po dvou měsících používání, je matná na pohled, ale zároveň zdravě hydratovaná a vypadá to, jako bych měla rozjasňovač, i okolí mi říká, co jsem to udělala, že vypadám skvěle i bez minima líčidel. Samozřejmě si na tento olej moje pleť musela zvyknout, měla jsem také trochu sušší nos, ale to mohlo být tím, že jsem to začala používat v zimě. A jedna rada na závěr - Vyčistěte pleť, opláchněte vlažnou vodou a poté naneste čtyři kapky oleje na mokrou pleť, důkladně vmasírujte. Když chci důkladnou hydrataci, tak na noc dám klidně kapek osm a ráno se nestačím divit, tento výrobek je opravdu ideální a ten nejlepší co jsem mohla najít.

  • Vůně
  • Příjemá konzistence
  • Vyživuje
  • Hydratuje
  • Zlepšuje stav pleti
  • Mně osobně se zlepšilo akné
  • Někomu může vadit delší vstřebávání
  • Jinak nic


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Olejíček mě bohužel nijak nenadchnul. Vadí mi, že se do pleti vsakuje hodně pomalu, celý se stejně nevsákne a pleť zůstává umaštěná. Na mou citlivou a dehydratovanou pleť je olejíček nevyhovující, hydrataci mé pleti bohužel neposkytl a suché šupinky se mi tvořily vesel dál. Vypoužívala jsem ho jako zklidňující olejíček po holení na citlivé partie. Vůně mi není moc příjemná.

  • nedráždí pleť
  • vůně
  • nehydratuje
  • nevstřebá se


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

U tohoto produktu od Saloos se musím bohužel přiklonit k negativním recenzím. Koupila jsem si olejíček s očekáváním, že mi pomůže zklidnit mou dehydrovanou pleť. Bohužel jsem byla velice zklamaná. Již po pár použitích jsem byla jako sušenka. Pleť mě nepříjemně štípala, pnula, loupala se, prostě hrůza. Dala jsem mu ještě jednu šanci, avšak ani na podruhé neuspěl. Škoda...

  • lahvička
  • vůně
  • vysušuje
  • neregeneruje


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 18.3.2015 08:48:50

Pro mě jeden z nejlepších Saloos olejíčků. Používám hlavně v teplejším období, kdy mám pleť mastnou. Na navlhčenou pleť stačí čtyři kapky, hezky se vpije, nevysušuje, neucpává póry, dezinfikuje a hojí drobné nedokonalosti. Pleť je po použítí jemná a hydratovaná, navíc sjednocuje barvu. Obal je moc hezký a praktický.

  • účinek
  • bio produkt
  • nic


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 5.3.2015 16:49:57

Tento olej používam spolu s olejom Ylang Ylang na striedačku. Používam ho vtedy, keď mám pocit napnutej pleti, že potrebuje viac hydratácie. Olejček úžasne vonia. Vstrebáva sa trocha pomalšie, ale po pol hodine po mastnote neni stopy, iba krásna hebká a vyživená pleť. Po používaní olejov mi zmizli z tváre šupinky. Celkovo mám krajšiu a zjednotenejšiu pleť a na dotyk hebkejšiu, vyrážky sa hoja rýchlejšie. Pleť je síce lesklá ale len na pohľad, keď sa chytím tváre nemám masnú ruku ako kedysi. A celkovo tento olejový večerný rituál je strašne príjemný a levandula pôsobí uvolňujúco pri zaspávaní. Odporúčam :)

  • vôňa
  • hydratácia
  • hebká jemná pleť
  • stačia 2 kvapky - balenie vydrží veľmi dlho
  • rozkošný obal s dávkovačom
  • hojí vyrážky
  • ukludňuje pleť
  • nemám


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 20.9.2014 13:31:01

Tento olej mám už poněkolikáté a jsem s ním opravdu spokojená. Požívám jej téměř denně, večer po odlíčení a pleť mám díky němu rozzářenější, tvoří se méně akné. Pokud přeženu množství, ráno mám pokožku vysušenou se šupinkami a méně pružnou. Jinak vůně levandule patří mezi mé nejoblíbenější, vyhovuje mi i lahvička a kapátko.

  • vůně
  • úbytek akné
  • projasnění pleti
  • při větším množství vysušuje


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 4.1.2014 17:18:28

Olej je jemný a snadno se rozmazává. Je regenerační, hojí škrábance a pupínky. Nanáší se kapátkem a opravdu stačí malé množství oleje, dávám 4 kapky. Lepší je dávat ho na navlhčenou pleť, ať se lépe roztírá a lépe vsákne. Má docela zvláštní levandulovou vůni, pro někoho možná moc ostrou, ale mi nevadí. Nevhodnější je použít ho večer, přes noc se krásně vstřebá a ráno je pokožka hladká, jemná a zvláčněná.

  • jemný
  • hojivý
  • voňavý
  • dobrý aplikátor


věk
35-44

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Na svou problematickou pleť jsem vyzkoušela desítky krémů a k ničemu. Ze zoufalství jsem sáhla po tomto oleji a ejhle. Pleť je hydratovaná, hebká, póry jsou výrazně menší. Nedokonalosti (pupínky i jizvičky) se lépe hojí, pleť začíná mít sjednocenou barvu. Jsem v šoku a rozhodně tento olej řadím ke svým TOP výrobkům. Používám pár kapek na mokrou pleť, pouze večer. V případě, že se dostatečně nevsákne použiji ubrousek.

  • vůně
  • praktické kapátko
  • léčivé a hydratační účinky
  • cena
  • nelze použít ráno pod make-up - vznikají fleky


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Olej slibuje protizánětlivé účinky na akné... No, u mě se nekonalo. Ucpává mi póry a akné spíše zhoršuje. Na suchá místa je ale skvělý. Hydratuje, zklidňuje. Má velmi výraznou levandulovou vůni, která mi vyhovuje. Dobře se vstřebává. U oblasti očí pálí. Kapátkový mechanismus hodnotím spíše jako mínus, lahvičku jsem hned po prvním použití zbabrala od oleje. Obličej už si s ním nenatírám, ale našla jsem pro něj uplatnění jinde. Používám večer po umytí do vlasů, tam krásně zjemňuje. Znovu ale nekoupím.

  • vůně
  • zklidňuje přesušenou pleť
  • nemá na můj obličej protizánětlivé účinky
  • zhoršuje mi akné


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 27.3.2013 19:36:28

Přírodní bio olej s vůní levandule je perfektní pro pleť na obličeji. Velmi oceňuji balení, které obsahuje kapátko, kterým dobře ovlivníte množství, které potřebujete. Já používám vždy tak 2-3 kapky olejíčku na navlhčený vatový tamponek a přetírám si odlíčený obličej. Olej se tak hezky vsákne a vůbec nemastí. Pleť voní po levanduli, je hebká, projasněná a taková pružná. Po dlouhodobém používání jsem si všimla i úbytku mastné pleti a tvorby nedokonalostí.

  • vůně
  • nemastí
  • projasněná a hebká pleť
  • balení
  • asi nic


Další recenze od 27.2.2013 10:03:49

Saloos u mě boduje na celé čáře. Levandulový olej jsem si koupila po růžovém, je skvělý. Dávám si ho na noc, na den používám hydratační krém, skvěle hydratuje a zklidňuje záněty. Jeho vůni beru jako plus, levandule krásně uklidňuje, takže na noc je jako dělaný. Nanáším ho na suchou pleť a dávám ho víc - to mi vyhovuje lépe, než ho dávat na mokrou. Rychleji se tak vstřebává a přijde mi, že má lepší výsledky.

  • zklidňuje
  • hydratuje
  • krásně voní
  • nic


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 5.1.2013 10:10:16

Ze začátku mi olejíček vyhovoval, připadalo mi to jako zázrak. Používala jsem ho v době,kdy jsem vysadila HA a mírnil mi aknetické projevy díky rozházeným hormonům. Ale v současné době si ho už dávat nemohu, i přesto,že pleť navlhčím a dám jen málo olejíčku,tak ráno mám pleť vysušenou se šupinkami. Vůně levandule je úžasná,ale už bych si olejíček znovu nekoupila. Saloos však považuji za kvalitní kosmetiku.

  • vcelku rychle se vsakuje
  • krásná levandulová vůně
  • cena
  • mě vysušoval pleť
  • dostupnost - dostupný v některých bioobchodech a omezená nabídka v DM


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 5.1.2013 00:53:33

Zase zakoupen dle doporučení zde na omlázku. Především ho používám na večer, klidně dám i více, pleť je po něm rozzářená a hydratovaná. S ranním používáním je to trochu složitější, musím ho nanést opravdu málo a nechat pořádně vstřebat, pak teprv mohu použít makeup atd. Jinak by se má pleť rychle začla mastit a lesknout. Shrnuto Je to prostě skvěly výrobek a kupodivu u mě nahradil všechny krémy co jsem doposud používala.

  • rozjasňující
  • přírodní výrobek
  • hydratující
  • možná vůně ..


věk
25-34

pleť
normální
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 28.10.2012 16:37:38

Tenhle olejíček začala používat, protože jsem hledala něco přírodního, bez parabenů, silikonů a výrobků z ropy a tohle byl jediný pro mě cenově dostupný výrobek. Prvních 14 dnů jsem měla nejhorší pleť v životě, ale stálo to za to. Úplně mi přestalo akné a z extrémně suché pokožky se stala normální. Já jsem tímhle produktem naprosto nadšená. Po pravdě, kdyby nebyl tak levný, tak bych si ho nikdy nekoupila (představa oleje na obličej je dřív trochu děsila), ale teď už bych ho nevyměnila. Bohužel je v zahraničí nedostupný a nevydrží mi příliš dlouho, takže musím nakupovat hodně do zásoby.

  • hydratuje
  • nezanáší póry
  • je přírodní
  • cena
  • balení (kapátko nenabírá olejíček asi z poslední pětiny lahvičky)


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 16.8.2012 21:18:35

Toto je můj v pořadí druhý olejíček od Saloosu. Musím říci, že mé pleti docela svědčí, jediné, co mi dost vadí je, že se šíleně dlouho vstřebává a ještě ráno mám pleť mastnější - ale je to olejíček, takže se to dá čekat. Další jeho výhodou je vůně. Bohužel se mi s ním ale zanášejí póry a stále vzniká akné - to ale u všech.

  • rozjasňuje
  • hydratuje
  • vůně
  • český výrobek
  • cena
  • dlouho se vstřebává


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 18.4.2012 20:35:05

Ze začátku jsem byla z olejíčku nadšená a byla jsem překvapená, že přestože je to olej a já mám mastnou pleť, tak po nanesení na vlhkou pleť nemám pocit mastnoty a ráno (používala jsem místo nočního krému) mám hebkou nemastnou pleť. Ale postupem času mi přišlo, že nějak neúčinkuje - pleť zůstávala pořád stejně nečistá. Tak jsem přešla zase na krémy.

  • žádný pocit mastnoty
  • balení dlouho vydrží
  • Někomu by mohla vadit silná vůně


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Tento produkt jsem obdržela jako dárek k nákupu, tudíž jsem skoro ani nevěděla, nač je dobrý. Nyní ho používám skoro pravidelně na navlhčenou pleť (stačí 3 - 4 kapky) a pozoruji zlepšení pleti. Akné mám mírnější, pleť vypadá zdravější a když si olej dám na noc, jeho vůně mě příjemně "ukolébá". Příště ale možná zkusím jiný druh.

  • Nízká cena
  • Zajímavá uspávající vůně
  • Obal (skoro hned je od oleje)


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Skvělý olejíček, přestala jsem používat krémy. Krásně hydratuje, zbavil mě šupinek na pleti a pomáhá i proti akné. Celkově je pleť hebká, zářivá a sjednocená. Používám jej na den, je vhodný i jako podklad pod líčení. Úžasný výrobek!

  • hydratuje
  • přírodní produkt
  • příjemná vůně
  • zlepšuje různé potíže s pletí
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 27.3.2012 08:54:01

Průměrný obličejový olej, neuškodil, ale žádný zázrak se nekonal. Mám mastnou pleť a po nanesení olejíčku na noc jsem ráno měla vyhlazenou pokožku, aniž bych měla pocit mastnoty. Několik hodin po nanesení byla ale pleť viditelně mastná, proto není vhodné používat jej ráno. Ač má působit antisepticky, s komedony nic neudělal. Pleť se po něm ale nezhoršila.

  • příjemná vůně
  • dobře se aplikuje
  • zjemní pleť
  • viditelný mastný film na obličeji


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 8.3.2012 23:05:30

Další z mých nej výrobků. Pleť mi po něm zústává krásná, hladká a póry jsou sotva viditelné. Hydratace je pro mě naprosto ideální. Používám jej ale pouze na noc. V létě má parfemace výrobků ještě další plus - komáři se od vás budou vnoci držet daleko :-) Spotřeba se mi zdá také velmi pomalá. Jediný zápor pro mě představuje lahvička, ze které se olej špatně dostává do kapátka při menším množství.

  • Hladká a zdravá pleť bez nedokonalosti.
  • Stažené póry a ideální hydratace.
  • žádné výrazné


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 7.3.2012 13:51:10

Můj nejoblíbenější pleťový výrobek, vždy jej mám doma a používám od jara do podzimu (jen přes zimu spoléhám na hutnější krémy). Ze všech kosmetických produktů mi nejvíce pomohl zbavit se akné. Pleť je po něm navíc hladká a působí zdravě, svěže. Nutno použít na vlhkou pleť, stačí tři čtyři kapky (obsahuje praktické kapátko), během chvilky se vstřebá a obličej se pak celý den nemastí a neleskne. Navíc oleje pronikají hluboko do pokožky a tím preventivně působí proti vzniku vrásek, lze jej tedy s klidným svědomím použít i na noc.

  • nízká cena
  • kvalitní přírodní produkt
  • pomáhá léčit akné a jizvy po akné
  • matuje pleť
  • žádný


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 3.3.2012 14:47:01

Když jsem ho začala používat, pleť se mi hodně zlepšila a byla méně mastná. Asi po půl roce se olejíček do pleti přestal vsakovat a pleť zůstávala umaštená, přestal působit, nestihla jsem ani vypotřebovat celou lahvičku.

  • upravuje nadměrné maštění pleti
  • vydrží dlouho - na celý obličej stačí 3 kapky
  • při delším používání mastí pleť
  • nevhodný na den


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené